63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
pauly #23565 :)
Mennyiért árulják ezeket? -
Vazze ez nem kutya, a Raro az meg lonev he:))))a macskaneve tetszik!:)Esetleg lehetne warez:) -
Blöki, Fifi, Ráró?:)
(macskámnak Enter a neve:) -
En vegigcsinaltam az osszes tutort ami a glu honlapjan van egyik se lett olyan mint a honlapon levo:( pedig eleg sok idot es odafigyelest fektettem bele, feltetelezem valahol mindig vagy kihagytam vagy rosszul allitottam be valamit...sajnos, egy kicsit a kedvem is elment tole. Most nem csinalok semmit,kameleonnal foglalkozom:) Tudom ez off de nem tudok kitalalni neki semmi jo nevet esetleg van valakinek otlete?:)
Itt a kiscsavo, meg elegge meg van riadva, az este fotoztam mikor hazavittuk.
http://www.sg.hu/galeria/10511276031128787100.jpg
-
marcee #23561 (Köszi, így már megy. Így is képzeltem, csak félre klattyoltam elsőre, aztán sehogysem találtam az atmoszférikus effektek között, ehh.) -
Mindig tanul az ember... :-)
Megnézem ezt is, köszi! -
Itt van egy free PS plugin erre:
http://www.richardrosenman.com/photoshop.htm
és a diffuse glows -
Kipróbáltam amit a korábbi postomban (23550) belinkelt cikk javasol: Photoshopban Specular Bloom. Hihetetlenül egyszerű és nagyon szép eredményt ad - és persze nagyon gyorsan... -
Bemásolod a scriptet a script könyvtárba,maxban MAXScript/Run Script, utána Rendering/Effect és Add specularb.
-
marcee #23556 Öööö, sz'al t'om, hogy gyenge vagyok, mint az algopyrin, de azt is elárulnád hogyan kell használni?
Ackro: A víz (higyany) illetve az üveg shader subdiv-jei lesznek magasak szvsz. -
Mondjuk speciel RealFlow továbbra is szimpatikusabb lenne, kivétel 1-2 olyan apróság, minthogy nagyon lezabálja a gépet... :P -
Hasznalj tobb reszecsket.... nem kene pattognia nekem nem volt sosem ilyen jellegu problemam...
Ha tobb reszecsked van jobb a szimulacio es jobb a mesh is... de lassab. de ha szepet akarsz megerei.... viewportban es renderben lehet kulon mesh qualityt allitani.... -
Sziasztok!
Ehez a mocihoz keresek blueprinteket, de nem találok sehol! Tudna valaki segíteni? Google-ban nem találtam semmi értelmeset! Köszi!
-
Kerti csapom félkészen még:)
link
Látom jó kemény a viz midenkinél:) -
Szervusztok!
Valakinek sikerült normális folyadékot szimulálni glue3d-vel? nekem össze-vissza pattog a víz, pedig bounce=0 és ráadásul olyan mint ha félig kötött technokol rapid lenne nem víz. (a renderidő is soknak tűnik kissé pedig nincs gi sem caustics)
-
Utánanéztem miről is beszéltek, mert nem tudtam mi ez a specular bloom. Találtam egy ilyet. Ha ismeritek bocs, de hasznosnak tűnik:
http://www.neilblevins.com/cg_education/specular_bloom/specular_bloom.htm -
Régen bent volt a scriptek között, 7esben nem lelni.
Ámde itt...:) -
Aldaryn féle megoldás : rakj a kamerád elé egy "NEM TÖKÉLETES" objektivet :D
Amúgy szerintem Effectként rakd rá... -
Qbiac több napig szívott vele... mindent megpróbált, és csak a fizikai brutalitás segitett:D
Amúgy szép a kép... 25 perc tényleg nem sok... -
Maxer #23546 halihó
már régebben akartam kérdezni, de spectacular bloomot hogyan lehet előhozni, milyen vray renderopcióval? -
ööö izé:) -
Csak 1db,lehet valamit félre booleanoztam,és akkor lehet h 2db felszin van.:) -
Nem lehet, hogy tényleg 2x van ugyan az a geometria? :D -
Nekem is probléma mentesen ment fel. régen nem épp a max nál de nekem is voltak ilyen problémáim. mióta lecseréltem a NOD32 őt antivirre(ingyenes) azóta semmi gondom nincsen soha. Jah és a gépem is gyorsabb lett.
Próbáld úgy hogy egyszerűen kilövöd memoból a nod 32 őt és úgy felrakni. -
Ütős, elsőre maxwellnek néztem volna.
Lenne egy powernurbs hibám nem birom orvosolni:
Csak vray rendernél jön elő,és csak reflect-nél,olyan mintha 2szer ugyanaz a test lenne egymáson.
Valaki tud rá megoldást?
-
Átléptem faterom windows-ába mert ő a rendszergazda de ugyanúgy hibát ír ki. Gondolom a nod32 nem okozhatja vagy igen? -
Csak azért, hogy nem csak a Maxwell tud unbiased sépcausticssos rendereket... :P
25 perc alat ennyire lett zajmentes. Nem progressive path tracing, hanem sima QMC, nem is bidirectional. :) Én viszont meg vagyok vele elégedve. 25 perc alatt ez nagyon jó unbiased eredmény.
-
bencsab #23538 Nekem úgy tűnik a szövegből, mintha nem lenne privilégiumod a szolgáltatást telepíteni. Rendszergazdaként vagy bejelentkezve? -
pauly #23537 Üdv
Volt már valakinek olyan reactornál,hogy mikor kiszámoltatom ,akkor 1-2 frame-nél hibásan számolja ki a mozgást.
Ez mitől lehet? valami max bug? vagy valamit rosszul állítanék be? -
marcee #23536 Olyan amilyen? Hüjje! A shaderek baromi jók, hangulat is, csak a csap arányai furcsák, főleg az öntvény átmérője. -
:D -
Tényleg, feltűnt valakinek, hogy milyen sokat költött az Autodesk a splash scren designra? :D -
Newfronter #23533 Nekem problémamentesen felment, próbáldd meg kilőni a netet, vagy ha nem volt bekapcsolva, akkor bekapcsolni... Nem lehet hogy összeakad valamivel? -
marcee #23532 (2GB Ram-om van és a scene elég egyszerű. 2-300MB memóriával fut a max a renderelése közben. Majd kipróbálom más jelenetekkel is, ha tendenciózus lesz akkor boldog leszek :D) -
Kinek volt már ilyen hogy a max 8 telepítése közben ezt írta ki??
-
nem elég, ha leállítom a kapcsolatot, vagy egyszerűen nem engedem ki a netre? :P Amúgy meg minek? -
Vrayhez tanács.. installkor húzd ki a gépedtből az internetet:D -
Köszi!
Powernurbsal probálom kiakasztani magam sikeresen:) -
Zsír nagyon! -
Hehe, ez poén.