63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Szoval csak ugy randomra kimész:)
  • marcee
    Szia Nenad, Sok Sikert! Ide meg várunk vissza :D
  • nenad
    ja poen. ha mar audi palyaztrol kilogtam az npowersoftware galeriaban, majd lathatjatok egy darabjat, a turbinat. :D
  • nenad
    koszi,
    par honapig csak ulok, csukott szemmel es addig kozelitem egymashoz a fizikat es a metafizikat mig ossze nem ernek
    :D

Aztan meglatjuk.
  • ThomasGins
    Soxerencsét akkor!
    Mivel fogsz foglalkozni?
  • ThomasGins
    Reflect-nél a refl.glossiness 0.8,sudviv meg marad 8:)
  • nenad
    vegul megis elrendezodott minden, ugyhogy Hetfon elmegyek.
    MINDENKINEK MINDEN JÓT!

majd latom hogy tudok forumozni, bar ketseges hogy lesz alkalmam es idom ra.
  • szaki
    Nenadesz kicsit felcsigázott és azt említette, hogy itt, ráérős kedvemban annyit írogatok, hogy ezt az időt miért nem fektetem tutorial készítésbe.
    Milyen igaza van. A legegyszerűbb tutorkészítési mód, ha valaki felveszi közvetlenül a max-ban amit alkot és azt másokkal megosztja.
    Valami kikérdezős valamit azért mégiscsak kellene feltenni, hiszen ki tudja kit mi érdekelne. Free is tervbe vette ezeket és a hasonló dolgokat.
    Tán mások is továbbléphetnek, mert amit mutogattok renderképet, azért mégiscsak valahogy elkészült. Vannak szabad képernyők film-capture programok, semmiből se múlna, klikk az elején, klikk a végén, aztán már mehet is fel a netre. Nem igaz ?
    Felmerülő témák, amik érdekelhetné másokat és ezeket 1-10-ig pontozni kellene, az érdeklődési arányának megfelelően, pl.
    1. - biped létrehozása, ujjszámok és lábfej beállítása, lépéslerakás, animálás
    2. - boxmodell autó
    3. - boxmodell emberfej
    4. - boxmodell repülő
    5. - nurbs
    6. - maxscript
    7. - textúrázás
    Na, de ne csak én adjam az ötleteket, hanem más is, mert nem ismerehetek mégse minden területet a maxban olyan sokrétű a dos-os verzió óta
    Ja. Mielőtt elfelejtem Nenadesznek köszönhetően, aki megadta ehhez a lökés, készítettem egy 40 perces Biped létrehozása, beállítás és animálása tutor-filmet, ha ezzel kapcsolatban van valakinek igénye szóljatok (kb.400M)

• Free
    naha síma felszin nekem menne. de ezt hogyan alkottad? hogy ilyen porózus szerű a felszine vagy mi tehát nah érted ....

(bevette a mai fogalmazás gátlóját)
  • ThomasGins
    Jogos,vizszintes felületen pont olyan mint a tükör. Ha poros akkor ilyen homályos,de csak a tetején.
    Nem tudom miért ilyenre csináltam,pedig láttam már pár száz liter higanyt sajnos.:)
  • putyi
    nézz meg egy lázmérőt!
    ahiganymajdnem olyan tükröző, mint a nikkel.
    meg kompozícióóóó...
  • ThomasGins
    Nem tartok itthon higyanyt:)
    Melyik render nem jön össze?
  • repvez
    Nekem bevallhatod, hogy ugy fényképezted.Nagyon jo.Bár csak nekem is már csak az lenne a gondom hogy milyen NFR-re használjam ki a processzorom képességét.(A render még mindig nem jon össze)
  • ThomasGins
    kis causticsal
    ehune
  • ThomasGins
    Mindenki expon van?:)
    Akkor egy NFR.
  • nenad
    powerskin baszik normalisan mukodni, az 1.0 ba sem adta.
    maskeppen meg nem lehet loftolni normalisan.
  • Malakai
    Másik topic... :)
    Ezzel a demóval én se fogok többet szenvedni, nagyon gáz, megint belekezdtem egy modellbe, de kifagyott és nem tudtam folytatni, szal gáz.
  • Malakai
    Előadni? :D Nem, csak látogató leszek.
  • grizzly21
    és elő is adsz? vagy csak nézelődsz?
  • nenad
    ilyenkor fasza hogy legalabb nem kell ujrautholni
  • nenad
    na ujrateszem az egesz maxot, ezt a gany meg leszedem amig nem lesz jo verzio.
    egyebkent a velemenyem az hogy muveszi celokra jo, (bar az engine sokkal tobbre kepes) de maxos kornyezet miatt elegge nehezkes a pontos melo benne.
    lehet csak baro korulmenyes.
  • Malakai
    Igen, azutáni napon is ott leszek.
  • grizzly21
    gyüttök e holnap media expora?
  • putyi
    jóvanna! tom,hogy scroll ésén is anyázok rendesen,amikor autocadból maxba megyek.
  • Malakai
    Nálam most teljesn meghalt a power NURBS, mindenen befagy, sztem nálam vmi nagyon elromlott benne...
    Nekem mindig összejön az ilyen. :D Meg majd max újra felteszem.
    Bár így nem jó, hogy néha le tud fagyni, aztán utána nem lehet folytatni a modellt. :(
  • nenad
    sot megint eltunt ket kibaszott menupont, bar az a lama miatt van akinek segitettem, megnyitottam a filejat es max behalt, mindenfele maxscript uzeneteket irt a kepernyore es kesz.
  • nenad
    nem megy semmilyen muvelet akarhogy masolom.
  • Malakai
    Eltűnik? Nekem csak kiírja, hogy a DEMO verzióban nem lehet betölteni az objecteket, úgyhogy freezelve van. Eltűnés nekem nem volt, nem lehet, hogy sérült a file?
    Amúgy másik topic. :)
  • nenad
    hopsz most meg megy? :) ez meg mi?
  • nenad
    mondd el nekem is mert vazz kifagyott es mar jol benne voltam egy asztali oraban! Afene essen bele, amikor betolti eltunik minden..
  • Malakai
    Jólvan, rájöttem, hogy folytassam, legalábbis azthiszem. :)
  • Malakai
    Csak próbálgattam, meg belekezdtem vmibe még délelőtt, most próbáltam volna folytatni, mire most olvastam végig a demós szöveget, nem lehet betölteni objecteket, na ennek "nagyon örülök"... :(
    Szerk: Igazából csak ismerkedek még a NURBSel, mert azért picit más gondolkodást igényel, mint a poly. :)
  • nenad
    megdoglott a forum? :)
    senki?
  • nenad
    csinaltal vmi erdekeset vele?
  • nenad
    es az nem is pan. csak hogy kepben legyunk
  • nenad
    ezt tudom, de azert ugye nem gondolod komolyan hogy rajzolas kozben a billentyut nyomogatod? Nem egyszerubb megnyomni a kozepso egergombot es oda huzni ahova akarom, semmint talaltagatni az I-vel? ...
  • putyi
    rajzolás közben, ha nyomsz egy "i" betűt akkor panningol.
  • nenad
    privat
  • peetee76
    Nézzetek szét A 3DTotal oldalon, Graf Balázs zöldséges képe nagyon odaverős lett...szerintem....
  • nenad
    L.O.L

a powernubs rajzolo rutintja engedi a viewport panningot rajzolas kozben, meg minden mast... Ezt nem tudtak megoldani sok sok even at 3dsmaxos csavok.