63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szoval csak ugy randomra kimész:) -
marcee #23349 Szia Nenad, Sok Sikert! Ide meg várunk vissza :D -
nenad #23348 ja poen. ha mar audi palyaztrol kilogtam az npowersoftware galeriaban, majd lathatjatok egy darabjat, a turbinat. :D
-
nenad #23347 koszi,
par honapig csak ulok, csukott szemmel es addig kozelitem egymashoz a fizikat es a metafizikat mig ossze nem ernek
:D
Aztan meglatjuk. -
Soxerencsét akkor!
Mivel fogsz foglalkozni? -
Reflect-nél a refl.glossiness 0.8,sudviv meg marad 8:) -
nenad #23344 vegul megis elrendezodott minden, ugyhogy Hetfon elmegyek.
MINDENKINEK MINDEN JÓT!
majd latom hogy tudok forumozni, bar ketseges hogy lesz alkalmam es idom ra. -
Nenadesz kicsit felcsigázott és azt említette, hogy itt, ráérős kedvemban annyit írogatok, hogy ezt az időt miért nem fektetem tutorial készítésbe.
Milyen igaza van. A legegyszerűbb tutorkészítési mód, ha valaki felveszi közvetlenül a max-ban amit alkot és azt másokkal megosztja.
Valami kikérdezős valamit azért mégiscsak kellene feltenni, hiszen ki tudja kit mi érdekelne. Free is tervbe vette ezeket és a hasonló dolgokat.
Tán mások is továbbléphetnek, mert amit mutogattok renderképet, azért mégiscsak valahogy elkészült. Vannak szabad képernyők film-capture programok, semmiből se múlna, klikk az elején, klikk a végén, aztán már mehet is fel a netre. Nem igaz ?
Felmerülő témák, amik érdekelhetné másokat és ezeket 1-10-ig pontozni kellene, az érdeklődési arányának megfelelően, pl.
1. - biped létrehozása, ujjszámok és lábfej beállítása, lépéslerakás, animálás
2. - boxmodell autó
3. - boxmodell emberfej
4. - boxmodell repülő
5. - nurbs
6. - maxscript
7. - textúrázás
Na, de ne csak én adjam az ötleteket, hanem más is, mert nem ismerehetek mégse minden területet a maxban olyan sokrétű a dos-os verzió óta
Ja. Mielőtt elfelejtem Nenadesznek köszönhetően, aki megadta ehhez a lökés, készítettem egy 40 perces Biped létrehozása, beállítás és animálása tutor-filmet, ha ezzel kapcsolatban van valakinek igénye szóljatok (kb.400M)
-
naha síma felszin nekem menne. de ezt hogyan alkottad? hogy ilyen porózus szerű a felszine vagy mi tehát nah érted ....
(bevette a mai fogalmazás gátlóját) -
Jogos,vizszintes felületen pont olyan mint a tükör. Ha poros akkor ilyen homályos,de csak a tetején.
Nem tudom miért ilyenre csináltam,pedig láttam már pár száz liter higanyt sajnos.:) -
putyi #23340 nézz meg egy lázmérőt!
ahiganymajdnem olyan tükröző, mint a nikkel.
meg kompozícióóóó...
-
Nem tartok itthon higyanyt:)
Melyik render nem jön össze? -
Nekem bevallhatod, hogy ugy fényképezted
.Nagyon jo.Bár csak nekem is már csak az lenne a gondom hogy milyen NFR-re használjam ki a processzorom képességét.(A render még mindig nem jon össze
)
-
kis causticsal
ehune -
Mindenki expon van?:)
Akkor egy NFR.
-
nenad #23335 powerskin baszik normalisan mukodni, az 1.0 ba sem adta.
maskeppen meg nem lehet loftolni normalisan. -
Másik topic... :)
Ezzel a demóval én se fogok többet szenvedni, nagyon gáz, megint belekezdtem egy modellbe, de kifagyott és nem tudtam folytatni, szal gáz. -
Előadni? :D Nem, csak látogató leszek. -
és elő is adsz? vagy csak nézelődsz? -
nenad #23331 ilyenkor fasza hogy legalabb nem kell ujrautholni -
nenad #23330 na ujrateszem az egesz maxot, ezt a gany meg leszedem amig nem lesz jo verzio.
egyebkent a velemenyem az hogy muveszi celokra jo, (bar az engine sokkal tobbre kepes) de maxos kornyezet miatt elegge nehezkes a pontos melo benne.
lehet csak baro korulmenyes. -
Igen, azutáni napon is ott leszek. -
gyüttök e holnap media expora? -
putyi #23327 jóvanna! tom,hogy scroll ésén is anyázok rendesen,amikor autocadból maxba megyek. -
Nálam most teljesn meghalt a power NURBS, mindenen befagy, sztem nálam vmi nagyon elromlott benne...
Nekem mindig összejön az ilyen. :D Meg majd max újra felteszem.
Bár így nem jó, hogy néha le tud fagyni, aztán utána nem lehet folytatni a modellt. :( -
nenad #23325 sot megint eltunt ket kibaszott menupont, bar az a lama miatt van akinek segitettem, megnyitottam a filejat es max behalt, mindenfele maxscript uzeneteket irt a kepernyore es kesz. -
nenad #23324 nem megy semmilyen muvelet akarhogy masolom. -
Eltűnik? Nekem csak kiírja, hogy a DEMO verzióban nem lehet betölteni az objecteket, úgyhogy freezelve van. Eltűnés nekem nem volt, nem lehet, hogy sérült a file?
Amúgy másik topic. :) -
nenad #23322 hopsz most meg megy? :) ez meg mi? -
nenad #23321 mondd el nekem is mert vazz kifagyott es mar jol benne voltam egy asztali oraban! Afene essen bele, amikor betolti eltunik minden.. -
Jólvan, rájöttem, hogy folytassam, legalábbis azthiszem. :) -
Csak próbálgattam, meg belekezdtem vmibe még délelőtt, most próbáltam volna folytatni, mire most olvastam végig a demós szöveget, nem lehet betölteni objecteket, na ennek "nagyon örülök"... :(
Szerk: Igazából csak ismerkedek még a NURBSel, mert azért picit más gondolkodást igényel, mint a poly. :) -
nenad #23318 megdoglott a forum? :)
senki?
-
nenad #23317 csinaltal vmi erdekeset vele? -
nenad #23316 es az nem is pan. csak hogy kepben legyunk -
nenad #23315 ezt tudom, de azert ugye nem gondolod komolyan hogy rajzolas kozben a billentyut nyomogatod? Nem egyszerubb megnyomni a kozepso egergombot es oda huzni ahova akarom, semmint talaltagatni az I-vel? ... -
putyi #23314 rajzolás közben, ha nyomsz egy "i" betűt akkor panningol. -
nenad #23313 privat -
peetee76 #23312 Nézzetek szét A 3DTotal oldalon, Graf Balázs zöldséges képe nagyon odaverős lett...szerintem....
-
nenad #23311 L.O.L
a powernubs rajzolo rutintja engedi a viewport panningot rajzolas kozben, meg minden mast... Ezt nem tudtak megoldani sok sok even at 3dsmaxos csavok.