3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Mission Impossible 2010: PRO Class
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
link
Csernobil a kép állítólag, de nem az a lényeg, hanem a 360 fokos panoráma. Húzod a csúszkát az ablakban, és mintha forognál körbe. Talán valakinek jól jöhet valami renderhez
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ebben van stilus-feeling - http://www.citrinedesign.com/meshine/wip/paganini_auditorium_test_1.jpg
ebben nincs, vagy keves - http://www.citrinedesign.com/meshine/wip/paganini_auditorium_test_3.jpg
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Koszi elore is!!!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A másik meg hogy az exponenciális color mappoláshoz a HSV-t vagy a simát rakjam be, mert eddig is a sima volt használatban.
A vásznaddal az a "gond", hogy a GI fény erõssége mindenképp inverz négyzetesen csökken. Két lehetõséged van megoldani a dolgot, vagy valósághú értéktartományban modellezed le a jelenet fényeit, vagy valami fake ötlettel oldod meg. Elõzõ annyiból áll, hogy a projektor ereje nem pl. "1.0", hanem pl. 500, a light decay pedig inverse square. Egy iylen nagy fényspektrumhoz persze exponenciális color mappolás kell, hogy ne égjenek ki a fényesebb részek. Viszont igy valósághü lesz a vászonról GI-vel a szobába jutó fény erõsságe.
A második módszerre egy lehetséges megoldás talán az, hogy egy animált textúrájú VRay lightot raksz a vászon elé közvetlen, ami invisible.
per aspera ad astra
Képméret meg legyen 680px. 😛 Szép kerek szám.
per aspera ad astra
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
.. Igen Al mindenki tudja hogy choice award winner winner vagy. 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
Nagyobb képrõl szúrj be 680px széles thumbot, és linkeltess a nagyhoz belõle!"
Azért itt írom, hogy ez mindenkinek szól! Légyszives vegyed kisebbre a képeket, vagy leszedem a hozzászólásokat. Bocs, ha köcsögségnek tûnik, de a max-os fórum mindig oylan szép és rendezett volt. 😛
per aspera ad astra
sikerult idore megcsinalni?
Bocsi a képméret miatt, de így töltöttem föl a design21 oldalára és már nem tudtam konvertálni, de legközelegg nem rakok ekkorát.