63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
ez? -
putyi #24168 material editor/maps -
vki pls írja le h ha be van loadolva az f-edge plugin, akkor hogy tudom pontosan előhozni az f-edge parameters ablakot? mert ezt a help file-ban nem találom, help plz -
alakulat #24166 nincs vmi leirás hogy hogyan kell használni a progit, de magyarul?
mert még nagyon kezdő vok -
Végre én is megismerhettem Nenad orcáját... :-)
Üdv, Nenad! -
Fisch #24164 farsangi
-
Fisch #24163 hát a farangi képeid mindent visznek, mint a piros hetes :D -
Köszi! -
Ha előtte rákattyintottál és az anti-leech képet hozta be, akkor töltetsd újra gyorsítótár nélkül, miután bemásoltad a címet a böngészőbe (ctrl+f5)! :) -
Hali!
Nem jó a link még mindig :/
Amúgy ha már természet imádata: én arra gondoltam mekkora lenne már természetfotósként leélni az életet és szinte minden időt a természetben tölteni és csodálni. Engem ez tökre mozgat... Csak az hogy mellette még meg is éljen az ember, el kéne adni a képeket pl a national geographicnak, ahhoz meg kell egy név, meg nem árt ha tudsz fotózni :) Hülye világba születtünk...
Minden jót!
Free... :) -
hi. érdekel h benne legyen egy flash játékban?:) -
Szépek,ennek olyan gta-s hangulata van:) -
peetee76 #24157 Az előző járműhöz készült scene. Nem mai darab de nekem tetszik...
Szintén R4.2
Auto Scene -
peetee76 #24156 Készítek pár járművet illetve teljes scene-t,ez egy korábbi művem...
R4.2+Bzrl1.0
Autóm -
MrGeE #24155 hehe :P
szólhattál volna hogy gyenge idegzetűek vigyázzanak
18éven aluliak megállnak a fejlődésben
-
LOL
Ez kicsit több információ a kelleténl:P -
nekem is woodstock jutott eszembe róla. nem tudom de ha ennyire belejövünk nekem meg a fórumózok fotói között vannak képeim. annak kicsit máés a feelingje :c)
Free képek -
Gyors vagy:)
Kicsit füvezős filing:) -
Hi!
Nem jó a link:( -
Hellosztok!
Tom nagykérés itt a Pro-k közt :), de van egy ún. játék: Call of Duty. Ahhoz szeretnénk csinálni egy teljesen új Magyar modifikációt(átalakítást) . Ami azt illeti ez lenne a legelső Magyar :D. A Csapatban már van mapper, scripter, anyaggyűjtő,stb... szal elégsokan, de sajna nincs animátorunk és csak 1 modellezőnk van :( :( :( . Ezért az lenne a kérdésem, hogy nincs-e köztetek oan aki szívesen besegítene az Első Magyar Mod-ba. Előre is nagyon köszi.
Üdv: A mod eggyik mapper-e(pálya készítője)CrEeP
És, ha valaki úgy döntene(amire gondolom kicsi az esély :(
), hogy beszáll lécci írjon ide vagy erre a címre: [email protected]
Vagy vegyen fel MSN-en: [email protected] -
nenad #24149 http://img397.imageshack.us/img397/9895/img09989vn.jpg
majd igy eseteleg -
nenad #24148 Hoy, most nincs idom szortirozni.. szoval csak egy kep most, mivel ronda orcam eddig titok es homaly ovezte most felfedem vala.
Talan a heten feldobok meg parat. Eppen szar ido volt, de meg a szar ido is tok jo ido.
Nenad es a Tenger :) -
nincs és sehonnan -
alakulat #24146 Hi!
Van hozzá magyarositás, ha igen honnan lehet letölteni?? -
nm.
Akkor nagyobban is...:)
link -
Jol néz ki ez a BSZ torta.Ez az egyetlen torta amit szülinapomra kaptam.Ezér is THX! -
putyi #24143 tankhoz lánctalp script:
http://www.scriptspot.com/download.asp?ID=2917
és fogaskerék:
http://www.scriptspot.com/download.asp?ID=1743 -
Hű... a SkinWrap nekem új fogalom, megnézem a Max Helpet, hogy ez mit is tud. Az ötleteket köszönöm, majd megmutatom mire jutottam... :-)
Köszi a segítséget! -
kedves ez a render:D -
Nem rég volt hasonlóról szó itt a fórumban... lánctalp páncéling stb technika.....
szerintem csináld meg a mesh-t faszára aztán valami nagyon lowpoly tube-al aminek nincs maassága csak polylánc.. szóval ezt a polígongyűrűt hozzáigazítod a mesh-ez...(érdemes a polyszűmot és a bogyószámot megyegyezúen a szép deform miatt).....no és erre a lowpoly valamire leszámodlod a ruhaszimulációt! És a végn SkinWrappel a nagyfelbomtású modellhez hozzácsatolod...
(de szerintem jobban jársz ha valamilyen deformmal... spline-al odadeformálod az asztalra.. az legalább úgy fog állni ahogy te akarod...)
-
3d skill urak kérem segítsetek:
van egy barátom (abacsnak: 3D, B. Laci), 3d (MAYA)-ra kéne neki új videokártya. az előző kezd meghalni, és nem tudja, mit vegyen. típus, lelőhely, akció, ár, minden érdekel. köszönöm.
//elsősorban saját, személyes tapasztalatokat várnék. -
OFF Topic:
Légyszi Akit tud, az privátban küldjön el minden Car Blueprintet/kocsi tervrajzot tartalmazó oldal linkjét!
Egy Porsche 911 Carrera 4S a mostani kiszemelt áldozatom, de még ezen típuson belül is több változat van, és természetesen pont a nekem tetsző változatról nem találtam a szokott helyeken tervrajzot :)
Előre is köszönöm!
ON Topic -
putyi #24137 szerintemküldtem help-et is
-
nah vki f-edge help -
Vagy ez,vagy az:)
Csinálj egy külön plane-t cimkének:) -
Emberek. Szeretnék egy láncot modellezni Max8-ban. Csak olyan láncot, ami fonalra felfűzött golyókból áll, de ezt szeretném úgy "ledobni" egy kockára amin drapéria van, hogy a lánc egyik fele lelóg a tárgyról és nyilván felveszi a drapéria formáját, amire rálóg... Ti hogyan csinálnátok? -
pauly #24133 De hiába teszem opacity-be,a refract miatt az is átlátszó lesz,nem? legalábbis nálam úgy se jó. -
vki segítene, h az f-edge-t hogyan kell használni? megvan a plugin, beloadolta, honnan érem el, h tudom használni? -
en kiprobaltam csak azert kerdeztem meg hatha van ra valami megoldas de ezek szerint nincs :( -
putyi #24130 báz!
ott a pont!
.jpg)