3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó 9100 face, ebbõl 3800 face a 4 kerék. Vagyis a kaszni+lámpa bukócsõ belsõtér+kiegészítõk mint szárny, viszzapillantók tehát minden más ebbõl 5300 face. azt hiszem ez még lowpoly kategóriába számít.

Mission Impossible 2010: PRO Class
? polyból áll egy???
Low-poly wire-t tudnál mutatni, plz.
Oryon
MAX 7 alatt mûködõ verzió az alábbiakból:
Afterburn, Cebas Pro Optic Suite. Ennyi. :o) Mindkettõbõl DC-n csak 4.x meg 5.x hez való verziót találni. Ha vkinekvan, szóljon már. Thx.
per aspera ad astra
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ezután, ha file-t loadolsz valahonnan, vagy akár importálsz, csak meg kell hagynod a proginak, hogy skálázza át a megnyitandó jelenetet a jelenleg használt system unit scale értékre. Nomeg arra kell + ügyelni, hogy minden más progiban is úgy ténykedj, hogy 1 generikus unit 1 cm. 😊
per aspera ad astra
Ha .max file-t nyitsz meg, és nem merge-eled, akkor annak a scene-nek a méretezése is megnyitódik. Amennyiben az éppen aktuális méretezés nem egyezik meg a megnyitandó file-éval, akkor kapsz egy üzenetet, amely tájékoztat errõl, és rákérdez, mit tegyen. (File load: Units mismatch) Adaptálódjon a környezet a file méretezéséhez, vagy skálázza a jelenleg használatosra.
per aspera ad astra
deko --- az élet értelme: 42 ---
ha beállítom a metric-et méterre és a gidet 1 méterre, miért nem marad úgy, ha LW-bõl, vagy Mayából importált fileokat hozok be maxba? visszaáll 10 méterre a gird és a metric beállítás sem lesz élõ. Hogy lehetne meghatároznom, hogy minden esetben ezeket a beállításokat alkalmazza, a deep-ben exportált filet?
Persze mindent torzítatlanul hoz be, meg UV-kat és textúrákat is rendesen, de kiõrli az idegemet, hogy minden birodalmi lépegetõ méretbe jön be a max saját elképzelése szerint.
Elõre is köszi, ha valaki tudja a megoldást.
deko --- az élet értelme: 42 ---
ditcher:
a common parameresnel a render menuben, van olyan hogy files. Ha aztmondod neki pl anim.jpg akkor az animacio fazisai igy kovetik egymast. anim0001.jpg>anim0002.jpg>...
Az avit pedig ugyanigy csak ott persze video lesz belole.
Arra vigyazz ha max6-t hasznalsz hogy az uj avi.bmi (std plugin) legyen fent mer kulonben cumko lesz a vege.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
en szivesen rajzolgatok vele, a festek amugy is draga es neki kell keszulni 😊
-nél ezt dobja ki indulásnál a max6...
http://www.sg.hu/galeria/10120679841100642130.jpg
+ még vagy 10 ilyet ugyanígy a hairfxhez tartozót.
Tud valaki rá megoldást?
köszi!
Half-Life2 😊 Pc Game
😊
max6 automatikusan az aktualis renderert teszi felelosse a material editorban levo anaygok rendereleseert.
Brazilnal kell valami trukk.De most nem emlekszem fejbol.
Egyebknet meg google is probalkozhatsz ha tudsz egy kicsit angolul
Hasonló a problémám a Vray-el... nemlátok csak fekete kis gömböket... de nem írja ki rá még azt sem hogy not supported.
Lenne nekem egy nagy gondom: a 3ds max 6 alá feltettem a legújabb brazilt, és a gond az, hogy amikor renderelõként az van beállítva, akkor a material editorban a material elõképek helyén csak a NOT SUPPORTED felirat jelenik meg! Ez csak nálam van így, vagy esetleg másnál is elõfordul, és mit lehetne ez ellen tenni? Amúgy nem bétás vagy ilyenek, sõt, a max6-on sp1 is van. Elõre is köszi mindenkitõl!
galéria: tempmaxer.uw.hu
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Aldaryn, neked is hála.
Ihol ni!
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra