63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Opacity-re tedd
  • ThomasGins
    Kipróbálni egyszerűbb lett volna:P
    Meg nem sok progi lehet amelyiknél a régebbi verzió kezeli az ujabbat:)
  • pauly
    Üdv

Ha van egy üveg anyagom vray-ben,akkor arra hogy tudok rárakni egy kis cimkét?
    Mert ha ugye a diffuse-ba beteszek egy alfás textet,attól ugye nem látszik.
    Ha a refract-ba teszek egy fekete fehér textet,a fekete rajta a cimke,ugy mondjuk jó lenne,de hiába fehér a többi része a textnek mégsem ugy torzit,mintha csak siman fehérre állítanám a refract színét.
    Szóval hogy tegyek egy kis cimkét egy üvegpohárra pl??
    Lehet hogy nagyon egyszerű,de nem jön össze sehogy sem jó.Vagy én rontok el valamit?
  • Atika :o)
    ok koszi
  • Malakai
    Nem.
    na latom nekem senki nem valaszol akkor megkerdem meg egyszer el lehet menteni 8 as mexben ugy valamit hogy megnyissa 7 ben? De nem importalni hanem menteni!
  • ThomasGins
    Az csak a mid,nem?
  • putyi
    a midi eszközből(pl.szintetizátor importált fájl)
  • Malakai
    FilExt
  • GixEr
    Hali, valakinek nem mond valamit az *.MDI kiterjesztes?? (valami CAD program lehet)
  • ThomasGins
    Egy BSZ render, nem összeveszni rajta!:D
  • Free
    hagyjad majd Al kitőrli :c)
  • scorpeeon
    asszem éltévesztetted a topicot
  • Newfronter
    Kösz, de nem ma születtem, 1 hónappal később, de nem tudom átállítani. :DD
  • oryon
    Boldog Szülinapot Aldaryn; repvez és Azok Akiknek ma van :)
  • putyi
    tankhoz lánctalp script:
    http://www.scriptspot.com/download.asp?ID=2917
    és fogaskerék:
    http://www.scriptspot.com/download.asp?ID=1743
    a 8 maxhez le lehet tolteni valahonnan a help pdf-et mert betettem es nincs benne nem tudom hogy miert de semmi help nem mukodik benne
    Hello a 8 maxban amit elmentek azt 7 ben meg lehet nyitni?
  • KisQbi
    isten éltesse a szülinaposokat!! :D
  • grizzly21
    ezt nem vette meg valaki?
  • repvez
    Köszi a jo kivánságokat!
    GixEr: azt azért megnézném amikor fröcsög mindenfelé a torta darabjai meg dölnek a gyertyák
  • Evogordon
    Aldaryn akkor született mikor bátyám :) boldog szülinapot különben ( ha utálod is a szülinapot akkor is :D )
  • GixEr
    pld.: szulinapi tortaban landolo kogolyo? hatterben a katapulttal?
  • ThomasGins
    Szépek, ha vissza törli az ember a linket le lehet kapni egyben az egészet...

Van egy W3D kiterjesztésű fájlom,vki át tudná konvertálni vmi max fájlba?
  • Malakai
    Ja, erről jutott eszembe (meg nemrég jártam fent újra), csak belinkelem ide, habár már ősrégi és biztos mindenki ismeri, de hátha van aki nem. :)
    Blade of Darknesshez készített a David Gurrea textúrákat, de nem írták bele a creditsbe, ezért a textúrákat elérhetővé tette freeware. :)
    LiNK
  • Malakai
    Jaja, BSZ, kép majd esetleg, vagy reactoros BSZ animáció? :D
  • ThomasGins
    ...pár textúra, igaz nem a legnagyobb méretűek,de nagyon tetszettek nekem.
    link
    boldog szulinapot!
  • GixEr
    boldog szulinapot!
  • Free
    ezen nem fogunk összeveszni :c)

Boldog szülinapot vén csibészek :c)))))
  • ThomasGins
    BSZ Nektek!
  • repvez
    Hello Aldaryn!
    Boldog szülinapot magunknak!
  • Malakai
    Tényleg egyben van neki, és nálam is ott volt a "hogyha", mivel simán nem emlékeztem, hogy hogyan volt a videjóban. :)
  • GixEr
    Ok. meg probalkozom,probaltam mar ugy is, hogy az ellensuly kulon objektum, de keves sikerrel igaz ott meg nem hasznaltam "zsanert" a video meg a legelso verziobol volt, kozben egy picit fejlodott. A karnak eleg, ha csak 45 fokig emelkedik mert az az idealis emelkedesi szog, hogy a legmesszebb menjen. A valosagban azert tudott tovabb menni, hogy le tudjak allitani anelkul, hogy a szerkezet szetverje sajatmagat. Nem nahyon volt olyan anyag (ma sem) ami ekkora energiat serulesmentesen meg tudjon allitani, ezert kellett hagyni, hogy kilengje magat (engem elobb a szerkezet mukodese erdekel utana johet a tobbi (csak proxi object nek kellenek a mostani testek).
  • Free
    de ha megnézed a videót, akkor láthatod, hogy nála egy objektum a kar meg a súly. én ezért mondtam hogy két külön objektum legyen. ha grouppolja őket akkor az attól még nem lesz egy objektum csak max egyként kezelheti de az attól még két objektum marad. nem ? amúgy én is groupba tettem őket amikor kipróbáltam. :c)
    Végre egy kis reaktoros eszmecsere :c) és végre hozzá tudok büfögni valamit én is :c)))))
  • Malakai
    Az egybe dologgal hülyeséget mondtál, akkor, hogyha GixEr groupolva csinálta, mert groupolva a tárgyat együtt kezeli, de külön lehet állítani az ojjektumoknak a tömeget (surlódást, rugalmasságot nem). :)
  • grizzly21
    gyönyörű. ez max függő?
  • Free
    ha esetleg hülyeséget beszélek valaki hjavítson ki és akkor L keuzdek mentegetőznihogy megint csaak pár órát sikerűlt aludnom :c)))
  • Free
    alapvető konstrukciós hiba van a katapultoddal.
    1, a katapult amikor a legnagyobb erőt fejtené ki akkor ütközik neki a lábnak. ha megnézel egy katapultot ott a lengő súly át tud fordúlni a lábak között mert az alsó részen fordúlva adja meg a golyó sebességét mert mind azodáig csak emeltte a súllyát és onnantól gyorsúlna. ha fogod és a lábakat széthúzod akkorára, hogy elférjen közötte a súly akkor jobb lesz.,
    A másik hiba hogy egyben van a halyító rúd az ellensúllyal. így csak gondolom az egész kar sűllyát tudtam megadni ami hatlmas energiavesztéshez vezet. próbálj meg egy külön objektumnot használni a súlynak . most próbáltam ki hogy ne mondjak hülyeséget és nem igazán láttam leesni a golyómat. :) nem számoltattam addig a dolgot vagy nem tudom egyszerűen félúton L tünt pedig 500 frémig tettem a reaktor hogy számoljon.
  • GixEr
    Tetszik nekem ez a fu, meg kene neznem a max8-at...