63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Opacity-re tedd -
Kipróbálni egyszerűbb lett volna:P
Meg nem sok progi lehet amelyiknél a régebbi verzió kezeli az ujabbat:) -
pauly #24127 Üdv
Ha van egy üveg anyagom vray-ben,akkor arra hogy tudok rárakni egy kis cimkét?
Mert ha ugye a diffuse-ba beteszek egy alfás textet,attól ugye nem látszik.
Ha a refract-ba teszek egy fekete fehér textet,a fekete rajta a cimke,ugy mondjuk jó lenne,de hiába fehér a többi része a textnek mégsem ugy torzit,mintha csak siman fehérre állítanám a refract színét.
Szóval hogy tegyek egy kis cimkét egy üvegpohárra pl??
Lehet hogy nagyon egyszerű,de nem jön össze sehogy sem jó.Vagy én rontok el valamit? -
ok koszi -
Nem. -
na latom nekem senki nem valaszol akkor megkerdem meg egyszer el lehet menteni 8 as mexben ugy valamit hogy megnyissa 7 ben? De nem importalni hanem menteni! -
Az csak a mid,nem? -
putyi #24122 a midi eszközből(pl.szintetizátor importált fájl) -
FilExt -
GixEr #24120 Hali, valakinek nem mond valamit az *.MDI kiterjesztes?? (valami CAD program lehet) -
Egy BSZ render, nem összeveszni rajta!:D
-
hagyjad majd Al kitőrli :c) -
asszem éltévesztetted a topicot 

-
Newfronter #24115 Kösz, de nem ma születtem, 1 hónappal később, de nem tudom átállítani. :DD -
Boldog Szülinapot Aldaryn; repvez és Azok Akiknek ma van :) -
putyi #24113 tankhoz lánctalp script:
http://www.scriptspot.com/download.asp?ID=2917
és fogaskerék:
http://www.scriptspot.com/download.asp?ID=1743 -
a 8 maxhez le lehet tolteni valahonnan a help pdf-et mert betettem es nincs benne nem tudom hogy miert de semmi help nem mukodik benne -
Hello a 8 maxban amit elmentek azt 7 ben meg lehet nyitni? -
isten éltesse a szülinaposokat!! :D -
ezt nem vette meg valaki? -
Köszi a jo kivánságokat!
GixEr: azt azért megnézném amikor fröcsög mindenfelé a torta darabjai meg dölnek a gyertyák
-
Aldaryn akkor született mikor bátyám :) boldog szülinapot különben ( ha utálod is a szülinapot akkor is :D ) -
GixEr #24106 pld.: szulinapi tortaban landolo kogolyo? hatterben a katapulttal?
-
Szépek, ha vissza törli az ember a linket le lehet kapni egyben az egészet...
Van egy W3D kiterjesztésű fájlom,vki át tudná konvertálni vmi max fájlba? -
Ja, erről jutott eszembe (meg nemrég jártam fent újra), csak belinkelem ide, habár már ősrégi és biztos mindenki ismeri, de hátha van aki nem. :)
Blade of Darknesshez készített a David Gurrea textúrákat, de nem írták bele a creditsbe, ezért a textúrákat elérhetővé tette freeware. :)
LiNK -
Jaja, BSZ, kép majd esetleg, vagy reactoros BSZ animáció? :D -
...pár textúra, igaz nem a legnagyobb méretűek,de nagyon tetszettek nekem.
link -
boldog szulinapot! 
-
GixEr #24100 boldog szulinapot! -
ezen nem fogunk összeveszni :c)
Boldog szülinapot vén csibészek :c))))) -
BSZ Nektek! -
Hello Aldaryn!
Boldog szülinapot magunknak!
-
Tényleg egyben van neki, és nálam is ott volt a "hogyha", mivel simán nem emlékeztem, hogy hogyan volt a videjóban. :) -
GixEr #24095 Ok. meg probalkozom,probaltam mar ugy is, hogy az ellensuly kulon objektum, de keves sikerrel igaz ott meg nem hasznaltam "zsanert" a video meg a legelso verziobol volt, kozben egy picit fejlodott. A karnak eleg, ha csak 45 fokig emelkedik mert az az idealis emelkedesi szog, hogy a legmesszebb menjen. A valosagban azert tudott tovabb menni, hogy le tudjak allitani anelkul, hogy a szerkezet szetverje sajatmagat. Nem nahyon volt olyan anyag (ma sem) ami ekkora energiat serulesmentesen meg tudjon allitani, ezert kellett hagyni, hogy kilengje magat (engem elobb a szerkezet mukodese erdekel utana johet a tobbi (csak proxi object nek kellenek a mostani testek). -
de ha megnézed a videót, akkor láthatod, hogy nála egy objektum a kar meg a súly. én ezért mondtam hogy két külön objektum legyen. ha grouppolja őket akkor az attól még nem lesz egy objektum csak max egyként kezelheti de az attól még két objektum marad. nem ? amúgy én is groupba tettem őket amikor kipróbáltam. :c)
Végre egy kis reaktoros eszmecsere :c) és végre hozzá tudok büfögni valamit én is :c))))) -
Az egybe dologgal hülyeséget mondtál, akkor, hogyha GixEr groupolva csinálta, mert groupolva a tárgyat együtt kezeli, de külön lehet állítani az ojjektumoknak a tömeget (surlódást, rugalmasságot nem). :) -
gyönyörű. ez max függő? -
ha esetleg hülyeséget beszélek valaki hjavítson ki és akkor L keuzdek mentegetőznihogy megint csaak pár órát sikerűlt aludnom :c))) -
alapvető konstrukciós hiba van a katapultoddal.
1, a katapult amikor a legnagyobb erőt fejtené ki akkor ütközik neki a lábnak. ha megnézel egy katapultot ott a lengő súly át tud fordúlni a lábak között mert az alsó részen fordúlva adja meg a golyó sebességét mert mind azodáig csak emeltte a súllyát és onnantól gyorsúlna. ha fogod és a lábakat széthúzod akkorára, hogy elférjen közötte a súly akkor jobb lesz.,
A másik hiba hogy egyben van a halyító rúd az ellensúllyal. így csak gondolom az egész kar sűllyát tudtam megadni ami hatlmas energiavesztéshez vezet. próbálj meg egy külön objektumnot használni a súlynak . most próbáltam ki hogy ne mondjak hülyeséget és nem igazán láttam leesni a golyómat. :) nem számoltattam addig a dolgot vagy nem tudom egyszerűen félúton L tünt pedig 500 frémig tettem a reaktor hogy számoljon. -
GixEr #24089 Tetszik nekem ez a fu, meg kene neznem a max8-at...