63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    De, a videó frankó, bannert heggesztek, ha hazaértem. :)
  • Aldaryn
    Jééé, nézzenek oda, beírtam Googgla-ba az "f-edge" szót, és rögtön, a LEGELSŐ találat a termék gyártójának honlapjára vitt. Banyek, hát ez mekkora véletlen lehet. Biztos valami spéci google-t használok, de itt a link, nézzétek meg, nektek biztosasan nem a "DigitalCandle.com - f-Edge" lesz a legelső a találati listában, ami valami ismeretlen vékletlen folytán pont oda visz, ahol az f-edge plugin található.
    [URL=http://www.google.co.hu/search?q=f-edge&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu-HU:official]Google - "f-edge" voilá[/URL]
  • Free
    Senki semmit nem ragál se a videóra se a projectre? :c(
  • putyi
    felteszem ODA
  • nommy
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne. Objektumok módosítóihoz van-e valami kezelő tool, mint pl. light lister, mert sok dolgon meshsmooth van és nagyon macerás egyenként kijelőlni, lekapcsolni, szóval nincs elég memóriám ehhez.
  • ThomasGins
    Mondjuk én se leltem,meglestem volna mi az.
  • scorpeeon
    nem taláélom az az f-edge plugint, google is alig talált rá vmit... nem szánna meg vki egy linkel privátban?
  • ThomasGins
    Ez a durva nem a barátok közt:)

:)
  • Free
    nah akkor kedves AL kollega. mi lenne ha kitennéd bannerbe az új "Projectet" aminek a neve "Reactor mi más! " lenne.
    Lehetne olyan kis golyó meglök dominót ami beindít egy ventillátort stb stb folyamatokat modellezni. sztem ez eléggé jó léenne erre mert mindenki kicsit ért hozzá nem bonyolúlt és pillanatok alatt megvan :c)
    Ki támogatja az ötletet? nekem már most van egy csomó L képzelésem :c)

Thomas kira csalódtam is volna ha nem lett volna valami teáskanna művelet benned :c))))

• ThomasGins
    HFVR:)
    avi (1.2Mb xvid)
  • ThomasGins
    Kevés a 24 óra neked is?:)
    Jól néz ki a videód!
  • Free
    mi nvan waze te sem tudsz aludni ? :c)))
    Én hetek óta hozom a napi 3 órta alvást és már altatóval sem megy. olyan az agyam hogy nem tudom lekapcsolni és folyton csak pörög minden hülyeségen. most is egy új reactoros tesztet készítek ez mellett :c)
    Ezt a videót low prioríytiben renderelte a max, .a másik maxban már szerkesztem a következő felesleges cuccot :c)
  • Malakai
    Ha esetleg vmit sikerül összehozni ebből a csillárból, akkor feldobom én is. :P
  • Free
    nah részemről a mai HFVR (Hajnali Felesleges Video Render)
    rud_reactor_doboz_teszt.avi

Egy dolgot nem éártek ez monjduk cirka olyan 65 db rúd nem tudom nem számoltam meg :c) aray al létre lett hozva 100 db de egy párat töröltem véletlen és nem volt kedvem szarakodni vele. szóval az első 70 80 rud tökéletesen érkezik meg minden utánna meg folymatosan hibázik a reactor. átesik a gömbön a rudacska meg megakad a szélében ill belefúródik az anyagába. a tolerance glolbálban be van állítva 2 cm re(ezt sem értem miért kell ennyinek lenni de így hibázott a leg kevesebbet) a gravitáció -1000cm
    mondjuk ahoz kéápest, hyog nem csináltam még ilyet sztem jó. de várom a szigorú zsűri értékelését :c)
  • GixEr
    megkaptad a gyarto es a plugin nevet is, nincs benned egy szemernyi onallosag sem?? Bocs de ezt nem birtam kihagyni...

Ha ezek utan sem ertened:
    De, valoszinuleg tobben is tudjak, hogy honnan lehet letolteni, de itt nem errol szol a forum. Viszont at internet mindenkinek ugyanakkora, neked is....
  • scorpeeon
    nem hangzik rosszul :D pontos linket nem tudsz adni ahonnan lehet downloadolni?
  • putyi
    a chaosgroup f-edge pluginja, de ez nem warez topic:-)
  • Aldaryn
    lemodellezed. :P
  • scorpeeon
    HELP pls
  • scorpeeon
    nem biztos h warezra gondolt, lehet h trialt akar :DD
    na lenne 1 kérdésem: hogyan lehet a nagyon csúnyán mutató éleket lekerekíteni? mert nagyon nem élethű miattuk a render sem... van rá vmi egyszerű módszer?
  • Aldaryn
    :))))
  • Free
    Nézd a bannert kiemelten a
    <span style="filter:glow(color=RED)"><span class="bb-style-xlarge">NEM WAREZ TOPIC</span>

feliratra koncentrálj
  • alakulat
    ez jó: 3D Studio Max 8.rar 842.27 MB ????????
  • alakulat
    HI!
    Mekkora a mérete és honnan lehet letölteni??
  • putyi
    ezt a ceruzás okosságot nemlet volna egyszerűbb simcloth-tal?
  • scorpeeon
    hogyan lehet megcsinálni h fizika szerint mozogjanak a tárgyak? mint a ceruzás videó :D
  • ThomasGins
    Ja,vagy 100 cerka átment az "asztalon", a maradék elégett a surlódástol:9
  • fle go
    ez klassz!
  • ThomasGins
    "volna"?:)
  • Pitbull90
    Az igen....:D gratz... nálam ennyi ceruzánál már a gépem ki is fagyott vna.... így nemtok ilyet csinálni.. se kristálycsillárt
  • Malakai
    Nálam amúgy egy (méretes) kristálycsillár zakózott volna a padlóra (nagy belmagasságból)... :P
  • ThomasGins
    Nah kipróbáltam a 520 cerkát,majd kiolvadt a procim.
    link (xvid, 3.3Mb)
  • scorpeeon
    ja, már megvan, semmi! :D thx
  • scorpeeon
    igeen, azaz! csak melyik menüpontból érhető el?
  • ThomasGins
    boolean:)
  • scorpeeon
    vki help! régen tudtam csak már elfelejtettem :D hogyan tudom 2 objektum különbségét/metszetét/egyesítését elérni? pl. egy gömb alakját kivágni egy tégla oldalából :D sztem tudjátok mire gondolok
  • Mayer
    Jaaj ez nagyon jó volt. Baromi sokat nevettem rajat :D.
  • Gaben78
    Sziasztok!Nekem is egy Vray-es kérdésem lenne.Frissen feltelepített max7-re indítás után simán fut a vray, kikapcsolás után pedig azt írja, hogy foglalt a License server. Ha valaki segíteni tundna azt nagyon megköszönném. Üdv, Gaben
  • peetee76
    Kis kikapcsolódásként, nekem tetszett:
    árpi
  • Free
    nah akkor Vray guruk aegy kérdés., ki találkozott olyannal hogy a netli9miter progi megfota a Vray License szervert. habár nincs is semmi beállítva rá amíg az telepítve van nem megy a vray. jah az se elég ha csak kikapcsolom akkor sem megy. teljessen unindstalálni kell. esetleg ha valakinek van jó ötlete letőltés ill feltőltés limitálásra valami más progi ami nem akad össze vray license szerverrel azt köszönném.