3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Igaz a másik fórumba kezdõdött a téma... megnéztem a plugineket. Teljesen jól mennek 7es alatt. ugyan azok amik a 6ssal mennek.
Hmm.. lehet hogy akkor tévedtem a BLizzardékkal kapcsolatban... nemtudom miért hittem hogy Brasil-oznak.... sorry... (lehet hogy a Catedral-t akartam mondani?😄 na mind1)
Mission Impossible 2010: PRO Class
(majd ha rhino fele object snap lesz photoshopban akkor igen 😄DD)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Azért megjegyezném, hogy régebben, de ma sincs kizárva, hogy egyes bonyolultabb esetekben téved a prg, de ennek most kicsi az esélye. Régen a max2.5-ben a boolean csinált ilyet, de még a max7-ben is bonyolultabbb kivágások szélénél gond lehet. Más segéd prg-okat kell ilyenkor használni.
Es azert ne kiabald el, mert ha a szeken szep diszitesek huzodnak azt azert nem 1 leanyalom csinalni, mig a matricazas fixebb dolog. Bar nemtom te hogyan csinalod en rahajitanek egy lapra minden matricat es az uwv editorban a megfelelo helyre rancigalnam a vertexeket, igy nem kell sok unwrap. (csak1) Lowpolynal meg aztan tenyleg nem olyan veszes sztem.
Mindezek ellenere amikor kelett akkor jol mukodott. Pl szekek, egyebeknel ha valami berakast kell csinalni.
ha ez modellezes akkor valamit nem jol csinaltal. Ugy ertem ha rhinoban csinaltad akkor szornyen elrontottad 😊 ha mashol akkor te tudod 😊
Én még régen kipróbáltam a Brasil-t és hát szóval a Vrayhez és Finalrenderhez képest lassú. Viszont nagyon jó és pontos. (Asszem a BLIZZARDosok elõszeretettel használják és amit õk használnak az rossz nem lehet). A FinalRender szerintem viszonylag egyszerû és elég gyors is, nagyon jó helppel. A Vrayt nem használtam annyit, viszont úgy látom hogy ez a legelterjettebb most, gyorsasága miatt, és jobban kezeli a displace-t. Szóval ha választanod kell én azt mondom hogy Vray-t nézegesd vagy FRt...
deko --- az élet értelme: 42 ---
Megint lenne 1 valszeg számotokra könnyû kérdésem. 😊
Mivel én eddig csak simán képeket csináltam meg animációkat és nem igazán használtam segét progikat most viszot el szeretnék kezdeni komolyabban nyomni a studioval így hát:
Mire vagy pontossan mi az a Brasil rendering system és miben külömbözik a V ray -tõl. mg hallottam már jó oár ehhez hasonló dolgot.
Greetings
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
bugfix, 1.46.05
(*) The exposure control peview in the Environment dialog crashed with VRay.
\"So always look on the bright side of death\"
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Próbálta valaki már az Ornatrix plugint?
( http://www.ibmr.net/Ornatrix/ )
Felraktam... és hát szóval nagyon jó, meg gyors, csak az a bajom hogy valamiért nem frissíti magát folyamatosan. Változtatok pár paraméteren és semmi változás aztán egyszer csak megcsinálja. Amúgy tök jópofa a dolog, a fésûn hanyatt dobtam magam... nagyon zsír...😄
Viszont állandóan kifagy....😞( persze még csak béta de akkor is..
Egy szarvat kéne megformálnom. Gondoltam hogy megcsinálom cone-ból, és meghajlítom. De hogyan? Plíz help, fontos lenne. Köszi elõre is
Harald Belker is a force of nature in the area of automotive design with a list of design credits that include the Mercedes Smart Car, the Batmobile for the Warner Bros. Batman and Robin film, and the futuristic cars of Steven Spielberg’s Minority Report including the sporty red Lexus. Other movie credits include vehicle design for Armageddon, Inspector Gadget, Fahrenheit 451 and The Cat in the Hat, and concept designs for Spider-Man, XXX and Stealth (coming out in ’05).
nemám 😄 na de most komolyan má valahol tiis elkeztétek 😄
Tudja valaki, hogy hovalett a "3d Warez" topic? Úgy emlékszem a "Programok beszerzése" fórumban volt, de már ez sincs. Valszeg nem tetszett bizonyos embereknek, mert nem egy "full legality" dolog volt. Tudtok valami URL-t errõl?
má nagyon sok oldalon nézelödtem, de még mindig nemtom hogy hogy álljak neki ennek az egésznek 😄 nincs vmi olyan lehetöleg magyar tutor ahol az alapoktol kezd?
(stb)
😉
beszereztem egy uj video kareszt, ati9600xt turbo, atkonvertaltam firegl T2re es mukodik. Eloszor csak max5 alatt akart menni, aztan atettem max7re a direvrt es mukodik. AA lines, geco gyors viewport nyusztoles stb. Hejj! 😊
Várom a tõled elmarathatatlan Gi-t nem nélkülözõ renderelt képeid!!! 😛
Oryon
elkezdtem a 7-est de az oldalról törölték😞((
Elõre is kössz!!!!!!!!!444
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
video tutok.
a haz terveinek elkeszitese es a haznak a vizualizaciojanak elkszitese ket kulonbozo dolog. Archicad a haz terveinek elkesziteserol szol, (minimalis vizualizacios tamogatassal alapbo, bar az ujabbanj van mar valami)3dsmax meg vizualizaciorol. Ha egy haz (szabvanyos) terveit szeretnenk maxban elksziteni hamar eszrevennek hogy ezt nem erre talaltak ki.
Ez nagyon jó ötlet, eszembe nem jutott volna!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Vannak olyan agyar oldalak ahol, agyar tutorialok is vannak?
Mert azoknak akik nagyon alapszinten tudnak angolul jól jöhet egy tutorialokban gazdag, magyar oldal!