3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nenad, szerintem ez egy remek eljárás, keresni kell a különbségeket a két kép között --> megéri. Sokkal gyorsabb, gondolom production környezetben ez nagyon fontos.
KisQbi: Az Mr ambient occlusion mappját nem ismerem sajnos, de a PrMan Environment és ambient occlusion mapját szoktam néha használni. Ha az MR-é is ilyen tetü lassú, akkor már inkább az irradiance map. szerintem.
(Nenad: Megengednéd, hogy próba miatt lemásoljam a jelenetedet a kép alapján, és megnézzem hogy viselkedik PrMan alatt?)
én megpróbálnám a mentalray ambient oclusion map-jával.. nem kell semmi GI... az a baj mindkettõvel (azzal is amit te csinálsz) hogy szinek nem fognak átmenni.
Mindenesetre nagyon ügyes a fake ötleted!
majd lokok tobb peldat de legyen itt 1 komplex.
IRRADIANCE MAP, render time 3-4 perc
FAKEGI, rendertime ~20sec
FAKE GI "MAP"
a fake gi mapot omni ambient lightal csinaltam amiben nincs is semmi kulonos, ami poen itt van az az hogy a decaynel inverse squere van.
(tavolsag negyzetevel aranyosan csokken az ereje) Ezzel egyebkent gyonyoru imapot is lehet kesziteni, de onnmagaban is nagyon kozeli eredmenyt hozhat.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
tudja vki?
ez lenne az utolsó offom utána befejezem
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
és van valahol vmi magyar keírás XSI-hez?
mert így semmi tapasztalattal elég bonyi, azt sem tudom hogy mi mi.
Egyebkent ha csak a HL2 miatt erdekel akkor jobb ha nekifekszel az XSInek mert azt erre talaltak ki, a shadereket is ugy tekintheted meg ahogy jatekban mar kinez stb, nem kis elony.
még nem használtam igazán se mayat se 3d max studiot de a 4d max-ról olvasom hogy könnyû kezelni, mayat is ugyna olyan könnyen lehet?
ON
hehe,ki nem allhatom xsi-t egy masok bolygo szulotteinek csinaltak 😊
de azert majd probalkozom.
ilyen progi kéne:
aminek van kipróbálható változata vagy a progi ingyenes és vagy a progi tudja kezelni az mdl formátumot vagy van egy olyan másik progi amivel mdl-bõl tudok olyat csinálni amit a modellezõ tud használni és vissza fele is mûködik ez. ja és tudjon animálni ha lehet.
ha vki pont erre jár és tud ilyet akkor pls írja.
azt tudom hogy elõször leszedtem vmi mayat de túl bonyinak találtam utána a 3d max studiót de azt is túl bonyinak találtam <#idiota>#idiota>
ma meg újra kedvem lett volna hl modellezés, le is szedtem egy gyakorló XSI-t és most azzal szenvedek leírást meg nem találok hozzá.
1. asszem lelehet szedni free egy lebutitott változatot. ez is elég ha csak half-life modelleket szeretnék csinálni? vagy a fullt szerezzem meg valahonnan? ahoz esetleg tudtok weblapot?
2. egy 3d max gurunak hülyén fog hangzani de azért biztos am biztos alapon megkérdem. animálni lehet benne a modelleket? a lebutitott változatban is?
elöre is thx a válaszokat.
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Hidden Beks - Adreania - Commando
A studio max 7 hez tudd valaki serialt
Hidden Beks - Adreania - Commando
Azt hittem, a eresztvasat teljesen máshogy készíted el. Most olybá tûnik, mintha egy vastag 1 centis vaslemezbõl valaki kivágta volna, vagy egy öntõformában öntötték volna ki. Ha egy díszkard, akkor oké, belefér, de egy olyan kard esetén, ami arra készült, hogy ahrcoljanak vele, ez egyáltalán nem praktikus. A keresztvasnak sokszor legalább akkora ütést ki kell bírnia, mint a pengének, általában vagy egy roppant erõs acélrúd, vagy, ha díszes, akkor több csavartan összekovácsolt rúd alkotja. Az iylen extrém megoldásokat is ki lehet kovácsolni, csak türelem és szakértelem kérdése. 😊
Megint csak azt tudom mondani, hogy legelsõnek a CG-t félretéve irány a referencia...
per aspera ad astra
Autok utan utazzunk vissza egy kicsit idoben😊)
Csinaltam egy kis updatet a kardrol...
http://www.sg.hu/galeria/10511276031100993787.jpg
Szivesen fogadom a velemenyeiteket.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Egy 3D Studio Max 5 linkkel nem tud megdobni valaki?
Bocs a sok kérdésért!
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Nagyon szépen van felépítve a háló, jól átgondolt...öröm ránézni 😊))))
Mennyi volt a modellés, idõben?
Oryon

Audi2-es kép