3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,
szeretnék egy kis kegítséget lérni, ha lehet: csináltam egy levelet, ezt szeretném sokszorosítani, véletlenszerûen szétszórni, de a scatter nem igazán sikerül... ha nem ezer oldal, valaki felhomályosítana miképp is kell mûködésre bírni? A másik: copyztam belõle párat helyettesítõ megoldásként, majd szétszórtam. Itt be lehet azt állítani, hogy a tárgyak ne mehessenek át/ lóghassanak bele egymásba? Elõre is köszi!
Con

- Con -

Suny
Na de ez a ClothFX tisztán 580$! vagyis azt írták! és törten sehol sincs!

Törpe-Rogue 60

Suny
Bató! csak az a baj, hogy itt nincs 3dsmax 6hoz simcloth! amúgy én is kerestem google, yahoo, de nem találtak! (nekem)

Törpe-Rogue 60

ThomasGins
Akkor mit használsz helyette?

\"So always look on the bright side of death\"

Tessek versenyezni!! - es nyerni 😉
Evermotion
baromi lassu.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Ez a HairFX nincs meg vkinek, vagy ftp-n?Kerestem de nem találtam...😞

Aldaryn
Most akkor a maxwell mégis királyos? 😄 Nincs errõl a rendererrõl valami "in depth" speedtestek, meg iylenek? Az agyaontextúrázott, csodaszép galériaképken túl, valami, ami nem marketing?

per aspera ad astra

Aldaryn
Ja, anno volt a Stitch nevû plug, (nem tudom, használtad-e) moat az "újították fel" és ClothFX nével árulják, úgy, mint a Shag Hair bõl lett HairFX-et... szerintem mindkettõ cuccnak az lesz a jövõje, hogy integrálják MAX-ba. A clothFX ugyebár ezzel integráltnak nevezhetõ.

per aspera ad astra

ThomasGins
Sztem túl éles is az árnyék kicsit lehetne elmosottabb is.

nagyon fasza a kep, ami sztem nem oke benne a markolo alatti arnyek tul sotet. (ha megnezed az utcaban a fenyviszonyokat)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Sztem nagyon ötletes és szép,elõször azt hittem a látvány miatt, h sok markoló + photoshop, ez meggyõzött.

petesilver
ez a CG talkos hírlevélben volt. Szerintem a fények, shaderek nagyon el lettek találva. Szerintetek? Vélemény?

Mission Impossible 2010: PRO Class

szaki
NA HAPSIKÁIM: ritkán szoktam ide írni, de akkor be nem áll a szám a sok kérdéstõl, amiben szinti mindíg szoktatok segíteni. Most hálám jeléül itt egy hely, ahonnan animációs figurák mumikájától kezdve, a mozgáson át, szinte minden van, ahhoz, hogy végre megmozdulhasson a saját alakod, persze ez az oldal inkább a sík kézzel rajzolt animáció, de a szájállás, a szemállás és a mozgások mind segíthetnek bárkinek, aki alakok megmozgatásában egy kicsit is szeretne valamit alkotni. Amikor megtaláltam, nem tudtam szabadulni az odlaltól, aztán vagy 100 oldalt lementettem késõbbi tanulmányozáshoz.
Az oldal: http://www.freetoon.com
Kellemes éjszakázást a web-lapon és a max elõtt. Ha bárki ezek után alkotott valamit, ne kímélje az itteni max-manusokat, ossza meg animját másokkal is.
Ha bárki tud ilyen, vagy ehhez hasonló oldalt, annak közlését elõre is megköszönném

A cgarchitect is a kedvenceim kozott van 😊, de minden hirtelen nem juthat eszembe. A design21 viszont tenyleg egyre gyendebb, de informaciogyujtes celjara megfelelo lehet annak aki nem igazan beszeli az englist. 😉

egyebkent most nezem jon ki max7 extensionbe egy cloth plug, wow.

design21 pfff.
a legjobb a www.cgarchitect.com sztem, rendesen updatelnek, igenyes, nagyon sok uj hir van visszafele is erdemes olvasni.(archives)

avoid self collosion. (en hacsak nem szukseges nem kapcsolom be(sokkal gyorsabb))

Nekem a max alap ruhamodellezõjénél a ruha bizonyos részei átmentek egzmáson, ami nagyon zavaró volt. Biztos be lehet állítani, csak én nenad tutoriálját használtam.
Aldaryn
De van, csak lassúb, viszont tökéletes integrácója van minden egyéb fizikai objektummal, és solverrel.

per aspera ad astra

Vagy mégsem szedem, mert azt írja, hogy Max5-höz van a legújjabb 😞
A max elep ruhamodellezõje nincs ilyen szinten ugye?
Huhh ez nagyon jó!! nézzétek meg a galery-ban az utolsó videót. GYÖNYÖRÛ!!!

Mindjárt letöltöm és kipróbálom!
Tessek napi rendszeresseggel latogatni egy ket bevalt helyet.
pld.: Ezt itten, www.design21.hu, www.cgtalk.com, www.3dtotal.com stb.. Meg tulsagosan nem is kell tudni angolul, hogy kihamozd az erdemi informaciot, ugyanis tele van kepekkel.

Ok. befejeztem a zsortolodest, dehat a korral jar 😉
Ennyire nem lehet valaki kenyelmes, hogy nem tud utananezni egy picit. 😊
Aldaryn

per aspera ad astra

Suny
Senki sem tudja honnan lehet ClothFxet, vagy Simclothot, vagy ColthReyest találni? pls help!

Törpe-Rogue 60

petesilver
hehe, elkészült úgy látszik az angol verzió. Ez asszem volt video formátumban, aztán volt az eredeti nyelven, aztán igérték angolul is. Végre megjött!!! Neki is állok átnézni-tanulni!!!!

fle go
GixEr😊))))))

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Nahat, nahat... megint egy auto poly tutorial:
Car
Malakai
Kicsit sokszor járatott, látott, de ez van, afféle klasszikus, lényeg, hogy ettõl még jó lett, jó választás! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

petesilver
Én birka. Néztem a hozzászólásokat tegnap, hogy mi a fenét dícsérnek? Ahogy a fórumba jövök, már görgetek is. Ma ez elmaradt, ezért rájöttem! tényleg szuper!!!

petesilver
Köszi!

fle go
Naggyon jok a jarganyok, ezekhez is csak gratulalni tudok!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

oryon
Jaja...frankó lett! Rulez! 😄

Oryon

Aldaryn
Nálad, nálad láttam! 😉 És azóta hetente egyszer-egyszer meg is nézem...

Remélem többieknek is tetszik.

per aspera ad astra

deko
Banner: The Catedral😊 Micsoda választás😊<#eljen> Hol is láttad elõször? 😛

deko --- az élet értelme: 42 ---

Johnyy
<#worship>Banner<#worship>

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Dichter
Tök zsír lett! Ez eddíg miért nem jutott senki eszébe? 😄

Aldaryn
Kösz. 😊

per aspera ad astra

done
Suny
Basszus, ilyen van mayaához is! És mindig, csak azt dobja ki!

Törpe-Rogue 60

Suny
ClothFX!😄 És azt, tudja vki honnan lehet download?

Törpe-Rogue 60

Suny
Te tudod?

Törpe-Rogue 60

Suny
nem tuok angolul annyira, hogy megértsem...

Törpe-Rogue 60

nezz be a forumba sok kerdesre megtalalod a valaszt!!!
Suny
(válasz #14224)

Törpe-Rogue 60

Suny
Az a kérdésem lenne, hogy mivel csínálják a ruháikat? Mert tök realisztikusan mozognak a ruhák! Ez vmi plugin? (clothreyes pl tud ilyet!)

Törpe-Rogue 60

Suny
Tud valaki dobni nekem egy linket, amirõl le tudom tölteni a ClothReyest?Ami a max6, vagy 7 hez jó?

Törpe-Rogue 60