3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretnék egy kis kegítséget lérni, ha lehet: csináltam egy levelet, ezt szeretném sokszorosítani, véletlenszerûen szétszórni, de a scatter nem igazán sikerül... ha nem ezer oldal, valaki felhomályosítana miképp is kell mûködésre bírni? A másik: copyztam belõle párat helyettesítõ megoldásként, majd szétszórtam. Itt be lehet azt állítani, hogy a tárgyak ne mehessenek át/ lóghassanak bele egymásba? Elõre is köszi!
Con
- Con -
Törpe-Rogue 60
Evermotion
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mission Impossible 2010: PRO Class
Az oldal: http://www.freetoon.com
Kellemes éjszakázást a web-lapon és a max elõtt. Ha bárki ezek után alkotott valamit, ne kímélje az itteni max-manusokat, ossza meg animját másokkal is.
Ha bárki tud ilyen, vagy ehhez hasonló oldalt, annak közlését elõre is megköszönném
a legjobb a www.cgarchitect.com sztem, rendesen updatelnek, igenyes, nagyon sok uj hir van visszafele is erdemes olvasni.(archives)
per aspera ad astra
Mindjárt letöltöm és kipróbálom!
pld.: Ezt itten, www.design21.hu, www.cgtalk.com, www.3dtotal.com stb.. Meg tulsagosan nem is kell tudni angolul, hogy kihamozd az erdemi informaciot, ugyanis tele van kepekkel.
Ok. befejeztem a zsortolodest, dehat a korral jar 😉
http://www.chaosgroup.com/software/simcloth3/
per aspera ad astra
Törpe-Rogue 60
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Remélem többieknek is tetszik.
per aspera ad astra
deko --- az élet értelme: 42 ---
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Törpe-Rogue 60