3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Mik ezek a nevek? 😊

Félsz a jogvédelemtõl? 😊

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Elkészültem egy újabb modellel, a galériámban megtekinthetõ a többi render, akit érdekel megnézheti.

Aldaryn
Azz... nagyonis. :|

per aspera ad astra

ujabb vraynel allitsatopk datumot februarra egyebkent oboa. 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

fle go
B.U.E.K!!! Mindenkinek es sok sok jo meot!😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Evogordon
Hellósztok
Valaki tud adni egy linket ahonnan olyan textúrákat lelehet tölteni hogy az üveg átlátszó meg stb...Mert én töltöttem le da abban nincsenek olyanok.<#help>

RelakSfromhome
Jah, meg a HOGYAN is lényeg, mert egy dolgot sokféleképp el lehet intézni.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

"nem az elkészítés a nehéz azt mindig meg lehet oldani hanem az hogy kitaláld hogy mit szeretnél elkészíteni na az a nehezebb"
Ezzel nagy igazad van! Hisz gyakorlatilag a 3D-progikkal ma már a határ csak a saját képzelõerõ, ill. kreativitás. És az, még az un. profiknál is gyakran hiánycikk, hisz pl. hány technikailag perfekt de SZAR film van a mozikban...
Free
ne törõdjél semmivel.. szerintem jó... emlékszem még én is az elsõ képemre amit 3d max al készítettem úgy hogy semmit nem értettem hozzá. az se volt túl tökéletes de nem az elkészítés a nehéz azt mindig meg lehet oldani hanem az hogy kitaláld hogy mit szeretnél elkészíteni na az a nehezebb 😄

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dichter
Nem og baszogatni senki, vannak itt lelkes amatõrök is. (én is).

Kezdetnek mondjuk nem rossz, de ugye azért ez valljuk be, 2 db gömb, textúrákkal. Emelj a szegmensszámán mindkettõnek, akkor jobb éesz. A csillagok helyett, mesg szvsz megteszi egy nagyfelbontású csillagos kép, amit ráhúzol egy plane-re.

RelakSfromhome
szögletes a hold. Kb kétszer ennyi polygon, és nem lett volna ilyen. A földön meg fura helyen van a bal oldali szürkület 😊

Valahogy egész faszán ki lehet csillagozni az égboltot, de már nemtom hogyan, régen tudtam 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Evogordon
Megszületett az elsõ szerkeztésem. Tegnap kezdtem ell a 3ds max-al foglalkozni és szerintem gyorsan megfogom tanúlni a program használatát. De ne baz**satok hogy kis b*zi amatõr. Ez semmi amiket szoktam itt látni miket csináltok.

RelakSfromhome
Mi az a WIP?

Evogordon
Valaki tudna írni pls egy linket ahonnan a tört regisztrációs kódot lelehet tölteni?

piktor
Boldog új évet nektek!!!!

:-)

ThomasGins
BÚÉK ALL!

\"So always look on the bright side of death\"

Evogordon
Holl lehet leszedni a feltörését?

Evogordon
Csak az a baj hogy regelnem kell

Evogordon
Oké már felis telepítettem a max7-et

Evogordon
Ezt mind le kell tölteni?

Vorpal
wow profi dolog ez a vray,))

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Szia, nemtom melyikl vray hasznalod, az ujban siman saturacio kontrollal, a regiben tobb trukk is van, pl a materialokban a optionsban atalitod az RGB-t monochromra , vagy azt csinalod hogy amig kiszamolod a GI-t addig jol desaturalt szint adsz neki, (ha texture map az outputnal tudsz jatszani vele) es amikor renderelsz visszaalitod a szint olyanra amilyenre teccik.

nos a monokrom opciot nem a fuvon kell allitani (ezt mindenki elrontja csak azert irom le) hanem a hazon, mert ez azt hiszem csak a receive-re vonatkozik. Vagyis legalabbis nekem eddig ugy tunt.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet kézben tartani a color bleedinget vray-jel?
Építész látványtervet csinálnék, de a fûrõl visszaverõdõ fény zöldre festi az egész épületemet 😞

Vorpal
Full verzió és magyar leirás csak nincs de jólmegleszel ha angoltudás nélkül akarsz megállni a sorban.Van a MAX 7 hez egy E learning nevû kurzus ajánlom szépen videókban megmutatja a ficsöröket.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Evogordon
Van különben magyar tutorial a programhoz? Ha van link akkor valaki írja már le pls.

Evogordon
Ott csak 4 file van amik összesen 300 mb, ez tényle a full versio?

Evogordon
ok kössz a a feltörést meg megoldom 😊

Design21.hu es 30 napig teljeseteku, utana meg, ha tenyleg fontos akkor kis ugyeskedessel ez a korlat feloldhato.
Evogordon
Helosztok tud valaki adni egy linket ahonnan lelehet tölteni a 3ds max 7-et? pls

petesilver
Pontosítok, mert a neten érdekes carbon cuccok vannak: szal Carbon-kevlár keverék amit versenyautóknál,versenybicikliknél, meg egyéb versenycuccoknál szoktak használni+repcsiknél, stb....

petesilver
Sziasztok! Tud valaki segíteni esetleg? Jó minõségû Carbon textura gyûjtemény kéne, ha van ilyen valakinek.

Már semmi.

Üdv

Brazilban vagy valahogy lehetséges olyat,hogy egy jelenetnél,csak az árnyékot rendereljem ki?
Elõre is kösz!

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FRenkie
ezzel a vip regisztrázióval mik a lehetõségek?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
BUÉK!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

paynes
Eltaláltad😊

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

szaki
THOMASGINS: semmi gond, nem is tudtam, hogy ez haj, de hát benne van a nevébe is, köszi nézem ott

Fogadjunk, hogy tuzfalad van. 😊
paynes
OFF
Nekem a DC++ Nem mûxik mert nem akar HUB-okra csatlakozni<#pardon1>

ThomasGins
Bocs Szaki,de nem voltam egy hetet...
Utólagis is KELLKARÜNN ALL!😊

neo/-= 3D Plugins Addons And Others =-/-= Discreet 3D Studio Max Plugins And Addons =-/TurboSquid.DCP.HairFX.v1.5.0.39.for.3DSMAX.5_6-CT/

\"So always look on the bright side of death\"

Dichter
Én személy szerint 7-es maxot használok. DC-rõl tudod leszedni leginkább, de van egy 25k-s változata is, ha szeretnéd eredetiben. Plugint is gondolom DC-rõl a legegyszerûbb.

_Atti_
Chiliskinnerhez nem tud vki müködõ linket vagy nem tudná nekem elküldeni mailben? a linkek amiket találtam halottak sajna és kéne nagyon...ha ez nincs jó bármilyen frankó Uwv mapping tool...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

paynes
Hanyas MAX? Plugint honnan lehet leszedni? És a progit!
Bocs ha zargatlak a kérdéseimmel!

Dichter
3D Studio MAX, Hair Fx pluginnel.

paynes
Segítsetek mÁr Mivel csináljátok ezeket? A boci boci tarkás például a legfaszább!!!4 Melyik progival? Ha estleg link vanadjatok Lécci!

Elõre is köszönöm a segítséget!!

fle go
Sziasztok en is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, mindenkinek bekes Boldog Karacsonyt, es Uj Evet Kivanok!!!!!!!!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

[negativ] Les
Merry Christmas And A Happy New Year to all 😉

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

oryon
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!! 😊

Oryon