63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• MrGeE #24209
    szerintem ez kell neked 8)
  • Aldaryn
    Nincs esetleg valakinek jó furnérlemez keresztmetszet (plywood) mapja? Normális felbontásút se égen, se földön nem lelek, textúragyüjteményekben sem...
  • repvez
    .obj kiterjesztésüként probáld maxbol.Ugy jonak kell lenni.
  • Zsottybobo
    Szia!
    Letöltöttem, feltelepítettem, de nem tud importálni .max file-t...:(
  • ThomasGins
    Nah ebből ennyi elég...
    Caustics elég gázul nézett ki rajta,ugyhogy csak haloványan van.
    bolyóbis
  • pauly
    Ha jól tudom van 3dsmaxhoz olyan exporter,keress ra szerintem biztos talalsz.Én régebben exportáltam x-be vele ha minden igaz :),de már nincs meg.
  • repvez
    töltsd le a belnder nevü progit és importáld át a maxos modelt bele , utána blenderböl exportáld .x kiterjesztésbe.Kétfajta is van van egy sima directx és egy directx8-as amelyik neked jobb.
    OFF
    esetleg ird meg privibe hogyan lehet x-es modellt betenni egy programba(milyen progi és egyebek)
  • Free
    Spec azt sem tudom minek a kiterjesztése a .x azt milyen program használja?
    milyen progiba szeretnéd átvinni a maxos cuccokat?
  • spongya
    Tudja valaki hogy hogy lehetne 3dsmax-ban *.x fájlba menteni? Vagy valahogy átkonvertálni??? Légyszi!
    Vagy lehet egyáltalán valahogy ilyet???
  • putyi
    ha a sérülések displace-szesek lennének,lehet, hogy érdekesebb lenne a caustic. a fa már jobb.
  • ThomasGins
    Köszi!

Milyen az élet odaát?:)
  • nenad
    gyurja ra a subdivisionra is, mert szogletes a gomb! ;)
    egyebkent baro jo!
    :)
  • Free
    10 pont :c)
  • ThomasGins
    :))
    Csak neked csak ma, távolságot mint üveggolyót megkapod:)
  • Free
    scenest ide és meganimálom :c) elkapott a lendület :c)
    Tartom az eddigi véleményem Q.. jó :c)
  • ThomasGins
    :)))

Üdv FRenkie!

Kicsit még rágyurtam a gombócokra...

és famintásan
  • Zsottybobo
    Nem! Kiváltság...:)
  • FRenkie
    Sziasztok!

2 hónap után újra van netem!
    Sajnos nem sok időm van mexezni, de azért majd benézek.
  • ThomasGins
    A hülyegyereknek levés globális?!:)
  • youth #24190
    hehe :)
  • Malakai
    Azt hiszed csak ott? :) Természetesen nekem is volt egy kis tasakkal, valahol egy dobozkában meg is vannak még. ^^
  • Zsottybobo
    Az enyimek nem ilyenek:)
    Randa szőrös tasakban lifegnek...
    A kép viszon mestermű!!!
    Gratulálok!
  • youth #24187
    Ilyenem nekem is van :)
    Itt Veszprémben ilyennel játszottunk hülyegyerekek úgy látszik :)
  • spongya
    Tudja valaki hogy hogy lehetne 3dsmax-ban *.x fájlba menteni? Vagy valahogy átkonvertálni???
  • ThomasGins
    "Üveggolyó és ami benne van":D
  • ThomasGins
    Köszi!
    Este még rágyúrok akkor, csak hirtelen nem volt jobb minőségű fám:)
    Mi az az anizo, és hol lelem meg?:)

• Free
    Én nem tudok belekötni sztem hibátlan :c)
    Q..a jól néz ki :c) nekem felvidította most ez a kép a reggelem :c)
    eszembe jutott áldott gyermekkorom :c) főlleg a nyáriszünetek :_c)
  • putyi
    kicsit gyarló az a fa. kérnénk rá némi glossy-t, és egy kis anizo-t
  • marcee
    Hogyne valahol még meg is kell lenniük. Mundjuk az enyémeknek áttesző, színtelen üvegeanyaga volt. :) Amúgy marhajó.
  • ThomasGins
    Jóvanna,ez a kedvenc hdri-m, jó meleg színei vannak,még a pirítós szagát is érezni benne:)
    Igy utólag nézve kicsit nagyok a kacskaringók benne,vagy az ior nagy... vagy éjjel kettőkor aludni kellene.... vagy most...:)
  • Aldaryn
    Hehe. Üveggolyók a konyhában. Fasza!
  • ThomasGins
    Egy kis NFR, nem tudom lehet-e még ilyen "csinos" golyókat venni,de találtam most pár 20-25 évvel ezelőttit.:)
    Ha vki emléxik még ilyenre...
  • Aldaryn
    Igen, de a "töröttet" szót ki kell húznod, még akkor is, ha erre az SG BB scrit pharserje nem ismer megoldást. asszem... :D

A poharaknak megvan a maguk sztorija, nem véletlen 5 decis borospoharak. :) Egyszer bementünk egy vendéglőbe útban balcsiról hazafelé, és én a húshoz egy pohár pinot noirt kértem, hogy lemossam torkomról az út porát. S mivel aznap nemigen ittam még semmit sem, a pincér azon kérédésére, hogy hány decit, azt feleltem: "hármat". Nah, ezen mindenki megrökönyödött... és a pincér lazán kihozott egy félliteres söröspoharat, és abba töltöte ki nekem a 3 deci vöröset. Namost, mindenki szörnyülködött, hogy lehetek ilyen ősparaszt, hogy 3 decit kérek, mikor akkora borospohár sincs, és senki nem akarta elhinni nekem, hogy bezony, ittam már 3 decit 5 decis pohárból is. Namost, később szerencsére pont ezzel a társasággal utam egy olyan lerakaton vitt keresztül, ahol ég 6 decis poharat (hatlamas vörösboros pohár felirattal!!) tartottak. :o)

eof
  • Free
    köszi
    engem hogyan képzeltél el ?

Al: sztem az nem warez kérdés volt hanem álltalános plugin információ :c)
  • Malakai
    Inkább Free volt meglepetés. :D

Al: A kép tetszik, főleg a bal oldali polc, meg az ablak alatti szekrény. Mik ezek az óriás poharak (kelyhek :P), hobbit lakás? :D
  • ThomasGins
    Kircsi kép, én egy kockát tennék még bele a sok kerek dolog mellé:)

Nenadot én pont igy képzeltem,főleg a tutor avik után:)
  • Aldaryn
    Hát kész. :) Két féle fejet képzeltem el a "Nenad" névhez, ez nagyon közel áll az egyikhez, mondjuk, a másik nagyon nem, de ugye lényegtelen.
  • Aldaryn
    Másik topic!! :) Amúgy nem találkoztam még ilyennel. MAX8 alatt nem próbáltam még...

Mostanság nem nagyon voltam. meg gép elé is alig jutok. nade, legalább jobban élvezem, ha egy kcsiit mégis. Azért be-benézek a topicba, maximum hozzászólni nincs időm mindig, de törölgetni még igen. hehe.
    Tegnap valami ilyesmivel ökörködtem, az objektumok csak placeholderek, meg persze map is alig van bármin is, leginkább papíron rajzolgattam a bútorokat, de majdcsak jutok tovább is. Ahogy a gépellátottságom engedi. :)
  • ThomasGins
    Ott, vagy diffuse-nak vagy bump-nak.
  • Free
    Leszedtem a glue 3D t a töröttet is meg a demo t is a gyári oldalról. mind a kettő lefagyasztja a max ot (8ast) és kilép. maga az eszköztár meg sem jelenik. tud erre valaki bármi megoldást?