63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
MrGeE #24209 szerintem ez kell neked 8) -
Nincs esetleg valakinek jó furnérlemez keresztmetszet (plywood) mapja? Normális felbontásút se égen, se földön nem lelek, textúragyüjteményekben sem... -
.obj kiterjesztésüként probáld maxbol.Ugy jonak kell lenni. -
Zsottybobo #24206 Szia!
Letöltöttem, feltelepítettem, de nem tud importálni .max file-t...:( -
Nah ebből ennyi elég...
Caustics elég gázul nézett ki rajta,ugyhogy csak haloványan van.
bolyóbis -
pauly #24204 Ha jól tudom van 3dsmaxhoz olyan exporter,keress ra szerintem biztos talalsz.Én régebben exportáltam x-be vele ha minden igaz :),de már nincs meg. -
töltsd le a belnder nevü progit és importáld át a maxos modelt bele , utána blenderböl exportáld .x kiterjesztésbe.Kétfajta is van van egy sima directx és egy directx8-as amelyik neked jobb.
OFF
esetleg ird meg privibe hogyan lehet x-es modellt betenni egy programba(milyen progi és egyebek) -
Spec azt sem tudom minek a kiterjesztése a .x azt milyen program használja?
milyen progiba szeretnéd átvinni a maxos cuccokat? -
Tudja valaki hogy hogy lehetne 3dsmax-ban *.x fájlba menteni? Vagy valahogy átkonvertálni??? Légyszi!
Vagy lehet egyáltalán valahogy ilyet??? -
putyi #24200 ha a sérülések displace-szesek lennének,lehet, hogy érdekesebb lenne a caustic. a fa már jobb. -
Köszi!
Milyen az élet odaát?:) -
nenad #24198 gyurja ra a subdivisionra is, mert szogletes a gomb! ;)
egyebkent baro jo!
:) -
10 pont :c) -
:))
Csak neked csak ma, távolságot mint üveggolyót megkapod:) -
scenest ide és meganimálom :c) elkapott a lendület :c)
Tartom az eddigi véleményem Q.. jó :c) -
:)))
Üdv FRenkie!
Kicsit még rágyurtam a gombócokra...
és famintásan -
Zsottybobo #24193 Nem! Kiváltság...:) -
Sziasztok!
2 hónap után újra van netem!
Sajnos nem sok időm van mexezni, de azért majd benézek.
-
A hülyegyereknek levés globális?!:) -
hehe :) -
Azt hiszed csak ott? :) Természetesen nekem is volt egy kis tasakkal, valahol egy dobozkában meg is vannak még. ^^ -
Zsottybobo #24188 Az enyimek nem ilyenek:)
Randa szőrös tasakban lifegnek...
A kép viszon mestermű!!!
Gratulálok! -
Ilyenem nekem is van :)
Itt Veszprémben ilyennel játszottunk hülyegyerekek úgy látszik :) -
Tudja valaki hogy hogy lehetne 3dsmax-ban *.x fájlba menteni? Vagy valahogy átkonvertálni??? -
"Üveggolyó és ami benne van":D -
Köszi!
Este még rágyúrok akkor, csak hirtelen nem volt jobb minőségű fám:)
Mi az az anizo, és hol lelem meg?:)
-
Én nem tudok belekötni sztem hibátlan :c)
Q..a jól néz ki :c) nekem felvidította most ez a kép a reggelem :c)
eszembe jutott áldott gyermekkorom :c) főlleg a nyáriszünetek :_c) -
putyi #24182 kicsit gyarló az a fa. kérnénk rá némi glossy-t, és egy kis anizo-t -
marcee #24181 Hogyne valahol még meg is kell lenniük. Mundjuk az enyémeknek áttesző, színtelen üvegeanyaga volt. :) Amúgy marhajó. -
Jóvanna,ez a kedvenc hdri-m, jó meleg színei vannak,még a pirítós szagát is érezni benne:)
Igy utólag nézve kicsit nagyok a kacskaringók benne,vagy az ior nagy... vagy éjjel kettőkor aludni kellene.... vagy most...:) -
Hehe. Üveggolyók a konyhában. Fasza! -
Egy kis NFR, nem tudom lehet-e még ilyen "csinos" golyókat venni,de találtam most pár 20-25 évvel ezelőttit.:)
Ha vki emléxik még ilyenre...
-
Igen, de a "töröttet" szót ki kell húznod, még akkor is, ha erre az SG BB scrit pharserje nem ismer megoldást. asszem... :D
A poharaknak megvan a maguk sztorija, nem véletlen 5 decis borospoharak. :) Egyszer bementünk egy vendéglőbe útban balcsiról hazafelé, és én a húshoz egy pohár pinot noirt kértem, hogy lemossam torkomról az út porát. S mivel aznap nemigen ittam még semmit sem, a pincér azon kérédésére, hogy hány decit, azt feleltem: "hármat". Nah, ezen mindenki megrökönyödött... és a pincér lazán kihozott egy félliteres söröspoharat, és abba töltöte ki nekem a 3 deci vöröset. Namost, mindenki szörnyülködött, hogy lehetek ilyen ősparaszt, hogy 3 decit kérek, mikor akkora borospohár sincs, és senki nem akarta elhinni nekem, hogy bezony, ittam már 3 decit 5 decis pohárból is. Namost, később szerencsére pont ezzel a társasággal utam egy olyan lerakaton vitt keresztül, ahol ég 6 decis poharat (hatlamas vörösboros pohár felirattal!!) tartottak. :o)
eof -
köszi
engem hogyan képzeltél el ?
Al: sztem az nem warez kérdés volt hanem álltalános plugin információ :c) -
Inkább Free volt meglepetés. :D
Al: A kép tetszik, főleg a bal oldali polc, meg az ablak alatti szekrény. Mik ezek az óriás poharak (kelyhek :P), hobbit lakás? :D -
Kircsi kép, én egy kockát tennék még bele a sok kerek dolog mellé:)
Nenadot én pont igy képzeltem,főleg a tutor avik után:) -
Hát kész. :) Két féle fejet képzeltem el a "Nenad" névhez, ez nagyon közel áll az egyikhez, mondjuk, a másik nagyon nem, de ugye lényegtelen. -
Másik topic!! :) Amúgy nem találkoztam még ilyennel. MAX8 alatt nem próbáltam még...
Mostanság nem nagyon voltam. meg gép elé is alig jutok. nade, legalább jobban élvezem, ha egy kcsiit mégis. Azért be-benézek a topicba, maximum hozzászólni nincs időm mindig, de törölgetni még igen. hehe.
Tegnap valami ilyesmivel ökörködtem, az objektumok csak placeholderek, meg persze map is alig van bármin is, leginkább papíron rajzolgattam a bútorokat, de majdcsak jutok tovább is. Ahogy a gépellátottságom engedi. :)
-
Ott, vagy diffuse-nak vagy bump-nak. -
Leszedtem a glue 3D t a töröttet is meg a demo t is a gyári oldalról. mind a kettő lefagyasztja a max ot (8ast) és kilép. maga az eszköztár meg sem jelenik. tud erre valaki bármi megoldást?