3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
de meg nem probaltam es ez sem hivatalos, bar vray iroja mutatta a trukkot egy sracnak.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A displacement lehetosegei kozott nincs olyan, hogy ket kulonbozo displacement kerul egy testre(ket lepesben)? Pld.: 1db plane amibol"kidisplaceli" az emberfia a kepen lathato teglagyuruket es egy masik (mondjuk masodikmenetben) egy 3Ds proceduralis mapbol "vissza displaceli" a teglak kozotti fugat. Hulyesegnek hangzik, de hasznos lehetne nemely esetben, bar a masodik displace mar az UVmap torzulasa miatt eleg iranyithatatlanna valhat.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ronda, tudom, meg a textúrák, meg az UV, de csak egy kis délutáni hülyülés. MTD midnen felületen, a vízen is, nincs bumpmap semmin, iylenek. 1db. area fényforrás, és egy kis irradiace mappal számolt GI az ég szép kékjének, nomeg a visszavert féyneknek.
per aspera ad astra
Tud valaki magyar kézikönyvet vagy magyarosítást?
Mindegy melyik verzióhoz csak az alapokhoz kellene. Kicsit nehéz az angol tutoriallal megtanulni.
Elõre is köszi.
voila..
tudnátok segíteni??hogy kell csinálni Spray típusú részecskerendszert????
\"So always look on the bright side of death\"
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
A genius a NewSketch tábláiról ír egy keveset, de ha bõvebb kell, akkor sorry.
Nekem a genius NewSketch 1212 tetszik, mert árához mérten elég komoly precizitással és táblamérettel bír!
Oryon
Tudom nem a 3dsmaxhoz tartozik, de csak ebben a topicban foglalkoznak cg-vel, ugyhogy ide irom: Nem tudjatok, hogy hol lehet oldalt találni digitalizáló táblák leírásával, vagy hasonló?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Bár ugye ez attol függ mennyire látszik majd a tárcsa a képen.😊
Oryon, jó az oldalad,miért nem frissited?!😊
\"So always look on the bright side of death\"
Aztán némelyik tárcsán vannak kicsit csavartan vagy dõlten a középpont felé futó méyledések.
per aspera ad astra
A fekete szvsz túl sötét!
A legbelsõ lyukak kivágása, meg mintha néhány hibás lenne?
Gondolom a Boolean miatt és ezeket vágtad ki utoljára...
Koncentrikus körök Bump Csatornán nem szoktak lenni a tárcsán?
Oryon
http://www.filespace.ru/download/ba93c784091a1f2ef8db3aaa4deafe77/total.textures.1.relase.by.mr.ash.http.textures.csmapworld.ru.rar
Valami letöltésvezérlõt használj, mert ez egy csiga orosz oldal.
Meg itt is vannak
http://www.mayang.com/textures/
a gép neve helyett meg lehet még próbálni a 127.0.0.1 -et is (nekem ezzel megy)
tudna valaki adni linket ahol lehet leszedni jó texturákat??
per aspera ad astra
per aspera ad astra
sg szék
Ezt én a kezdeteknél megtaláltam asszem. Bár lehet, hogy egy könyv is segített 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
csekkold le hogy megvan e a program files/common../Chao..../-ban
marmint a kliens es a server is.
per aspera ad astra