3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Tényleg kéne egy scenelink, ez ûberjó!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
DE!

Free
scenes-t ide :c))))
nagyon állat a cucc:c))))

a teapotos senkinek nem tetszik Tomasginen kívûl????

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Evogordon
Szuper olyan mintha moszatos lenne a víz 😊

Aldaryn
Egy hangulatcornell. 😊 csak polyénkodás a fog colorral.

Renderidõ kb 7 perc

per aspera ad astra

Aldaryn
Szerintem nem sokat. Én jelenleg link> itt tartok a kísérletezgetéssel. 😊 bár ugyan ezt nem fogom tudni reprodukálni,mert alapból nem látom igazán, hogy milyen formája van a tálnak. A caustics színe pedig még a jelenlegi bugos fogértelmezés miatt iylen. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Kiteheted a scenet meglesném.😊
Lehet más szögbõl kellett volna lerenderelni mert,elsõre az ugrott be h kocsi alakban vannak a teapotok,de második böngészésre nem tudtam elépzelni h pl a 2 kerék között nincs semmi.
De jó ötlet nagyon!

\"So always look on the bright side of death\"

Ehez vajon mennyit kene kiserletezgetni <#wink> (FOTO!! AtistPub-rol)?
001
001
001

Free
igen az tényleg a teapotok árnyéka ha kell valakinek akkor kiteszem a scenest is.
5 perc alatt kész volt. éjjel felébredtem mert beugrott alvás közben hogy mekkora poén. a nehéz az volt hogy mindegyik ugyan akkora. a méretekkel nem játszottam csak úgy forgattam õket. nem számítottam rá hogy ilyen jól fog kinézni.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Aldaryn elarulod hogy a cornelboxoknal melyik volt Vray melyikn pedig a win Osi?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Boba
Köszi Aldaryn!
(Kár, hogy látszódik a jpeg tömörítés😞 )

Éjjel nem volt jobb dolgom, itthagytam a gépet számolgatni.
Itt a nagy kép! 240kb, és 970*1150 felbontás.
Itt már nem is próbálkoztam berakni a fórumba, nemakarom én szivatni a modemeseket, plusz szétcsúsztatni a fórumot😄

2 dolgot nem értek... a plafonon és az oldalfal tetején látható csíkizódást + a causticsnál mintha lenne egy artifact, egy fehér nagy paca. Ezek szerintetek mitõl lehetnek, hogy javíthatnám ki?

ThomasGins
Free,ez tényleg a tepotok az árnyéka?

Aldaryn
Boba képe:

Király!

per aspera ad astra

Boba
Free, királyság, 5letes😄
-o-
Nah, itt van az én Cornell boxos képem is...jöttem dobozolni😊

Mray for Maya... 1:28 a renderidõ.

Free
Petesilver autókreációit látva úgy döntöttem készítek eggyet én is. nem tudom õ milyen rendert használ hozzá de nekem 10 sec alatt meg volt a render. Autó a naplementében í kreáció neve :c)))

petesilver
Brazil nyert, 30sec: 😊))))

Magnum PI
Sziasztok! Most kezdtem el foglalkozni a max-el, már pár lányeges plugint be is szereztem és elég jól megismertem a progit. Viszont akármilyen fórumot olvasok mindenhol a Vray a téma. Nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a Vray-t Max 7-hez? Van egy bemásolós 1.46.10 verzióm de az nem müxik (fekete kép,csak athorizácós fül)

petesilver
Atom az új banner!

youth
Józs! Kúúúrva jó a banner 😊)

Youth

azert ragadt rad valami 😉
😊
fasza!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

youth
youth
Na jó, meglássuk megy e 5 perc alatt...

Youth

youth
5 perc alá is mehetnék, de nem akarok... 😊

Youth

25 perc aze az gyalazat! 😉 De szep lett

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

najo este jol megcornellozlak benneteket.

youth
Gondolom más az IORja, tényleg ezzel nem is foglalkoztam...

Youth

petesilver
Új Xakta fejezet! Kicsi zöld emberkék helyett narancssárga boxok inváziója! 😊 De Al jobboldali üveggömbje elcsavarja a képet, Youthé nem.

mit ert az alatt hogy max viewportba? A max enviroment be ??
egyebkent a texture supersampling/filtering bele van integralva az AAba, egy az egyben.. A filter maps kikapcsolasaval szorakozhat, illetve a bitmapnal is 0ra tennem a blurt, illetve negyszer akkoraban lerenderelnezm finom blur, majd negyedere vennem, es ha kell finom sharpen

youth
Na szerintem így már jobb az árnyék, annyira nem akartam kivilágosítani...
Ja és a caustics mellett ilyen sötétnek kéne lennie az árnyéknak? Nekem olyan fura...

Youth

Aldaryn
Btw, Nenad, link> erre van valami ötleted compositon kívül? (248. hozzászólás)

per aspera ad astra

ThomasGins
fejléc rulez...😊

en meg finalrenderrel szorakoztam igy utoljara, de lehet kene a vrayest is probalni 😉

youth
Üdv!

Ahogy megláttam Józsi cornel boxját, elhatároztam, hogy én is csinálok egyet... Azt most mondom, hogy útálom azokat akik másolnak 😊)

Természetesen nem sikerült olyanra megcsinálnom mint a Mester 😞 Na mindegy, elhatároztam, hogy ennek szentelem az életem, fõállású cornel boxer leszek 😊

Ja és tartozom egy vallomással:
Kibebaszottul jók Aldaryn cornel boxos tanulmányai:
Például ez, my favorite
Vayg ez, DigitArtban is megjelent...

Youth

az hogy egy glass mennyire realisztikus, relative kismertekben fugg az anyag beallitasaitol. INkabb attol hogy a kornyezet mennyire realisztikus..

petesilver
izé, evermotion

petesilver
Szerintem evermozion oldalán találsz ilyet.

Nem tud valaki Vray-hez full realisztikus glass tutorialt, vagy csak material opciókat?

galéria: tempmaxer.uw.hu

fle go
szerintem is a baloldali a Vray

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

KisQbi
szép tesztek!
Grat..
az alsó képeknél a baloldalira teszem a Vray voksomat😄

Aldaryn
Kicsit játszadoztam még a Cornell jelenettel, vajon irradiance mappal mit lehet kihozni belõle. És meglepõen érdekes felfedezést tettem: A lightmap által számolt causticsot baromi jól követi az irradiance map! A két kép között szinte csak a caustics élességében van különbség, ami viszont eléggé elhanyagolható, nemde? 😊

Baloldal - QMC bruteforce 55perc, Jobboldal - Irradiance map + Lightmap 4perc

A WinOSI-s tesztképpel is vacakoltam egy keveset, nem a renderidõt, inkább a vizuális hûséget szem elõtt tartva. A renderidõ így lett 9 perc Vray esetében. Caustics ez esetben is raytracelt, ugyan úgy, mint a GI. A színeket egy kicsit le kellett vennem. A ksézítõ azt mondja, hogy a színek pure RGB színek, de az új VRay exponenciális mappolása már nem fakítja õket ki annyira, mint a WinOSI color mappolása. Na, ki találja ki, melyik kép készült a "fényszimulációs engine"-nel, és melyik a VRay-el?

Az egyik kép Vray-el készült 9 perc alatt, a másik WinOSI-val, 55 perc alatt. Na, melyik melyik?

per aspera ad astra

ne sirjal 😊 nincs azzal semmi gond, eszre sem veszed, 1szerre ugyis csak 1 kell. 😊

nemi gyakorlat es tudni fogod hogyan nez ki, csak zuzzad, hajtasad! 😊

KisQbi
szivókával a tárgyakról.....

fle go
Kulon kulon be kell hivogatnom oket a Material map browserbol?

fle go
Az odaig ok atvitt mindent, most mar csak az a bajom hogy a mateditor tok ures, az az sima standard materialok vannak, hogy csalom elo a targyakon levo materialokat??? Tom lamer vagyok😞

KisQbi
persze.. de fényezni meg anyagozni... irigylem az LWs kollegákat ezért

osmerem, jo kis cucc, de csak preview szinten, es azert a gI interiort azt el lehet felejteni a preview szintjen.
Flegos, uj scene es merge... athuzod az egeszet. Nemtom 5 jol csinalja e ilyen esetekben, de 7esben ezt a reszt nagyon jol megirtak.

KisQbi
Vrayserver fut?
ne byisd meg a mateditort hanem indits egy render...(lehet a renderer fuccsolt be)

fle go
Hogy rohan az ido, en meg alig tanultam valamit modelezes teren😞
Emberek van egy nagy gondom, megnyitom a konyhas fileomat, minden ok hiba nelkul megnyilik, de ha rakatt a material editorra akkor elszall az egesz. Mi a franc ez?????? Lehet ezzel valamit kezdeni mert baromi idegesito!
Koszi