63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Evogordon
    Nem mentem neki csak ismerem és... :D
  • Sheke
    aha rászadtem magam de mé tudom naggyábó az alapokat de azé még van mit tanulni
  • Aldaryn
    ejnye, bejnye evo! Nem szép így nekimenni még annak sem, aki nem hogy noob, de igazán n00b. :o)

sheke neked pedig tényleg RTFM, ami ugyebár azt jelenti, hogy "Kérlek kedves felhasználó, mielőtt a kezedben tartott értékes és becses szoftver alapvető funkcióit sem lelve háborognál, olvasd el azt a szerény kis hasnálati kivonatot, amit online user manualként emlegetnek, előre is köszönöm türelmedet"
  • Evogordon
    Ezen a címem belül felül a POZÍCIÓ fülecske :)
  • Evogordon
    Olvasgatom hogy az INVICTUS játékkészítő cég csinálja az új autós játékukat és ahoz keres grafikust (3d/2d). Ha valakit mégis érdekelne nézen el ide
  • Evogordon
    Azta k*rva Detván te most tényleg maxozni akarsz? Röhejes
  • Malakai
    Barátod a súgó, ahogy a banner is mondja...
    Ezek még nagyon az alapok, rossz lenne, ha nekünk kéne elmondani...
  • Sheke
    bocs hogy így izélek de hogy lehet azt hogy amit megcsináltam elmentsem rendes képbe
  • Pitbull90
  • Sheke
    hello még kezdő vook hogy is van ez akko
  • nenad
    meglepoen egyszeru mi? :D
  • 4D
    Egy elég használható tutor a Vray-1..47.03 al.

http://www.aversis.be/extra_tutorials/vray_basic_render_settings.htm
  • 4D
    Szép lesz ez.
  • Evogordon
    Már nem is kell találtam egyett.
  • Evogordon
    Tudna valaki mondani egy olyan linket ahol van tutorial a windows logó készítésről? THX
  • grizzly21
    nincs meg valakinek egészbe?tetszik
  • fle go
    nenad megdobnal azzal a linkkel amiben nagyon szepen leirtad es abrazoltad a belteri bevilagitas rejtelmeit.
    Koszi!
  • nenad
    nekem siman menti
    HUvazz! Kineztem az ablakon, Beszraras hogy esik a ho!
    Gecc. Kepzelj egy 1 kibaszott nagy zivatart esovel, na ugyanaz hoban. Mintha piszok nagyu sulya lenne.

Nah, (magamhoz tertem :D)
    szoval allitsd be a max/common/Render output open exr, vagy hdr.
    mindkettonel allitsd be a real rgb-t es kesz.
    Persze vraynel a gbuffernel is legyen bekapcsolva a realRGB
    kalap
    na kimegyek megazni, ritkan latni ilyet.
  • fle go
    Pesten tisztasag? Hol elsz ember?:)Pont Pest az a varos amire a tisztasag nem igazan jellemzo.
  • Zsottybobo
    Nagyon klassz!!!!
    Tessék szemetelni!!! Ekkora tisztaság még Pesten sincs!
  • ThomasGins
    De a trialt a gyártó honlapjától le tudod szedni:)
  • Smitiz
    Hopp, most nézem NO WAREZ TOPIC!!!!
    BOCS!!!!
  • Smitiz
    Már próbálkozok vele, csak nagyon kevés embernek van meg :(
    Mátrixon és Diablón vagyok, esetleg tudsz olyat mondani ahol ez a program gyakrabban előfordul?
  • ThomasGins
    Töltsd le a max8at:)
  • Smitiz
    Nekem nem tud senki segíteni?
  • TheCables
    hm.. itt egy masik textura a voros epuletrol, ez az elso verziom volt... de aztan jott egy ujabb otlet, es ez ment a fiokba
  • TheCables
    hm, igen.. a DOFon en is gondolkoztam, de vegul lemondtam az otletrol, mivel a hatterben levo epuletek is nagyban kozrejatszanak a kep hangulatahoz. A kamera pozicioja meg termeszetesen nem vegleges, azt meg probalgatom, a buszmegallo melle meg tervezek egy kiegett kocsit is. A szelet viszont nem is tudom mivel tudnam a leghatasosabban erzekeltetni... ujsagpapir vegulis jo, de az keves... falevel nem johet szamitasba, mert nincs ezen a kornyeken fa. Szoval ezen meg agyalni kell
  • Maxer
    Jó nagyon a textúrázás, a közeli téglavörös épület tényleg picit élénk. Én csak az izgalmat hiányolom a képből, egy kicsit semmitmondó a beállítás, talán DOF-val lehetne játszani egy kicsit és motívumként egy jellegzetes gettó-elemet kiemelni, mondjuk egy összezúzott vagy lángoló kukát, egy sáros pocsolyát, a buszmegálló se egy rossz ötlet
  • TheCables
    24901: nos.. eloszor egy letezo utcareszt akartam kesziteni.. kesobb viszont huzodtam ugyszinten a postnuclear vilag fele a kitort uvegekkel (igaz az epuletek egyben vannak), megis probalom magam a valosaghoz kozel fogni a kepnel:) hogy mi lesz ez a kep? Egy elhagyatott utcaresz... mindossze:) pontosabban ugye a kep cime 163rd street... vagyis abbol egy darabka. Orulok hogy tetszik:)
    24904: hm hm.. elenk, elenk... legyen valami hatas azert:) scanline renderer, light trace beallitasokkal mindossze (2 light: skylight + direct light...nah meg nemi ps ravaszkodas, ami elengedhetetlen ugye a kepeknel).. meg rakok a scanebe pilacsokat, hogy valamifele brazil render szintet elerjen a kep (ez persze valtozo), de ezt majd a vegen... hogy meddig? Hat... Ray Traced shadowal ugy kb... 15 perc (minesegtol fugg), de ebben nem vagyok biztos, homalyosak az emlekeim, eleg surun renderelem, mar nem figyelek igazan az idore
  • ThomasGins
    Nekem kicsit élénkek a szinek,ami még tetszik is,csak ezeket a szineket évek óta szivja a nap ott a gettóban:)
    Miben renderelted,és meddig?
  • Evogordon
    Gettó :D
  • Evogordon
    Nagyon fasza lessz, bejön ;)
  • grizzly21
    nagyon tetszik. mi lesz ez?
  • TheCables
    Hi! Itt egy keszulo kepem, remelem nem koveztek meg hogy megmutatom... es szivesen fogadnek par jotanacsot, mit latnatok szivesen a kepen meg, mi nem jo, vagy mit kene maskepp, ha valakinek szurja valami a szemet, stb... most tartok a jarda "feltoltesevel" (aprosagokkal)... gondolkoztam meg, hogy beteszek egy lerobbant buszmegallot, az is esetleg dobna a kepen.
  • ThomasGins
    Jó 4-5 éve láttam ezt a progit,azóta kikupálták rendesen:)
    http://www.facegen.com/
  • Smitiz
    Üdv mindenkinek!
    Feltettem a studio Max 7et, dolgozgattam vele, aztán egyik reggel már nem indult :( A hibaüzenet: "Az eljárás belépési pontja (?addLinksG1Continuity@AcGeImpCompositeCurve3d@@QAEXN@Z) nem található a DLL-ben (AcGe16.dll)"
    Win XP SP2, Omega Driverek. Próbáltam úgy is hogy uninstall, töröltem a könyvtárat is és futtattam a Tune Up Utilities 2006ból a Reg Cleanert, de ugyanaz a hiba fogad :(
    Egy fórumon találtam egy hasonló esetet Max 6ra, ott volt egy link az Autodesk ObjectEnabler-hez, állítólag azzal műxik de nekem nem ment azzal sem :(
    Tud valaki segíteni?
  • fle go
    nem vagom en ezt:( 1.46 vray-om van
  • Aldaryn
    már ott is van. Vagy ha régebbi VRay shaderre kell, akkor shellack-al kompozitálhatod rá.
  • fle go
    de az ugyebar csak standard materialnal van? Vray matnal mi a helyzet?
  • Aldaryn
    az a specular highlight...