3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Másrészrõl meg nem pofázhatunk, mert ez egy internal béta verzió. Ha nem tetszik, használjuk a korábbi véglegeset (úgy ahogyan azt teszzük is).
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
😊
most egy kicsit kiabrandultam ebbol a vraybol, ugy nez ki komolyan fontolora veszem hogy visszteszem a regi 1.09et. Ha sok tukrozodes egyeb van annyira belassul hogy keptelenseg vele dolgozni, marmint ha qmc antiliasingot hasznalok. Nem vagom komolyan. Mi a feneert.
a masik dolog ami zavar hogy az imap hihetetlen mennyisegu mintat vesz, sztem siman ketszer annyit mint az elozo. Jojo, csak kell a fenenek nekem az kell hogy gyors legyen. Ez hiaba veszem le -5/-3 ra tovabbra is loki neki mint az allat.
Ami viszont azza teheti az a lightmap de az meg megint buggos, kiszamithatlanul nyomja az invalid samplekat es szemetet csinal a kepb ol. 😞
Bruhhuhuhuu
na kiszenvedtem magam.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>NENAD<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Ezek 8 óra alatt készültek (plusz renderidõ). Egy stand látványtervei. Ritkán, bedolgzom egy látványtervezõnek, hogyha nincs rá embere.
mégegyszer nagyon köszönöm a véleményt a konyhárol, nagy elismerés..
de ez tul hosszu ido, ha egy het alatt tudnad produlalni animalva is akkor az jo lenne..
Gimi mellett csináltam... kb 1 hónapig közben meguntam aztán folytattam... de öszvissz másfél hónap lehetett... (mindent pontosan lemértem modelezztem és textúráztam).
De miért kérded?
de nekem tetszik. szerintem a csövet hagyd benne de az ablak tényleg magas :c))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem tudom miert nekem tetszik hogy benne vannak a csovek meg az eloszto doboz is.De majd kitalalok ra valami mast. Az ablakkal kezdek valamit mert latom tobbeknek szurja a szemet.
A teritot meg reactorral dobattam ra az asztalra, es mielott reactort hasznaltam volna mar volt rajta UV megis torzul, lehetseges hogy unwrappal kell valahogy megoldanom...
Koszi mindenkinek a hozzaszolasat, igyekszem majd mindenki javaslatat figyelembe venni javitaskor.
Udv
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A gázcsövet még most sem szabad falon belül vezetni. Konyhabútor mögött lehet.
OFF off
Én levenném azt a gázcsövet a képrõl, senki sem fogja hiányolni, hidd el, úgy ahogyan a villanyszerelõ dobozt sem. Ha én egy ilyen konyhát építenék, mint a képen, akkor valószínûleg alaposan elgletteltetném.
Méretek:
egy átlagos konyhapult cca. 80-90cm magas
fölötte van kb 40-60 cm aztán jöhet egy felsõ szekrén, ami általában nem magasabb, mint 90cm
ha 90-60-90-el számolunk (ami ugye egy nõben is ideális), az pont 240
na egy átlag lakásban itt van az ablak teteje, az alja pedig 90-en.
Lehet az ablak magasabb, viszont ilyen esetekben (lásd régi polgári lakások), kicsit mívesebb, vannak benne osztások mind függõlegesen, mind vízszintesen (ha ragaszkodsz ehhez az ablakmagassághoz, tegyél a felsõ szekrény felsõ vonalába egy osztást, és mindjárt jobb lesz).
A terítõre úgy tudsz textúrát tenni, hogy mielõtt lehajlítod a sarkait, tegyél rá egy uvw map-ot /planar/, és csak ezután ffd (ha ezzel csinálod).
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
http://www.design21.hu/d21/asp/main.asp?s1=5&s2=0&s3=0&s4=0&s5=4%2C28%2C0%2C3733&s6=0&s7=0&s8=0&s9=0
nemtom hogy hogy modellezted a terítõt.. de ha PLANEbõl vagy boxból és után rámozgattad, akkor a még a PLANE fölé rakj egy UVWmapot, planart.. ne a modifierek legtetejére hanem rögtön a modellre (ha még megvan)
ja.. az egyetlen amibe belekötnék, hogy a növények(ami az asztalom meg jobbra lennt van) nem túl jók... lehet hogy elég lenne rájuk egy fasza textúra vagy nemtom...
Anno én is megcsináltam konyhánkat, akkor mentalray-t használtam mert nem volt más GIs cucc...
Marcee, ilyesmire gondoltam ez már olyan amit szeretnék bár a falloff megforditásával viccesebben néz ki😊
\"So always look on the bright side of death\"
Olvasgatva a fórumot, arra a következtetésre jutottam, hogy a V-Ray egyre népszerûbb lesz, mint a brazil. Ezen a konklúzión felbuzdulva letöltöttem a V-ray Free-t, ami meglepetésemre 2003-as... Ehh mondom... 😊 Találtam egy vray.info nevû site-ot, ahol dobálóznak a legújabb bétákkal, csakhogy azokat csak "registered customers"-ek tölthetik le... A kérdésem az lenne, hogy ti honnan szerzitek be a friss verziókat, esetleg tudna-e nekem valaki egyet küldeni emailben?
Elõre is köszi a segítséget!
galéria: tempmaxer.uw.hu
Idehaza az egyik konyhában kénytelenek voltunk egyelõre így megoldani a gázbevezetést, mert azt nem lehetett akkor még szabály szerint falba építeni, és mit mondjak, nem valami szép látvány. 😛
Inkább egy festett díszcsíkot!
per aspera ad astra
Velemenyem szerint sikerult javitanom a konyhamon, az elso kep eredeti render kep a masodikba kicsit belenyultam PHS-ben. A terito texturajat tovabbra se tudom megoldani hogy ne csusszon szet😞 Varok otleteket a hogyan tegyek kavet a kavescseszebe, vagy linket. meg fogom gazdagitani a konyhat nehany keppel egy kis futoszonyeggel, meg ha sikerul nemi koszt varazsolnom a padlora, hogy ne legyen annyira steril. Es meg lehet dobok par hutomagnest a hutore😊
A jegek szepen alakulnak, nem egyszeru dolog, igaz en meg nem probalkoztam vele.

De ez csak egy vélemény, és ettõl még nem értek jobban a maxhoz😊
Akkor ha valakinek van kedve a jégkocka ügybe belenyulni...
...hogy Freenek ne melegedjen fel az alkoholtartalmu itala.😊
scene
Igy van! Én elég sokat rajzoltam kézzel (analóg😊 régen, és arra rájön azért az ember ha egy téglafal elõtt levõ tárgyat rajzolok és fontos h téglafal elõtt van akkor akkor nem szükséges ezer téglával bibelõdni elõg egy-két helyen leverni a vakolatot és az agy kiegésziti a maradékot.
Gondolkoztál már azon, hogyha egy távoli ház tetejére pillantva meglátsz ott egy hirdetõtáblát, vajon miért van az, hogy a szöveget nem tudod elolvasni, de a mellette lévõ cserepeket pl. élesen látod? 😊
Érdekes dolog az is, hogy a szemed ugyebár véges képet tud csak szolgáltatni a világról: Véges "felbontásban" te mégis végtelenül "finomnak" látod a világ részleteit. 😊 Állítólag mindennek egy oka van: Az agyad kiegészíti a látott képet. Ha a távoli ház cserepeit nézed, az agyad tudja, hogy azok ott "cserepet". És így te is "látod" a cserepeket. Sajnos a szöveggel kapcsolatban nincsenek "elõítéleteid" így azt nem tudod beilleszteni a képbe. Csak azt, hogy az ott egy "szöveg".
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Én meg távol vagyok mostanság.
Látom, mindenkit elkapott a caustics mánia. 😊 Jól el lehet játszadozni vele. Minap reggel a konyhában arra a következtetésre jutottam, hogy egy szép, hihetõ caustics effekthez nagyon hozzátartozik a jó bevilágítás. Még egy oylan környezetben is, mint az egyetlen ablakkal árválkodó konyha a reggeli verõfényben több mindenrõl van szó, mint egyszerû Spot + Sky megvilágításról. A causticsra kihegyezett képek zöme túl mikrokörnyezet ahhoz, hogy körötte szépen felépített, precíz GI-t adó tér legyen. A HDRI + raytracelt caustics meg ugye cseppet lassú. 😊 Egy szó mint száz. Kelll jó sok lámpa. Deríteni, megcsillantani...
per aspera ad astra
ez egy barati forum, neha nem csak maxrol van szo.
Sorry...