63013
"Aki másnak felbontás...!"
-
Levédetted a DVision nevet? Nem is tudtam róla. De akkor ezzel a nével már nem alapíthatsz céget. :o) -
Na me ezt dobtam össze. Végülis semmi komoly, csak a saját kezűleg készítette hand/home made HDR képem próbálgattam, igaz bemozdult fotózásnál mert nincs álványom (bár akkor is be tud mozdulni). Mindegy, szar lett, nem volt türelmem újat csinálni.
És itt a csúf környezete:
-
Na jó de hogy írjam át? :) -
Opera lenni nagyon jó mostanság. :D -
nenad #25251 opera is tudja.. :)
info -
Nyomsz egy F3-at wincommanderben aztán első pár sorban látszik hogy Photoshop CS2 megmittomén, de én egyszerűen nem tudom eltűntetni, Irfan View-ben nem találom hol lehetne átírni pl azt hogy eos 350d-vel 24 mm-en fotóztam 1/60-as záridővel :) -
Hol látszik, hogy belenyúlt pssel? -
De komoly,ezt nem én csináltam?:D
Boldog Karit igy utólag!
Jövőre majd re... -
Hehe, elég modern, lehet valaki milliókat fietne érte... :D -
ezt megint megettem.. mindig azt hiszem, hogy ilyen jó fotósok vagytok... de aztán mégsem:D -
nenad #25245 nem csodalom...
tiszta szabaduszo muvesz stilusban renderel ez a maxwell :D
preview legalabb normalis kepet ad, kiprobalom azzal.
-
Hmm, negatív refrakció. Az is érdees dolog. :) Képet nem mutatok, mert nagyon gáz lett. :D -
Üdv! Utolagosan remelem mindenkinek jol telt a karacsony!
Latom faradhatatlanok vagytok allandoan nyomjatok a dolgokat:)
En most konyveket bujok csak hogy otleteket meritsek a folyosos munkahoz, hamarosan belevetem magam. -
nenad #25242 na vettem a faradtsagot hogy kiprobaljam a maxwell "studiot". Komam, ekkora ganyt, legalabb az GUI-t megirhattak volna rendesen, es az idota modja a selekcionak egyszer mukszik egyszer nem, remove material, kijelolom nyomok deletet semmi, akkor hogyan teszek ra masikat? rahuzom semmi, fasza, eltelik egy kis ido, erre kicsereli a merialt. :D
nagyon nagyon gaz.
en ha megvennem nem is tom mit csinalnek.. :) -
nenad #25241 en is ezt mondtam a redqueenes csavonak o csak rohogott egy jot es mutatott valami white papert. nemtom hol van de keress ra a netre metal: negativ refraction. sztem lesz tobbfele is.
na mutasd a rendert -
Na, kész, már vagy hatodszorra állítom át a beállításokat. :| Még jó, hogy ma nem tudok aludni. Bezeg ilyenkor nincs senki meg, aki még virasztana? :) -
Aztán ugye az is relatív, hogy mi átlátszó. Bakelitből is készítenek lencséket, csak nem épp fénysugár számára.... :) Amúgy nem szeretek éjszakázni, de várom, hoy egy render elkészüljön, és már csak 30 perc van hátra. -
Igen, tulképpen, ha megfelelően vékony szeletet vágok egy acéltömbből, akkor teljesen átlátszó lesz. :D -
nenad #25237 pedig a modern fizika szerint a tomor targyaknak is van refrakciojuk (pl fem), ebbol fakadoan sss is :D
(refrakcio igaz..)
hmm sztem meg belefer egy kemeny muanyagba,
-
hello #25236 Ha egy plane-t letükrözöm akkor a 2 plane vertexeit hogyan tudom összeilleszteni? -
Tömege az van. :) kb 4 kiló öntöttvas. Attól meg ugye nem is várná el az ember, hogy essessesselődjön. :) -
nenad #25234 a dirt szedte ki :D
ennek legalabb van nemi tomege -
Teljesen kigyomláltad belőle az SSS jelleget! :P -
nenad #25232 uccso
atrendezve a sorrend, + dirt shader.
-
nenad #25231 hehe, csak poenbol szoktam megnezni.
marmint csak a tied, mert mindig benne hagyod.
infranview tudja pl asszem. Ott atirhatod amire tetszik. -
Nem tudtad eldönteni vagy miért nézted meg? :)
Amúgy hogy hamisítsak neki exif-et vagy hogy hívják? :)))) -
nenad #25229 csak ne viritana benne mindig a photoshop info :D
-
a modellezést vállalom:D -
nenad #25227 a helpben azt lehet olvasni hogy az ossze parameter amit a raytracer megkap elerheto. egyebkent passz.
hianyolok egy ket dolgot, pl inverse of multiply (csak sima multiply van)
colorcorrect+clampel ossz lehet hozni de jo lenne.
Hatha kesobb :) -
Gondoltam feltöltöm... Makrozgattam ma egy kicsit, valaki nem modellezi le? :)
-
Sziasztok nem tudom hogy olvastatok e mar azert belinkelem -
A shader network komponensei elég ígéretesek. :) nyamm, de fincsi lenne, ha valami hasonlót implementálnának VRay-be is. vagy inkább a MAX idétlen sader sezrkesztőjét cserélnék már le valami node orientáltra. -
nenad #25223 nagyon kul dolgokat talaltam majd este lokok uj verzsont addig egy kep mivel lehet mahinalni. Benne van az aktulis shader netje is
shadernet -
nenad #25222 na meg1, ebben megegy fallof map balancirozni a doglott feelinget ami a masikbol jon (self illum)
-
bocsi én közismerten lusta vagyok :c)))) -
Myster #25220 kösz! :D -
nenad #25219 na elso valamire valo eredmeny a kotogetesbol
shadow/light es distance fallof based SSS fake.
Majnem jobb mint a skin shader :D
szoval nem kell semmi speci setup, mert figyelembe veszi a shadow/light miatt hogy honnan jon a feny. De majd megprobalom direktbe invertalni a pilacs iranyabol jovo arnyekokat, vagy a fene tudja. Meg gyakorlom :D
rendertime annyi amennyi, semmi pocsoles.
-
nenad #25218 ki beszel?
:D -
a segítség ott van a bannerban az a neve hogy google :c) de ha ennyire lusta vagy hogyan akarsz tanúlni ?
de nesze -
Myster #25216 thx...ööö látom a dolgokat, de mégis , valami tutorial-portál nincs?