63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Myster #25214 Valaki tudna nekem segiteni pls?
Keresnék egy oldal-t ami lehet angol vagy magyar, és sok tutorial van rajta fenn. Leginkább a modellezés érdekelne.
thx! -
Costumize - Preferences - Viewport - Configure Driver es ott alul. Esetleg van ketto pipas kapcsolo, hogy Match Bitmap as close as possible. Ezt is probald meg, ha az 1024 illetve 512es megoldas nem megfelelo. -
hello #25212 Bocsi de én még nagyon kezdő vagyok. Hol kell átállítani mer nem nagyon találom? -
nenad #25211 sztem alapvetoen nincsen kulonsbseg mivel standalone, csak annyit csinalnak pluszban, - hogy ne sirjon a nep - hogy megcsinaltak jopar shader frst2 es konverziojat. Viszont oszszesegeben szerintem a maxos jobban lesz tamogatva.
Ott sztem particle rendszertol kezdve eleg sokminden fog mukodni. Huzosabb a mezony
kozben megtalaltam a leirast, en babmultam el :D
-
Talán a max-os releasenél összeszedettebb help lesz. ^^
Arról tudsz, hogy miben lesz más a max-os? Csakmert úgy vettem ki, hogy Maya-C4D között is van azért különbség szépen. -
nenad #25209 ja igen volt egy funkcio amin nagyon meglepodtem, barmilyen objectet normal mapba tud renderelni frst2. Ugy ertem sima plane, radobsz egy gombot, es allatul lerendereli az egeszet normalmapba. hasznos lehet texturakesziteshez. majd kiprobalom valamilyen diszetessel. -
nenad #25208 jo segge van !
MUHAHAHAA -
nenad #25207 nekem semmi bajom nincsen vele, sot, mindig is utaltam a "kotogetest" de ez a modja baratsagos, es mivel vrayben is ez lesz, csak hangot adtam remenyemnek hogy hasonloan oldajak meg.
egyebkent sok muvelet van benne amirol fogalmam sincsen. de majd csak rajovok.
egyebkent ugy nez ki ezt is sebbel lobbal adtak ki :) A help nagyon gyer, nem a szokvanyos cebas fele szajbaragos.
itt meg sut a nap, es esik a ho mint az atom!
erdekes feeling. A nap itt mindig baro alacsonyan jar, ezert relative sokszor elofordul hogy a felhoreteg szele-"alol" kisut a nap.
-
4D #25206 Hát ja. A tegnapra kellet volna, de jó lesz holnap is c. meló eset...
Hmm. Modelleznék neked bejglit, no de az se lenne az igazi.
-
Kinéztem az ablakon az előbb, és mit látok? Az égen egy gagyi noise map van felhőnek... Ilyen ötlethiányos égboltot is rég láttam. :o)
http://www.kepfeltoltes.hu/051226/egbolt_itt_es_most_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Mi a bajod VRay shader szerkezetével? :o) Szerintem nagyon következetes, minden egy helyen van, nagyon jó modell a "valamilyen anyag" fogalomra. A gondok ugye ott kezdődnek, ha layerelni seretném shadereimet. -
nenad #25203 a viewport textura meretet allitsd nagyobbra. -
hello #25202 Egy autót szeretnék lemodellezni és egy plane-ra szeretnék feltölteni (asset browser-rel) egy képet, hogy arról modelezzem de ilyen elmosódott a kép:
Minden képet ilyen elmosódottan rak be.
Lécci segítsetek. Nem tudom hogy mi a baja. -
Maxer #25201 Nagyon jók a képek, kár, h én nem tudok ilyen jól kézzel rajzolni :( -
Maxer #25200 Köszi!
.........
Azért tűnt el a kép, mert megnyitottam webgalériámat, semmi extra, PS CS2-ben automated web gallery :) amúgy csak ideiglenes jellegű, szóval sok minden változhat még.
majd ha lesz több időm vizsgák meg az újévi hercehurca után, akkor php-ban is meg kéne alkotni...
web gallery -
Szevasztok!
Boldog Karácsonyt!
-
nenad #25198 a shader network viszont nagyon fasza.
egyszeru es egyertelmu.
10s egy jo kis sss materialt osszrakni.
remelem vraynek is hasonlo lesz. -
nembaj az.. nem éri meg renderben rárakni.. hacsaknem fizikailag korrektet kapsz és érdekességnek van... grat a képekhez.. -
Hmm, tényleg egy az egyben VRay look. :) -
Maxer #25195 Nem, az egy kicsit sokáig tartott volna (vagyis ezt most csak a levegőbe mondtam, mert renderben még nem csináltam bloomot), hanem PS-ben diffuse glow néven fut a dolog, azzal ügyeskedtem.
Így csináltam a bloom-ot erre is:
http://tempmaxer.uw.hu/szek01.JPG -
nenad #25194 epp karacsonykor?
irigyellek benneteket a beigli miatt!
:) -
Hogy is van ez a BLOOM Effect? (rendering?) -
Maxer #25192 most csináltam
-
4D #25191 A beiglimérgezés határán, ám végre nyugiban immár közölhető állapotba hoztam
ezt a rekonstruált nekropoliszt.
-
a hiba nálad van nekem bejön -
bencsab #25189 Csak nálam van gond, vagy más sem látja nenad birsalma.hu-ról linkelt képeit? Én soha egyiket sem tudom elérni semmilyen módon. -
nenad #25188 csinald meg rednereled le toon-al nyomtasd ki jo kontrasztosan, es rajzold at Szabad kezzel!
:D -
Amugy a jelenet jo... nekem is kellene ilyet csinalni, Grafitceruza 2.b renderelovel. :D 6 faszek egymasba van burogatva es azt kellene lerajzoljam... raerek, valamikor januarra kell meglegyen, akkor fognak behivni, hogy vegeztem el a felevet targyabrazolasbol. :D -
nenad #25186 zart, de nincs weldelve most kapcsolok, lehet az a problema. Vraynel is elojott ez neha. Egy weld megoldotta.
-
nenad #25185 passz, a tobbi sarokban minden oke, sot mashol is minden oke..
sot sztem ahhoz kepest hogy egyszinu nagyon oke.
szinekkel ez nagyon jo lenne. tobb kontraszt jonne ki -
Qbiac1 #25184 hmm.. hogz van csinálva a szoba? a hibánál... egy "zárt" object vagy az oldalsó fal külön? -
Nem lehet, hogy az algoritmus hibaja amit a renderer hasznal? Csakmert MR-nel detto ilyen hibak szoktak jelentkezni, ha jo a modell ha nem. -
nenad #25182 fr stage2
csak physical sky van.
a saroknal valami problema van, nemtom most ez a renderer vagy a geommal van valami problema. exported2Max aztan onnan is exportalva c4dbe
egyebkent meglepoen gyors a cucc.
-
Nemtetszik a flash vege... Mortal Combat parti vagyok, es szurkoltam Scorpions-nak!:) -
köszönöm ezt kerestem :c) -
Akár lehet pl a Spacing Toolal. -
Lenne egy kis kérdésem: hogyan lehet egy fromát végig futtatni egy útvonalon? na nem animációra gondolok hanem mondjuk ha szeretnék egy gyönygysot készíteni és van egy gömböm na meg a gyöngysor útvonala meg van rajzolva hogyan tudom megoldani hogy azon az útvonalon aray ozzam végig az objektumomat? a loft alkalmas erre? -
mortal vs street(directlink 2.5 mb flash)
nagyon durván jól megvan csinlálva! -
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :) -
nenad #25175 maszkold ki a transparencyt