3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
architectural glass mat
kezdetnek. sztem minden vilagos lesz.
ennel egyszerubben es jobban nem is lehet sztem.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ket csoport kene, 1 reality, 2 speed...
😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
nemtom mennyire komoly kell egy kicsit huzigalod a vertexeket, (a hordozo test hideolva van) meg allitasz a gravitin es egesz jo kis cuccokat lehet csinalni.
Egyebkent ha komoly frizura kell akkor ornatix jobb sztem, ugy lattam ott meg valami fesu is van...
bilifrizura.max
azt hiszem ez mar egyuttmukodik shag furral is.
amit erdemes meg csinalni a furban kikapcsolni azt hogy vacakoljon a normalokkal, igy csak csekony csikokat fog renderelni ami kicsit tavolabbrol sem latszik mar viszont jelentosen gyorsabb!
per aspera ad astra
per aspera ad astra
mivel eppen sikerult kijavitanom hosszas vivodas utan keresek egy regebbit, csak eppen nincs most nagy kedvem hozza, mivel a scene betoltve 6-700 mega. kb1 perc, aztan mielott elindul a szoras megint majdnem 1 perc, aztan a szoras vagy par perc, es a render megint par perc 😊 De megigerem lokok ilyet. Amugy nyilvanvalo, csak bazinagy sceneken jon elo, es megmondom oszinten nemtom miert de arra gyanakszom hogy rosszul szamolja ki a bounding boxot, (a rayracernek) vagy rosszul mukodik ilyen korulmenyek kozott.
Sliders: a konyhat nem en modelleztem, ugyan lehetett volna,de nem volt kedvem, a konyhas kepen a vilagitassal kiserletezgetek, es gyujtom az infokat, hogy minel elethubben meg tudjam csinalni.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Na jó, azért sikerült valami szösszenetet összeszednem: Interpolált refractionnál, pl. SSS esetében egy-egy minta fényértéke úgy meglódul, hogy öröm nézni. 😊 Errort vagy warningot ugyan nem kapok, de a render eredményen szépen látszik, kis fényes pöttyök jelennek meg a felületen. Ez minden bizonnyal bug, mert 50 subdivvel azért már ki kellene esnie a véletlen rosszhelyre ment sugaraknak. Vagy lehet, hogy maga a QMC sugárágyúban van a bug? lehet nem épp kvázi mintázatot produkál minden esetben?
per aspera ad astra
fasza ez a kep, meg latszik a regebbi vray szeleken-sotet uveges beutese 😊 Regi szep idok 😊
No most sikerult nemi infot szervalnom, tiszta feher materialok, vagy tiszta kek, voros, zold illetve opacity mappos vraymattal meg gondja van az ujabb vraynek.Jelentosen lelassul tole.
per aspera ad astra
Pete: egy *closeup* a csikkekrõl. Modellezett hamuval. 😄
per aspera ad astra
Én amugy nagyon kezdõ vagyok, de láttam lejebb azt a konyhát. Nos a kérdésem az lenne hogy fénykép alapján lett a konyha modellszerûvé alakítva, vagy egyenként, elemenként lett az egész megcsinálva?
Illetve mégegy érdekes kérdés. Van esély arra hogy tárgyakat 3D-be scannereljek be? Tudtok olyan oldlat ahol házilag összerakható 3d scannert mutatnak be?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mission Impossible 2010: PRO Class
Aldaryn.. szép ezaz "anno" kép is...
Nekem anno *ilyen* jégkockákat sikerült alkotnom. De ezek nem többek pár lekerekített doboznál, és egy glossy shadernél. megvilágítás kitchen.hdr 😊
per aspera ad astra
asszem magvan a bug. de csinalok egy proba scenet is meg csak hogy 100 legyen. tehat adott a terem, (jo nagy) es kivul nagy sotetseg vala.
vray mindig visszatert egy ido utanm invalid lightsample val, na gondoltam jobban megnezem es az ertek nem nagy mint ahogy gondoltam hanem eppen nagyon kicsi, pl ilyen -1.72724e+019
no minek lehet ilyen erteke, hat a baromi nagy setitsegnek 😊
szoval a lenyeg a planet szethuztam a vilag minden iranyab vagy 20 metert, es lass csodat, barhonnan szamoltatom nem rinyal...
\"So always look on the bright side of death\"
ugy gondolom nehany napon belul kijon a 11, addig meg elleszek vele vhogy.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
galéria: tempmaxer.uw.hu
link: kohlerengines
MÁS:
Nincs valakinek elfekvõben pár gép modelje. kéne nekem egy szép sárga traktor egy targonca meg egy kamion :c)
kéne egy weblaphoz. munkagépeket lizingelõ vég weblapja lesz :d)
nincs kedvem nekiálni lemodellezni ezeket a jármûveket mert hétfõre kéne valami demót mutatni
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..