3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
A végén még felpakolom a max 7-et meg a legújabb v-rayt 😊 Annyira kedvet tudsz csinálni az embernek ilyenkor.
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Bocsi a kis képért, de nem tolom szét a fórumot. 😛

per aspera ad astra

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha meg causticsot is akarsz akkor ha jol emlekszem a materialnal ki kell kapcsolni az affect shadows-t.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nagyobb kep
Még el sem kezdtem, máris fotlos <#wilting>#wilting>
A szkín a következõ: VRay light gömb alakú objektum a kép tetején, egy vray material lámpabúrában. Ebben maxra vettem a reflect-et (fehérre). Mindenhol egy egyszerû kép van kirakva, kivéve a plafont, az szürke kéne , hogy legyen. GI és caustics volt bekapcsolva, árnyékok irridance map (primary) és Quasi-Monte Carlo (secondary)
5let, hogy mit kéne beállítanom?
De legegyszerûbb példa, hogyha több rétegû shadert használsz, pl roszdás fém. Szépen elvacakolsz a shaderekkel, beállítod, majd a shadert ezzel egyetlen texturába mented. eddig pl a kaldera tudta a shadert úgy renderelni texturába, hogyaz tartalmazott esetleg bumpmap, vagy displacement mapot is. Ezt már a max7-be is berakták, mostmár az is tudja. Sõt, max7 render to texture opciónál beállítod, hogy complete map, és texturába renderel mindent, diffúz, specular, lightmap, stb. Na erre jó, for game makers.
1. Ez az alap, itt csak simán dobozok a polcon.
2. Itt kék világítás a dobozokon.
3. Itt lézerekkel vannak védve a dobozok, amik kevéssé látszanak.😊
Live your life like it\'s your last day...
Ahhoz, hogy mûködjön, mindenképp be kell kapcsolni a Final Gather GI metódust.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
vray nem kell hozzá?
per aspera ad astra
Valaki aki tudja hogy hol van az a max7-ben hogy TRACK WIEW az létszi csináljon már róla egy képet és illessze be a topikba.
Mivel ez igy vagy ugy de azt az effektet szimulalja amikor a feny keresztulmegy atlatszo targyakon ez az arnyekot szinezni.
viszont olyan esetekre amit te mondasz, banat tudja mi a jo megoldas, azon kivul hogy jol osszekompozitalod oket, illetve szepen kuldod a causticsot az sss nek is, legfeljebb homalyosra csinalod.
galéria: tempmaxer.uw.hu
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hosszú idõ után gondoltam postolok már én is valamit, dobozoltam egy gyorsat. :-) (Remélem sikerül beilleszteni...)