3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPrime
per aspera ad astra
biztos rossz napja volt... 😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(...)
Azt hiszem cornell box mániás vagyok. Ez már a 34. cornellem volt. hehe...
per aspera ad astra
el sem tom kepzelni mi lehetett az oka. 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
jo az a winosi, csak legyen turelmed kivarni.
Akkor mar inkabb fake 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
1 év ban és újra itt... de legalább ezalatt kaptam egy VIP reget... 😊
Szóval szevassztok, ismét itt vagyok! (tudom sokakban felmerül a kérdés, hogy kitérdekel és igaza is van csak örömömben offolok és bocsi ezért)
Elkezdem hát visszaolvasgatni a fórumot, látom idõközben a régi mag megmaradt, ennek örülök, úgyhogy külön üdvözlet Aldarynnak, Nenandesznek, Youthnak és Flegosnak!
<#wave>#wave>
Ami igazán érdekes, az ezen link> galériaszekció, ahol összehasonlításokat látni különbözõ renderelõkkel. Ugyan azt a jelenetet, melyik renderer hogyan oldotta meg. Érdekesség, hogy pl. a VRay képet Vlado submittelte.
per aspera ad astra
EGyebkent a csavokam kozben brutal szintre fejlesztette a renderert..
akit erdekel. http://www.teamredqueen.com/
(QMC lightmappel gyorsítva)
per aspera ad astra
Én meg péntek óta nem mentem el itthonról, és nincs meg a mobilom, amivel még péntek délután beszéltem itthon, és szombat reggel asszem ébresztett is.
off-on
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
Elfogtam egy legyet porszivoval! 😊
EGy nagy kover Teli legyet. Mondjuk erdememet kisebbiti hogy jol felhizlalhattuk valamin, meg az hogy Te'l van, ilyenkor koztudottan lasabb a felfogasuk szegenyeknek 😊
Hehe
ott van olyan hogy output, rákatta files-ra, majd adsz neki helyet, nevet, kiterjesztést, majd megadod hogy mennyit rendereljen, single (aktuális kép), range (általában az egész)
ééééééss: RENDER
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Én most nem is igazán technikai jelleggel szeretnék hozzászólni, hanem inkább a kompozíciót javítandó észrevételeimet írnám le.
-Én nem ezt a kávéfõzõ elemet tenném ki az asztalra. Már csak azért sem, mert én miután azt vízzel megtöltöm a csap alatt, utána közvetlenül a kávéfõzõbe teöltöm bele, tehát ilyen állapotában szerintem soha senki nem teszi az asztalra. Akkor már inkább kávé legyen benne.
-De hamár kávé, akkor egy szép kávékiöntõt tennék a kávéscsésze mellé, egy délutáni kévézáshoz.
-A kamerabeállítés nem jó. Próbáld megtalálni, hogyan tudod jobban kihangsúlyozni a kávéscsészéket (pl. lejjebb döntötd a kamerát, közelebb is viszed). Szerintem itt kevésbé van helye a háttérben lévõ konyhaszekrénynek. Én azt mmegpróbálnám kicsi mélységélességgel eltüntetni, hogy ne terelje el az ember tekintetét a témáról.
Szép lett nagyon a jégkockád,az szerintded megoldható egy másik fajta jégnél,h belülrõl kifelé egyre átlátszóbb? Mert gömbnél falloffal meg lehet csinálni de kockánál nem.
\"So always look on the bright side of death\"

Szoval ti hogy csináltok pohárt + folyadékot? mert 0 távolsággal tovább is számolja vray meg csunya is. Én pl nagyobbra veszem a folyadéknak látszó tárgyat,de üvegpohárban nem minig ok ez😊
\"So always look on the bright side of death\"
na varj mielott tovabbmennenk, en fiu vagyok es gondolom te is.
Szoval ne puszilgas!!! 😄
itt irogattam aztan 15 sor utan meguntam, kb 45 sec megcsinalni.
toltsd le megegyszer ugyanazt, felulirtam.
a vonal valtoztatasaval lehet a kamera mozgasat valtoztatni, a sebessget pedig ha a kamera klikklesz alul a timelinon(idovanl)megjeleneik ket teglalap, egy szines (kezdopont) es egy feher, (vegpont) a kezdot hagyd ott es a vegpontot jobbra huzva tudsz hosszabb animot csinalni.
PALban van 25 frame/sec.
Ha betuket akarsz akkor a Create/shapes-nel talalsz olyat hogy text..
ha azt akarod hogy a betuk mogott is, vagy barmi mas mogott is, legyen feny (glow/lens effects) akkor az objektumok kijelolve majd a jobb egergombot nyomvatartva a megjeleno menuben valaszt a properties-t
a megjeleno nagy ablakban jobboldalt kisse alul. talalsz olyat hogy "G-BUFFER". Az object channelnel a szamot allitsd at 3 ra...
a glow erosseget stb a Rendering fomenu/Effects, utana kapsz egy masik menut. Ott klikk lens effect/ majd a lens effects paramyters ablakban jobboldalt , glow
alabb megjelenik egy menu (tekerj le a mouswheelel) A size (meret) Intensity (erosseg). tobbivel ne foglalkozz, esetleg a szint allitsd meg.
(vagy az is könynen elõfordulhat, hogy a nagy, külsõ kamerás képhez számolt és mentett irrmappal renderelted ezt a közeli shotot. 😊 )
Ja, király jelenet lesz! Keep it up.
per aspera ad astra