63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    poen, de nem uj dolog.
    Viszont ahhoz kepest hogy archviz eleg sok textura out of scale sajnos.
    Es ami idejon meg ezzekkel altalaban tobb melo van mint a sima maxossal.
    Konvertalas, modellezes modja, lightmap stb.
    A fas resz viszont eleg jol nez ki.
  • bencsab
    mentenbehalok: építészeti vizualizáció a Half-Life 2 source motorjával

http://digitalurban.blogspot.com/2006/08/frank-lloyd-wright-architectual.html#links
  • fle go
    kezet rázhatunk én is épp parkettázok
  • zenoka
    ez jo:) szoftvertanácsadás:)))
    zsir NFR baar az orrszort hianyolom
  • ThomasGins
    Egy NFR,hogy be ne savanyodjatok:)

• ThomasGins
    Re:)
    Ugyemléxem szoftvertanácsadás néven szoktak az ismerőseim mindent számlázni.
  • zenoka
    Hi!
    Nem tudjatok megmondani veletlenul ha programhasznalatot akarok oktatni(nem tanitas szinten hanem mondjuk korepetalas) s errol szamlat is kene adnom mi kell hozza...egy egyeni valalkozasom van az no problem... szoval ez vegzetseg koteles vagy nem?:) Jah no para nem 3dsmaxrol van szo hanem AutoCad az jobban megy aze':)
  • 4D
    THX.
    A liánokon agyalnék,ha lenne időm, és ha lehet geometriában(pl Xfrog).
  • reménytelen
    Feltöltenéd valahova? (www.sendmefile.com)
    Esetleg tudsz adni egy linket, ahol fent van?
  • hitman55
    Nekem van videotutorial
  • reménytelen
    Tud valaki olyan ragdoll (rongybaba) tutorialt, aminek még nem halott a linkje? Nem találtam... (nem baj, ha nem magyar)
  • Ronin666
    aha, oké, jólvan :D
  • MadBence
    3ds max 5 (csak az 5 kell) fennt van még valahol? Persze trialra gondolok.
  • marcee
    A 30 napos full verziót az Autodesk honlapjáról
    Nem warez topic.
  • k7000i
  • k7000i
    Honnan lehet eszt a progit lehúzni
  • Aldaryn
    Jé, észre se... így utólag. Hatalmas a tér. :) zép lesz ez...

Ronin: Ez a kép már tökéletesen megállja a helyét egy olyan katalógusban, amiből azok a sznobok válogatnak, akik hajlandóak egy átlag ember éves keresetét arra költeni, hogy lassan eldeformálódó derékkal, és soha nem lankadó mosllyal egy ilyen székben diskurálhassnak arról, hogy mekkora balszerencse, hogy a sorszámozott példányok csupán negyedik darabját sikerült megszerezniük, és hogy ezen mihamarabb túl kellene adni, mivel csak az első háromon látható garívrozott aláírás és sorszám kézimunka, a többit már csak sokszorosították. És az milyen szar érzés már, hogy ilyen silány vacakban ülünk.
  • Aldaryn
    Pl. VRay-nél, ha azt haználsz, Rendersettings, Environmemnt, GI Override, és ott beteszel neki szép feketét. Vagy fekete háttérrel renderelsz, és PS, vagy egy fehér gömbben renderelsz, aminek Affect GI off.
  • Ronin666
    Ha az Envriomentben háttérnek egy sima fehér szít állítok be, akkor az megvilágítja a scene-em. Ezt hol lehet kikapcsolni?
  • FOXX supreme
    :DDD, sir yes sir
  • Aldaryn
    Viewport!
  • reménytelen
    Megcsináltam egy tutorialt, ahol pohár van az asztalon, és egy helyről jövő fény meg árnyék is van, és azt szeretném, hogy olyan kinézettel körbe lehessen járni, mint ahogy renderelten kinéz.
  • FOXX supreme
    Bocs workdesk :D De köszi :)
  • Aldaryn
    Munka asztalon? Csak nem magyarított MAX-et használsz? :o) Preferences/Viewport/Driver/Configure Driver/Bitmap upload texture size/Match bitmap as closely as possible :)

Ha meg alapjában véve lowres a blueprinted, akkor sehogy.
  • FOXX supreme
    Hy
    A munka asztalon van egy box és arra ráhúztam egy blueprintet de a minősége nem valami jó... Hogy lehetne megnövelni a minőségét hogy a munka asztalon ii olyasmi legyen mintha renderelném...???
  • Free
    jah csak a gond az az hogy az aurában nincs loop :c))))

Ha meg lehetne oldani már jóval könyebb dolgom lenne nem csak ebben de sok más dologban is :c)))
  • Aldaryn
    Az egyetlen, eredeti tűzön grillezett logó... :D A Loopot még meg kellene oldani, a szélére meg egy kis fade, hogy ne ilyen hirtelenjében váltson feketéből szürkébe.
  • GixEr
    Sehogy, csak ha kimented WRML-be de elotte a texturakba mented az arnyekokat/fenyeket. De a lenyeget, ha elmondod tobbet tudunk segiteni...
    Mit is akarsz valojaban elerni?
  • reménytelen
    Ja, de az árnyékok meg a fények rendesen csak ott jelennek meg, nem? Akkor inkább az a kérdésem, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy rendesen megjelenjenek az árnyékok, fények, de 3D-ben körüljárható maradjon?
  • Boba
    Maga a rendereles az a 3 dimenzios ter lepekezese egy 2 dimenzios kepbe.
  • reménytelen
    Forgatni nem lehet?
  • Boba
    A render ablakban az eger gorgoivel lehet zoomolni, middle klickel pedig pannolni.
  • 4D
    A minta képről?
  • reménytelen
    Meg, mert benne van a tutorial szövegében.

Amúgy rájöttem, hogy a render módot át kell állítani, de a render ablakban akkor is végigrendereli az egészet, de utána úgymarad. Az egyetlen használható módszer ha ilyen módban videó formátumban kimentem.

Másik kérdés: Azt meg lehet-e csinálni, hogy renderelem, és a render ablakban szabadon mozgok? Mintha az egy 3D-s környezet lenne.
  • ThomasGins
    A prev. gomb fölött van egy create anim gomb,azt megnyomtad?

Free,olyan kelene ami látogatót külön számol ip szerint meg ami külön a frissitést. Tudom gugli,de olyan lenne jó amit már valaki ki is próbát és bevált:)
    Parkettázás rulez itt járólapozás folyik:(
  • reménytelen
    Sziasztok!

Tegnap kezdtem el használni a programot (3D Studio Max 8), és az lenne a kérdésem, hogy ha renderelem, miért nem mozog ezen tutorial elkészítése után a labda? Csak akkor tudom mozgásra bírni, hogyha a Reactor -> Preview animation menüpontra megyek. De a renderelés ablakban nem mozog. Miért?
  • Free
    http://www.kirupa.com/developer/mx/hitcounter.htm

De ez se rosz itt le is tudod tölteni :c)
  • Free
    jah teszt verzió. még javítok majd rajta de most épp parkettázok :c)))
  • Free
    http://www.webwasp.co.uk/tutorials/b39-hit-counter/index.php

Ezt olvasgasd
  • ThomasGins
    logo:)