3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Powernurbsal probálom kiakasztani magam sikeresen😊
\"So always look on the bright side of death\"
csak úgy érdekel ,mert sok kis tolvaj használja, persze itt a forumon szo sincs ilyenrõl😄
per aspera ad astra
Segítség kéne. Szeretnék egy mesh-nek több pontját egyszerre animálni, de a track wiew-ben csak egyenként lehet, kulcsolni meg nem lehet. Van erre valami megoldás?
köszi
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
2. Tudom, hogy nem warez topic, ezért szerettem volna inkább privátban rendezni ezt.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Elõre is kössz
Σοφια
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez miért lehet:
ha nincs körülötte üveg akkor fasza, ha teszek köré egy testet aminek üveg shadert nyomok akkor nem látszik a piros kis lap:

Youth
Youth
per aspera ad astra
Munkatarsat keresek magam melle foallasban(Pesten)!!
Követelmeny:
- Adobe illustrator
- Adobe photoshop
- Max (4.29 <#szomoru1>#szomoru1> )
- esetleg Rhino (meretezett rajzokat kell kesziteni pld. allvanyokrol...)
A tobbi engem nem erdekel csak a tudas (vegzettseg stb...)
Reszletek : [email protected]
Jó pihenést, azért remélem még látunk "munkálkodni"! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nagyon fasza a kép, profi munka, mint mindig. minden képed azonnal felismerhetõ, van stílusod
galéria: tempmaxer.uw.hu
Bocsánat a zavazásért, megoldottam a problémát. 😄
Tény, hogy nem látom, de akkor is zavar. 😊
De tényleg, ha vki tzudja hogy kell visszaállítani, akkor pls írja meg.
de sztem ne zavajon a dolog... Edit poly modellezésnél nem látod majd...
a végén még mozgalmat inditasz és kihalnak a 3Dsek😄 mind északra vándorolnak😄
minden jót neked is...
baromi jo helyre kerultem, tenger, tavak, szokokutak, erdo, baro kedves emberek, sok szep lany, muveszetek, stb.
Kicsi eselyet latom hogy valaha visszajojjek, a max egyeltalan nem hianyzik sem a modellezes, csak miattatok irok.
Legyetek jok, es ne feledjetek piszok sok mas dolgot is lehet csinalni, mint a gep mogott gubbasztani...
Minden jot!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Iszonyú jó dekor képek ezek
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
mostanában olyan "keletiesek" a képeid... nagyon jók grat...
(a kötél trükk engem is izgat...)