3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Köszi!
Powernurbsal probálom kiakasztani magam sikeresen😊

\"So always look on the bright side of death\"

Carlos
Zsír nagyon!

Þór vígi þessi rúnar

Aldaryn
Hehe, ez poén.

per aspera ad astra

Evogordon
Kinek ír még errort a max 8 telepítés végén?

Evogordon
Aha lelehet tölteni a discreet oldaláról. Crack még nincs.

ThomasGins
Egy kis NFR...
...olyan amilyen😊

\"So always look on the bright side of death\"

grizzly21
le lehet már tölteni trialt? crackkel mi a helyzet??
csak úgy érdekel ,mert sok kis tolvaj használja, persze itt a forumon szo sincs ilyenrõl😄

Evogordon
Nekem a max 8 telepítése közbe a legvégén hibát írt ki hogy nem tud kapcsolódni a serverrel vagy hogy levan terhelve nem tom pontosan. Volt már valakinek ilyen?

SIKERÜLT!!! köszi
megfogod a vertexeket, benyomod az autokey-t arrebbviszed az idocsuszkat, elmozditod a vertexeidet ahova akarod, kikapcsolod az autokey-t, lenyomod a play-t es orulsz neki 😉
Aldaryn
Nem bizony!

per aspera ad astra

Aldaryn
Lehet a MAX 8 keveseb erõforrást zabál, pl. memória ügyileg? Érdemes lenne standalone VRay-el is kipróbálni. 😊

per aspera ad astra

Több vertex-et egyszerre lehet kulcsolni? Nekem nem sikerül.
Lehet kulcsolni, a vertex animacio azt hiszem mar a Max2.0 tol volt (de lehet hogy az 1.01-tol) Vagy rosszul ertem amit akarsz.
Helló!
Segítség kéne. Szeretnék egy mesh-nek több pontját egyszerre animálni, de a track wiew-ben csak egyenként lehet, kulcsolni meg nem lehet. Van erre valami megoldás?
köszi
Mop
Nem, tûzfal nélkül sem megy.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Felraktam a max 8 trial-t és rá a v-ray-t, ami kiírta, hogy nem a 8.0-hoz készült és "may not run correctly". Gondoltam letesztelem a példa scene-emmel max 7.5 alatt 5m:28s alatt végzett, 8.0 alatt 4m:47s. Wow! Ez meg honnan? (1.47.03)

Mop
1. Tûzfal nélkül még nem próbáltam, majd most megteszem.

2. Tudom, hogy nem warez topic, ezért szerettem volna inkább privátban rendezni ezt.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Dichter
De egyébként no warez topik, szal...

KisQbi
Van egy olyan paraméter, hogy "tolerance" (valahol a Utility panelon)! Ez az a méret amekkora "hézagokat" enged meg... nagy testeknél nyílván nagyobbakat "enged"... azt állítsd kissebre .. ha alapban a két test a tolerancia értéknél közelebb van akkor hibázik a reactor...

Pitbull90
Hi azt tudja e valaki hogyha csinálok reactorral vmit... pl téglákat rakok egymásra agy testeket egy labda ráesik vmire.. mind1 mért van az hogy a két test között rés lesz...? nem ér hozzá a talajhoz a labda mikor ráesik? ezt be lehet valahol állítani hogy ne legyen ilyen? meg ha a téglákat egymásra rakom és túl közel vannak egymáshoz kilövik egymást...
Elõre is kössz

Σοφια

spongya
nincs olyan hely ahol lehetne *.bip fájlokat letölteni???

Sziasztok!

Egy NME beszámolót olvashattok errefele.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

fle go
Nenad: hol vagy most ha nem titok? Egyebkent jo hely lehet!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

spongya
Kösz mindent!!!

Mop
Semmi gond, sõt én kérek bocsánatot a nagy képért. 😊

youth
Köcce! Affect shadows volt a bibi...

Youth

Malakai
Nah, akkor én vagyok hülye, mert nekem most se megy. 😄 Hiába szedem le a tárgyról a causticsot (generateet, meg receivet is) ha máshol kell számolnia, akkor annál már teljesen sötét árnyékot számol, hiába van affect shadow.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Hm, akkor rossz verzióval próbáltam utoljára (és elõsször 😛), de nekem akkor ott nem mûködött, hiába állítottam be az affect shadowot nem nyomta rá, csak simán nem generált causticsot, na most megnézem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Már mérne lehetne? Shaderenként tudod kontrollálni, hogy affect shadows, vagy sem, és objektumonként, hogy generate caustics, vagy sem... inenn már csak kis logika. 😛

per aspera ad astra

Malakai
Errõl jutott eszembe, hogy kéne már vmi olyan megoldás, hogy affect shadow és caustics is lehessen egy jelenetben... :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Affect shadows üveg shadernél, vagy caustics. 😊

per aspera ad astra

youth
Más:
Ez miért lehet:

ha nincs körülötte üveg akkor fasza, ha teszek köré egy testet aminek üveg shadert nyomok akkor nem látszik a piros kis lap:

Youth

youth
Hali!

Valakinek van ilyen HDR képe: kép

csak úgy kérdezem... <#kuss>

Youth

Aldaryn
Wow... 😊 A szerencsés... de legalább örülhetünk, hogy örülsz. Az sem utolsó dolog.

per aspera ad astra

Aldaryn
Hmm... lásd.: #23454 és #23453 ...

per aspera ad astra

Egy kis offtopic:
Munkatarsat keresek magam melle foallasban(Pesten)!!

Követelmeny:
- Adobe illustrator
- Adobe photoshop
- Max (4.29 <#szomoru1> )
- esetleg Rhino (meretezett rajzokat kell kesziteni pld. allvanyokrol...)
A tobbi engem nem erdekel csak a tudas (vegzettseg stb...)
Reszletek : [email protected]
Jobbra lent van egy olyan, hogy "time configuration" (az ikonja:egy ablak amin egy ora van)ott.
spongya
Szeretnék valamit kérdezni. Alapból csak 100 frame van, de hogy lehet pl ötszázat csinálni?

Malakai
Örülünk (ök? 😊, hogy nem izzadva, remegve ácsingózol, hogy wired legyél újra. 😊
Jó pihenést, azért remélem még látunk "munkálkodni"! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nagyon jó a kép, a kötél disp?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn:

nagyon fasza a kép, profi munka, mint mindig. minden képed azonnal felismerhetõ, van stílusod

galéria: tempmaxer.uw.hu

Mop
Ilyen hülye is csak én lehetek!
Bocsánat a zavazásért, megoldottam a problémát. 😄

Mop
aha, thx.
Tény, hogy nem látom, de akkor is zavar. 😊
De tényleg, ha vki tzudja hogy kell visszaállítani, akkor pls írja meg.

KisQbi
Ez megjelenítési beállítás.. hasonlóról volt szó alább pár sorral...

de sztem ne zavajon a dolog... Edit poly modellezésnél nem látod majd...

KisQbi
perszepersze...csak miattunk.. netfügõ😄

a végén még mozgalmat inditasz és kihalnak a 3Dsek😄 mind északra vándorolnak😄

minden jót neked is...

hali mindenki,
baromi jo helyre kerultem, tenger, tavak, szokokutak, erdo, baro kedves emberek, sok szep lany, muveszetek, stb.
Kicsi eselyet latom hogy valaha visszajojjek, a max egyeltalan nem hianyzik sem a modellezes, csak miattatok irok.
Legyetek jok, es ne feledjetek piszok sok mas dolgot is lehet csinalni, mint a gep mogott gubbasztani...
Minden jot!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
ha L tudok passzolni párat a képeidbõl mint poszter mennyiért adod és mennyit kérsz belõlle ? :c)

Iszonyú jó dekor képek ezek

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

KisQbi
Hát ez nem rossz😄
mostanában olyan "keletiesek" a képeid... nagyon jók grat...

(a kötél trükk engem is izgat...)

Evogordon
Line-al csináltad a fonalakat?