3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ArchiCAD-ben modellezett épületetrõl kellett volna látványtervet készíteni, csakhogy AC-ben nem lehetett elkészíteni a teljes modellt: egy kétárbócos, téglalap alaprajra feszített ponyvaszerkezettel kellett volna kiegészíteni a 3d-s modellt max-ban, sminthogy én enyhénszólva nem vagyok egy modellezõ zseni, nem tudom hogyan lehetne megvalósítani. Végülis a feladat valami olyasmi lenne általános esetben, hogy pontok és élek közé térbeli felületet "feszíteni", ami esetleg automatikusan követi ezek mozgását illetve a feszítése/belógása/görbülete egyszerûen szabályozható.
biztos,hogy ezt itt?
azt a cseszett helpet el kéne olvasni,meg egy kicsit ismerkedni aprogrammalmielõtt elkezdtek irogatni. az a gáz,hogyha az ember fiakeres valamit,akkor ezen a kásahegyen kell magát átverekedni,ami nem olyan kellemes.
amúgy az "O" betûami megszünteti a jelenséget, amit adaptive degradation-nak hívnak.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Customize,preferencew,gizmos, size=40
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vagy milyen néven kell keresni?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én eddig itt tartok :Szu-27 kép.
Bár ezt wingsbe készitem, de szeretném a kormánylapokat mozgathatora késziteni maxba ,ehhez majd lesz pár kérdésem hozzátok mivel még a reaktort nem használtam.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Tudna vki mondani nekem egy tisztességes honlapot ahol tájat tudok csinálni nagyonszpen.. mert én vmi szörnyû amit tudok csinálni..😄 a hegyeim nem élethûek.. a dombok sem ha meg 5 fa van akkor kiakad a gép.. a HairFxrõl meg ne is beszéljünk..😄
Elõre is kösz..
Σοφια
\"So always look on the bright side of death\"
1, Piramis
2, kovek/kavicsiok
3, tronus
4, kozepkori szuro/vago fegyver
A multkor lattam egy erdekes contest-et asszem a cgtalk-on. Le kellett valamit rombolni dinamika segitsegevel(pld.katapulttal, faltoro kossal stb..) bar ahoz eleg sokat kell nyomkodni a reactort. Kene egy teglafal mintascene, hogy mindenkinek ugyanaz legyen a kiindulas.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
customize/custom... és az all commandsba ott lesz,onnan meg csak áthuzod
hogyan tudnám odavarázsolni a többi fõikon mellé?
Vmi gyorsabban megvalósítható kéne, nem?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Σοφια
egy kérdésem lenne. szeretnék úgy lerenderelni egy animot, úgy hogy ne legyenek shaderelve a tárgyak. értem ez alatt azt, hogy nincs semmilyen fény a jelenetben, csak az ambient, és amikor körbefordul mondjuk egy kocka körül a kamera, akkor minden oldala ugyanolyan színû legyen. most ha lemegy a számolás, akkor amikor körbefordul a kamera, akkor a kocka egyik fele olyan színû, amilyent a material editorban beállítottam viszont az oldalain félig szürke már, a másik oldalán pedig teljesen fekete. Ezt hogyan tudom kiküszöbölni? olyasmi hatást szeretnék, mintha a viewportban a flat megjelenítési metódus lenne. remélem érthetõ a problémám..elég egyszerû a probléma, de sajna nem tudom megoldani. próbálkoztam már az environmentben is, illetve egyesével valahogy a materialokat úgy megcsinálni, hogy unshadedek legyenek de nem sikerült. remélem tu tudjátok a megoldást!
üdv,
Fluga
Srácok lenne egy nagyon lama kérdés, de sajnos sietnem kell és nehéz kikeresni amit csinálni akarok. Szóval hogyan kell egy objektum szélét lekerekíteni, hogy ne legyen éles? Tudom hogy ezt megtalálnám a help-ben is de az 1 év lenne 😞
Elõre is köszönöm a választ!
A két vége a szivás, ahol kezdõdik a menet és ahol végzõdik.Vagyis nekem volt szivás,egy napot elökörködtam vele.Persze mire kész lett volna rájöttem hogy balmenetest csinálam😊
per aspera ad astra
Al. A kocka power boolean, a furó meg 10 spline elforgatva és pwr_skin compound. A fúróhegyre élt nem tudta varázsolni,ugyhogy sajnos hegyes a furó, ami nem látszik😊
("Kelkáposzta túróval, Megjöttem a fúróval" (T.L.))
😄
per aspera ad astra
Nenad legalább egy leptöpöt vihetett volna ,amin a félmeztelen pálmaleveles titkárnõ irogat az sg-re😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra