63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #31552 2 kor server reset volt.
bocsi -
[14:10:43] Connecting to 193.109.252.107:8777
[14:10:46] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
:) -
Hmm, az faja akkor. Lehet ki is próbálom. :D -
nenad #31549 nem, mobiltelefon minoseg, es 2kb/s, piszok jo cucc. -
TeamSpeak nem egy nagyon recsegős dolog? :) Persze, csak kötözködöm, nice goin'! -
Nah emberek megalapítottuk a voice chat 3DSmax teamspeaket. ha valaki online akar élő szóval dumálni a programról vagy kérdései lennének vagy csak unatkozik majd lehet is oda jönni.
Ami kell hozzá: TeamSpeak Kliens ami letőlthető a TeamSpeak honlapjáról
A cím ahova csatlakozni kell: Hungarian Game TS - 3DSmax :193.109.252.107:8777
Itt várjuk a vállakozókat szeretettel . Serveradminok Nenad és jómagam egyenlőre
-
Thomas : counter -
Te beszélsz ?? akkor álj neki :c))))) -
nenad #31544 lusta dog, ehhez nem kell ket nap, nehany ora eleg. -
akkor ez ma valami betegség mert nekem sincs :c))
De azért a szerverrel baszkurászok kicst, hogy menjen :c))
Thomas meddig alszol mááááárrrrrrrr......
-
Ah itt porosodik meg a papíron, gondoltam, 2 nap alatt összedobok valamit. De nem. Semmi kedvem megint semmihez, hihetetlen. -
nenad #31541 valaki 3dsign palyazat?
ma estig.. :)
-
Rakd fel a torrent ratiot, ami átírja a fel és letöltött adatmennyiség byteszámát, így javítva az arányt! -
Lassan már a render piac is telítődni kezd... -
Hm... Azureusnál csak bent kell hagyni miután lejött és töltögetik szépen. Nem értem mivel jobb ha leállítod, mert ha teljesen leszedted, több részt tudnak tölteni tőled, stb. ... de nem értek hozzá, szal lehet jobb ha leállítod :S -
Ezt pl a bitcomettel szoktam csinálni.Leszedek X százalékot,aztán megállítom,jobb klikk tulajdonságok a fájlon amit töltesz,aztán a mentés helye alatt van olyan,hogy feladat,mellette hogy letötlés,és az mellett 1 lefele nyíl.Lenyomod és átállítod seed-re,aztán OK,és elindítod.Jéé,már tölti is fel. -
Semmi baj, majd szépen ki leszel törölgetve. Amúgy egész kellemes, csak kicsi a kontraszt. A talaj kifejezetten jó -
Huh, uTorrentnek valami egész bonyi up/down policyket lehet megadni.De nem biztos, hogy ilyet is... Pedig, nem hülyeség az, amit mondasz, és ha nem hülyeség, akkor általános progger szabály, hogy valakinek ez már eszébe jutott, és meg is írta. Szóval, csak keresni kell. ^_^
Fryrender... LOL. Hja... ez pont az. vicces. -
netlimiter. Mindent állíthatsz! -
hűha kezdem elcseszni a totyikot :/
-
na szóval ezt:
-
Axtros #31531 Sziasztok, nincs valakinek meg e-book -ban magyarul a 3D Studio MAX Biblia 7. Nekem megvan az angol, de a folyamatos fordítás miatt eléggé lassan haladok benne! Persze más leírás is jöhet, akár valakinek a sajátja! -
na, sikerült összehoznom ezt
és ne a félkész kocsit nézzétek :D -
Svan #31529 regeltem egy bizonyos orosz torrentes oldalra,de sajnos a ratio-t igen magasan kell tarani.....
Emiatt kerdezem hogy tudtok olyan torrentes letolto progirol amely tudja azt hogy leallitom a letoltest pl 20%-nal de ettol fuggetlenul a feltoltes tovabb megy hogy javuljon a d/u arany???
fontos lenne a help -
4D #31528 A képek alapján ígéretesnek láccik.
De bétát árulni, nem egy kicsit gáz?
"fryrender vBeta1 is available now for preorder at a price of USD 495,00" -
Nenad: most voltam Skypon de nem voltál kicsit L csúsztam a mai nappal :(
Ha gondolod még fent vagyok
Thomas: majd keress meg msn en vagy ma még egy fél órát vagyok vagy holnap mert elkészűlt a cucc egy pár extrával :c))) -
most egy csomó olyat mondtatok amit nem értek :P a kátyús út még nem fontos annyira, leginkább az esős érdekelne. szóval hogy is kezdjem? : ) -
nenad #31525 hehe:
http://fryrender.com/ -
Az esőt szvsz úgy érdemes, hogy létrehozod a száraz és az esős út anyagát, majd blend-del egy 2d-s map alapján összekevered a 2őt. -
Megkell festegetni egy 2d-s festo programban. Talan az a legegyszerubb. Szurke arnyalatos kep arnyalatai jelzik, hogy melyik pont mennyire sulyedjen be vagy emelkedjen ki a feluletbol.
Esos ut... egy reflectivity map megfestese esetleg.(maxban nemtudom hogy hivjak, de gondolom a funkcio ugyan az) -
segítség kéne. egy kátyús utat akarnék 'csinálni', de ha jól tudom kell displacement maphez kátyús textúra. namármost honnan szerezzek olyat? meg még valami, vki tudna segíteni hogyan hozzak össze egy olyan utat, ami vizes az esőtől? mondjuk mental ray-hez vagy vray-hez, előre is köccenet -
Azzal én is sokat szívtam. Próbáld meg a 1.49-es verziót, azt csak rá kell másolni
a max rootra. -
Sziasztok! Egy kis upgrade tapasztalat, ha esetleg érdekel valakit:
Régi gépem: AMD Barton 2500+ 3200-on /11*200MHz/+768 mega ram.
3DSMAx Brazil Scene render time: 7,51m
Az új gép AMD X2 4400+ /11*200MHz/+2giga ram
3DSMAx Brazil Scene render time: 4,48m
Picit húzva:AMD X2 4600+ /11*223MHz/+2giga ram
3DSMAx Brazil Scene render time: 4,26m
Akinek esetleg van tapasztalata, hogy milyen megoldással kell a 2 gépet render szempontjából hálózatba rakni, kérem ossza meg velem, ugyanis a régi gépet megtartom renderelni, csak azt kéne tudnom hozzá, hogy hogyan műkszik ez. Pl. standalon licenszel hajlandó? -
Nekem eddig a fake 1.5 működött a legjobban, most is azt használom, a legkirályabb! :D -
Hali!
Emberek! Szegény MAX-ost, még a véréj licensz is húzza. Komolyan dúrva. Volt már valakivel olyan, hogy egyik napról a másikra egyszerűen elindíthatatlanná vált a V-Ray licensz fájlja? (VRLServer.exe) Elindítom, és jön a windóz a szokásos köcsögséges hibaüzenettel, hogy ez a fájl hibákat generál, és bezárásra kerül, valamint hibanapló készül. Nemtom, hogy mér kell mindig valami szemétség, amivel napokig lehet hátráltatni a munkámat. Valami orvosság? 1.47-es verzió, amúgy. Megvan az 1.5-ös is, de fel sem merem rakni, mert ennek is ugyanolyan a licensz szervere, mint az előzőnek..:( HELP ME! -
4D #31517 Én még akkor se.
Szerintem a múltkori "contest" értékelése mindent elmond róluk...
-
Lol... D21-re csak akkor kattintok, ha itt bejelenti valaki, hogy nincs. :D -
zenoka #31515 tobb variacio lehet:
1;) elmentek iskolaba
2;) a mesharray is meghalt tehat lehet hogy teljes hardwer crack
3;) tenyleg fejlesztenek de azt akkor szarul csinaljak
-
nenad #31514 ez a d21 ez kesz, miert kikapcsoljak ki?
Elmennek nyaralni vagy mi?
:) -
Köszi a segítséget!