3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belevágtam egy értelmetlen ámde felesleges scene-be, csak elakadtam.😊
Az alapötlet,h a láthatatlan festéket miben tartják,és honnan tudják h hol a festékesdoboz, ha az asszony elpakolja?😊
Csakhogy 2-sided vagy nem 2-sided? Ez itt a kérdés😊
2-sided
\"So always look on the bright side of death\"
És annak örültem h 1MB-os ramdrájvra tudtam menteni és akkor nem gyilkolta szét a 10MB-os vinyót😊
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
per aspera ad astra
most látom a banneren hogy rosszat kérdeztem <#falbav>#falbav>
most látom a banneren hogy rosszat kérdeztem <#falbav>#falbav>
tud valaki tippet: cebas ScalpelMAX
már börkeményédés nött az ujjamon mégsem találom sehol /a használható verziót 😄/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
amúgy ami hbát írsz(írtok) azt hírbõl sem ismerem, de szerintem valami az op.rendszernél lehet még. .net framework, service pack ilyesmi.
per aspera ad astra
Σοφια
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ehhh mennyi uj arc...
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mission Impossible 2010: PRO Class
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Úgy animáltam a karit hogy "Auto Key" 5 framenként megrajzoltam és rányomtam a kulcsra. de az utolsó framet hogy vezessem vissza az elsõ framere? (futás animáció)
Valaki használta már a vray-t a render to texture-ral?
Az mitõl lehet,hogyha simán kirenderelek egy képet,akkor jó,ha viszont a render to texture-ral az unwrappolt textet renderelem ki,akkor hibák jelennek meg rajta.Tehát rendesen beleégeti a megvilágítást ,ányékot stb,de 1-2 helyen furcsa ssötét részek jelennek meg rajta.Pedig az irradiance-t is több nézetbõl kiszámoltattam,tehát azzal szerintem nem lehet baj,akkor meg mi?Nem tudok rájönni.
Nme találkozott valaki még ilyennel?
Ja és ha pl csak skylight-tal világítom be,akkor jó,de ha fényt rakok be,Akkor hibák keletkeznek rajta.
Olyat csináltam hogy a Boneokat connecteltem a végtagokkal, így az elõnézetben szuperül mûködik de mikor renderelni kéne akkor a csontozott végtagokat kihagya 😞
kép
Hogy kössem össze a csontokat a végtagokkal?
2. Vmilyen tûzfal/vírus írtó/védelmi progi nem blokkolhatja?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
javított link