3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KisQbi
LOL😄

repvez
Probáltad a SkyPe-val?Ahhoz is van video beépülö modul és teljesen ingyenes.
ThomasGins
Csak a saját hülyeségemmel szivatni magam...😊
Belevágtam egy értelmetlen ámde felesleges scene-be, csak elakadtam.😊
Az alapötlet,h a láthatatlan festéket miben tartják,és honnan tudják h hol a festékesdoboz, ha az asszony elpakolja?😊
Csakhogy 2-sided vagy nem 2-sided? Ez itt a kérdés😊

2-sided

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Én egy autodesk aniator pro-val kezdetem valamikor '91 ben,486-oson 16 MHz-en (turbo gomb benyomva)😊
És annak örültem h 1MB-os ramdrájvra tudtam menteni és akkor nem gyilkolta szét a 10MB-os vinyót😊

Aldaryn
hmm, én ugyan nem, de megkérdezném, mire ez az extrém helyzet? 😊 Figyelni akarsz valakit/valamit anélkül, hogy tudná, lesed a gépen keresztül? Mert akkor egyszerû webes felületen publikálhatod a webkamera képét. 😄

per aspera ad astra

fle go
Egy kis off: tud-e kozuletek valaki olyan progit amivel online video kapcsolatot (webkameraval)lehet fenntertani hosszu-hosszu ideig 2 gep kozott? Az MSN erre nem alkalmas sajnos mert kb 15 perc utan eldobja a webcam inviteot es annyi. Nekem olyan kene ami legalabb egy oraig fenttartja a valaszadasra a lehetoseget mig otthonrol beerek a cegbe. Tus valaki erre megoldast?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Aldaryn
Nekem 2.5 volt legelsõ MAX-om. 😞 Egyszer, 14 éves koromban láttam egy dosos 3D Studio-t mûködés közben. 😄

per aspera ad astra

az is rossz kérdés hogy hol van rossz topik <#circling>?
grizzly21
jot kérdeztél csak rossz topikban

bocsi all
most látom a banneren hogy rosszat kérdeztem <#falbav>
bocsi all
most látom a banneren hogy rosszat kérdeztem <#falbav>
hello all!
tud valaki tippet: cebas ScalpelMAX
már börkeményédés nött az ujjamon mégsem találom sehol /a használható verziót 😄/
Malakai
Nekem megvan még vmelyik õs CD-n... 😊 Sajnos akkori képem már egyet se találtam, pedig lol lenne újra megnézni õket. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
júúúúj Akkor te is még emlékszel a külön kis választható L szeparált részekre a Shaper meg miegymás. nekem még meg van eredetirõl másólt tizen akárhéány flopyn a telepítõje is :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

én a dos-os 3ds4-el kezdtem. úgyhogy jó oda az 1-es is. amúgy meg van cd-n a max 1.3, ha gondolod elküldöm.tök király.
amúgy ami hbát írsz(írtok) azt hírbõl sem ismerem, de szerintem valami az op.rendszernél lehet még. .net framework, service pack ilyesmi.

ThomasGins
Fújd ki😊

Aldaryn
Ah, minden az, és uyge, egyek vagyunk az univerzummal mi miiiind. De csak ha eleget szívtunk. 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
A fiatalság relativ...😛

Pitbull90
Most nem azért... de ennyi erõbõl téányleg az 1essel is kezdhetné.. de minél jobb annál többet tud a max.. és szentem a rendere is jobb.. mint régebben mondották a karaktermodellezésben többet tud mint az elõzõk és ha õ modellezni akar..???😄 de ha tényleg kezdõ.. akkor valóban megteszi a 7es is...

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

grizzly21
nem teszed. mondj egy dolgot ami miatt fel akarod tenni! szebb az ikonja?

Aldaryn
bezony, szokj hozzá, fiatalság... <#pardon1>

😊

per aspera ad astra

scorpeeon
na, télleg szeretném feltenni a 8ast, help! ennyi erõvel az 1 is elég nekem 😄 ha már leszedtem, minden kiegészítõ cuccával együtt, fel is tenném...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

fle go
Udv Mindenkit!

ehhh mennyi uj arc...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

petesilver
Design és technika, egédz jó alany modellezéshez:Triathlon-Race-Car-Concept-MTRC A Toyota hidrogénmotoros versenyautója.

Mission Impossible 2010: PRO Class

gondolom;-)

scorpeeon
na, én pont az vagyok 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

szerintem amennyit érteszhozzá,olyan szinten tökmindegy,hohy 7-est, vagy 8-ast használsz. alapvetõen a karaktermodellezéssel foglalkozó profik számára hozott jelentõs újítást.

grizzly21
láma😛

scorpeeon
vki help a 8 installal! mert nagyon nem megy... pls

Na,már semmi.Valami gubanc volt a kiterítéssel 😊

Atika :o)
Nem tudom hogy mar lattatok e

Ezt erdemes megnezni

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Pl group-ba teszed õket,és akkor már tudod állítani a tengely helyzetét.

Lazarus
Mégvalami 😊
Úgy animáltam a karit hogy "Auto Key" 5 framenként megrajzoltam és rányomtam a kulcsra. de az utolsó framet hogy vezessem vissza az elsõ framere? (futás animáció)
Lazarus
köszi. még1 kérdés: hogy lehet több objekt forgatásánál átállítani a forgás tengelyét?
Szerintem erre az lehet a megoldás, hogy adsz neki egy olyan textúrát, ahol a diffuse csatornában az a kép van megadva, amit environment-re is használsz, csak screen vetítéssel. A self illumot told fel 100-ra. Talán ennyi.

Üdv

Valaki használta már a vray-t a render to texture-ral?
Az mitõl lehet,hogyha simán kirenderelek egy képet,akkor jó,ha viszont a render to texture-ral az unwrappolt textet renderelem ki,akkor hibák jelennek meg rajta.Tehát rendesen beleégeti a megvilágítást ,ányékot stb,de 1-2 helyen furcsa ssötét részek jelennek meg rajta.Pedig az irradiance-t is több nézetbõl kiszámoltattam,tehát azzal szerintem nem lehet baj,akkor meg mi?Nem tudok rájönni.
Nme találkozott valaki még ilyennel?
Ja és ha pl csak skylight-tal világítom be,akkor jó,de ha fényt rakok be,Akkor hibák keletkeznek rajta.

Lazarus
Bocs a sok hozzászólásért de ha már itt vagyok megkérdezném hogy meg lehet azt csinálni hogy az elõtérben lévõ mondjuk alkar helyett az enviroment backround jelenjen meg? Még akkor is ha mögötte a test lenne ahogy az alsó képen is látható... remélem érthetõ a kérdés :S
Lazarus
Megvan, kösz még1x
Lazarus
hmmm. ez mitõl lehet?
Lazarus
köszi 😊
object-en jobbklikk, properties. RENDERABLED ON?
Lazarus
Hali! tudna valaki segiteni animálásba? :S

Olyat csináltam hogy a Boneokat connecteltem a végtagokkal, így az elõnézetben szuperül mûködik de mikor renderelni kéne akkor a csontozott végtagokat kihagya 😞

kép

Hogy kössem össze a csontokat a végtagokkal?
Hasznalj NURBS curve-ket a pontok koze kb 4CW-je legyen(ket szelen es kozepen is 2) Alulra es felulre allitsd be a gorbeket (koze is rakhatsz 1-et) azutan LOFT surface-t keszitesz kozejuk, elmeletileg ennyi. A kozepso CW-kel szabalyozhatod az esest, en annakidejen vikinghajora csinaltam igy vitorlat.
scorpeeon
egyszerûen nem megy... hiába vagyok rendszergazda, hiába kapcsolok ki minden tûzfalat/vírusírtot: mindig ugyanott ugyanaz a hiba, utána visszainstalállja (ami vonal elment szinte a végéig az visszamegy a legelejére) és végül az egész egy fatal error-al zárul... próbáltam többször kicsomagolni a file-okat, más nevet beírni az elején, de de sehogy se jó

scorpeeon
igen, admin vagyok, mivelhogy csak egyetlen felhasználó van a gépen, így más nem is lehetek... tûzfalat, vírusirtót kikapcsoltam de úgy se ment... a fenébe...

Malakai
1. Adminisztrátor vagy a gépen?
2. Vmilyen tûzfal/vírus írtó/védelmi progi nem blokkolhatja?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

scorpeeon
és ezután visszapörheti az installt a legelejére aztán kilép 😞)

scorpeeon

javított link

repvez
Itt vannak izelitok repülögép projekt ugyben.Nagyon állat.Idáig én sose jutok el 😞(
scorpeeon
van má 8 is 😄DD lol eddig nem is tudtam 😄D mennyire új? leszedem azonnal! 😄