63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Malakai
    :DDD
  • Aldaryn
    Hja, a végén meg megalakul az első grafikus szerepjátszó kör. :D Hehe... mindegy, offoljunk csak, annyival is több hsz lesz itt, mint a mayásoknak. :D

Na nehogy valaki is személyeskedésnek vegye... :D
  • Malakai
    Ismerős.. :P

Na off vége. :D
  • Aldaryn
    Agymenés, de nem hirtelen, már vagy 7 éve tart. ^_^
  • Malakai
    Aszittem, hogy vmi hirtelen agymenés, de úgytűnik nem. :)
  • Aldaryn
    Eddig is az volt. :)
  • Malakai
    Nekem is nyűgös volt...

Hehe, vampire hatás? :)
  • Aldaryn
    Hajrá, jó az, csak kcisit korlátolt nagyon fontos részeken. vagy lehet, én nem értem az egészet. :D
  • Ronin666
    Feltettem, de ez a PowerNURBS jobban tetszik. Ráadásul a hivatalos oldalán ehhez egy rakat tutoriál van és még exportálgatni sem kell, mivel maxon belül megy szépen. Jó lesz ez szvsz.
  • nenad
    sztem max 6-7-8 mind1, altalaban viszik, hacsak nem valami specifikus dolgot csinalnak, ami a masikban nincsen benne.
  • Svan
    ja azt ne mirtam hogy max8-hoz lett forditva elvileg.
  • Svan
    Az vray 1.5 rc2 minden gond nelkul megy max7 alatt
  • Aldaryn
    Rájnózz vazze, rájnózz, rájnózzá má, há nemérted, há nagyon nem??!!! Rájnózz!
  • nenad
    rhino kifejezettem nurbsre valo
  • Ronin666
    ok megvan. Bár ez is csak 30 napos próba, de meglesem, hogy egyáltalán miről is lenne szó.
  • Ronin666
    rihona próbaverizót fel is raktam
    kicsit komplikált ez is. Nincs olyan, amit maxba lehet integrálni és kifejezetten csak NURBS-ra való? A powernurbsot még nem sikerült megtalálni, de azt is kipróbálom.
  • ThomasGins
    A maxos nurbs elég sz*ar, na nurbsözni akarsz akkor vagy rhino,vagy powernurbs plugin. Vagy spline modellezés surface modifyvel:)
  • Ronin666
    Kerék megvan...

Tudtok adni valami jó NURBS tutoriált? Gondoltam a vázat abban lenne érdemes megcsinálni, csak még életemben nem NURBS-oztam. Valami jó tutort nem ismertek véletlen?
  • Free
    LionTR Boldog szülinapot :c)))
  • scorpeeon
    max9-ről tudtok vmit? Autodesk oldalán van már róla szó.
  • ThomasGins
    s.
    :)
  • Free
    Nekem is a sárga terep változat tetszik jobban azzal kezd :c)))
  • Ronin666
    Azért az érdekelne, hogy kinek melyik tetszik jobban? Mondjuk nekem az alsót jóval könnyebb lenne lemodellezni, szóval lehet azzal kezdem, de több embertől is azt a visszajelzést kaptam, hogy a sárga terep változat szimpibb.
  • Free
    nem semmi bringák.. sok sikert a modellezéshez kíváncsi leszek rá nagyon
  • Ronin666
    Kicsit szar lett a fénykép, de maxba referenciának jó lesz, a részleteket meg úgy is látom a plakátról
  • Ronin666

• Free

Saját üzemeltetés
    http://iaro.3dmax.hu
  • Ronin666
    Milyen ingyenes képfeltőtő oldalra érdemes képet feltölteni? Lehetőleg olyan, ahová nem kell regisztrálni.

Szeretnék modellezni egy bringát. Van régóta két plakátom, amiket nagyon imádok. Vagy 10-15 éves a plakát, a terv még ki tudja... Szerintem valami eszméletlen jó. Mások autókat modelleznek, én most megpróbálkoznék az egyik cangával :). Azt viszont még nem tudom, hogy melyikkel kezdjem és milyen módszerrel lenne érdemes modellezni, de feltöltöm a képeket és majd az okosok adhatnak tippeket. ;)
  • Free
    Az hogy ne lenne lebegQ autó már most .. ebben kételkednék, az hogy ne lenne olyan alternatív meghajtás ami tized annyi energiával 20 annyi ideig hajt egy jármqvet na ebben is kételkednék. CSak Teslának van egy csomó olyan szabadlma ami több évtizeddel megelQzte a korát csak az ameriakiak védik mint a szent grállt. sajna a világot jelenleg nem a fejlQdés hanem a pénzcsinálás irányítja. az olaj kartelek minden kormányban nyomást gyakorolnak vagy nyereség részen vagy agresszivóal. addig amíg nem fogy ki az olyaj nem számíthatunk jelentQs hjármqfejlQdésre.
    egy jó példa arra hogy asszem a mercinek volt már ezelött 12 évvel hidrogén meghajtású autója amiben ki tudták küszöbölni a hidrogén igen nagy instabilitását.. de mégsem lett széria, és befagyaztották a projektet. na vajon miért?
    És azon is el lehet gondolkodni , hogy nagyon sok autógyártó miért készít még mindig 2000 ccm es autót 15 20 liters fogyasztással. én nem vagyok egy összeesküvés elmélet párty de sok olyan összefüggés van amin érdemes elgondolkodni.
  • Papirzacsi
    Nyilván változni fog, személy szerint remélem mielöbb jön vmi használható újabb meghajtás. viszont a gyűrődési zóna csökkenésében nem látok jövőt, mert egyszerű fizika, hogy ha kisebb a gyűrődési zóna ,akkor a jármű rövidebb úton fékeződik le 0-ra ütközés esetén, ez pedig nagyobb gyorsulást eredményez, ami növeli a sérülés kockázatát. De modnju kez itt eléggé OFF. :-)
  • 4D
    Off:
    http://www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=816675
    Aznap még sok oldalon volt ez a dolog, külföldön is, ma már csak itt leltem rá.
    Érdekes, hogy a történelmi szó véletlenül idézőjelben van a cikk elején.
  • Boba
    Az olaj fogy, valamit kikell majd talaljanak... es gondolom a meghajtas valtozasaval valtozni fog a kulso is. Az anyagok lassu fejlodese szinten csokkentheti az autok meretet, es fogyasztasat (nemkell akkora gyurodesi zona, konyebb).

(off... en igen szkeptikus vagyok, hogy egyaltalan az amik jartak mar a holdon... szamomra meg nincs kizarva, hogy szimpla studio felvetel. Eddig meg nekem nemtudtak bizonyitani sem az egyik sem a masik elkepzelest... na mind1, ez itten off topic.)
  • Papirzacsi
    Eléggé sokmidnen, de történetesen a városi közlekedés az ami nem lépett nagyon előre, csak sűrűbb lett. :-)
  • nenad
    azt mar sokkal regebben megtettek!
    :D
  • Aldaryn
    Azért, ha meg úgy vesszük, bő fél évszázada még úgy képzelték, hogy 2000-re (vagy 1999-re... hehe) az emberek már felköltöznek a Holdra. :D
  • nenad
    azert ha megnezed az utobbi 50 evben mennyi minden fejlodott.
    Fene se tudja, foleg hogy a fejlodes gyorsul.
    mind1
  • Papirzacsi
    Nos igen. :-DD Én ha pályáztam volna pofátlanul tuti vmi biciklit csináltam volna, vagy vmi összehajtható riksát. Na jó a csinálás nagyképű, ott még nem tartok. :)))
  • Ronin666
    Na meg mi van akkor, ha elered az eső? :D
  • Ronin666
    Pont ezt akartam én is írni! Hol vannak a határok? 2050 vagy 3000 városi járműveit mutassuk be? Nem mindegy! Persze senki nem tudhatja, hogy akkorra mi várható, de azt azért mégis meg lehet jósolni, hogy 2050-re nem lesz teleport és valószínűleg még lebegő autó sem, de 3000-re (ha az emberiség még él addig), akkor ott már valami egészen más lesz. Teleport, vagy dimenziós térgörbítő vagy bármi más amit még nem is gondolnánk...

szvsz legalább azt le kellett volna szögzni, hogy a jármű milyen alapvető elveken működhet!
  • Aldaryn
    Sem az első, sem a második, meg sem egy rakatt belőlük. Nemhogy a helytakarékosságnak, de a városi közlekedésnek sem nagyon.