3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAX - MAYA egy cégnél.... mi lesz ebbõl? (én pánikolok..)
A zsûri, díjak és a határidõ, még nagyon változó, de a versenytémakiírás végleges. Lehet nekikezdeni gondolkodni az ötleten és a megvalósításon! És ha bárkinek van valami véleménye, vagy hozzászólása a versennyel kapcsolatban, akkor azt ezen a fórumon priviben jelezze felém. Köszönöm!
Ki korán kel, poligont lel.
Ki korán kel, poligont lel.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A fény és tömegnél is azt a hajós képet indokolatlannak tartom. Pl nekem egyik kedvenc képem az a váróterem volt (ez már nem fény és tömeges kép). Abban volt építészeti érték és elméletileg még saját ötlete is volt a srácnak. No mindegy így jártunk...
ááá nektek is elõrébb kéne lennetek :/
Mindegy kár ezen mérgelõdni, úgyse változtatnak rajta már.
Youth
ha még kapsz vhol, akkor a mini-t ajánlom, nekem nagyon bejön, strapabíró, masszív...
ha meg sok pízed van, akkor a 60G-s sima iPod
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
per aspera ad astra
auto készítése : http://67.15.36.49/team/Tutorials/fiat500/fiat500.asp
"néma gyereknek az anyja sem látja a fától az erdõt" 😊
Oryon
ha megvan és nemjó akkor az a baj hogy külön smoothing groupok.... (ha reksz rá egy Smooth módosítót elvileg megoldódik... vagy rakd közös smoothinggroupba)
kép
VRay SSS tutorialt tudtok valahol? (Tudom Google, de azért ha valakinek van egy jó tutorja az ne tartsa magába!) :-)
(Nincs sok idõm, de van egy ötletem és ahhoz kellene. Nincs idõ kísérletezni a beállításokkal.)
Köszönöm!
ja, kértél lent valamit, azt, hogy : "Mit tegyek ha van egy emberem és van hozzá biped, és kilók a biped az ember alól. Hogy tüntessem el???"
feljebb válaszoltam rá, megkaptad?
Vagy ha van valakinek egy jó tutorial-ja akkor azt légyszi linkelje, vagy küldje el a [email protected].
Kösz mindent!
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És nem is kevésszer
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Ha tudtam volna milyen elõadások lesznek, mind a két napot végiglültem volna.
Szükség lenne több ilyen elõadásra. Egyáltalán vannak ilyen ingyenes elõadások?
Ja meg a Stormregion-ös srácnál nem akarta betölteni az objektumokat a progi (pályaszerkesztõ), így sok szöszmötölés árán, de végûl összejött.
Fõleg az volt a probléma, hogy a textúrákat ugye a max nem húzta rá az obj-ra, mert CD-n voltak a fájlok, és ugye nem oda hivatkoztak, így utólag kellett ráhúzni.
per aspera ad astra
Σοφια
.avi
Vagy ha van valakinek egy jó tutorial-ja akkor azt légyszi linkelje, vagy küldje el a [email protected].
Kösz mindent!
Azért remélem minél hamarabb újra "láthatunk"... :$
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mindenesetre jó utat, nézz a lábad elé!