63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Jó ötletek több konkrétumot kérek :c)))
De egyenlőre örülünk annak amit sikerűlt eddig kicsikarni ebből a több szerverről szedjük össze az infót dologból :c)
De mindent meg kell tanúlni egyszer :c)) -
Esetleg ne is látszódjon minden folyamatosan, hanem lenyitható, eltüntethető, stb is lehetne... :)
Tudjátok ilyen kúl flessesen! :D -
Hmhm,jó ötlet. -
zenoka #31629 ha kesz lesz a trombitam felajanlom szivesen a kepet:D -
Az addig rendben van, hogy fejlesztgettek, de nem lehetne a bannerből valami kis fasaz interaktivitást kicsikarni? :D Legyen akkor már stílusos, ha már így be van flesselve. Pár dolog, pl. a teamspeak, meg tutorok/linkek mehetne simán a fenti képbe képi elemként. Példul falra akasztott tábla, kicsit megbillenve, stb, stb...
Meg nem feltétlen kellene reklámbannert csinálni a Teamspeaknek. :P -
nenad #31627 ja, aszittem 34kbyte.. :D
azert aglaltam.
-
zenoka #31626 zsir regisztraltam a ts-re:D -
4D #31625 THX.
Hmm jó 5let! -
4D #31624 THX.
Sajnos eredetiben még nem láttam. -
kira lett nagyon :c))
Szinte már mennék is hollandiába :d
-
nah a Ts érzékelő 5mp ként frissűl lap frissítés nélkül. és mivel 5 mp ként rettentő adatot fogad kb 34 Byte ezért lehet majd lassúl az oldal a 28k -s modemet használó embereknél :c)) -
:)
Jó lett a malom!
Tés rulez:)
Akkor a tutorok alatt lesznek majd a tutor linkek,amiket ti frissitetek majd:P
Gondolom én meg adminkodom. Meg ha kategória ötlet van még irjatok... -
Fejlesztgetünk Thomassal :c)))
A Többi meg szakmai titok :c)) -
zenoka #31619 gondolom a forum adatokat szamlalja....azt meg hogy honnan szedi az valami trojai:D:D
a kovetkezo fejlesztes ugy hallotam az lesz (ThomasGins mondta)hogy a trojai megnezi hogy epp kinel hany polygon mozgolodik s azt irja a ki a bannere..:)
najo lelovom magam meg bosszantom a kollegakat egy kicsit oszt lepek... -
4D #31618 Veszélyes ez az Xfrog! Nem tudom abbahagyni.
Mill
A malom az max (a Tési malom), növényzet own Xfrog, render Vue. -
Hehe... :D Színvonal. -
A Bannerünkben mi ez a sok adat hirtelen? :D Honnan szedi, és mit számlál? -
zenoka #31615 ez megkora verg@ci dolog szerintem:
"Kedves Látogató,
Szerverkarbantartás és az oldal átalakítása miatt a Design21 oldal átmenetileg szünetel.
Minden felhasználótól elnézést kérünk az ebbõl adódó kellemetlenségért.
A félbemarad akciók természetesen pótlásra kerülnek!
Várható indulás 2006. szeptember. 25.
Design21 gépház"
szoval ha valaki elindit egy palyazatot amit komolyan gondol legyen mar benne annyi fair hogy nem csapja kette a vege fele...
no mindegy en nem indultam de akkor is nem tul szep jatek....meg ha "potlasra is kerul" -
van mac es kliens is
nem gonoltam hogy mindet belinkeljem de http://www.goteamspeak.com -
Jahh, hogy Mac-rol nem muxik a teamspeekes dolog, vagy csak balfacan vagyok?
-
zenoka #31612 dolgom nekem is volna de pff....
egyebkent 20 ezertol kezdtem visszaolvasni a topicot reggel..most tartok 26 ezernel..bar van par dolog amit porgettem s nem olvastam el de nagyjabol eddig mindent:D -
Látod nekem meg annyi dolgom lenne hogy ha 48 órám lenne rá is kevés lenne de mégis nenad ötletét próbálom kivitelezhető dologgá formálni :c)) -
zenoka #31610 fuu olyat kattintottam kozepen a tutorialokra hogy csak csenget a mouse....de csak teszt:D pedig szivesen olvastam volna thomasgins kollega tutorjat hogy honnan jon a teapotos agymenes....
ps: nagyon nincs kedvem dolgozni eze' irok enyit... -
zenoka #31609 haat olvasva mind2 menekulne oda a kis @-om...itt lenyegesen felnotebbek vannak:)
annyi hogy megis az valahol egy portal aze' mennek oda nepek. Bar az AP is portal megis kevesebb iras szuletik (az mondjuk egy hangyanyit lassab mint a d21 de talan igenyesebb!! szvsz). Talan ezert is lenne nehezebb "csak" egy forumon megvalositani az ilyen contesteket mivel elvesznek a hozzaszolasok a tobbi kozt. ezert jobb ha egy portalon van.
Mondjuk ez a speed ize is ugy jo szerintem hogy sacc/kb lehet ugy min. 6+reszvevore szamitani..
de en benne vagyok minden megoldasban (igen regen a randijaimom ez a mondtad is elhangzot). Tele vagyok jo otletekkel speed modelling-re:) -
Régen próbálkoztunk vele hogy legyen de mindenki elvetette és menekűlt a d21 re :(
Pedig a bannerbe is ki lehet tenni hogy az e heti speed modelling micsoda. mert semennyiből nem tart letárolni egy txt ben .
Nenad: máris csinálom :d ha 2 percenként frissít az jó ? vagy percenként frissűljön ? -
csinálni kell itt:) -
zenoka #31606 na ugytunik benyomtak az ON gombot a d21 en mert mar csak konyvtarlistazai hiba van nem 403 vagy mi a rak:D
pedig olyan jo speed contest otletem volt..kar hogy mas magyar speedes buli nincs(vagyis nem tudok rola)
-
nenad #31605 free azt is megcsinalhatnad hogy mondjuk 2-3 percenkent frissitsen ki van online.
akkor nem kell reloadolni a paget.. -
zenoka #31604 csendesen megbujsz a hatterbe s figyeled gyarlo probalkozasainkat a 3d vilagaba:D -
Részben igazat adok neked,de azért a renderbeállitásokat ujrabeállitani nem egy nagy macera szvsz. -
Hát ez komolyan dúrva...:)
Olvasom a v-ray leírásának első sorait az "Áttérés az 1.4-ről az 1.5-re" topicban. Azzal kezdik, hogy:
"Mivel az 1.5-ös verzióban sok új fícsör van, ezért azon fáradoztunk, hogy megtartsuk a kompatibilitást a V-Ray régebbi verzióival"
Wehehee, hát röhög a bináris vakbelem. Komolyan ez dúrva. Én azt hittem, hogy ez alap, hogy visszafele kompatibilis egy szoftver. Ezek meg itt istencsászárkodják magukat, hogy milyen ügyesek, meg vért izzadtak.
Na most kicsit nem szeretem a káoszgruppot..:(
Aldaryn mester! Most akkor az 1.5-ös véréjnél tök más renderoptimalizálási technikát kell alkalmazni, mert ezek belebarmoltak egy csomó helyen. Legalábbis ahogy olvasom ezt a helpet.
Az "Important changes" résznél mit kell komolyan venni? -
nenad #31601 pedig itt vagyok am! :D -
zenoka #31600 Leiras......
-
Elképzelhető, hogy egy gonosz kínai oldal nem eredeti licenselt vrayt adott el neked!
Kérd ki Vlado véleményét! :) -
pauly #31598 Hali
Letöltöttem az 1.50-es vray-t,és azt nézem hogy mindegyiknél a leírásában(txt) szinte csak összevisszaság van :)mitől van ez? valami nyelvi kódolás vagymi.
valaki nem tudná ide beilleszteni a leírást,mert eddig nem akar működni max8 alatt,és nem tudom lehet hogy valamit rosszul csinálok...
előre is kösz.. -
zenoka #31597 No nem lestem be a ts-re mert nem akartam megzavarni nenad mester maganyos mditaciojat ott:D -
Nem Warez. ha a 30 nap tiral kell azt meg megleled a banneren a 3ds max részre kattintva -
Hello! Valaki adna egy linket a teljes verzhez? Nagyon megköszönném! -
hajrá nenad mester meg én többnyire online vagyunk :d
-
zenoka #31593 erre a teamspeakre aze' befogok lesni otthon:)