63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    off
    Nincs valakinek egy flashes oldal forgalom számlálója, a bannerba?Frissités számolós meg mindenfélés,kiváncsi vagyok hányat frissitünk egy nap:)
  • Free
    jah volt- már rá két hétre hogy beüzemeltük Lazarussal

Tetszik az új logod :c))
    Nekem is már ki kellene találni valami újjat de már dolgozom rajta :c))
  • 4D
    Ja,tényleg bár ennél nagyobb elírásokkal is találkoztunk itt már.
    Emberek nélkül, karakterben nem tartom jónak magam. Különben is ez csak egy pár órás NFR, nem több. Edzés egy komoly job ra.

• FRenkie
    70%? Akkor emberek nélkül csinálod? A futónövények árnyékai majd szépen feldobják!
    Amúgy a wip-pet W-vel írják, már ha a "work in progress"-re gondolsz (:
  • Aldaryn
    Ah, már van subdomain? :D Cewl!
  • Free
    sztem állj át te is képlinkelésnél az iaro.3dmax.hu -ra akkor nem lesznek ilyen szép piros X ek :c))
  • 4D
    Én még a 6-os maxon "kövülök", az 1.46-os véréjjel, Imap/QMC szerintem semmi különös, a kamera mögött van egy sima fehér plane, ami derít egy kicsit.
    A modell boxmodeling, a kerítés loft, amit RR-el redukáltam, a háttér Vue-render. Címszavakban asszem ennyi.
    A Palace.max-ot keressétek a mappámban.
    Használjátok egészséggel!
  • berlinboy6329
    Hi all!igaz Mayát használok,nem tom mennyi eltérés van Maya meg max közt,de naplementét akarok csinálni,és az égboltot nem tom megcsinálni.Elég 1 félgömb rá a képet,vagy meg kell csinálni?És hogy lehet a tárgyakat is a naplemente színébe változatni?(szal olyan sárgásaba)Meg erős,de lágy árnyékok kellenének.
  • Ronin666
    nincs nagyobb felbontású kép?
  • 4D
    Ajj jajj THX mindenkinek.
    Igazából tegnap vmi filmben megteccet egy jelenet (Farkasok sz.)
    És azt raktam ma össze gyakorlásnak.
    itt a minta
    Minta.
    A zöldségek hiányoznak, de lehet hogy majd vmi más is lesz.
  • ThomasGins
    Jobb klikk tulajdonság,copy. ff-ban jobb klikk kép megjelenités:)

Hangulatos lett nagyon 4D!
  • Ronin666
    kérdőjel helyet felkiáltójelet akartam
  • Ronin666
    nekem nem jön be semmi? Egyik böngészővel sem!
  • Papirzacsi
    Inkontinencia lépett fel nálam a kép láttán. :-)) Egyszer szívesen megnézném egy ilyen dolog source file-ját, beállíátsokat stb. :-)
  • MrGeE #31378
    ez kúrvaszép bazdmeg, már elnézést 8)
    allig várom a véglegest
  • MrGeE #31377
    nahh ez már döfi, zene szemeimnek 8]
  • 4D
    Ma nekem is volt időm NFR-re igaz még VIP
  • Ronin666
    3-4 mm átmérőjű talpon már szerintem semmit baja nem lenne a parkettának! Ezen sem kisebb a lábak alja!
  • Papirzacsi
    Tetszetős, de nem örülnék, ha egy ilyen székbe egy nehezebb ember ülne a parkettázott szobámban.
  • 4D
    De látom a folytatást igen. Egyre jobb.
  • Ronin666
    asztal:
  • Ronin666
    :D

Ilyet mostanság nem tervezek :D
  • 4D
    Teccik. Egy animban el tudnám képzelni, ahogy agresszíven szaladgálnak, mint valami tarisznyarák.
  • Aldaryn
    Hosza, akkor már ilyen is van. :D Most akkor ebbe 8 GPU-t lehet pakolni? Lol...
  • nenad
    http://www.tomshardware.com/2005/10/04/one_gigabyte_motherboard/
  • Boba
    Na mind1... mi tudjuk, hogy nem a hardware eszi a muveszt! Hanem a muvesz eszi a hardwaret...
  • Aldaryn
    Hja, sajnos AP-n valami ismeretlen oknál fogva nem akarnak az emberek hozzászólni. Fuck... pedig, én ugye látom a látogatottsági statokat, megvan a jó kis tömeg, aki nap mint nap akár fél órán át is böngészi a lapot. Nemértem én ezt. :/

Btw, lehet, hogy négy ilyen kártyája fut egyszerre... csak két gépben. :P Más, szerintem még prototípus alaplap sem készült, amiben 4 crossfire alkalmas sín lenne. Nvidiás 4gpu megoldás is csak kétkártyás... szal, LOL. :D
  • Boba
    Igazad van... csak egyszeruen felforr az agyvizem, ha valaki ennyi hozza nem ertes melle meg galad modon hazudik. (ezt onnan sejtem, hogy azt mondta 4 ilyen kartya fut egyszerre... technikailag nem megoldhato jelenleg!!!)

Na mind1... csak abban bizok, hogy nem lesznek olyanok, akik meg is kajaljak a hulyesegeit. Ahh... csak idegesebb leszek!:( Oryon tudja, hogy feltudom magam huzni az ilyeneken... (csak mert ha sokmindenhez nem is, de legalabb a szamitogep hardware reszeihez ugyahogy ertek.)

A regisztraciot azert megkoszonnem, vannak ott ertelmes topicok is!:)Privit irhatok? (Artist pubon mar vagy 1 honapja nem szoltak hozza a temamhoz... tudom, hogy nem volt nagy szam az a Zbrush probalgatas, de egy bikkmakk azert johetett volna!:) )
  • Aldaryn
    Nos, én ilyen, és hasonló okokból nem járok D21-re... egyszer kétszer beleolvastam pár technikai észosztásba, és nekem is az volt az első reakcióm, hogy azonnal rendreutasítom az illetőt, és megpróbálom szembesíteni vele, hogy mennyire nem ért a dologhoz, ... de szerencsére vártam pár órát, és utólag visszagondolva, csak felesleges flame lett volna belőle. Ilyennek hiába magyarázol, mert a végén még jönnek a haverjai, meg azok, akiket eddig megszédített a dumájával, és te leszel kiforgatva.

De ha akarod, én szívesen reggelek neked D21-re. :D
  • Boba
    Bahh... miert nem tudok mar vagy 1 honapja D21re regisztralni? Nem tudja valaki? (Esetleg ha adatokat megadom masvalaki nem tudna nekem regisztralni?)

Csakmert mostmar betelt a pohar... egy srac VGA kartya-krol es Procikrol osztja az eszt es nemtudom, hogy sirjak-e vagy nevessek... Hibat hibara halmoz. Pl a HIS allitolag nem ATI kartya. (Kar, hogy a Silencer hutesen kivul detto referencia kartya...) De a kedvencem a 4 HIS kartya megy SLI-ben. Ez szep es jo lenne... de 1: 4 kartya nem megy egyutt... 2: Nem SLI hanem Crossfire van ATI-nal. De 1 postjaban 10 mondatban 20 hiba van...

Az ilyen embert miert nem fogjak meg jol a nyakanal fogva es beszelgetnek el vele? Es olyan fellengzosen irja a baromsagait, hogy nem hozzam irta de mar nekem is felment az agyvizem... bahh...
  • Aldaryn
    Egész jó, a karfa még mindig kicsit fura, talán a modellel van ott valami.
  • Ronin666
    Nya eddig vittem tovább. Majd ha lesz időm jön a hozzátartozó asztal és talán valamikor egy konyha/étkező környezet is ilyen stílusban.

• ThomasGins
    te nyertél:)
  • zsolesz92
    köszi
  • Free
    Az időutazás nem lehetséges ezt már a jövöhéten is elmondtam :c)))
  • Ronin666
    Ez kemény nagyon! Engem elsőre megfogott! régen is szerettem a logikai játékokat.
  • ThomasGins
    "már az erőszak se a régi"
    :)
  • Aldaryn
    Oh, igen, ezt a progeszt nagyon várom már, amióta bejelentették nagyjából. :D Még anno MAGUS-ozás közben voltak érdekes trükkök a varázsló térkapujával. :) Lehetett barívúrozni keményen, ha a kapu egyik bejáratát a földre, az ellenfeled alá, a másikat meg közvetlen fölé tetted, akkor szegény a varázslat végéig csak zuhant, a végén pedig szabadeséséi sebességgel csapódott a földhöz. Muhahah...
  • Aldaryn
    Jaja, ez jó kis rekurzív dolog. :D
  • Malakai
    Visszajöhetne egy csapat a jövőből elárulni az időutazás titkát.. :P