63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #31592 :latogat::frissul: -
Dolgozunk rajta c:))
Ez most a v 1.44.12.25.2356 as Béta :c))) -
Lassan már kész kis menü lesz fent... :) -
Nah, frissüljetek és látogassatok:) -
inkább arról mesélj, hogy állsz a pályázattal ?
amúgy éln is 1,5 :c)))
De én vállalom hogy kovca vagyok :d és a testi adottságaim is megvannak hozzá :d -
nenad #31587 micsoda egy banda. nagyon shiny az az 1,5 ha?
kocafelhasznalok
-
zenoka #31586 en helikopter vagyok s en sem:D -
szintén nem:D -
Én hülye vagyok, én nem. -
nenad #31583 itt mindenki 1.49et hasznal sztem. -
Hali Aldaryn és a többiek!
Nah csináltam egy v-ray verziók közötti öszehasonlítást. Főleg shader szinten. És nagyon érdekes dolgok jöttek ki. értékeitlink
A táblázat értékeit nemkell nézni, viszont az alul található három képet töltsétek le, és hasonlítsátok össze egy képnézegetővel váltogatás közben, furcsa és szembetűnő különbséget vannak a Translucent és az üveg alapú anyagoknál, nem beszélve a caustics-ról, pedig semmit nem változtattam a jeleneten.
A Renderidőről ne is beszéljünk, az 1.47 megcsinálta 52 perc alatt, az 1.49 pedig 41perc alatt. Az 1.5-ös siralmas idejét talán lehet magyarázni azzal, hogy még béta, de mondjuk hibás is a render itt ott... -
Ejj, jó dolog a voicechatroom... :) -
-
nenad #31579 ja, hetfo van tenyleg :D -
Csak tesztelek,meg munkahely,meg se mikim,hangszorot meg csak néha,csetre gyurok:) -
nenad #31577 ?
-
nenad #31576 fent vagyok, azert meg is szolalhatnal.. :)
3 masodpercig voltal fent :D -
vmi gubancos még,lehet rosszul látogattok:) -
nenad #31574 valami nem stimmel az latogatokkal.. :D -
j.é. -
nenad #31572 hehe, latom volt forgalom team speaken,
uvolteni kell, es akkor hallom, hehe, lehet hallottam valakit,
de eppen gammazatam egy kicsit. BrainReset..
Gyoccakat. -
gyere most msn re
-
azt már innen látom:) -
holnap beszéljünk msn en . és átküldöm a cuccost neked hogy fel tudd tenni. kicsit belepiszkáltam :c) -
Sry,gyakran hétvégente elugrok Veszprémből Tokaj felé...
Jó lett a cucc nagyon!
Leporolom a TS progit is aztán ujraröffentem holnapra. (régi szép fps évek,térdig gázolás vérben...) -
Az 1.5.xx VRayekben lévő VRayBlenShader -nek van egy addittív (shellack) módja, azt kell kapcsolgatni, ennyi. :) -
Aldaryn! A blend és additív mód hol van? Hol tudom áttállítani az additív módot blend-be? Render-en belül? -
Sziasztok mar kint van az egesz uj V ray vagy meg csak demo van belle? Esetleg honnan lehetne megszerezni (egeszet) elore is koszi :) -
Késői a figyelmeztetés... :D -
Nomeg... ha már idegesítő bugok... ÚJ VRay esetében VRay Blend shadernél sose pakoljatok 1-2 refraktáló shadernél többet egybe addittív módban. Megöl mindent. Hogy miért, az passz... blend módban nincs vele semmi baja. :) -
Dettó épp ezét téptem a hajam valamelyik nap egy rakatt ablak kijelölésénél... -
FRenkie! Elérhető vagy valami online kommunikációs progin? Ha igen, léci add meg nekem priviben, néha nagyon lenne kérdésem V-Ray-el kapcsolatban. Köszi! -
Én is összeraktam valamit, 5-én lesz galéria majd lessétek :) -
putyi #31559 tele a f@szom a kib@szott maxxal.
mi a picsát csinálnak a programozók 3 év alatt,ha azt nem oldják meg, hogy ne fagyjon csottá ez a szar, ha ki van jelölve a select dependents és, úgy akarom az azonos nevűeket kijelölni.
de még a task manager is vagy öt percig csukja be, annyira meggajdul. -
mert szar a laptop :d
Amúgy a felvételi tulajdonságoknál állítsd be a microfon boost ot :c)) -
Árulja el nekem valaki, hogy egy készreszerelt laptop beépített, gyári mikrofonja, itt a fejem előtt miért olyan alacsony jelszintű, hogy mindent maimumra húza, és beleüvöltve sem hallom vissza a saját hangomat? Hihetetlen. Ha ököllel verem, akkor valamit recseg vissza, de ennyi. -
Nah egész jól bent voltál de iszonyúan nem hallottunk téged de a messegest megkaptam :c) -
Ah, szuper, én ehhez asszem faszláma vagyok. Mindegy. -
14:05 től megint van szerver lehet jönni :c)
Amúgy minden nap hajnal 2 kor és délután 2 kor (gyengéknek 14:00) restart van.
-
nenad #31553 most ittvagyunk, lehet kerdezni okoskodni stb,
(ugyis bannolak) :D