63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #60005 bencsab tesztje.
vray es redqeen 3 perc render. A beegest kihagytam az rqbol. A gamma vrayban 2,2 rq ban 1,0 volt ezert (is) korrektebbek szinek. Rq egy kicsit zajos meg es van meg par bug 1-2 nap es update es akkor megint teszt.
Ha figyelembe vesszuk hogy rq unbiased enginnel renderelte ezt a kepet akkor rq abszolut nyero. Hamarosan lesz interpolalt is... akkor aztan szaz szazalekosan annyi lesz vraynek akarmekkorat is fejlesztettek rajta... Ez nem vray elleneseg csak teszt...
RQ
vray
-
nenad #60004 8 perc RedQueen , kis lampa buggal egyutt... (tovabb tartja zajosan a kepet)
16Perc Vray
EZ AZ IGAZI TradeMark technika. Érted vraynel gyorsabb a glossy.
- Ez nem lehet!
DE DE!!! xD -
nenad #60003 LOL nem! -
zenoka #60002 ez valami TM technika vagy mi? -
nenad #60001 donaljaztok ide legalabb 1 dollart hogy elinduljon a projekt mert senki sem vette eszre...
Kosz!
http://www.indiegogo.com/projects/audio-visual-skills-and-stress-control-technique-for-everybody
N O I M P L A N T S R E Q U I E D !!!
THX!!! -
nenad #60000 vray is sotet az mind1, viszont a redqueen hdr es es ay fstop novelese utan is jo volt a zaj, ez a vrayesre nemigen lenne jellemezo gondolom... -
bencsab #59999 ok, csak hát mindegyik sötét, nincs túl látványosan bevilágítva -
nenad #59998 elmeletileg az elso csak glossy reflection a masik meg csak skylight.
eloszor irok majd egy vraymat konvertert.. aztan majd johet tobb komolyabb tesztjelenet. -
bencsab #59997 küldjek egy egyszerű de normális tesztjelenetet? :D olyan rosszul bevilágított mindkét jelenet, hogy nehéz következtetést levonni belőle. -
nenad #59996 gyarkolatilag meggyoztem magam hogy erdemes ra irni egy exportert...
vagy lelalabb atalakitani... -
nenad #59995 teszt.
final renderekre redqueen most jobb.
redqueen 3 perc 40 sec
vray 9 perc 50 masodperc
-
danczir #59994 Sziasztok! Szeretnék elkezdeni egy játékot fejleszteni mobil platformra. A terv az, hogy először csak Androidra készülne el a játék és csak azután kezdenénk átportolni egyéb okos telefonos rendszerekre (iOS,BlackBerry,Windows Phone). Sajnos viszont rengeteg probléma akadályozza tervem megvalósítását. Mivel én csak a Unity3D-ben vagyok jártas és azon belül is inkább nevezném magam csak "Level Designer"-nek (mivel a Javascript-et csak elég felszínesen tudom alkalmazni) ezért jó pár vállalkozó emberre lenne szükségem! A játék elméletben már teljesen össze van rakva és mivel ez egy autókkal kapcsolatos játék lenne, de nem versenyzős hanem olyan ami eddig még nem volt okos telefonra ezért olyan emberekre lenne szükségem akik tudnának készíteni 3D autó modelleket (Részletes belső tér is kellene), épületeket, embereket, egyéb tereptárgyakat és ezekhez tartozó textúrákat. Nagyon örülnék olyan embernek/embereknek is akik betudnának segíteni Unity-ben és olyanoknak akik jártasak a hangeffektekben. Sajnos fizetni nem tudok nektek, mert én is csak hobbiból csinálnám, de természetesen ha lenne mondjuk a játékbeli hirdetésekből pénz akkor azt egyenlően elosztanánk egymás között. Ha úgy érzed, hogy tudsz segíteni a felsoroltak valamelyikében és lenne kedved beszállni a projektbe (és nem hagysz ott 1 hét után) akkor nyugodtan írj egy privát üzenetet vagy írj egy e-mailt erre a címre: [email protected] Ui: Természetesen minden tudnivalót leírok a játékról az érdeklődőknek. -
nenad #59993 kis teszt...majdnem 10 perc volt a render with redqueen.
vrayel nem tudtam megoldani hogy pont ilyen legyen de hasonlo es nem tudtam kivarni. 3 bounce es 100 subdiv es megis zajosabb volt a vegeredmeny, meghozza joval... Es a renderido tobb mint 1 ora.
Engem is meglepett az eredmeny mert multkor redqueen kurvara szarabb volt. LOL
-
James33 #59992 Köszönöm szépen a hasznos és gyors válaszokat. -
bencsab #59991 Vagy a sima plane-t egy bend módosítóval meghajlítod, és akkor a mapping is egyszerű lesz. -
MasterMason #59990 Mondjuk használhatnád kapásból a hengert. :D
Az alsó felén kijelölöd a poligonokat törlöd azokat, és kész is van a boltív. -
James33 #59989 Üdv mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy borospince modellezésbe fogtam bele,de nem tudom ,hogy lehet a boltívet praktikusan kialakítani. Van egy elfordított henger az a boltív minta erre szeretnék ráfeszíteni egy sima Plane-t. Ezt nem tudom pontosan melyik gombbal ,művelettel lehet ezt megvalósítani. Aki esetleg tudja az legyen oly szíves és segítsen előre is köszönöm. -
MasterMason #59988 Huha, ebben kínai karakterek is bőven vannak, az már veszélyes. :D -
putyi #59987 néha nekem is olyan érzésem van, hogy bölcsészek írják a programot, a hibaüzenetet meg a programozók. -
bencsab #59986 Ilyen már nekem is volt, és emlékszem, hogy fél napig küzdöttem a megoldásán, de már nem emlékszem mi okozta... :D
Az a poén, hogy egy ilyen programtól nem elvárhatóan tök szűkszavúan írja ki, hogy mi a baja. Még véletlenül se tudja a user, hogy melyik irányba induljon a hibakereséssel. -
putyi #59985 a bannerba is ki lehetne tenni. -
nenad #59984 LOL! -
putyi #59983 ...jut eszembe a képregényekben a káromkodást is hasonló karakterekkel szokták jelölni nem? csak ott van bomba meg halálfej is. -
putyi #59982 asszem meg van a liba. ha minden igaz wibu-nak rossz portot adtam meg és összeveszett a managerrel. -
#59981 Fura lenne, ha az ekezetes shadernevek miatt lenne, de sosem tudni. Ekezetes shadernevek okoztak mar nekem, -teljesen mas jellegu - hibat. Osszesegeben leszoktam az angol abc, szamok es visszaper kivetelevel barmilyen karakter hasznalatarol, volt olyan, hogy egy alulvonassal is gondja volt egy renderfarmmanager programnak.
Ezen felul van egy teoriam, miszerint a MAX minden fontos leadaskor produkal valamilyen hibat, meghozza kotelezoen olyan hibat, amilyet egeszen odaig egyszer sem produkalt meg elotte. Gondolom igy lehet eljutni az ilyen hibakig. Sok fontos hataridovel.
-
putyi #59980 Az anyagnevekben az ékezetek, vajon tudnak ilyet csinálni? -
putyi #59979 Ilyet még te sem tudtál előhozni! :-) -
#59978 Öntudatra ébredt és kommunikálni akar.
(jesszus!) -
putyi #59977 Ötlet? Azt írja ki a manager, hogy I/O error. -
nenad #59976 nem :-)
full sima glossyval hogy valos legyen igy kevesebb gondal jar az osszehasonlitas.
-
bencsab #59975 ja, azt hittem, hogy a vray for c4d-t teszteled... :) -
nenad #59974 nem vray van benne... hanem a sajat. Ezt a kettot hasnlitanam ossze valami egyszeru jelenettel.. -
bencsab #59973 nem ugyanaz a vray ketyeg a c4d-ben, mint a 3dsmax-ban? -
nenad #59972 kint van a c4d r 15 akit érkekel.
Majd ujragenerálok egy vray összehasonlítot, mert rengeteg bugfix van benne... lol szokásos luzerság rulez. -
putyi #59971 Jön a Nuke 8.0 sos-sok hiánypótló fejlesztéssel!! -
nenad #59970 forumhalál -
nenad #59969 5:30
cinema 4d r15 demo, csak sima skylight.(color)
egesz jo lett a lightmapping (lightcache) -vel a c4d bepitett rendereloje. -
#59968 Nehéz megmondani. A képek alapján nekem úgy tűnik, hogy igen, csak a map seamek-től tűnik ennek ellenkezőjének. Hajrá nekik. -
putyi #59967 megnéztem ez speedtree az e-on kiadásában:-). arra nem tértek ki, hogy az ágak becsatlakozását tudja-e kezelni( a képek alapján nem), vagy csak egymásba vannak dugva. a speedtree tudja (asszem) -
putyi #59966 én csak odáig jutottam, hogy elolvastam, hogy lesz benne valami növény szerkesztés, de nem néztem utána. na majd most!