63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    6 eve van egyes tipusu diabeteszem mellete joban vagyok a legnagyobb magyar diabecis alapitvsnnyal egy csomo diabecis sportoloval es par dokival.. eleg sok mindent tudok de azert majd utana olvasok:)
  • Midas
    majd olvass utanna de nem megyek bele jobban en sem :)
  • nenad
    ja kijon belole egy 12 node-os amds rendszer 8gb + rammal..
  • putyi
    Lehet kérni karácsonyra! És ingyen házhozszállítják :-)
  • zenoka
    Haaat azert nem idoskorinal van hogy nem segit az eletmod valtoztatas sem. Mindegy ez itt off tema. Nanorobotokat akarok amik helyrtesitik a hasnyalmirigyem oszt jolvan:)
  • Midas
    Idoskori kover ugyanaz eletmod valtozas es gyogyszerek. Lehet az elsot is vannak kezelesek az autoimun betegsegekre de en amit eddig lattam ott mar nem volt mit tenni joreszt cask beallitani az inzulint.
  • zenoka
    Magyarorszagon az horrible ar kategoria es max felautomata:) egyebkent kettes lehet idoskori is nem csak kover:) elsonel meg termelhet minimalist ha idoben eszreveszik es jol viselkedik az ember(6eve tart a honeymoonom):)
  • Midas
    A cukor problemat nem bacterium okozza fonok, alapvetoen 2 tipust kulonboztetunk meg az egyik autoimun a masik egyszeruen fogalmazva mikor valaki kover az elsonel mar nem termel a szervezeted inzulint a masodiknal meg igen de ezekre a sejtjeid rendszerint nem eleg erzekenyek ezert tobet kell termelnie a szervezetednek es a beta sejtek elobb utobb kimerulnek. Van meg a terhesegi de ez sztem minket nem erint :) Es jelenleg csak gyogyszeres, human inzulin van ra amugy vannak mar nagyon jo automata adagolok pumpak.
  • zenoka
    Nem olyanra gondoltam hanem kutyure ami mer reagal szamol es adagol:) egesz jo eredmenyek vannak mar. Csak meg ne heckeljek:)
  • putyi
    ja és az inzulin helyett szedsz 15 másik gyógyszert, ami a kilökődést gátolja :-)
  • zenoka
    Olvastam, baromsag szerintem ugyanis betasejt pusztit es nem bakterium. De tuti meggyogxulok 15 even belul bar en inkabb a mesterseges hasnyalmirigyben bizok:))
  • nenad
    es ez a 21. szazadban... LOL
    egyebkent olvastad hogy megtalaltak a bakteriumot ami a cukorproblemat okozza?
    Lehet meggyogyulsz egy nap vakker!
  • James33
    De még egyszer köszönöm a segítségeteket.
  • James33
    Cad meg egy másik program amit csak próbaidőre lehet letölteni.
    Eredeti meg egy kicsit drága.
  • James33
    Köszönöm a válaszokat.
    Igazándiból a cad részhez nem értek annyira.
    Ezt is útközben még gyakorlom,de rendesen.
  • zenoka
    aaa lesz meg ido mikor autocadhez nyul es azt huzza atmaxba...
    James33 tan az iv subdivjet at kellene allitani.. de tenyleg jobban jarsz ha az utvonalat keresztszelvenyeket acadban es azt huzod at maxba... es ugy futtatod vegig a palyaszerkezetet a splineon...
  • bencsab
    Szerintem amihet te szeretnél, arra nem ez a program az ideális. Úttervezéshez inkább bármilyen CAD programot használj, mintsem a 3dsmax-ot.
  • James33
    Üdv mindenkinek.
    Egy idő után,csak úgy ha közel megyek a rácshoz akkor azt tapasztalom,hogy nem oda teszi ahova én akarom a vonal vertex pontját hanem ahova ő akarja . Nem tudok egy normális ívet rajzolni a vonallal mert szögletesít. Hogyan lehet pontosabbra állítani a keresztet? A válaszokat előre is köszönöm.
  • putyi
    Örülök, hogy ismét örömet szerezhettem:-)
  • zenoka
    FaszA!:)
  • putyi
    ja.
    zárt vonalláncnál kerületet, területet ír ki. testnél térfogatot, felületet.
  • zenoka
    http://vimeo.com/16985819

Putyi : az zart vonallancot is ivekkel egyut mindennel egyutt lemeri a hosszat?
  • James33
    Köszönöm a gyors válaszokat.
    Most még keresem a putyi által írtakat. Igazából volt egy elképzelésem. Egy valósághű pályát szerettem volna tervezni a forma1-es pálya szabályokat betartva ,de mégis egy kicsit máshogyan.Ezért lett volna fontos ,hogy a vonal ki huzása közben már tudjam az adott távolságot. Ha sikerül küldök képeket az elgondolásomról. Erre a fajta pálya versenyre ,szerintem még nem gondolt senki. Ilyet biztos nem láttatok még. Még keresem a putyi által írt megoldást. Ezer köszönet a válaszokért.
  • putyi
    utilities/measure tool.
  • zenoka
    marmint autocadben megnyitodd utana a dwg-dxf et:))
  • zenoka
    leggyorsabb fogod export dwg/dxf ott atkonvertalod spline-a es a propertiesbe benne lesz .00001 tizedes pontosaggal..
  • James33
    Üdv mindenkinek.
    Aki eset tud kérem segítsen. Nem tudom,hogy lehet egy több pontból álló line-t lemérni.?
    Ez egy autópálya út lenne ennek szeretném a pontos méretét,de mivel nem egyenes ezért a sima x: y: mérés nem jó . Egyszerűen nem jövök rá,hogy lehet lemérni a line-t? Kérem nagyon,fontos lenne aki tud az kérem válaszoljon rá. Előre is tiszteletem,és köszönöm.
  • nenad
    most jutoitt eszembe hogy mire gondolhatsz, a file save mas system unit es megvaltoztatod es visszatoltod... LOL. ez is jo bar hibara alapoz ami elobb utobb talan eltunik...
  • nenad
    par millio poly felett sok sikert vele... foleg amikor vertex scale kell akkor szivas... gyakorlatilag max hasznalhatatlan lassu lesz.
  • putyi
    Én drukkolok neked, mindamellett, hogy a jelenet scale-lésre én a bencsab féle megoldást szoktam használni.
  • putyi
    a színeket illetően úgy gondolom, hogy a jelenleg általános workflow(nevezetesen, hogy egy colorista a végén teljesen átgyúrja a színeket) a szép színű render jelentősége nem olyan nagy a gyors és hasznos(minél több pass kiírásának a lehetősége) renderhez képest.
  • nenad
    igaz.

Gondolkodtal mar azon miert nincsen illyen script. Rohadt mocskos bonyolult dolog ezt megoldani ugy hogy gyors is maradjon...

Masik perspektiva pedig ez: Max crash, rohadt lassu melo kontra par masodperc...
  • putyi
    a atiles-t példának írtam, hogy egy lényegesen bonyolultabb programért kérnek egy kevéssel többet.
    persze az is igaz, hogy minden annyit ér, amennyiért megveszik.
  • bencsab
    A utilities között van olyan, hogy rescale world units. Azt nem próbáltad?
  • nenad
    ez is a terv resze, de jelenleg nem letezik ilyen scrript, ugyhogy special introcutionary price... LOL

szebbek a szinek... ez van.
    tudományosabban sok saturacio meghal a vray gi miatt... sok utohangolas kell hogy valami hasonlo jojjon ki mint ami bement, pl textura...

atliesses az a baj, hogy van sok hasonlo program.. egyebkent ahogy olvasatam sok a baj is vele.
  • putyi
    ezt a szín dolgot nem teljesen értem. kifejtenéd.
  • putyi
    szerintem jobban jársz, ha valami külföldi oldalon keresztül próbálod 1-2 dollárért eladni. több be fog jönni, mintha itthon akarod 5k-ért. és ez most nem kritika akar lenni. viszonyításképp: a atiles kb 7000Ft.
  • MasterMason
    "Szerintem mental ray rendereli jelen pillanatban legszebben a szineket. "

Biztos nem véletlen lett standard több prg-ben is.
  • nenad
    ebben azert jo sok instance is volt.

nem instancolt 26 milla polygon (mikor van ilyen lol) 28,5 masodperc.
    max nem fagy nem akad szet es nem zargatja a vinyot memoria problemaval..

• nenad
    23 milio poly vertex scale 3 sec...
    Normális vertex scale egyebként max meg sem mozdul, már a modifier felrakása utan. Kinek kell?
    5K es privatba tessek jelentkezni... (Én geci és anyagias)
    group tamogatas nincs, de instance van!