3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon hiányzik! értékes tizedmásodperceket vesztek(csak hogy megidézzem sanyicks szellemét), de komolyan. elég sok felesleges körtõl kímélne meg ezen tudás.
- új jelenetnél, amit max 2012-ben kezdek el szerkeszteni jól mûködik (rááll az ojbect-re)
- ha kinyitok egy régi fájl, ott nem jól mûködik, hiába van a név szerinti rendezés beállítva
per aspera ad astra
the world is mine
per aspera ad astra
per aspera ad astra
nagy dolog lenne, hogy ha megnyomom a "H" gombot, akkor a felugró párbeszédablakban a list azon az elemen álljon, ami éppen ki van jelölve, és ne valahol tök máshol?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Milyen beállítások kellenek ahhoz ,h ATI radeon 6970 hardware rendereljen?
3ds Max 2013
win7 64
Vhol láttam, hogy hdri helyett 'exr' kiterjesztésû cuccot rak be a srác dome light textúrának.
Kipróbáltam, de vmit valszeg nem jól csinálok. Néha tükrözõdik a felületeken pl. a felhõ, égbolt máskor meg nem. Mármint nem állítok semmit, max annyit, hogy másik 'exr' filét rakok be. Vki találkozott már ilyennel?
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
játékrontók!
2 napot várhattatok volna, hogy meglegyen a 10.!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
De legalább nem vesztek el az adatok <#rinya>#rinya>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=186877.0;all
per aspera ad astra
röviden: ha használsz light shadert belsõ térben, akkor olyan foltos lesz a render, amilyet még nem láttál. ha van egy lamella sorod, vagy függönyöd, vagy bármi ami ilyesmi geometriájú, akkor az inderekt világítású helyeken foltos lesz mint az állat. ennek kiküszöbölésére az ember az adaptív lc-t használta use direction only módban, ám ez a mód mostanra gyakorlatilag megszûnt létezni. az adaptivitás még oké, mert tényleg tök szépen kirajzolja a ies kévét, de pl. a lightshader-bõl jövõ fényt nem veszi figyelembe, tehát onnan nem vesz mintát. ha a lightshadert bekapcsolod direct light módba, akkor viszont atom zajos lesz a jeleneted, nem beszélve arról, hogy a durván megnõ a renderidõ.
kicsit olyan érzése van az embernek, hogy elkezdtek valami nagy átalakítást, aztán leszóltak a sale-szesek, vagy a marketing, hogy kell új verzió, ezért gyosan összelapátoltak valamit és ez gyütt ki belõle.
per aspera ad astra