63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• npeter
    jó kis kép az óráról. csak "magadnak" vagy munka volt?
    ha jól sejtem nem egy occó kinai cucc lehet ;-)
    talán az üveglapon kicsit túl egyenletes a fényvisszaverődés, ezáltal úgy tűnik mintha homályos/füstüveg lenne. szvsz.
  • VisualHarmony
    Ahányszor felnézek mindig fórum gyilkosság van...:D
    Legújabb rajzom: Óra
  • nenad
    az is ől...xD
  • ThomasGins
    csak a romantika:)
  • nenad
    bf3
  • Aldaryn
    Ennyi? Vacak két napra gyilkoltam meg a fórumot?
  • ThomasGins
    up
  • Aldaryn
    Starfield!
  • lantlant

Ezt meg 3DS r4-gyel készítettem, ha a dátum nem csal 1996-ban... DOS-alatt...
    enjoy
  • lantlant
    Ja hogy ez fizetős plugin.. akkor nem szóltam.. :)
  • lantlant
    Üdv
    Valakinek nincs meg véletlenül a sufniban az edgeChEx plugin max9 64 bites verziója.
    Valamiért nem működik ez egyetlen link amit feldob a hozzá google:
    edgeChEx
    thx
  • Met
    Felraktam a 2014-et, sp nélkül mert úgy nem volt hajlandó települni, gyakorlatilag órákig állt.
    Aztán harmadik nekifutásra sp nélkül hipphopp felment. Utána meg felraktam a frissítést.

Viszont azt hogy lehet javítani hogy ha ráközelítek egy vertexre Z-vel akkor ne ez legyen?
    Kép
  • Midas
    jo lett nehol kicsit nagyon steril :D de zsir amugy
  • npeter
    heti felesleges render
    szabadidőben szórakzotam vele. vhol láttam vmi hasonlót és megtetszett. teledobálva a.models-el.
  • Aldaryn
    Az, amit itt eladnak, azt úgy hívják, hogy lakberendezés.
  • nenad
    hát ez röhej hogy 2013 ban a építeszetet a csendéletek adják el!!
    xxxLOL xxxD
  • Aldaryn
    Volt. És matlibes file nullázzást pont MAX 2014-ben sikerült elkövetnem pár napja. :) Logikus, valamilyen szinten, de tud bosszantó lenni, szerencsére már egy ideje ráálltam arra, hogy 5-10percenként magam is mentek egyet inkrementálisan, így legrosszabb esetben annyi munkám vész csak el. (Köszönjük neked, kedves SSD technológia)
  • bencsab
    A kedvencem még ilyenkor a target nélkül origoba beemelt vraysun :D. Ilyen is volt nektek?
  • bencsab
    Az általad írtak mindegyike nekem is volt régebben, de mintha valamelyik hotfix óta nem lenne egyik hibajelenség. Mindenesetre mióta végérvényesen kinyírtam én is egy maxfájlomat az általad is említett módon, azóta módszeresen csinálok _matlib név kiegészítéssel belőlük másolatot, és csak azt nyitom be.
  • Aldaryn
    Hehe... :D Nekem rámentenem sikerült már a megnyitott másik max file-ra material/map browserből. Természetesen olyankor a materialokon kívül semmi más nem marad benne.

Régen a VRay Sun objektumok jöttek, ha akartuk, ha nem. :) Volt is egy időszak, amikor rutinszerűen vizsgáltuk, hogy biztosan egy Nap van-e a jelenetben.
  • bencsab
    másnap is van olyan, hogy ha megnyomom a get material gombot, és a párbeszédablakba belenyitok egy max-fájlt, hogy abból szeretném kivenni az anyagokat, akkor bizonyos esetekben szó nélkül beemel belőle az aktuális jelenetembe egy target direct lámpát (ami a másik fájlban természetesen amúgy jelen van, mint nap)
  • MasterMason
    Ez viszont elég durva, és blender:

The Architecture Academy
  • VisualHarmony
    Szerintem 3ds max mindig túlcsordul...én azt figyeltem meg hogy amikor 3giga memóriám volt akkor majd 3gigát zabált, ha 4 akkor majdnem 4et ha 6 majdnem hatot...sose elég neki semmi.
  • MasterMason
    El kell ismerni, hogy maxhoz tényleg kevés. :D Más programokhoz azért már bőven elég az a 16 giga.

• Aldaryn
    De jöttek a marketingesek, és megmutatták a világnak, hogy kell verziót ugrani!
  • putyi
    azt jól láttam, hogy attól lett hármas, hogy van dem támogatás, meg valami elemkönyvtár. régen az ilyet sp-be csomagolták.
  • putyi
    ezért jár itt az ország!
  • bencsab
    bocsi, nem tudok, mert a nasa computereinek ajándékoztam már a cpu idle teljesítményemet... :D
  • putyi
    igen, sajnos.
    kapcsold be te is a géped, szállj be néhány bucket-re!
  • bencsab
    én akárhányszor kattintok a képre, nem haladnak az a bucketek. ennyira lassú a render?
  • Aldaryn
    Ó, valóban. Legalább annyira fontos eszköz pedig, mint a mindig legújabb Vue.
  • putyi
    csak lesz 29-én.
  • Aldaryn
    Hogy telik az idő. Már van Terragen 3 is.
  • Aldaryn
    Tiszta Bimbó. Bár azt még 8GB-al rendereltük. :D
  • putyi
    A múltkor beszélgettünk, hogy miért is kevés a 16gb ram
  • putyi
    van ilyen. az indigo renderer elméletileg tudja
  • bencsab
    én azt nem vágom, hogy nem tudja azt már valaki leprogramozni, hogy a videókártya processzora ugyanúgy bele tudjon kapcsolódni a szoftveres renderelésbe, mint a cpu. ennyire bonyolult az átjárás a két egység között?
  • putyi
    Sőt! van titán 6gb ram-mal 300k-ért.
  • putyi
    Van már néhány,. Már csak a max-nak kellene valahogy kihasználni.
  • nenad
    egy ujabb gpu ami 4gb memmel szállítanak..

http://prohardver.hu/hir/msi_eloallt_4_gb_geforce_gtx_770_gaming.html