63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Midas #60165 jol nez ki eddig -
nenad #60164 tátá - realgrass 0.1
Tegnap elkezdtem irni egy fű generatort, Bár jó sok ilyen van egyik sem adja azt a valóságos fű feelinget mert vagy a fűszálak kamu, vagy az elosztás...ezeken a képeken még a fű nincsen texturázva.
-
MasterMason #60163 Viszont bizonyos dolgokat nehéz vagy körülményes beállítani, pl normal map. Ezért keresik az emberek a v-ray-t és az egyéb rendereket, mert könnyű beállítani azokat nincs annyi lehetőség, vagyis jóval kevesebb tudással is elfogadható eredményt érhetnek el. -
nenad #60162 hat bakker neztetek mar ugy komolyabban mr azert klasszsokkal jobb glossyt renderel a regi classic/raytraced modban mint vray. pl 64-128 samples a materialban. Brutalis sebesseg es minoseg kulonbseg, -
bencsab #60161 vajon miért van az, hogy ha egy új ikont szeretnék kitenni a max-ban a többi mögé, akkor az utolsó fél pixelt kell eltalálnom az egérrel, hogy sikerüljön? ez még soha senkinek nem tűnt fel a programozók közül? -
#60160 megnéztem 2011, 2013-ban benne van. -
#60159 Haliho, van mar mukodo verzio windows 8 ala ? -
Gamer07 #60158 Köszönöm a linket és a segítséget, de arra már jártam az illető szintén kereste (a Max 9-be), - tehát akkor valóban nincs, csak statisztikai megjelenítésként. (Egyébként lehet rosszul tudom de a Max 9 nem = a 2009-el.)
- Ezek szerint akkor ezekből kimaradt. Akkor maradok a statisztikai megjelenítésnél, elvégre ugyan az... csak gondoltam megkérdezem hátha valaki talált rá megoldást. -
#60157 Where i can find a poly counter in max 9 -
Gamer07 #60156 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék azzal kapcsolatban hogy - jól látom hogy a 3D Studio Max 2009-be nem került bele a Polygon Count(er) segédeszköz?
Mert az rendben van hogy a 7-el előhívható a statisztika, de az eszközök közt amit külön (utilities) előlehetne hívni Polygon számlálót, nem találom. Kifelejtették volna ebből a verzióból? Esetleg nem lehetne valahol külön beszerezni hozzá (x64)?
Az esetleges választ előre is köszönöm. -
Cyberlink #60155 Köszi szépen :) -
tilbury #60154 pár link, ahol vannak tutorialok:
mindentbele
design21
3dtotal
evermotionhttp://www.cgblog.hu/
hirtelen ennyi -
Cyberlink #60153 Sziasztok!
Nyáron is feltettem ezt a kérdést, gondolom páran azért nyaraltak, és nem volt kedvük visszalapozni, hátha még 1-2 ember aki segítőkész, ajánl pár tutorialt, akármilyen szösszenetet tanácsot, azóta én se voltam rest, sok-sok tutorialt, végigcsináltam (egyenlőre csak modellezés, többibe még nem szeretnék belenyúlni, amíg itt nem érzem magamat biztonságban).
A lényeg, tudnátok pár tanácsot adni, videó tipp akármi!
Előre is köszi a válaszokat! -
nenad #60152 mindent jobbra feljesztette csak épp az adaptive sampler nem müködik... Ha minden igaz gyartok ra egy exportert... meg az üveg és glossy csucsfény tesztet illetve a gi tesztet beverem... -
#60151 Mitsubát pár éve én is próbáltam, lehetne rá alapozni akár egy rendes production renderert is. Azóta van ez irányba valami változás, vagy még mindig inkább csak a GI eljárásokat tesztelgeti a csávó? -
nenad #60150 a kep tonemappolt azert halt meg a csucsfeny egy kicsit... -
nenad #60149 nfr,
mitsube renderer is egesz komoly cucc lett. Glossy kurva gyors, es highlightokkal is megbirkozik. A gi irradiance cachet meg tesztelni kell, majd hetvegen.
-
bencsab #60148 Köszi! -
#60147 BSZ! -
nenad #60146 Boldog Születésnapot Bencsab! :-)
-
nenad #60145 ha jo a gradiens alabb akkor nincsen gond... -
bencsab #60144 Nekem kalibrált ips paneles dell monitorom van. nem egy filmillás eizo, de nem gondolom, hogy alapvetően gond lenne vele. -
bencsab #60143 Ezt mondom én is, kicsit világos a monitorod, emiatt a rendereidet sötétebbre csinálod.
Az alábbi kalibrációs ábránál én minden csíkot sávot szépen látok külön-külön, az oldalsó álló oszlopokban is. -
#60142 BSZ! -
nenad #60141 probald beallitani a szukedet, nalam teljesen ok, sot egy kicsit vilagos is a monitor
-
nenad #60140 szerintem nalad van a gond. van szurke kalibraciod?
Kösz! Végre 10 után keltem!
-
bencsab #60139 bocsi, de nálam ez is sötét. szerintem kalibráld újra a monitorod!
egyébként Isten éltessen! -
nenad #60138 ekkorában.
Mar nincsen meg sajnos szinesben, de van egy másik wireteapotom. Ebből vagyis egy variációból majd posztert nyomtatok otthonra..
-
#60137 Penge! Mekkora felbontásban 1perc? Esetleg színesben is megtekinthető? -
nenad #60136 szerintem igen, de nekem is ez jott le. Lehet en vilagosabbnak latom... xD -
bencsab #60135 Baromi sötét a kép, de már megfigyeltem, hogy általában az összes képed sötét szokott lenni. Jól van beállítva a monitorod? -
nenad #60134 Lecsendesültek az entitások? xD
indulnotok kellene valami 3d render challengen akkor több melótok lenne...
-
nenad #60133 kössz a tippet, régi redqueen rendererrel. 1 perc alatt lehúzta.
Ha a látásod nem tolja be a perspektivát a tükrözödésbe akkor lehet nem annyira zavaró...
-
#60132 Baromi sok az üvegen a specular és elég zavaró, hogy a tükröződésben az environment tök üres.
Egyébként mivel készült? -
nenad #60131 mivan bekaptad? LOL
FLAME ON? -
putyi #60130 Két kérdés:
Valaki kényszerít, hogy dolgozz vele?
Mennyit fizettél érte? -
nenad #60129 b&W render.
[IMG][/IMG]
-
nenad #60128 visszaterve a scalere LOL
A max rescale hibazik!! mm scenet kertem hogy athuzza m-be es elbaszta, 10x kisebb lett!
Kinaiaktol jott a jelenet lehet a karakterek miatt hibazott de hibazott LOL autodesk ismet rabolja az idomet. -
sanyicks #60127 face/poly felületéhez pivot igazítása lehetséges? -
nenad #60126 FLAME WAR YEAH!