3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
na mind1 egyebkent is elfelejtettem megnezni a pontos renderidot, igy majd latom
per aspera ad astra
Aldaryn, fogok sztem VRayni, de ezt mar akkor is szeretnem MR-bol kicsiholni.
Ez meg mindig zajos, de legalabb a renderido kevesebb. 12 perc alatt picivel. Bar ezzel meg az a baj, hogy nem eleg kontrasztos ez a kep... na mind1, remelem jo lesz. Mostmar folytatom magat a jelenetet is.
Maxer: nekem tetszik és pont olyanra gondoltam.
rapidshare
btw, thx a privit, nem írta ki a rendszer, hogy kaptam újat. O_o fura.
per aspera ad astra
Egyszeruen nemtudok rajonni, az arnyekok mitol lesznek rossz helyen.:S
al képe kandallóhoz ragaszkodtam. 😛
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Az arnyekokra nincs 5letetek? Olyan, mintha shadow mapek lennenek es ellenne rontva a bias. Szoval nem ott kezdodik az arnyek, ahol kene... pedig ezek raytracelt arnyekok. Az lehet hiba, hogy pl a lepcsofeljaro oldala tulnyulik a padlon alulrol? En mar ilyenekre is gondolok... hamar a normalok flippelese kellett, meg tomor testek kellenek. Haklis ez az MR... az a gaz, hogy amig a bevilagitas nem OK, addig nem tudok tovabb lepni modellezesben es texturazasban.
Ha photonokat lovoldozok, akkor meg ez a warning jon elo:
"RCGI 0.2 warn 362004: no photons stored after emitting 10000 photons"
Ahh... MR telleg ennyire nem user friendly, vagy csak en vagyok szimplan bena hozza?:S
per aspera ad astra
Nem, dehogyis rossz Maxzni... de ezt egy tesztnek szanom, hogy MR-el valyon tudnek-e ilyen munkat csinalni. Szoval emiatt eroltetem a Maya + MR parost... hatha megy. Bar nem akarja az igazat:S
Az a gaz, hogy az Area light nemtud photonokat kilovoldozni... esetleg azt megoldhatom egy spot-bol is, ami nem vilagit csak a photonokat szorja. Ugy szerintetek gyorsabb lenne, mint only FG?
Amugy hja... majd 2 ora valoban sok erre. En magam sem ertem... probaltam a filter radioust is, de az annyira nem jott be. De nem adom fel... most ugyis dolgozatokat kell irjak, kozben tolhatom a teszt rendereket. (Csakmert Maya-s MR-ben a photon GI elegge piszok lassu:@)
Btw, egy ehhez hasonló enteriöröm is van. :o) mármint, leszámítva a házimozi komponenseket, plazmát, kanapét... hanem a lépcsõs megoldásra gondolva. Csak ahol neked ht komponensek, nekem ott egy bazi nagy cserépkályha van. 😄
per aspera ad astra
Itt a kovetkezo valtozat... rendertime: 1 ora 40 perc
Szoval eleg hosszu volt... 7500-ra allitottam az FG rays-t. A min/max radioust is beallitottam, azzal is jelentosen gyorsitva a rendert, plusz a falloff-ok es az FG scale allitasaval ertem el, hogy ne egjen be jobban a kep. (En ezt a beegest tartom kb jonak...)
Hja, hosszi renderido... a gep egy Amd 3400+ 1.5 giga memoriaval.
per aspera ad astra
(pilacsnak ami fel es lefele is vilagit)
http://rapidshare.de/files/10630810/ies_generator3.rar.html
Mondom, egy orosz csókának a kredit érte, állítlag, de a fene megette, nem tudom az eredeti linket fejbõl. Delphi powa.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
danul van, de nem nagy kaland, a jobboldali mezoben (Find din bolig) alul valassz ki arkategoriat es nyomj a Abent hus-ra
egyebkent vannak hazak ahol minden szobarol van panorama kep. Amit eddig neztem ott mindnel volt satelite is.
Java kell hozza!
Aldaryn:oké,köszi.
nagyon brutal.
galéria: tempmaxer.uw.hu
Mellesleg nem tud valaki _jóóó_ NURBS tutorialokat? Lehetõleg max-hez.
A google-t már használtam, de a nurbs egy eléggé elhanyagolt területnek látszik.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Na de itt tartok most (tudom még 0)

Radiust is mingyart kiprobalom... jo moka lehet! Ahh... vegre rajottem, nem hiszem el, pedig piszok egyszeru volt a megoldas!😄
Oh, btw, én NEM értek Mr-hez, nagyon nem. egyszer kétszer használtam, ennyi. Onan maradt meg pár dolog.
per aspera ad astra
ui, mindenki alszik mar? En citromos tea kura mellett 3d-zek... ez az igazi😄 Az egyik fulemmel nem hallok, plusz az orrombol csopog valami... eleg elethuen nez ki, gondolom vray material lehet sss-el. a render time ugy 2 zsepi/perc (DO technology... dual-orrlyuk)