63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hehe, en a napokban fugás teát iszogatom, no meg még elöfordulhat egy kis csemperagasztos is:))))
Thomas en ehhez szolni nem tudok már:((((( Legnyagyobb sajnálatomra! -
:D
Akkor egy kérdés:)
Bipedezek kicsit,hogy csontozzák be pl egy lovagi páncélnál hogy a páncél nem flexibilis de az ipsével együtt mozog?
Skin wrappal próbáltam de azzal nem sikerült:(
skin -
Fisch #33195 mi van emberek, belefulladtatok a teába?
tegnap 16:37 óta semmi bejegyzés! -
mint állat
ma ittam már egy kis csemperagasztós teát utánna ebédre egy kis mélyalapozós tea volt utánna gipszes tea délutánra . estére meg egy kis aljzatiegyenlítős teára vágyom C:) -
Mi van, teázgattok, teázgattok?:) -
köszi srácok!
még valami hátteret kitalálok hozzá a modell már marad így.
a ballonos is gyúrok még ha lesz időm. -
Koszi :) -
zenoka #33190 Nagyon baro!
Off:
Nenad:
Akkor ertem mar "erzodik" rajta a cades vonal...
"rajzoloja jobb" : haaat nem tudom szoval ha 3d akkor ugye nincs is kerdes egyertelmu (R14 ota nem valtozott a lenyegesen az autocad 3ds rendszere...talan most egy kicsit a 2007 ben de az minimal)..2d be szvsz meg aze a cad a nyero...2006-2007 es valtozatban eleg pofasan megcsinaltak a szemelyreszabhatosagot igy olyan feluletet pakolsz ossze magadnak amilyet szeretnel.
Mondjuk ez olyan dolog hogy hiaba van nekem hondam jon egy jo autoversenyzo s szinte barmilyen kocsival odaver:))
-
Állat lett :c)))
A CSeppentős Tányleg nagyon qool :c)))
Üdvözöllek köreinkben :c))) -
Ronin666 #33188 Jah és a lényeg, ha valaki kapcsolatban áll ilyen céggel, az jelezhetné. -
Ronin666 #33187 Jaja!
Gondolom az emberke akar is rá költeni rendesen. Ha valóban jót akar, akkor nem 2 forint lesz az biztos. Amúgy amerikai a gyerek. Szerintem azért keres itt grafikust a munkára, mert náluk 5x annyiért tudná talán megcsináltatni, de azért így is milliókban lesz mérhető az ára (szvsz). -

Kuuuuul lett!
Ezt a cseppenőst,simán el tudnám képzelni poszteren!
Gyursz még rajta?:) -
hi all!
engem is megszállt a teapot láz szal itt van rögtön 2 render
-
akkormégis elég hozzá 1 egér? 

-
4D #33182 Pl.
Firkafilm -
nenad #33181 "ugyanannak az egernek a kibaszott jobb gombjaval"
:D
igy jobb?
-
Bazsinho #33180 üdv! Windows Movie Maker 2.0 hoz kéne egy kis segítség! miért lép ki mikor elakarom menteni? -
vaczak #33179 nem tudjátok mi telepíthette max-hoz a dotXSI export plugint?? én azt hittem eleve benne van, de mióta újra telepítettem a max8-at eltűnt és most nagyon kellene. -
90 perc 2D? Az egy egész estés rajzfilm. :P -
nenad #33177 autocad fejlesztoibol valt ki anno a mag, ha jol emlekszem.
mcneel az biztosan.
A szerkezete ezert is relative azonos, de sztem jobb a rajzoloja.
Meg a felulet is baratsagosabb.
aztan hogy autocad hol tart ma az mas kerdes.
-
Ronin666 #33176 Lenne egy ismerősöm, akinek kellene valami 90 perces 2D-s anim (komoly minőségben). Tudtok olyan magyar céget, aki ilyennel foglalkozik? Hova küldjem? -
"...bal egert nyomva tartod az ikonon, es elojon egy masik kisablak...."
Akkor nekem ha csak egy egerem van neki se kezdjek a rhinónak ? eléggé multifunkciós dolog lehet ha két egér kell hozzá :c)))))))))))ű
Lnézést :C))) -
zenoka #33174 En vagyok a hulye vagy tenyleg van egy csomo hasonlosag az autocad s a rhino kezelese kozott..nem a funkciokra ertem hanem a dolgok letrehozasanak elveire..s parancssoros kezelesre etc...cad utan kifejezetten konyebben boldogultam vele mint pl a maxxal..(bar az a szerelem a potjaival) de kezesebnek tunik elso blikkre. -
nenad #33173 aha, az "arc" mond valamit?
bal egert nyomva tartod az ikonon, es elojon egy masik kisablak.
ott a masodikat valaszd, es jobb egergombal klikkelj ra.
(arc, start, point on arc, end)
Ha jol ertelmezem amit mondasz, de egyebkent ezt 3 pontos korrel is meg lehet csinalni csak utana splittelned kell.
-
Körívet szeretnék, nem teljes kört, ezért téglalap. Ez megint egy olan feladat, amit Snap segítségével MAX-ban minden további nélkül megoldok, de ugye, nem MAX-ban kellene az ív. Habár, ha szerzek power NURBS-t 9 alá, akkor ott is megteszi. -
nenad #33171 Egyebkent ha tegalalap akkor meg atmero.. Az mar ellipszis lenne.
Esetleg ha valamelyik oldalhoz akarod igazitani akkor circle tangent to 3 curves -
GixEr #33170 nincs elottem a rhino, de van ott olyan ikon, hogy kor rajzolasa 1-2-3 erintovel, ha jol emlekszem. -
Látom terjed az "ige" :c))))
JÓ lett :c)) -
:D -
:D -
Na itt a kis nfr nem tokeletes de nem baj ;D
-
4D #33165 Ez kész. Hogyan lelted eme gyöngyszemet?
DVD-re vele!!!
Extrákkal, az alkotói fázist is bemutatva... -
a teljesség igényével akkor már :c) .mov
És ha valaki mindent szeretlen ezzel kapcsolatban látni akkor http://loituma.hu -
...belecsenni fejlécbe...:) -
4D #33162 Itt a loop, winamp-ban halálos:
Killermuuzik
Főnöknek, stb. karácsonyra... -
Öngyilkosságra buzditó az tuti:) -
Jó kis finn dalocska. :) Ezt a kis darabot tényleg lélekölő sokáig hallgatni, de egészében tök jó. -
4D #33159 Azért az a dalocska se semmi!!!
Gyanítom, ha valakinek lekötnék a kezeit, hogy nehogy be tudja tömni a füleit, úgy 2-3 óra folyamatos hallgatás után követelné hogy lelőjjék! -
Kellene egy kis rhino-s help.: Hogyan tudok úgy körívet rajzolni, hogy azt tudom, milyen széles, és hogy milyen magas kell, hogy legyen? (magyarul megvan a befoglaló téglalap mérete) -
perverz.... :c)))))