3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi volt a renderidõ?
3db vrayLightMaterial plane.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
galéria: tempmaxer.uw.hu

Szerintem...
\"So always look on the bright side of death\"
Ha egyre gondolunk😊
Mayából importáltam egy repcsit de a maxben mintha ki lenne fordítva a test és belelátok a repcsibe ott ahol elvileg felület van...hogy lehet visszafordítani?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Most akkor belekukkantok a pénztárcámba.... 😞
Még várnom kell....
Szóval én azt javasolnám, hogy 3d-zéshez mindenképpen olyan gépet érdemes venni, hogy ha ma még nincs is pénzed egy dual core procira, azért meglegyen a lehetõséged a cserére.
Szerk: Cinebench 2003 (tehát a 32 bites verzió) is 90%-ot gyorsult.
Most alaplap + proci típus kellene amivel a max nagyon jól tud együttmûködni.
Árban KB.középkategória.

még szép hogy az UV vagy a map szétesik hiszen folyamatosan keletkezik pl új felület ami változik is....
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Σοφια
vagy a maxet mondod? Akkor passz hogy miert nem mukodik, probald meg clamp-ot a color mappingban, hatha az segit.
Bocsi tudom h ez nagyon hülye és alap kérdés.. és a googléban se tom hogy keressek rá.. nem tudja nekem valaki megmondani /vrayt használok/ hogy tudnék egy filmet kirenderelni úgy hogy fekete fehér legyen...? mert ha beállítom neki simán színesen kitölti...
Elõre is köszi...
Σοφια
Ez sem 0.7-es lábakkal van szerelve 😉
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
pot glu3d (1.7MB rar/avi)
Kicsit nagy lett virtualdub megmakkant nálam😞
Amúgy köszi!
AMugy szép lett nagyon!
Frenkie: Ohh... hát... köszönöm ,-)
Nekem csak egy valami zavar egy picit a felsõ IC-s képemen, hogy az IC mûanyag burkolata egy kicsit "foltos", habár szerintem ez az önárnyékolásból fakad, a bevilágítás egy mirrored ball HDR kép
Maxer: jok az IC-k😊))
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
meg is csinálnám ha nem lennék alkoholista és üveg helyett egér lenne a kezemben 8)
Talán azért merült fel bennem, hogy IC-t modellezek, mert holnap lesz elektrotechnika vizsgám... és inkább készültem volna vizsgára, mint hogy a max elõtt ültem volna 😊
nállam is mászkálnak ilyen dögök 😛
Rendernél látszik? Ha nem akkor tökmindegy, ha meg igen akkor rendereld úgy hogy ne látszon 😊
Youth
Es ha ebbol HDR Shopban csinalok Latitude/Longitude-t akkor a piros karikaval jelolt helyen keletkezik valami gany😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>