3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Σοφια
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Azért ez milyen?
BUÉK gyerekek, éljen az alka seltzer....
Remélem ti is jól éreztétek magatokat.
per aspera ad astra
Nem volt rossz itt se, bár pirotech nálunk nem volt, nem is akartuk, kutya a háznál, kutyabarát emberek, pirománia senkinél nem figyel be, szóval nem kell... 😊
Ja és a banneren meg világosodik, de itt nálunk még tök sötét minden. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Na jó, még nem meztelenek, de már rajta vagyok az ügyön. Pirotech ellõve, ez itt az újév. Jeeeee. BUÉÉÉÉKKK Minden igaz MAX hvõnek, meg a sok tévelygõnek is!
per aspera ad astra
BUEK!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Erre futotta idõbõl és tehetségbõl,jövõre kijavitom😊
Nem látszanak a kanna alakú bubik😞
Ezt meg csak úgy 😊
\"So always look on the bright side of death\"
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Senki nem készült egy kis szilveszteri NFR-el?Pezsgösüveg, konfetti miegymás<#hehe>#hehe>(petárda robbanás)
per aspera ad astra
komplett autó modellezési tutorial
Egykoron itt fórumozó kollega írta (bár lehet, h még mindig itt van, csak más néven, én akkor még csak néha-néha kacsingattam erre a fórumra, szóval kéretik nem megkövezni 😊, nagyon jó cucc, érdemes végigmenni rajta, habár egy kis jártasságot már feltételez.
galéria: tempmaxer.uw.hu
Aki egy kicsit jártasabb a rhino-ban tudna pár jo tanácsot adni a saját topicjában feltett problémámra?
köszi.
ON
csak hogy párat emlitsek<#nevetes1>#nevetes1>
a linkelés már a te feladatod lesz
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Én csak most ismerkedem a 3d max-al
valamit megnyomhattam, mert az objektum xyz irányjelzõ nyila tök picire összement.
Ha tudnátok segiteni hogy hogy lehet visszaállítani azt megköszönném.
e-mailre igazán reagálhatnál 😊
Youth
per aspera ad astra
Ami az asztalomon készül így nyomtam, de a másik szobába nem akartam átvinni a gépet ezért letettem az asztalra és ahogy hozzányúltam hogy csavarjak a záridõn be is mozdulhatott. Tehát igen ez az út a követendõ hogy gépre rá és Remote shooting.
De a legjobb az lenne ha lehetne a firmwarehez írni egy progit, hogy ezt a funkciót ha beállítom akkor egy gombnyomásra lõjjön egy mindegyik záridõvel vagy megadott 5-tel... Na ezen még dolgozom és akkor nem kéne laptopra se gyûjteni ha szabadban akarok fényképezni. De kitaláltam egy másik megoldást is. A prtrémarkolatot tanulmányoztam és arra jöttem rá, hogy át lehetne alakítani úgy hogy a záridõt állító tekercset kiszerelem belõle, stb... akkor spórolnék a laptopon 😊 de nem merek nekiugrani a 30 ezres portrémarkolatnak. Na majd átviszem egy híradástechnikus ismerõsnek...
De ez még jóval odébb van. 😊
Nenad: köszi! az árnyék szerintem azért nem olyan erõs mert nagyon világos a szoba. Gondolom a falakból is generálja a megvilágítást
Relaks: olvass vissza. de dióhéjban annyi, hogy több fényképbõl lesz egy. minimum 3 darabból.
Youth
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kulomben meg B.Ú.É.K mindenkinek!!!!!!!!!!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A hátterem egy szimpla kép amit egy plane-re tettem
+ adtam csak neki egy kis fényt.

Amúgy material editorban bizonyos dolgokat persze meg lehet csinálni, pl a képen látható dolog is szerintem proc cucc.
Textúra festõ rész nincs benne.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ISO 800-on készült. A karácsonyfánál látszik, hogy valami gebasz van, biztos elmozdult az egyik képnél a fényképez...
Youth
Wacom egérnek se kell semmi enerdzsi... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )