63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
marcee #32916 Valószínűleg korlátozott jogú felhasználóként telepítetted és így nem tudja beregisztrálni az mr satelite szolgáltatását. Amúgy valszeg nincs is rá szükséged, én speciel le is tiltottam utólag, ne foglaljon fölöslegesen processzoridőt és memóriát. :) -
kapika #32915 Sziasztok ma felakartam telepíteni a 3ds max 9 et és kiirt egy hibaüzenetet ha valaki tudja hogy mire vonatkozik akkor lécci segítsen
Error 1920. Service 'mental ray 3.5 Satelite (32 bit)'
(mi-raysat_3dsmax9_32) failed to start. Verfy that you have
sufficient privileges to start system services.
Retry Cancel -
Koszonom szepen.:) Mint mondtam, az animacionak a folyamatossaga nem a rendertol fugg. 380 framet rendereltem ki... csak vannak olyan framek ahol nincs valtozas, ami nem keyframe. Koztuk pedig nincsen gep altal legeneralva az inbetween, mert az alapbol nagyon csunya lett volna es igencsak sok ido kellett volna a kijavitgatasahoz.
Majd legkozelebb valami normalisabbat probalok. -
marcee #32913 (ja most látom, mr-hez a másik jelenet lett. No mind1. Majd összegyűjtöm a teszteket egy weblapon a későbbiekben) -
marcee #32912 A prohardver!-en kijött az első négymagos x86 processzor tesztje!
Amihez Al csinálta az alábbi vray és mentalray tesztjeleneteket! Ezúton is köszönet neki!
Felbontást kell állítani a cikk szerint, ha összehasonlítást akartok. -
zenoka #32911 ja a muki (ha him egyaltalan) jopofa lett! sajat concept?
az anim maga az otletes az alokep meggyozo..az idosporolast ertem..egyszer aze' renderelt ki teljesen:)) -
hello #32910 Vray-t telepítettem a 3dsmax-omhoz és ha akármihez egy vraylight-t rakok és lerenderem akko minden fekete. Nem világítja meg.
Rosszul használom a vray-t vagy rosszl telepítettem. Lécci Help. -
Midas #32909 Ötletes nekem tetszik a feje kicsit pixeles de ha jól értem sporoltál az idövel azért
-
Tanulas az lehet... megtanulom, hogy X progiban melyik gombot kell megnyomni, hogy keszen legyen pl egy lepes... ezzel a tudassal allast sajnos nemfogok tudni keriteni magamnak.:)
Mi a baj a bipeddel... azon kivul, hogy szelsosegesen behatarolt rendszer? Semmi...:) Kb fel-egy ora egy bipednel lenyegesen hasznalhatobb riget felepiteni programtol fuggetlenul. Ez az animacional sokszorosan visszahozza magat. Persze lehet, hogy csak en nem ismerem annyira... bar ahogy olvasgattam hasonlo temakat pl cgtalkon, bipedet kerulik nagyon az emberek. Akkor mar inkabb egy CAT, ha max alatt kell animalni. -
Ronin666 #32907 Egy presents alkalmazása is tanulás lehet. :)
Amúgy meg mi a baj a bipedel? Ha jól állítod be, akkor sokra képes. Úgy kalibrálod, ahogy neked tetszik. Persze sok mindenre nem alkalmas, de azokat lehet utólag is pótolni (mint pl mimika). -
A kozotti reszek is kivannak renderelve... attol meg ott a karakter nem mozog. A kozotti reszeket a gep kiszamithatta volna mint inbetween de akkor nem 8-10 hanem 80-100 munkaora lett volna sajnos... hacsak raeresztek egy spline blendinget akkor meg elkezd "uszni" a karakter es meggazabbul nez ki... a fotestnel kb minden 10-12ik frame keyframe, a karokat es a fejet pedig csak akkor modositottam ha muszaj.
Bipedet ismerem... elkerulom amennyire csak lehet.:) Amugymeg az anim celja a tanulas, nem pedig egy presets alkalmazasa... -
Ronin666 #32905 Na ez mi? :D
Értem hogy csak kulcskockákvannak, de azért a kulcskockák közötti részeket is kirenderelhetted volna :D
Amúgy ajánlom figyelmedbe karateranimhoz a bipedet. Nagyon egyszerűen kezelhető és egész jó kis trükkökre képes. Pl. ha azt akarnád, hogy sétáljon a karaktered, akkor csak megadod neki azokat a pontokat ahová a tappancsát rakja és már ki is számítja neked azt a mozgássorozatot, hogy hogyan fog azokon a pontokon végigsétálni, vagy végigfutni, vagy akár végig is ugrálhat rajtuk. :) Ezen felül persze még sok mident tudsz velük igen egyszerűen megoldani egész jó minőségben. -
Itt pedig egy kepkocka nagyobban...
Haaat... a renderert es a modellezesert en kerek elnezest.:D -
Sziasztok!
Gondoltam berakom az elso animacios tesztemet... tudom, hogy eleg ratyi, de ez is 8-10 oramba telt. :( Ne... ne kerdezzetek, hogy kozben aludtam-e a billentyuzeten.:P
Az animacioban nincsenek inbetween-ek, csak kulcskockak, ebbol jon ez a ...szaggatas szeruseg.
(Batorkodtam ide is berakni, megiscsak 1 kozosseg.:)
Itten van ni...
Kritikak johetnek, de csak ovatosan... megiscsak az elso probalkozasom.;) -
Hehe -
zenoka #32901 En is az este melett szavazok...Sajna mar nincs jo ido hogy grillezni lehetne..baaar valamelyik hid alatt talalhatunk nemi tuzrako helyet:))
s olyan dolog nincs amibol ne lehetne palinkat fozni:DD -
Legyen este, és lehessen valami finomat hörpinteni. Nekem más elvárásom nincsen. A finomban mindenféle finom belefoglaltatik. :D Aki akar, ihasson almalevet... vagy körte khm... levet, vagy szilva khm khm levet, vagy árpalevet, vagy búzalevet, vagy erjesztett szőlőlevet. -
zenoka #32899 Hova hova...Korcsmaba valahova az Orczy ter kornyekere hogy tudjunk komoly karakter inspiraciokat und dirty texturakat beszerezni:))) -
Ronin666 #32898 És hova? úgy kb? :) -
Vers #32897 hi all
garázsfejlesztö csapat keres jo graikusokat scifi fantasy gémhez
concepthes is jöhet
itt meg lehet lesni az elvárt gfx-ot:
http://x100.dataglobe.hu/jatekfejlesztes/gp.php?id=0758281f8582dfa#bottom -
Köszi erröl nem is tudtam.Nem nagyon sürün használom a ps-t, de igy legalább csak pár kattintásbol megvan az egész és nincs méret vagy minöségromlás.
köszi még egyszer -
A max script record allandoan bemondja az unalmast, es csak az egesz program ujraindiatasara hajlando ujra mukodni...MERT? -
Ez füügg a jelentkezőktől. tervi stádiumban vagyunk . úgyhogy választahtó de mindenképpen valami hétvégi nap péntek vagy szombat este, esetlegesen egy szombat délelöttől estig vagy ahog ykijön a végét nem mernémmegsaccolni. de várom a javaslatokat, hogy kinek hogyan és mikor jó -
Free mikorra lenne szervezve ez a talalkozo? Ugy kb? -
4D #32892 A Photoshop simán nyitja a PDF-et.
Több oldalasnálnál megkérdezi melyiket nyissa.
Ennyi. -
zenoka #32891 van ilyenre lehetoseg hogy pdf2jpg illetve pdf2dxf program asszem trial is mukodik de regen hasznaltam igy nem pontosan emlexem...google biztos kidobja. pl:
http://pdf2all-converter.frank-aluttis-softwareentwicklung.qarchive.org/ -
Egy nem egészen idevágo kérdésem lenne.PDF-böl szeretnék 3 nézeti képet képként kimenteni,de a sima acrobat readerrel nem tudom.Hogyan és mivel lehetne 1 vagy 2 oldalt kimenteni belöle.Olyan progi is jo ami csak trial mivel csak 1 képröl lenne szö és csak 1xszeri alkalom, tehát rövig ideig kell. -
marcee #32889 Köszi, már megy is. Valamiért a manager beállításai között kerestem a connect-et. /me:
-
bencsab #32888 Nagyon egyszerű: ha probléma lenne a vrayspawner60.exe futtatásával, akkor előbb indítsd el a gépen a manager.exe-t, monitor.exe-t (amivel a menüjéből connectolsz a managerhez), aztán mindekettő bezárt, és kész. Utána már menni fog. -
Ronin666 #32887 Nézem a bannert és már hiányolom, hogy nem mozog a futószallag. így soha nem fognak azok a kannák elkészülni és Thomas szíve megszakad. :)
Valaki megcsinálhatná már lassan, hogy beinduljon a gyártás. Pár plusz Kb-ból meg lehetne oldani. :) -
montressor #32886 Hali!
Mas programban is xaraxik, akkor nezd meg a primetest-tel.
Van benne egy torture test (3fele), elegge meggyotri a procit ramot, koztuk a kommunikaciot. Ha a proci, memo esetleg alaplap kozott vm gebasz van, akkor az itt ki fog jonni, hibazni fog. -
Vertigo #32885 edit poly->paint deformation->push/pull -
putyi #32884 hasonló volt nekem még régen(talán a 3-as maxnál), amikor a c-dilla-t rosszul írtam fölül. folyamatosan elcseszte a fájlt mentéskor. szerintem szedd le a max-ot, majd installáld újra. -
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy az ebben a videóban a 3. perc után látható módosítást mivel végzi az emberke a kancsón? -
Boldog syulinapot Nenad -
zenoka #32881 Nenad boldog szulinapot! 
-
Kedves tőlled de vinyó most van csak a tudás hiányzik de ha minden jól megy arra is lesz megoldás Al segítségével :c)
Nenad boldog öregedési napot neked :c) F..od érjen füledig :c)
Gyerekek. más:
Al felvetette egy találkozó ötletét ahol ez a családias hangulat kiteljesedhet egy kis alkoholos mámorban. akit érdekel az pls jelezze nekem privben vagy mailban vagy akárhogy mert akkor gyüjtöm a neveket és olyan helyet szervezek amivel csak jól járhatunk. -
horvath #32879 Kösz a tippet.
A memória teszt jó, de a hiba még mindig él.
Külföldi fórumokon is olvastam erről a hibáról, de ott sem lettem okosabb.
Más ötlete valakinek? -
4D #32878 Na újra itt emberek. Jó volt lent délen sok hétig, bár amit arcunkba toltak 24.-én a repülőn vissza....
Ehh.
FREE!! Szólj, ha összedobjuk az új vinyó árát!
Most meg visszaolvasom mit termeltetek.
-
Boldog szülinapot nenad!