63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
putyi #33156 én azon gondolkodtam el, vajon mihez kezd az újhagymával, ha befejezte a dalt. -
:)
este összedobok egy duracel kannát:) -
És hol akanna ???? már a képből ? -
jah kicsit beteg a dolog. de amúgy még az is gáz hogy ha L tudsz vonatkoztatni a "halmoktól" akkor észreveszed, hogy a keze belemegy a csípőjébe, és a fejének a hátsó része meg teljessen külön mozog. már a haja. lehet megskalpolták. -
Ezzel még eltököltem kicsit.Olyan amilyen.Igy marad:) -
Csak belémbeszélik:)Ne dőlj be nekik!:) -
ThomasGins, hallod, lenne 1 olyan kérdésem hogy te ilyen teás kanna fügő vagy?:D Mert amiket eddig láttam tőled képeket az mind erről szolt, de nagyon faszák, csak így tovább^^ -
ebben valahol az a trükk,hogy annyira irreálisan himbálódznak azok a halmok, hogy nem is lehet mást nézni... :D -
MrGeE #33148
-
ez beteg :D -
Én kérek elnézést a készítők helyett is :c)
ehh -
4D #33145 Ez se rosz, de a durum verzió is jó volt! -
GixEr #33144 Azt az "X" talalkozast tuntesd el szerintem, amugy tenyleg popec. -
Frankó lett! -
végre volt egy kis időm szal közkívánatra:
4 tojásos Gyermei
-
K0bi #33141 A weldelés jó ötlet csak az a baj, hogy az élek nincsennek 1 síkba ... amit mégülis meg lehet oldani úgy, a 1-1 élpárt behúzom és 1 koordinátára rendezem majd utánna weld, de akkor meg marad 1 plusz vonal
-- kicsit pöcsölős meló de most ez lesz utánna meg megpróbálok szerezni egy MAX 8-at.
na ez most nem lehet vmi vizuláis .. bocsi!
Képet majd megpróbálok belinkelni, mert feltölteni nem enged csak 20K-t -
amúgy a edgekre is csak az a gond hogy eggyesével tudod csak őket target-weldelni. -
ehh tali... valakinek átadnám a szervezés jogát mert olyan szuinten lettem elhavazva, hogy sz.. ni sincs időm .
önként jelentkezőket várok -
zenoka #33138 no akkor delutan linkelek egy olyan problemat amit amiota maxozom nem jottem ra hogy hogy lehet megoldani..aki megoldja azt a talin meghivom egy desperadosra:D -
target weld megy edgekre is, amúgy meg 3D snap. :P -
zenoka #33136 edgenel is mukodik...bar a felteteleit nem tudom de pl a teapot tetejet a testhez azzal szoktam..s ott van meret kulonbseg:D
100 vertexnel igen talan...10 nel szerintem nem:D ebblo kovetkezik a szokasos dolog...kernenk screenshotot a problemarol:)) -
na jó de a target weld az csak vertexenként működik. próbáld ugyan ezt 100 vertexnél megoldani. sokkal egyszerűbb ha ugyan oda pozicionálod és nyomsz egy weldet 0,1 es toleranceval -
zenoka #33134 en ugy csinaltam hogy siman kicsit kuhizod az edget shiftel az okes..aztan nem pozicionalgatod hanem vertex/edge target weld...de lehet hogy az nincs az 5 be:) -
azért mert ha csak megközelítőleg húzza oda akkor a weldelésnél a vertexek egymás felé húzzák magukat viszont ha ugyan oda teszi őket akkor nem változik a vertexek poziciója az eredetihez képes.
vagy van erre jobb megoldás is ? én régen így csináltam amíg nem tudtam mire jó a bridge :c) -
Minek kell megézni, hogy mi a pozíciója x, y, z? :P -
ehh...
megkövetlek leszedtem a max5 help filet és valóban nincs benne még ez a funkció :(
Válts sztem újabbra, ha a vasad elbírja. sokban megkönnyíti a dolgod
amúgy ha a két rész tökre szembe van egymással akkor van még egy megoldás a manual bridge. az az fogod és rákatt az egyik borderre. megnézed, hogy hol a poziciója x: y: z:. majd át a másik borderre kijelölöd shiftet nyomvatartod, és L kezded elhúzni az előző border felé majd megközelítőleg odahúzod. majd bepozicionálod az előző kordináta rendszerére, és utánna a wertexeket kijelőlve veldeled azokat. végülis a bridge is ezt csinálja csak az jobban paraméterezhető. pl hogy hány lépésből tegye meg ezt, és , hogy legyenek e rajta torzítások is csavarások. de ez akkor neke d most aleg egyszerűbb. bár nem tudom hangsúllyozni , hogy sokkal könyebb segíteni ha képet is raksz be a dologról :( -
mutass képet. a jobb oldaly poli részről is . sztem benne kell hogy legyen . -
Köszi a válaszokat! -
K0bi #33128 Köszi a helpet .. már csak az a gáz, hogy úgy látom 5-ben még nincs ilyen -
Há bazz ez duracell nyuszis akart lenni.:D
Nah javitom:) -
Ronin666 #33126 Én azt mondom, hogy az egészet el kéne adni, ahogy van, mivel ezen sokat nem lehet már javítani. Ha procit cserélsz, akkor alaplapot is kell, akkor meg már PCIE és így a vid karit is kell, no meg ha pl. Intel lesz, akkor meg DDR2 memó kell, szóval az is csere és akkor gyakorlatilag az egészet cserélted. Az árát jól meghatározták előttem. Kb. az új ár osztva 2-vel (de inkább 60%-a).
Eladásnál érdemes alkatrészenként eladni, mert úgy hamarabb elmegy. Komplett gépet szerintem nagyon nehéz eladni, de azzal kezd, majd ha már tényleg nem megy el, akkor darabonként. Prohardver.hu-n jó kis apró van. Vannak is ott fent páran, akik jó árban tudnak majd neked hozni alkatrészeket, persze garisan. Érdemes azt is számításba venni.
Az hogy milyen gépet veszel utánna, az pénz függő. Valami árat mondasz nekünk, + hogy pontosan mire is kell elsősorban (pl. 3D :) ), akkor én szívesen mondok valami ajánlatot. -
A regi gepbol egyedul a tapot tudja megtartani, ha valami minosegibb fajta. -
nenad #33124 jok a szines fenyek, az arnyekok viszont lehetnenek jobbak :-) -
még nfr-ebb -
Fisch #33122 vagy szépen tedd el alkatrésznek, hogy legyen az új gépedbe cucc, ha elszáll vmi... :D -
hmm nem rossz ma en is befejezem az enyemet ha hazamegyek mert itt meloban nincs max :( -
Mit is mondhatnék...:)
-
én egy hasonlo szintü gépet adtam el 65k-ért.És 180k-ért vettem egy dualkoros amd-t, ugyhogy 120k pluszbol már elég jot lehet összerakni. -
Gépcsere
Hogy nmennyit érne a configod. nézz körbe depon vagy bárhol hogy az alkatrészek mennyibe kerülnek most add össze és oszd el kettővel és nagyjábül megkapod mennyiér tudsz túladni rajta.
meg az sem rosz ötlet , ha felteszed egy olyan árveréses site ra. annyi olyan van mint atom ott majd jól licitálnak rá az emberek és aki a legtöbbet adja érte annak add el -
Udv!
Egy kis segitseget szeretnek kerni, toletek
Ez a konfigom van: A7N8-E Deluxe, Athlon 2500+, 1GB RAM, Videokártya FX 5800. és egy 400 W táp.
Mit javasolnátok, mivel lehetnne kicsit javítani gyorsítani ezen a gépen?
Egy jobb videokártya (akkor melyiket javasolnátok) vagy ezt eladni (mennyit érne kb? a videokártyán Zalman passziv hutes van + 1 Zalman venti, már nem garanciás a gép, de soha semmilyen tuning nem lett rajta csinálva mivel nem értek hozzá és nem akartam elbarmolni)
Szóval mit javasolnátok?
Válaszaitokat elore is koszi
és bocs az OFF-ért!
Udv