63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    Al: A kannán csak Bump van (a karcolásoknak), fix glossy ref. és reflection értékekkel?
  • TothLaci
    Mikor lesznek ilyen szépek a játékok grafikái... :)
  • Aldaryn
    Azt tudom, hogy WC3 Scanline, meg ugye Diablo 2 is, márpedig szvsz azok egy kicsit obbak lettek, nem kellett a színességet annyira erőltetni, jobban lehetett művészkedni, a kigyulladó fogadó, és a szélben hajladozó fenyőfa akkoriban kész csodának, manapság pedigmég mindig kalapemelésre méltó teljesítménynek számít...

De hogy MAX3? ennyire rég lett volna? :) MAX3-ban már voltak manipulatorok? Én tényleg csak emiatt vagyok szkeptikus, mert határozottan emlékszem rá, hogy a Blizzes animátor a SubD modellezést (editable poly!), és a manipulátorokat demózza a WC3 egy jelenetén. Persze, ezen nem nagyon érdemes vitatkozni, csak meglepődtem.

Nah, kínozlak még benneteket egy kicsit, ez lett a végső nyomdába kerülő változat. A cropok persze 1:1 renderek.

• Boba
    War3 az bezony max3 Scanline. A frozen throne az mar max 3.1 + brazil. ;)
    Isszonyat teljesitmeny, vagy csak en gondolom igy? Itt a remek pelda, hogy a max3 scanline-bol ilyen minoseget kihozni... naggyon nagy pelda elottem.

Pl amin en hatalmasat neztem... animalt bumpmapok voltak a foszereplokon. Egyes jatekvideokban meg mostanaban sem divat az animalt bumpmap hasznalata, vagy tevednek?
  • scorpeeon
    Hát igen, a Blizzard intrók mindig is ott voltak a toppon (gondolok itt akár StarCraft-ra, akár WarCraft-ra, akár Diablo-ra) A StarCraft is milyen régi játék már, és az intrója jobb, igényesebb, mint pár mai játéknak 8 évvel később :) Valamelyik max-ban volt pár példarender kép, és közte volt 1-2 StarCraft kép is, amik elég ismerősek voltak nekem már.
  • Aldaryn
    War3 animokat MAX3-al??? Csak azért lesek, mert anno MAX 4-5 v 6 feature-t demóztak Blizz animátorokkal, akik pont a war3 animokat mutogatták vigyorogva, hogy ihaj, de jó ez az új MAX, mert könnyű volt Thrallt skinnelni, meg manipilálni. (asszem a manipulator helpert demózták...)
  • Aldaryn
    Vááá, a fenébe is, most esett le, miért kérded, hogy MAX9-e... mindig elfelejtem, hogy a MAX fileok nem kompatibilisek visszafele (mekkora baromság... blah...) ha kell valakinek a pot, akkor oda adom 3dsben is.
  • Aldaryn
    Lol... télleg. Vazze!
  • Boba
    "Meg mindig nem warez topic!":D:D:D:D

(Ooo ize... most bannolva leszek?:D)

Amugy en max3-al kezdtem... jajj de tetszett. Eddig a kedvenc max reszem nekem valamiert a max4(.2) volt. Azzal toltottem el legtobb idot, az jott be legjobban.

Hihhetetlen, hogy pl a sima war3 animokat max3-al hoztak ossze... olyan szinten minosegiek, hogy ihajj... a mai napig standardkent allnak elottem. (StarCraft es Broodwar animok az max 2.5... sokkal jobban neznenek ki gondolom, ha nem minden masodik sor lenne csak kirenderelve.)
  • nenad
    ujabb directx kell neki..
  • Atika :o)
    Hat az engem is erdekelne nem birok betelni vele tok jo lett latom meg nagyon sokat kell tanulnom
  • Dzsoszi
    Köszi!!
  • TothLaci
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Feltelepítettem a 3ds Max 9 64 bites változatát Windows Vista x64-re, de indításnál egy error képernyő jelenik meg, amiben azt írja, hogy d3dx9_26.dll-t nem találja. Ezt a fájlt meg a többi hasonló nevűt ezután bemásoltam mindenhova, a System32, system, SysWow64, és Windows mappába, a programmappájába, és mindig és mindig ezt írja ki.

Google sem tudot segíteni.

Mi lehet a gond?
  • Free
    eszméletlenek ezek a texturák. hogy a picsába rakod iössze? meg lehetne nézni egy max fileban,
  • vafeN
    Hogy csinálod meg, hogy ilyen "cseppentős" legyen?:D
  • Lazarus
    http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/tube/
  • Rozsomák
    hát ez mostmár így marad.. majd a köv talán jobban sikerül.
    van egy új pot ötletem szal majd inkább azon dolgozom...
  • scorpeeon
    Nem semmi :) Ilyen nagy felbontáson, közelről is gyönyörű a textúra.
  • Aldaryn
    Nekem az előző, főleg kompozíciót tekintve jobban tetszett.

Pot! Highresben, mert épp nem volt jobb dolgom: 3000x2166px Pot!
  • Dzsoszi
    Sziasztok
    Biztos tudtok segiteni nekem aki most telepítette a progit,és kezdő a javából.A kérdés hogy kell a cilindert beszűkíteni ,hogy homokórát kapjak??
  • scorpeeon
  • Rozsomák
    na hi all!

tovább gyúrtam a cseppentős potot

íme:
  • Ronin666
    Faszák a textúráid Al, nagyon tetszenek! ;)
  • Free
    Látod én nem is használom. majd ha meg lesz hozzá minden plugin :c)
  • Aldaryn
    Jah, Max9, de az igazat megvallva nem jöttem még rá, hogy miért is hasznlok MAX9et... gyakorlatilag semmi plusz. Semmi.
  • scorpeeon
    Brutáljó a textúra a kancsón, mintha még karcok is lennének rajta! Nem rossz
  • Free
    max 9?
  • Aldaryn
    Bezony! :)

(ha valakinek kell full négyszögekböl összerakott subd poly pot, akkor itten.:Pot!.max -csak úgy szemre csináltam, szal, lehet pontatlan.)

• nenad
    Fasza a cucc, vazz mar latom nekem is kell valamit csinalnom!!
    :-)
  • Aldaryn
    Pot!
  • FRenkie
    Ez zsír. Nekem valamiért egy kagyló jut eszembe róla.
  • GixEr
    akkor tolem is egy NFR...
    Potship
  • MrGeE #33205
    nájsz wörk
  • Free
    hehe jó lett :c)))
    Egy újjabb megtért lélek :c)
  • hunkircsi
    Szevasztok!

Mivel nem szeretek kimaradni semmi jóból, ezért én is csatlakozok egy NFR-el a teapot fanatikusok gyülekezetéhez.

NFR - teapot

További fantáziadús háromdés alkotásokban gazdag napot kívánok.
  • nenad
  • ThomasGins
    Gyá,láma kérdés volt akkor.
    Köszi!
  • Shadow_THH
    4000
  • Aldaryn
    mivel nincs szükség deformálódásra, így egyszerűen linkeld a páncéldarabokat a csontokhoz. És építsed fel úgy a modellt, hogy legyen kis láthatatlan holtjáték a lemezek és a deformálódó, skinnelt karakter között.
  • ThomasGins
    Én se sajna:(

Ha valaki tud segiteni ne fojtsa vissza, 2kor el kell mennem és nem leszek a hétvégén net előtt:(