63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ronin666 #33238 Al: A kannán csak Bump van (a karcolásoknak), fix glossy ref. és reflection értékekkel? -
Mikor lesznek ilyen szépek a játékok grafikái... :) -
Azt tudom, hogy WC3 Scanline, meg ugye Diablo 2 is, márpedig szvsz azok egy kicsit obbak lettek, nem kellett a színességet annyira erőltetni, jobban lehetett művészkedni, a kigyulladó fogadó, és a szélben hajladozó fenyőfa akkoriban kész csodának, manapság pedigmég mindig kalapemelésre méltó teljesítménynek számít...
De hogy MAX3? ennyire rég lett volna? :) MAX3-ban már voltak manipulatorok? Én tényleg csak emiatt vagyok szkeptikus, mert határozottan emlékszem rá, hogy a Blizzes animátor a SubD modellezést (editable poly!), és a manipulátorokat demózza a WC3 egy jelenetén. Persze, ezen nem nagyon érdemes vitatkozni, csak meglepődtem.
Nah, kínozlak még benneteket egy kicsit, ez lett a végső nyomdába kerülő változat. A cropok persze 1:1 renderek.
-
War3 az bezony max3 Scanline. A frozen throne az mar max 3.1 + brazil. ;)
Isszonyat teljesitmeny, vagy csak en gondolom igy? Itt a remek pelda, hogy a max3 scanline-bol ilyen minoseget kihozni... naggyon nagy pelda elottem.
Pl amin en hatalmasat neztem... animalt bumpmapok voltak a foszereplokon. Egyes jatekvideokban meg mostanaban sem divat az animalt bumpmap hasznalata, vagy tevednek? -
Hát igen, a Blizzard intrók mindig is ott voltak a toppon (gondolok itt akár StarCraft-ra, akár WarCraft-ra, akár Diablo-ra) A StarCraft is milyen régi játék már, és az intrója jobb, igényesebb, mint pár mai játéknak 8 évvel később :) Valamelyik max-ban volt pár példarender kép, és közte volt 1-2 StarCraft kép is, amik elég ismerősek voltak nekem már. -
War3 animokat MAX3-al??? Csak azért lesek, mert anno MAX 4-5 v 6 feature-t demóztak Blizz animátorokkal, akik pont a war3 animokat mutogatták vigyorogva, hogy ihaj, de jó ez az új MAX, mert könnyű volt Thrallt skinnelni, meg manipilálni. (asszem a manipulator helpert demózták...) -
Vááá, a fenébe is, most esett le, miért kérded, hogy MAX9-e... mindig elfelejtem, hogy a MAX fileok nem kompatibilisek visszafele (mekkora baromság... blah...) ha kell valakinek a pot, akkor oda adom 3dsben is. -
Lol... télleg. Vazze! -
"Meg mindig nem warez topic!":D:D:D:D
(Ooo ize... most bannolva leszek?:D)
Amugy en max3-al kezdtem... jajj de tetszett. Eddig a kedvenc max reszem nekem valamiert a max4(.2) volt. Azzal toltottem el legtobb idot, az jott be legjobban.
Hihhetetlen, hogy pl a sima war3 animokat max3-al hoztak ossze... olyan szinten minosegiek, hogy ihajj... a mai napig standardkent allnak elottem. (StarCraft es Broodwar animok az max 2.5... sokkal jobban neznenek ki gondolom, ha nem minden masodik sor lenne csak kirenderelve.) -
nenad #33228 ujabb directx kell neki.. -
Hat az engem is erdekelne nem birok betelni vele tok jo lett latom meg nagyon sokat kell tanulnom -
Dzsoszi #33226 Köszi!! -
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Feltelepítettem a 3ds Max 9 64 bites változatát Windows Vista x64-re, de indításnál egy error képernyő jelenik meg, amiben azt írja, hogy d3dx9_26.dll-t nem találja. Ezt a fájlt meg a többi hasonló nevűt ezután bemásoltam mindenhova, a System32, system, SysWow64, és Windows mappába, a programmappájába, és mindig és mindig ezt írja ki.
Google sem tudot segíteni.
Mi lehet a gond? -
eszméletlenek ezek a texturák. hogy a picsába rakod iössze? meg lehetne nézni egy max fileban, -
Hogy csinálod meg, hogy ilyen "cseppentős" legyen?:D -
http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/tube/ -
hát ez mostmár így marad.. majd a köv talán jobban sikerül.
van egy új pot ötletem szal majd inkább azon dolgozom... -
Nem semmi :) Ilyen nagy felbontáson, közelről is gyönyörű a textúra. -
Nekem az előző, főleg kompozíciót tekintve jobban tetszett.
Pot! Highresben, mert épp nem volt jobb dolgom: 3000x2166px Pot! -
Dzsoszi #33218 Sziasztok
Biztos tudtok segiteni nekem aki most telepítette a progit,és kezdő a javából.A kérdés hogy kell a cilindert beszűkíteni ,hogy homokórát kapjak??
-
-
na hi all!
tovább gyúrtam a cseppentős potot
íme:
-
Ronin666 #33215 Faszák a textúráid Al, nagyon tetszenek! ;) -
Látod én nem is használom. majd ha meg lesz hozzá minden plugin :c) -
Jah, Max9, de az igazat megvallva nem jöttem még rá, hogy miért is hasznlok MAX9et... gyakorlatilag semmi plusz. Semmi. -
Brutáljó a textúra a kancsón, mintha még karcok is lennének rajta! Nem rossz -
max 9? -
Bezony! :)
(ha valakinek kell full négyszögekböl összerakott subd poly pot, akkor itten.:Pot!.max -csak úgy szemre csináltam, szal, lehet pontatlan.)
-
nenad #33209 Fasza a cucc, vazz mar latom nekem is kell valamit csinalnom!!
:-) -
Pot!
-
Ez zsír. Nekem valamiért egy kagyló jut eszembe róla. -
GixEr #33206 akkor tolem is egy NFR...
Potship -
MrGeE #33205 nájsz wörk 
-
hehe jó lett :c)))
Egy újjabb megtért lélek :c) -
Szevasztok!
Mivel nem szeretek kimaradni semmi jóból, ezért én is csatlakozok egy NFR-el a teapot fanatikusok gyülekezetéhez.
NFR - teapot
További fantáziadús háromdés alkotásokban gazdag napot kívánok. -
nenad #33202
-
Gyá,láma kérdés volt akkor.
Köszi! -
Shadow_THH #33200 4000 -
mivel nincs szükség deformálódásra, így egyszerűen linkeld a páncéldarabokat a csontokhoz. És építsed fel úgy a modellt, hogy legyen kis láthatatlan holtjáték a lemezek és a deformálódó, skinnelt karakter között. -
Én se sajna:(
Ha valaki tud segiteni ne fojtsa vissza, 2kor el kell mennem és nem leszek a hétvégén net előtt:(