Ronin666#33088
Lehetőleg. Nem kell túl bonyolult. A lényeg, hogy ne nekem kelljen a testeket pakolgatnom. Szóval mondom a sztorit. A lényeg, hogy mint a képen is látszik van sok sok molekula. Igazából csak a látvány a lényeg, nem figyeltem arra, hogy létezik-e ilyen kötés az életben, vagy sem. Szóval ez a piros molekula jön és nagy sebességgel berepül középre, ahol a fókuszom van. Közben magával sodor más molekulákat, de ezt kézzel lemodellezem. Innen jönne a móda, ugyanis szeretnék valami erős szétáradó fényefektet, amit még nem tudom hogyan oldjak meg, majd egy lökéshullám, ami a tér minden irányába széthajítja ezeket a testeket. Azt szeretném, hogy a lökéshullámom látható legyen. Erre azt találtam ki, hogy egy x vastag falú gömböt fogok, ami teljesen átlátszó, csak a fényt töri és ez fog hirtelen kitágulni. Szerintem ennek ha jól állítom be, akkor úgy kéne kinéznie, mint a filmekben. A fényeffektet viszont még nem találtam ki hogyan legyen. Valószínűleg úgy lenne a legjobb, ha arra a pillanatra beraknék egy Vray lightot a piros helyére, ennek venném fel az intenzitását, majd valami külső progival az animra raknék valami fényeffektet, bár ez még csak nagyon elméleti, nem tudom hogyan fogom megvalósítani. Ötletek, javaslatok jöhetnek. Elsősorban maxban akarok maradni, végső esetben akarok csak külső progikat használni az animhoz (vagy ha valami igazán minőségi darab lenne). Rakok egy képet az eddigi vázlatomról: