63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #33036 majdnem mondtam hogy akkor meg cisnalok .... formaju gyurut de nem mondom:)
gyuru is jo otlet lehet csinalni par jo dolgot:D -
zenoka #33035 tevedtem feltuzes otlet volt s hozzatartozik hogy nincs itt bent rhino meloba plusz most jovok egy kurvaszabvanymodositasos meetingrol s nem tudom mit beszelek:DD -
zenoka #33034 waaaa:)
a helpben eljutottam a tuturialokik szepen vegig nyomtam de igy kulon nem kerestem ra a hotkeyra:DDD
meg mai 11:42 perckor eszembe ugro otlet volt rakerdezni itt:)))
noh kidumaltam magam asszem:))))) -
speed gyűrű? Kicsi, gyors, ecccerű:)
Mondjuk kötelező 1 órával:) -
Wow LOL .. na ez a méreg nem a cián :c))) -
nenad #33031 hat a helpet miert nem nezted meg fiam? :-)
F1 -
zenoka #33030 Off:
nem nagyon talaltam a googleban nincs valakinek (nenad mester) Rhino hoz hotkey tablazata...vagy valami leirasa a navigaciorol...ez a pan/zoom/rotate dolog eleg szokatlan hogy szinte csak ikonnal megy:(
elore is koszonom
On -
Köszi, akkor jön a pdf. Csak jó lenne átnézni hogy működik, ha már van 5 gépünk az albiban :) -
zenoka #33028 nemar mit sodort elem egy blog:
http://d21.uw.hu/index.php
:))
ize legyen az itteni tali akkor ugyis szinte ugyanazok vannak itt is ott is...na jo ez kossza 1 pillanatos otlet volt csak:) -
Köszi a tippet. Igazából a probléma nem az volt ,hogy felcserélődött a két sor, hanem úgy ahogy van ,hiányzott az egész, de közben vray light, és vray proxy volt.Elég fura, de lényeg, hogy megoldódott. :-) -
Malakai vinyója:)
Ő beirását copyztam -
nem gyenge vinyó készleted lehet vagy nem gyengén lehet szétparticionálva ha már az xy meghajtónál tartasz :c))))) 

-
Multkor szivtam ilyen problémával,a plugin.ini-ben volt két sor ami forditott sorrendben volt. Ez a helyes:
V-Ray main plug-ins=XY:\3ds Max 9\plugins
V-Ray additional plug-ins=XY:\3ds Max 9\plugins\vrayplugins -
Nekem is 9es van, és rc3as vray és az általad felsoroltak mind benne vannak.. -
world3d.hu-n volt annó vmi lecke hozzá,bár gondolom jó régi verzióhoz. -
Backburener. Én nem értek nagyon hozzá. :( -
Blackburner? Senki? -
Érdelődnék , ha lehet. Mivel volt egy format c, így gondoltam akkor már felpakolom a 9es maxot, és az rc3-as vray-t, pusztán kíváncsiságból. :-)
Meglepve tapasztaltam ,hogy se vray plane, se vraysun, se egyéb dolog nincsenek benne. Értetlenül állok a dolog elött, esetleg vki tud rá vmi magyarázatot adni? -
Nagyobban -
Tudom, hogy nagyon gyenge, de azért belinkelem 1 "komolyabb" alkotásom :D
http://madbence.uw.hu/kepek/codhu2_m.jpg -
Köszi! -
4D #33015 THX. 1 full nap, mert csak az egyik félnegyedet kellett, aztán mirror. -
Akkor tedd bele de tüstént, azonnal változni fog az eredmény. :-) -
jocco #33013 szivesen.
Ha vray-el akarsz foglalkozni akkor eznagy segitséget jenet az alapok elsajátitásában.
-
Hülye vagyok :) Az üreg még nincs benne :D -
A test üreges....egy kannát raktam bele a teszt kedvéért :)
#33009: köszi! kipróbálom
UI.: A célom alapvetően az lenne, hogy ilyen átlátszó műanyagot hozzak össze, mikor rátaláltam a materialra úgytűnt ez jó lesz...de nagyon úgy néz ki, hogy csak magam kell összehozzam :) -
jocco #33010 ...meg kikapcsolni a translucency-t, bár ilyenkor meg inkább üvegszerü vmit fogsz kapni de legalább átfog látszódni.
Sajnos ennek a translucency-nak még nem sikerült rájönnöm a lelkiviláságra, de azért remélem tudtam segitni. -
jocco #33009 Próbáld meg a refracton-nál a fog multipliernél 0,01-es értket megadni akkor hobban ár fog látszani. -
Ennek a glossy_plastic_red materialnak kéne átlátszónka lenni?
Ugyan nem vagyok guru a témában, sőt még kezdőtől is messze állok,
de a refraction-nél a .85-ös glossy szetem már elég "mákos" eredményt ad, ami csökkenti az átlásztóságot, illetve a 0,25-ös FOG is főleg, hogy ha jól látom egy teljesen tömör testről van szó, és nem üregesről.Jóllátom? -
jocco #33007 Ennél a materialnal a translucency van megadva ami nem feltétlenül jelent átlátszóságot csak ha mögé helyezel egy fényforrást akkor annak fénye áttetszik az adott tágyon. -
Igen ráhúztam -
zenoka #33005 szep modelezes!
Mennyi ido alatt hoztad ossze? -
4D #33004 Klasszicista épületgyakorlatnak egy rajzról megpróbálltam a VH előtti Reichstag-ot modellezni. A textúrázáshoz már nem volt kedvem.
Reichstag -
ráhúztad azt az átlátszó materialt a tárgyra? mert a barna van most kijelölve... -
Sziasztok! Új vagyok még vrayben, és belefutottam egy kis problémába:
Íme
A probléma az, hogy a material elvileg áttetsző (netről szedtem..), a viewportban így is látni, viszont a renderben mégsem ez a helyzet.. Be kell esetleg kapcsolni valamit a renderelőben, vagy valami más hiba lehet?
Köszi! -
nem kell nekem már van új töletem :d:D
-
zenoka #33000 :))))
cimbi...nincs ket egyforma p... a vilagon:DDDDD
Mar csak ALnak kell elinditani..
no eloallok en massal nem rontom meg a fiatalsagot:D -
most spec nem a tűzre gondoltam :c))))
Zénóka neeeee
Azt én akartam .. egy pot formályú kájha vagy kandalló :d:D
De akkor mással állok elő :d -
zenoka #32998 diszkreten neveznek egy p..a formaju kandaloval:)) -