63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Nem feltétlen az ip cím hiánya okozza a kis felkiáltó jelet. hanem bármi okozhatja. rosz driver, helytelen beállítás, vagy az eszküz hibás működése, eamihez kapcsolódik.
    Jah És TC ből is van már 7 es béta 2 :c)

Zénóka. nekem a Dosnavigator os idők jutnak eszembe. és abból is a fileedit.exe amivel régen magyarra próbáltuk átalakítani a programokat :c)))
    Heh meg amikor Qbasicben sikerélvény volt ha tudtunk rajzolni két kört és be is tudtuk szinezni a közepét :c)
  • Aldaryn
    Amikor még 8 karakter volt a világ... na jó. 11.
  • zenoka
    MEnnyire szeretem en a total commandert...mindig a regi norton commandert jutattja eszembe ejj azok a szep idok:D
  • Aldaryn
    Érdekes, hogy egy ilyen screenshot mennyi mindent elárul az illető felhasználóról. Kivel beszélget milyen IM-en keresztül, hogy total commander user, de még azt is, hogy nem kapott rendesen IP-t a gépe a hálózaton. :o)
  • ThomasGins
    Egy *.mat-ban sok material is lehet.Ha nem azt rakja a felületre lehet azért mert a 6bol nem azt választod ki ami neked kellene,vagy nem adod hozzá a modellhez,vagy rosszat töltesz le,vagy rosszul rakták ki.:)
  • dradge
    Értem!De akkor miért egy fájlban jött le a netről.És ha rárakom az egyiket a felületre, nem is az amit leszedtem!Hogy tudom megoldani hogy jo legyen?Előre is köszönöm a segítséget
  • ThomasGins
    Ez nem egy material 6 részre osztva,hanem 6db material.
  • dradge
    Helló mindenki!

Megpróbálom érthetően leirni a gondomat!Letöltöttem Vry materialokt!És amikor a material editorban megnyitom akkor több részből van összerakava!Az összeset nem lehet rárakni a renderelendő felületre ugye?Vagy hogy tudom megcsinálni hogy ugyanazt az eredményt kapjam ami az oldalon volt fennt ahonna letöltöttem!Mellékelek egy képet is
  • ThomasGins
    vagy még spline-ban attach-olod vagy extrude után boolean,de inkább az első:)
  • Met
    Átvittem ai-ból egy logot amiben szöveg is van, hogy tudom "kivágni" pl. az A betű közepét? Mert amikor kihúzom akkor nem látszik a közepe.
  • repvez
    Hamár volt repülésröl szo akkor egyszer majd ilyen szinten jo lenne megtanulni repülöt csinálni.
    Érdemes végiglapozni
    mig21
  • ThomasGins
    ja:)
    Csak rádobtam egy optimize/smootho-ot a render miatt,nem tudom még h polyban hogy lenne a legszebb,vagy disp.-el.
    Ha van ötlet ne kimélj:)
  • Aldaryn
    Kicsit kartodoboz hangulat, főleg az oszlopok. :D
  • ThomasGins
    Kövek egymáson:)
    Félkészen...
  • Effendi
    Anno emlékszem még erre a kéttörzsű repcsire egy tutorialból :) még én is megcsináltam próbaképpen.
  • Malakai
    Szerintem csak az aláírásod miatt mondta. :)
  • nyultap
    öööö...nem:)
    eddig nem irogattam ide, d21-en voltam másnéven még anno, deasse nemaz amit mondcc

free: dehogy, nem kezdő műrepülő...épphogy ellenkezőleg, vérprofi, befestett üveggel is tud repülni
  • nenad
    MrGEEE? :-)
    uj ev uj nick! ;-)
  • Free
    vagy épp kicsit láncdohányos, és telefüstölte a kabint. vagy fél a repüléstől és kis zöldet szívott el hogy megnyugodjon. :c))))
    Vagy kezdő műrepülő és a füstadagolót nem a szárnyak alá hanem a pilótafülkébe tette, és manuálisan indította el :c)
  • nyultap
    csak odáig tartott a türelmem, hogy összedzsuvázzam picit üveget...amúgymeg nagyon náthás szegény pilóta..vagy túl sok tejet ivott felszállás előtt
  • repvez
    Csak cigizik a pilota és nem szellöztet. :)
  • Free
    tök jó. Nekem bejön. Olyan festmény feelingje van :c)
    A pilótafülke üvegére is "festhettél" volna felhő tükröződést. és máris nemérdekel senkit a textura :c)
  • Aldaryn
    Diffuseba is tiles. Még sínvariációt is adhatsz így az egyes daraboknak, a fúga pedig lehet más map, vagy csak szín.
  • marcee
    Thomas+nenad, köszi, sikerült.
  • nyultap
    szevasztok
    gondoltam, a modellezést gyakorlandó, összehozok vmi ingame modellt textúrával, miegymással. De vhogy nem volt szívem csak úgy otthagyni szegényt vmelyik eldugott mappában. Úgyhogy karcoltam köré kis hátteret.
    tessenek pancsolni.

pilótafülkét leszólni nem ér (textúrát nem rajzoltam hozzá, modellhez hozzányulni meg már nem volt kedvem, így is annyit néztem már, hogy álmomból felkeltve is fejből sorolnám az egyes pixelek RGB értékeit )
    kócsolom
  • nenad
    ha procedural megy maskba akkor oda.
  • ThomasGins
    mask?
  • marcee
    Egy nagyfelbontású csiszolt köfelület textúrából szeretnék padlóburkolat anyagot összehozni. Addig oké, hogy a map diffuse chanelbe kerül, a tiles meg bump, vagy displace, de azt hogyan lehetne megoldani, hogy a fugák anyaga is más lehessen?
  • FRenkie
    jaja közbe eszembe jutott a spacing tool köszi
  • Aldaryn
    Spacing tool,és egy kis trükközés, vagy például csinálj a görbéből egy vékony fonalat, és scatterolj azon, vagy pluginek, meg scriptek, pl. a Vatje féle scatter.
  • FRenkie
    hogy lehetne egy görbe mentén scatterolni tárgyakat?
  • Boba
    Kerem kapcsojja ki.
  • Free
    Jéééé......
    Többet nem tudok hozzáfűzni . :c)
  • nenad
    wow! De kar hogy nem jatszom a simmel :-(
    Azer az megtitszteltesnek vesszuk hogy betekintettel.
    Egyebkent szivesen segitenek ha nem lenne annyi dolgom.
    :-)
  • Kata
    Engem az érdekelne, hogy bevállalná-e valaki. :) Mert akkor felvenném vele a kapcsolatot a részletek miatt.
  • Aldaryn
    Helyesbítve... De. mégis bonyolult. :) Nem egyértelmű, ennek utána kell olvasgatni, mi hogy merre mettől minek, és miért.
  • Aldaryn
    Ahogy elnézem a világhálót, új objektumok készítéséhez midnenki ezt a segédprogramot használja.: SimPE
    Gyakorlatilag semmi másra nincs is szükséged, ha megvannak a mesh-ek, és textúrák. (ahogy én azt elképzelem) csupán egy kis ügyködésre ebben a programban. Nem tűnik bonyolultnak, de kipróbálni perpill nem tudom, mert elég SIMS híjján van a gépem.
  • Kata
    (Bár a méret itt már nem lényeges annyira, mert meghatározható, hogy hány négyzetlap területet foglaljon le. Így gyakorlatilag egyet is lefoglalhat egy akkora tárgy, ami kilóg a telek mind a négy oldalán is.) :)
  • Kata
    Egy-két objektum kéne, ami csak dísz (maximum környezeti pontot ad), és semmi animálás nem kell hozzá, statikus "szobrokról" lenne szó. Egész pontosan pár repülőgépet szeretnék méretarányosan a simeknek (természetesen akkora méretű gépekről lenne szó, amik még beférnek a telekre).
    A linket köszönöm, de nekem semmi programom és tudásom nincs ezekhez a moddolásokhoz. :/
  • Aldaryn
    Miért is lenne baj, telis tele vagyunk itt csupa segítőkész emberekkel.
    Ahogy elnézem, a SIMS2 modoolásra is külön kis univerzum épült, de sajnos kipróblni nem tdom így septiben, mert a SMIS2 ISO-im a leégett gépembe voltak, pedig de szerettem őrült sorozatgyilkososodit, pincében szomszédkínzósdit játszani.

Mod site példának okáért.: http://www.modthesims2.com/create.php

Pontosan mi kellene? Plusz objektumok ingame? Használhatók, vagy csak díszek? Új skinek, emberkék? Új tevékenységek? Ezeket mind, mind létre lehet hozni, de nem kevés munka. A modellezés és textúrázás bakfittynek tűnik, a hangsúly a rengeteg leanimálandó mozdulaton van, azt hiszem.