3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de minden, a szoveg logo is geometria.
Azt agyaltam ki hogy bezuzom a bitmapokat flashbe, aztan trace, aztan export dxf, vagy AI, mikor melyik mukodik jobban,
eztan rhinoban, csak nehany engedetlen pontot kell kitorolni es annyi.
Sokkal elesebb es tisztabb a vegeredmeny.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mivel van renderelve amugy?
\"So always look on the bright side of death\"
"ultra ingyom bingyom jozsi"-t
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
nem volt referencia ugyhogy kegyetlenul kitahoskodtam rajta magam 😄
modellezes valami 1-2 ora,
Rhino4 betaban van egy uj parancs, "Boss".
Ecsem, gombok gyartasara talaltak ki, marmint a melyedesre. mindent,
egy lepesben mindent meg lehet csinalni. Persze gondolom egy trukkos extrude is megoldja, de ezt nem zavarja ha a felulet nem flat..

szvsz, felesleges.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
link
Bar nem probaltam, de sokan mondtak.
De ott az a 10E, ami tényleg csekélység, akkor érdemes. ^^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3ds programokban tuti nagyobb a felbontas/mashogy kepezi le
Ezer köszönet hogy felhívtad a figyelmem erre a nemapróságra!
Ezt olvastam egy oldalon :Az Intuos3 A4 Oversize aktív felülete 305 x 305 mm, így A4-es lapok állítva vagy fektetve is elférnek rajta; a gyártó ezt a modellt elsõsorban mûszaki tervezõknek ajánlja. ez miatt kezdtem agyalni rajta meg a kis árrés miatt...pedig az arány az fontos /én már hozzágondoltam hogy biztos állítható az aktív felület attol függõen hogy hálóban vagy fekvõben használod és talán a jelösé kavart még + amit a táblán láttam/
per aspera ad astra
per aspera ad astra
csak még azt nem tudom hogy oversize legyen e vagy normál,bár +10ért megéri a nagyobb aktív felület nemde? de 8) na hát ezt megis beszéltük <#vigyor2>#vigyor2>
A tabla eleg erzekeny... erzekenyebb mint amit az en kezem erzekeltetni tud. Gyors is, a tollat akkor is koveti, ha nincs a tablahoz erintve. Programozhato gombok mind a tablan mind a tollon. Minosegi az egesz es marha gyorsan es kenyelmesen lehet vele dolgozni... en rajzolgatni szoktam vele ill Photoshopban es Bodypaintben texturat festegetni... Zbrushban sem lehet utolso, de ott meg csak probalgattam, dolgozni nem dolgoztam igazan.
összejött 1 kevés money 100k körül /mielött még elinnám/,régi nagy vágyam egy wacom tablet
ha valakinek van tapasztalata ezek terén plíz share it!!!
elõre is THX
off off
.
.dögöljek meg ha ezekböl nem teapotok kelnek ki 😛
A GPU-k ilyen térû használatát hamar fogják támogatni szerintem, a Dx10-es kártyáknál meg szerintem már komoly tényezõ lesz.
Jó kis OFFolás. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Most viszont ahogy nézem kérdéses lesz, hogy hány game fogja támogatni ezt a fizikai karit. Az biztos, hogy egy farcry-ba kéne hogy legyen támogatás, hiszen a dzsungelben a sok levél mozgatása nem kis feladat szerintem (nagy mennyiségben).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És mindez még nem garancia arra ugye, hogy az un. next gen. gammák azon túl, hogy szebbek, stb-k lesznek, valóban jobbak is.
Jobb: (ötletes, egyedi, feelinges stb.) Valóban jót most sem nagyon látni.
jelenleg nincsen megoldas re sztem.
esetleg a vrayimageformatumot megprobalnam meg, de nem biztos hogy megy..
na ne maa...
nVidia Bricks demo | nVidia Dino demo | nVidia Vortex demo | ATi demo
PC Perspective cikk
Ageia Physx alapú játék: CellFactor
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://physx.ageia.com/
Ma is tanultam valami újat, köszi!
per aspera ad astra
Persze, lehet, hogy így is nagyon láma kérdés. <#miaz>#miaz>