63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #34957 Azt hiszem a Saluto nikKnevu ruszki srac all a kepek mogott. Neki vannak ilyen szep reszletes kepei -
zenoka #34956 haat ha majd leesik a ho akkor ujra kiteszuk egy hatalmas hiphip hurra tablaval egyutt:D -
Nem várjuk meg az első havazást?:)Vagy majd augusztusban ha esik a hó visszarakjuk?:) -
zenoka #34954 Ugyrendi javaslat...nem mult mar el tul reg a karacsony? banner csere? -
zoolee #34953 öööö....SRX az off -ért, de tucc 1 et mondani? -
Fisch #34952 ez odaqbasz! :D -
zenoka #34951 Anno amikor haverokkal pecaztunk mindig azt "utaltuk" aki a nagyobb/szebb halatt fogta:)
na ezta fickot utalom!
http://www.d-e-s-i-g-n.ru -
tránszfórmeersz -
Ez elég szűkös lehetőség :(
Majd megpróbálok "valami fényforrást" berakni az (átlátszó) anyag belsejébe, este kisérletezgetek ... -
nenad #34948 az meg durva a cuccban hogy minden adapterben van egy kis firmware.Egyet kinevezel adminnak es managelheted az osszes tobbit a halozaton. Hihetetlen. -
Nemigazán... :D Erre vannak egyéb célszoftverek. A beépített fizikai motor inkább csak mutatóban van, analízisre nem használható. -
marcee #34946 Max standard anyagok esetén "self-illumination" és a maps rollout-on keresd. -
nenad #34945 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=7635018
erdekes particle rendszert tettek az uj mayaba. 8.5
-
nenad #34944 rosszul tudod, ha megnezed az utp kabelek sincsenek arnyekolva. :-)
teljesen jol megy a cucc. -
zoolee #34943 Azt, szeretném kérdezni, hogy max 7 ban lehet valami törésteszt szerőséget csinálni ? -
Ok, ezt nem tudtam :)))
Abban még tudna segíteni valaki, hogy hol tudok egy tárgynak belső ragyogást beállítani ? ( Talán illuminationnak hívhatják , de ilyet nem találok a jellemzők között)
Köszi , erre a hétre befejeztem ;) -
Sehogy, ne töröld le a képeket... :)
A mapokat tartsd nekik való mapában, stb. -
Sziasztok !
Ismét egy kis gondom támadt a material mentésekkel :
létrehoztam egy saját libet , beleraktam egy-két saját anyagot, de most nem tud megnyitni néhány mapot bennük, gondolom mert azóta a bitképek lekerültek a vinyórol .... Hogyan kell menteni hogy a képekkel eggyütt tárolja a cuccot ?
THX. -
zenoka #34939 #34894
Fle go: az a baj hog ez igy keves informacio gyere a masik topicba! -
Hat ez: #34894 -
Fisch #34937 mi? -
Senkinek se nincsen az?
-
pauly #34935 jééé,tényleg :) pedig mintha azt is próbáltam volna...
köszi! :) -
Jahp, affect specular, máshol nem tudok rólla... -
vraylightnál az affect speculart kell kikapcsolni.De ha máshol is ki lehet akkor javitsatok ki. -
Én RC3 al csináltam azt a képet :( -
pauly #34931 köszi,az jó lenne ha kilehetne valahogy :) -
putyi #34930 rc3 -
Költői volt:)Nálam nagyon zabálja az erőforrásokat:) -
Ki lehet kapcsolni a tükröződést,meglesem mindjárt hogyan. -
Ez senkinek nincs meg?
Ha mar internet, nekem Datanet Yo neked csomagom van telefonnal egyutt, rendkivul megvagyok veluk elegedve 4 mega savszelesseggel vagyok, olcsobb mint korabban a 2 megas volt. Popec. -
lassan haladok vele mesterem. kicsit el vagyok havazva. de idővel kész lesz. nem fogom L freezni . aztán lehet hogy mégis mert most a világ fájdalma is az én nyakamba szakadt... és akkor még a szerver is ott van :(
-
pauly #34925 ja,de szerintem régebbi verzióűnál nem látszódott,ugyanis van egy régebbi scene-m,amiről meg van a kirenderelt kép is,és ott nem látszódott a vraylight a tukrozodesben...most hogy megint elovettem azt a scene-t,már látszik benne a tukrozodes a renderen :(
na mindegy,azért köszi -
Fisch #34924 Mester, hogy állsz a sikátor cuccal? -
Köszi a helpet, a kérdésedre meg nem tudom a választ nem figyetem.Vagy ez egy ilyen költöi kérdés volt? :) -
nah akkor itt a kép. két vray light van a bal oldali normál a jobboldali invisible
Amint látod az invisible arra vonatkozik hogy nem látszódik a jelenetben. de ha belegondolsz a fény amit ad annak muuszály látszódnia. különben hogy világítana meg bármit is ?
-
pauly #34921 régebbi verziónál nem tükröződött ha invisible-t bepipáltam,ez tuti :(
-
sztem tükröződni mindig fog. hisz a fény onnan jön. ha dirketbe a kamera elé teszed akkor nem fog látszódni.
De kipróbálom :c) -
pauly #34919 hali
vray 1.5 RC2-nél másnak nem volt olyan hibája,hogy hiába pipálom be hogy a vraylight invisible legyen,mégis látszódik a renderen? vagynincs valami ötlet,hogy hogy tudnám akkor megoldani,hogy a tükröződésben ne vegyen részt? -
Hmm... tapasztalataim szerint az elektromos hálózatot használó cuccok még egy laksáon belül is csak kínlódva boldogulnak el a jeltovábbítással, olyan iszonyatosan zajos a hálózat.