63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    Azt hiszem a Saluto nikKnevu ruszki srac all a kepek mogott. Neki vannak ilyen szep reszletes kepei
  • zenoka
    haat ha majd leesik a ho akkor ujra kiteszuk egy hatalmas hiphip hurra tablaval egyutt:D
  • ThomasGins
    Nem várjuk meg az első havazást?:)Vagy majd augusztusban ha esik a hó visszarakjuk?:)
  • zenoka
    Ugyrendi javaslat...nem mult mar el tul reg a karacsony? banner csere?
  • zoolee
    öööö....SRX az off -ért, de tucc 1 et mondani?
  • Fisch
    ez odaqbasz! :D
  • zenoka
    Anno amikor haverokkal pecaztunk mindig azt "utaltuk" aki a nagyobb/szebb halatt fogta:)
    na ezta fickot utalom!
    http://www.d-e-s-i-g-n.ru
  • nyultap
    tránszfórmeersz
  • lac coo
    Ez elég szűkös lehetőség :(
    Majd megpróbálok "valami fényforrást" berakni az (átlátszó) anyag belsejébe, este kisérletezgetek ...
  • nenad
    az meg durva a cuccban hogy minden adapterben van egy kis firmware.Egyet kinevezel adminnak es managelheted az osszes tobbit a halozaton. Hihetetlen.
  • Aldaryn
    Nemigazán... :D Erre vannak egyéb célszoftverek. A beépített fizikai motor inkább csak mutatóban van, analízisre nem használható.
  • marcee
    Max standard anyagok esetén "self-illumination" és a maps rollout-on keresd.
  • nenad
    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=7635018
    erdekes particle rendszert tettek az uj mayaba. 8.5
  • nenad
    rosszul tudod, ha megnezed az utp kabelek sincsenek arnyekolva. :-)
    teljesen jol megy a cucc.
  • zoolee
    Azt, szeretném kérdezni, hogy max 7 ban lehet valami törésteszt szerőséget csinálni ?
  • lac coo
    Ok, ezt nem tudtam :)))
    Abban még tudna segíteni valaki, hogy hol tudok egy tárgynak belső ragyogást beállítani ? ( Talán illuminationnak hívhatják , de ilyet nem találok a jellemzők között)

Köszi , erre a hétre befejeztem ;)
  • Malakai
    Sehogy, ne töröld le a képeket... :)
    A mapokat tartsd nekik való mapában, stb.
  • lac coo
    Sziasztok !

Ismét egy kis gondom támadt a material mentésekkel :
    létrehoztam egy saját libet , beleraktam egy-két saját anyagot, de most nem tud megnyitni néhány mapot bennük, gondolom mert azóta a bitképek lekerültek a vinyórol .... Hogyan kell menteni hogy a képekkel eggyütt tárolja a cuccot ?

THX.
  • zenoka
    Fle go: az a baj hog ez igy keves informacio gyere a masik topicba!
  • fle go
    Hat ez: #34894
  • Fisch
    mi?
  • fle go
    Senkinek se nincsen az?
  • pauly
    jééé,tényleg :) pedig mintha azt is próbáltam volna...
    köszi! :)
  • Malakai
    Jahp, affect specular, máshol nem tudok rólla...
  • ThomasGins
    vraylightnál az affect speculart kell kikapcsolni.De ha máshol is ki lehet akkor javitsatok ki.
  • Free
    Én RC3 al csináltam azt a képet :(
  • pauly
    köszi,az jó lenne ha kilehetne valahogy :)
  • putyi
    rc3
  • ThomasGins
    Költői volt:)Nálam nagyon zabálja az erőforrásokat:)
  • ThomasGins
    Ki lehet kapcsolni a tükröződést,meglesem mindjárt hogyan.
  • fle go
    Ez senkinek nincs meg?

Ha mar internet, nekem Datanet Yo neked csomagom van telefonnal egyutt, rendkivul megvagyok veluk elegedve 4 mega savszelesseggel vagyok, olcsobb mint korabban a 2 megas volt. Popec.
  • Free
    lassan haladok vele mesterem. kicsit el vagyok havazva. de idővel kész lesz. nem fogom L freezni . aztán lehet hogy mégis mert most a világ fájdalma is az én nyakamba szakadt... és akkor még a szerver is ott van :(
  • pauly
    ja,de szerintem régebbi verzióűnál nem látszódott,ugyanis van egy régebbi scene-m,amiről meg van a kirenderelt kép is,és ott nem látszódott a vraylight a tukrozodesben...most hogy megint elovettem azt a scene-t,már látszik benne a tukrozodes a renderen :(
    na mindegy,azért köszi
  • Fisch
    Mester, hogy állsz a sikátor cuccal?
  • repvez
    Köszi a helpet, a kérdésedre meg nem tudom a választ nem figyetem.Vagy ez egy ilyen költöi kérdés volt? :)
  • Free
    nah akkor itt a kép. két vray light van a bal oldali normál a jobboldali invisible

Amint látod az invisible arra vonatkozik hogy nem látszódik a jelenetben. de ha belegondolsz a fény amit ad annak muuszály látszódnia. különben hogy világítana meg bármit is ?

• pauly
    régebbi verziónál nem tükröződött ha invisible-t bepipáltam,ez tuti :(

• Free
    sztem tükröződni mindig fog. hisz a fény onnan jön. ha dirketbe a kamera elé teszed akkor nem fog látszódni.
    De kipróbálom :c)
  • pauly
    hali

vray 1.5 RC2-nél másnak nem volt olyan hibája,hogy hiába pipálom be hogy a vraylight invisible legyen,mégis látszódik a renderen? vagynincs valami ötlet,hogy hogy tudnám akkor megoldani,hogy a tükröződésben ne vegyen részt?
  • Aldaryn
    Hmm... tapasztalataim szerint az elektromos hálózatot használó cuccok még egy laksáon belül is csak kínlódva boldogulnak el a jeltovábbítással, olyan iszonyatosan zajos a hálózat.