63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch #34997 :D -
Fisch #34996 sakk -
OFF:
A mai nap tapasztalata és mondása.....
" Az élet egy nagy sak party... Ha ütöd a parasztot lehet hogy mattot kapsz..." -
hogyan lehet azt megoldani, hogy van egy materiálom amiben van egy avi mondjuk. egy videó egy objekten. és hogy egy bizonyos képkockán indítsa csak el azt a videót?
nem tudom érthetően fogalmaztam e.... -
van disp. de ez egy viszonlag sík téglafelület ráadásul fuga se nagyon van. ezért sem ugrál az alja. -
4D #34992 Tetszik!
Max Payne feeling.
Displace a téglákra? -
nenad #34991 rugdosd meg egy kicsit a teglafal aljat, a vonal tul egyenes. -
Hááát... :c)))
Nem freezem el de sz... ni sincs időm :(
Scenest meg a materiálokat kölcsönadhatnád :c) -
részban az adta az ötletet, ugyanis azon gondolkodtam mikor láthatunk újabb részletet a munkádból :) -
Fisch #34988 QL! -
zenoka #34987 korrekt! -
Jól néz ki nagyon :c) menne a sikátoros dolgaimhoz :c))) -
-
Hi all!
kicsit szórakoztam idehaza amolyan gyakorlás képpen.
a lényeg hogy először csináltam ilyen blend materialt.
ez volt a kiindulás:
és ez lett:
-
off
Egy aranyos kis desktop növelő progi,ha valaki tud ugyanilyet,de az alkalmazás ablakokat is megnöveli 3szorosára akkor tudassa velem:)
link
off off -
marcee #34982 Ezt szeretem Creating an interior scene
Ez inkább a fényezésről szól: Rendering an interior scene tutorial
Amúgymeg google -
4D #34981 Jajj.
S bárhogy véljük is mi itt...csak a sz.r látványtervek terjeszkednek a nagy igénytelen hazai pályán, de azt igen büszkén teszik.
-
dradge #34980 Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy pár oldalt ahol belső tér modellezésről találok tutorialokat?
Nem baj ha angol!Köszi
-
zenoka #34979 persze hogy legyen pontos nem arrol volt szo hanem a vegeredmeny hangulatos legyen vagy teljesen fotoreal (of course az is lehet hangulatos)...
na jo a lenyg hogy mindenki maskep csinalja...s lezarom magammal a beszelgetesemet.. vagy mi:))) -
nenad #34978 sztem is is.
-
Bocs, hogy belevaú, de a látványterv lényege nem az, hogy megfogja a vevőt és az lássa hogyan fog nagyjából kinézni amit megrendelt? Nem az a lényeg, hogy minden pöpecül 100%-ig miliméter pontossággal a helyén legyen, mert akkor már meg is teveztethetné minek 3d-s modellt mutogatna?
(szerintem) -
zenoka #34976 Off:
szereny velemenyem szerint elentmondanek Neked!
Szoval a latvanyterv nem feltetlenul a legrealisztikusabb
1.) nezd meg annak idejen a latvanytervem makettok voltak azokat is lehett volna dolgozni 100% osra de minek...
2.) szvsz lehetlen mivel nem tudsz elore szamolni azzal hogy mit csesz el a kivitelezo mi fogy ki milyen szint valtoztatnak kozben..az epitoipar az ilyen.
3.) azt kell megmutatni a megrendelonek amit latni szeretne ahogy szeretne hogy kinezzen az o kis terve vagy leendo tulajdona..egy gyonyoru elkepzelt dolgot...ami hajaz a fotorealra de megsem az...ha meg megepul/elkeszul milyen lesz az meg egy dolog...
-
látványtervnél mindenképpen a leg realisztikusabbnak kell lenni, hogy azt lássa az ügyfél amit később kapni fog, a szaniterek tényleg elütnek kissé, számomra úgy néznek ki mintha kartonpapírból lennének odarakva
hozzátenném, hogy ezeket én nem hogy feleennyire, de sehogyse tudnám megcsinálni, éppen az a célom, hogy én is képes legyek ilyenekre :) -
A 40 cm magas lépcsőfok nem túl gyakori a magyar népi építészetben :) -
zenoka #34973 [apró]nem ebbe vannak hanem egyben vannak....[/apró] -
zenoka #34972 inkabb a kinti kepeknel lattam azt jobban hogy nem teljesen elethu a dolog (laikus szem)..de nagyon ugy erzem hogy ebbe vannak a kepei/harmonikusak. S van egy olyan megerzesem hogy a latvanytervezesnel (ez szerintem az nem tudom milyen cellal keszultek a kepek) nem feltetlen a fotoreal mindig a cel...hanem inkabb a nezore hatas...bar ez is jo hosszu tema.. -
zenoka #34971 ehe mea culpa, mea maxima culpa mester:D -
Tiszteletre méltó, amit a gyerek csinál, főleg a modellezéssel meg a textúrtázással tökölhet sokat. De van pár kivetni való a képeken, pl. a szaniterek tükröződése tökre nem élethű, ugyanez az étkészletnél. -
és tényleg..:D -
szerinted kutya van a lépcsőn?:) -
zenoka #34967 aze egy kannat elvartunk volna Toled :D -
Még egy nfr sketchupban. 15 perc modellezés:)
peco
Leálltam:) -
:)
Nvidianak van vmi ingyenes normal map készitő ps pluginja,az is jó sima fényképekre... -
nenad #34964 tisztara mint OFP bol egy epulet :D -
marcee #34963 Rémlik, hogy volt nemrég egy link, hogy hogyan kell texturából displacement mapot gyártani pár lépésben PS-pal, de most nem találom. -
Nagyon low poly ám!
Max egy óra,plusz félnap játék,mert nem nagyon ismertem. -
Hat ez valami marha jo lett! Mennyi ido alatt csinaltad? -
zenoka #34960 mar csak temeto kell kore meg elohalottak es lehet forgatni egy jo kis retro horrort:)))
popec lett!:D -
Sketchup
Kicsit játszadoztam vele,nem a legszebb,de csak erről az ojjektumről volt sok fényképem:)
-
zenoka #34958 evermotion.orgon talaltam a kepeit ott ezzen e nevn fut gondolom ez a valodi neve is:
Stanislav Orekhov