63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Fisch
    :D
  • Fisch
    sakk
  • Free
    OFF:
    A mai nap tapasztalata és mondása.....

" Az élet egy nagy sak party... Ha ütöd a parasztot lehet hogy mattot kapsz..."
  • Free
    hogyan lehet azt megoldani, hogy van egy materiálom amiben van egy avi mondjuk. egy videó egy objekten. és hogy egy bizonyos képkockán indítsa csak el azt a videót?
    nem tudom érthetően fogalmaztam e....
  • FecNiii
    van disp. de ez egy viszonlag sík téglafelület ráadásul fuga se nagyon van. ezért sem ugrál az alja.
  • 4D
    Tetszik!
    Max Payne feeling.
    Displace a téglákra?
  • nenad
    rugdosd meg egy kicsit a teglafal aljat, a vonal tul egyenes.
  • Free
    Hááát... :c)))
    Nem freezem el de sz... ni sincs időm :(

Scenest meg a materiálokat kölcsönadhatnád :c)
  • FecNiii
    részban az adta az ötletet, ugyanis azon gondolkodtam mikor láthatunk újabb részletet a munkádból :)
  • Fisch
    QL!
  • zenoka
    korrekt!
  • Free
    Jól néz ki nagyon :c) menne a sikátoros dolgaimhoz :c)))
  • ThomasGins
  • FecNiii
    Hi all!

kicsit szórakoztam idehaza amolyan gyakorlás képpen.
    a lényeg hogy először csináltam ilyen blend materialt.

ez volt a kiindulás:

és ez lett:
  • ThomasGins
    off
    Egy aranyos kis desktop növelő progi,ha valaki tud ugyanilyet,de az alkalmazás ablakokat is megnöveli 3szorosára akkor tudassa velem:)
    link
    off off
  • marcee
    Ezt szeretem Creating an interior scene
    Ez inkább a fényezésről szól: Rendering an interior scene tutorial
    Amúgymeg google
  • 4D
    Jajj.
    S bárhogy véljük is mi itt...csak a sz.r látványtervek terjeszkednek a nagy igénytelen hazai pályán, de azt igen büszkén teszik.
  • dradge
    Sziasztok!
    Valaki tudna ajánlani egy pár oldalt ahol belső tér modellezésről találok tutorialokat?
    Nem baj ha angol!Köszi
  • zenoka
    persze hogy legyen pontos nem arrol volt szo hanem a vegeredmeny hangulatos legyen vagy teljesen fotoreal (of course az is lehet hangulatos)...
    na jo a lenyg hogy mindenki maskep csinalja...s lezarom magammal a beszelgetesemet.. vagy mi:)))
  • nenad
    sztem is is.
  • Bucser
    Bocs, hogy belevaú, de a látványterv lényege nem az, hogy megfogja a vevőt és az lássa hogyan fog nagyjából kinézni amit megrendelt? Nem az a lényeg, hogy minden pöpecül 100%-ig miliméter pontossággal a helyén legyen, mert akkor már meg is teveztethetné minek 3d-s modellt mutogatna?

(szerintem)
  • zenoka
    Off:
    szereny velemenyem szerint elentmondanek Neked!
    Szoval a latvanyterv nem feltetlenul a legrealisztikusabb
    1.) nezd meg annak idejen a latvanytervem makettok voltak azokat is lehett volna dolgozni 100% osra de minek...
    2.) szvsz lehetlen mivel nem tudsz elore szamolni azzal hogy mit csesz el a kivitelezo mi fogy ki milyen szint valtoztatnak kozben..az epitoipar az ilyen.
    3.) azt kell megmutatni a megrendelonek amit latni szeretne ahogy szeretne hogy kinezzen az o kis terve vagy leendo tulajdona..egy gyonyoru elkepzelt dolgot...ami hajaz a fotorealra de megsem az...ha meg megepul/elkeszul milyen lesz az meg egy dolog...
  • Met
    látványtervnél mindenképpen a leg realisztikusabbnak kell lenni, hogy azt lássa az ügyfél amit később kapni fog, a szaniterek tényleg elütnek kissé, számomra úgy néznek ki mintha kartonpapírból lennének odarakva

hozzátenném, hogy ezeket én nem hogy feleennyire, de sehogyse tudnám megcsinálni, éppen az a célom, hogy én is képes legyek ilyenekre :)
  • FRenkie
    A 40 cm magas lépcsőfok nem túl gyakori a magyar népi építészetben :)
  • zenoka
    [apró]nem ebbe vannak hanem egyben vannak....[/apró]
  • zenoka
    inkabb a kinti kepeknel lattam azt jobban hogy nem teljesen elethu a dolog (laikus szem)..de nagyon ugy erzem hogy ebbe vannak a kepei/harmonikusak. S van egy olyan megerzesem hogy a latvanytervezesnel (ez szerintem az nem tudom milyen cellal keszultek a kepek) nem feltetlen a fotoreal mindig a cel...hanem inkabb a nezore hatas...bar ez is jo hosszu tema..
  • zenoka
    ehe mea culpa, mea maxima culpa mester:D
  • FRenkie
    Tiszteletre méltó, amit a gyerek csinál, főleg a modellezéssel meg a textúrtázással tökölhet sokat. De van pár kivetni való a képeken, pl. a szaniterek tükröződése tökre nem élethű, ugyanez az étkészletnél.
  • Met
    és tényleg..:D
  • ThomasGins
    szerinted kutya van a lépcsőn?:)
  • zenoka
    aze egy kannat elvartunk volna Toled :D
  • ThomasGins
    Még egy nfr sketchupban. 15 perc modellezés:)
    peco
    Leálltam:)
  • ThomasGins
    :)

Nvidianak van vmi ingyenes normal map készitő ps pluginja,az is jó sima fényképekre...
  • nenad
    tisztara mint OFP bol egy epulet :D
  • marcee
    Rémlik, hogy volt nemrég egy link, hogy hogyan kell texturából displacement mapot gyártani pár lépésben PS-pal, de most nem találom.
  • ThomasGins
    Nagyon low poly ám!
    Max egy óra,plusz félnap játék,mert nem nagyon ismertem.
  • Boba
    Hat ez valami marha jo lett! Mennyi ido alatt csinaltad?
  • zenoka
    mar csak temeto kell kore meg elohalottak es lehet forgatni egy jo kis retro horrort:)))
    popec lett!:D
  • ThomasGins
    Sketchup
    Kicsit játszadoztam vele,nem a legszebb,de csak erről az ojjektumről volt sok fényképem:)
  • zenoka
    evermotion.orgon talaltam a kepeit ott ezzen e nevn fut gondolom ez a valodi neve is:
    Stanislav Orekhov