63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
-
Fisch #35036
-
Geccoka #35035
-
nenad #35034 na bedobok egy sulyos poent :-)
csinalunk egy weboldalta fonokkel, kozben tanitgatom az illustrator hasznaltara is. Az oreg elmenteni akarta a filet, es a szokasos file/save menure ment, ekkor bedobtam, meg lehet nyomni a ctrl+s -t is...
erre az oreg valszol.
"I dont use such weapons!" :-))
Szarra rohogtem magam! -
Nekem az inkabb csak kinzas volna.:D Ott a sok jo csaj, es nemmehetek partizni. Pedig sok a "biztos kedves" csaj.:D
Na de ez itten rendkivul off. -
zenoka #35032 hat eze kell az uvegfalu noi kolesz :)) -
"Huseget fogadtam, nem vaksagot." -
Ezek a fránya kötöttségek... :D -
zenoka #35029 Mivel en mar nos vagyok igy csak nezem:D viszont legyen uvegpalota rajta jo par backdoor:DDD -
Nem a világos zárókőre gondoltam, hanem a boltöv és az ablak közötti hézagra. -
És kuksizod hogy alakul azon férfi egyedek sorsa, akik bebocsátást nyertek? Akkor már inkább backdoort, mint üvegfalat. :D -
zenoka #35026 sot a cserep sem trendi..uveg tetot minden noi koleszra..olyat hogy kivulrol atlatszo belulrol tukor...sot az egesz noi kolesz ilyen uvegbol keszuljon
[hawaii]
-
Tényleg,pl a honvédségnek lehetne gyártani terepmintás cserepeket is.
A piros már nem trendi:) -
zenoka #35024 Nah latom aze vannak emberek akiknek van izlesuk s nem csak a kommersz piros cserepeket szeretik:DDDD
ne keverjuk a munkat a hobbival:P -
Nekem ez a kék cserép tetszik. :) Ha már talajmechanika, akkor csinálhatnál metszetet az egészről, alapozásostul, szigetelésestől mindenestül. :P -
zenoka #35022 azt emgtudom magyarazni az alaprajzon ugy volt hogy az egy furdoszoba ablak van ket szoba kozte a furdoszoba a masik szoba ablaka meg pont a tuloldalra nez:D
hogy a teto meg nehez, azt csinalja meg a tetofedo mester:DDD -
Nem, persze, nem kell egy látványterven fotorílnek lennie, nem a fotorílségtől lesz szép, vagy sem. Ennek ellenére töménytelen mennyiségű ultragagyi látványterv van, akárcsak az utcákon is, nyomtatva plakátokra. Az agyontileolt textúrákra, idomtalanul ronda, és pixeles staffázsokra, a kompozíciós érzék tökéletes hiányára, és a csapnivaló fényelésre, kontrasszttalan színekre egyszerűen nem mentség az, hogy "mi nem is akartunk fotorílt"... -
Egy kis kiegeszites... ilyen boltiv letezik. Muvtoribol is tanultuk, hogy gyakran alkalmaztak ilyet... a kaposvari birosagon is ilyen van. (Arra gondoltok, ahol egy vilagos V alak van kozepen, nem? Olyan a kaposvari birosag ablak feletti reszte is)
Ilyen kek teto is letezik... egyszer lattam eletemben, ezen a hazon jol mutat, de amugy nem tetszik a kek teto.:D
Az elrendezes kicsit furi, de belul lehet, hogy jo... csak a tetot nehez lehet megcsinalni.
Ami viszont kapasbol eszembe jutott... ott van bal oldalt egy bohom nagy fal, es van rajta egy iciri piciri ablak. Engem ez kicsit zavarna, ha a hazban laknek. -
zenoka #35019 mentegetozom;)
zold-piros szinteveszto vagyok tok jo a fu:)))
a tobbit megertettem:D lehet hogy neki fogok esni emgegyszer csak egy kicsit uljon le bennem egy ket hetre..de a kek teto marad:)) -
bencsab #35018 Maga a látványterv szép, bár a világítással még lehetne játszadozni.
A fű színe nagyon természetellenes, valamit a zsalugáterek is anyagszerűtlenek.
A tégla színét iszonyatosan elcsípted, nagyon szép lett, a felületére én tennék egy kis érdességet még, így kicsit művi. És pont ehhez a téglához nemigazán jó választás a kék tető. Egy antracit zsindellyel jobban el tudnám képzelni. -
zenoka #35017 dehogy sok...sot koszi hogy foglalkoztal vele;) 
meg nincs mas nezetbol szerintem nem is lesz..erre a nezetre lottem be mindent..sajna..majd a kovetkezo hazikonal:D
szoval ezt ugy csinaltam hogy valahol a neten talaltam egy alaprajzot megtetszet oszt ezt sikerult kihoznom belole..epiteszethez nem nagyon ertek talajmechanikus leven max az alapozashoz:DD
szoval a boltiv emelekekbol taplalkozo valami hogy valahol lattam mar ilyet sacperkb.
A zsalugater szerintem sejtem mi de nem vagyok benne biztos..az anyaga sargasfeher pici reflection 0,5 gloss-al:))
a teto kiepites az igy hasrautes volt..most vegig gondolom a belso elrendezeseket tenyleg furcsa:D
a cella hangulatu ajto a belso vilagom zartsaganak szimboluma:DD -
edit:*másik tető FÖLÉ* -
NFRnek nem rossz!
Más nézetből van még render?
Én kék cserepet még nem láttam, de biztos van ilyen is.
A bal oldali ablak nem nagyon tetszik, egyrészt ilyen boltövet nem nagyon szoktak csinálni, hanem közvetlenül az ablak felső határán szokott lenni. A párkány sem ilyen vastag, de ha igen, akkor állított téglákból van kirakva. A zsalugáter milyen anyagból van?
Illetve még azt nem értem, hogy a körablakos tetőrész a törés után miért a másik tető felé érkezik, miért nem ahhoz csatlakozik?
A bejárati ajtó meg kicsit cella hangulatú :)
bocs ha ez sok így elsőre.. -
Jól néz ki!
A többit majd a többiek:) -
MrGeE #35013 nájsz 1 !!! -
zenoka #35012 Estet!
NFR/szarnyprobalgatas..igy sikerult jo moka volt:D
aze fikazatok please legkozelebb mit kenne jobban..az oke hogy mindent de egyebkent..:D
-
Visszatérve a látványtervekhez:
Nyilván a látványtervnek egyáltalán nem célja hogy fotorealisztikus legyen. Van olyan is, van más is. De ez a ruszki srác egyértelműen a fotoríl vonalat követi, és vannak elég szép és élethű képei. Figyel a tetxúrákra, a fényekre stb. Pont ezért volt zavaró egy bénán beállított tükröződésű 20 polygonos wécé :) -
Barátom inkább a matekkal foglalkoznál :) -
Hehe... :D -
Ehh azt nem is néztem :c)))))) -
zenoka #35007 35000 ezredik hozzaszolasnak pont jo:D megjegyezheto a legkozelebbi alkalomra:DD -
jeeeeah :c)))
Ez kellett nekem :c))))) -
putyi #35005 a materialnál lehet beállítani, hogy hanyadik frame-től induljon -
Bitmap\Time\Start Frame, figyelj az End Conditionre is. -
az nem jó. attól még az avi ott van és fut. csak épp nem látszódik. nekem az kellene hogy egy megadott frémnen indúljon el. valahogy biztos meg lehet oldani. :(
nincs kedvem majdnem 8 videót megvágni, csak azért hogy elötte legyen annyi álló frame, és belőni is nehezebb az animhoz hogy mikor kell elindúlnia. és mivel nagy az anim nins se időm se kedvem annyi tesztrenderre :(
Próbálkoztam már mindennel de ha egyszer bent van az avi texturában onnantól kezdve az már el is indúl az eslő frametől akármibe teszem bele. valami olyan kellene nekem hogy a materiálba behuzandó cucc változzon vagy hogy lehessen menet közben új materiált átdobni. vagy fogalmam sincs hogy hogyan lehetne. :(
És googliban sem leltem semmit. pedig biztos sok embernek töri ez a fejét ... -
4D #35002 Az avi material opacity-jét kulcsold pl.
-
ehh megelőztél :c)))) -
1, az hogy kezdő vagy nem ok arra, hogy ne olvass.
2, a bannerben mindjárt itt az oldal tetjén rögötn ott a megoldás arra, hogy hogyan tudsz érvényesűlni( Súgó Google )
3, ha se az 1, és se a 2 es pont nem szimpatikus neked, akkor az oldal alján találsz egy szép részt a neve Kereső. amivel ebben a topikban tudsz keresni. a megfelelő kulcsszó a tutoriál.
4, kb 4 oldalt kell visszalapoznod és máris találsz egy linket ahol igen hasznos oldalak vannak. (keresővel 30 mp volt)http://www.thomasgins.hu/sg/tutors/
5, ha már mopst nincs benned akkor elszántság, hogy az első 4 pontnak megfelelj, én a helyedben nem foglalkoznék a maxxal. mert amit te láthattáál valahol amitől kedvet kaptál hozzá az csak a jéghegy csúcsának egy mórzsája lehetett.....
Bocsi nem akarlak megbántani csak kb naponta 2 en írják be hogy most kezdik hol van tutoriál holott az egyik legjobban dokumentált programról van szó :(
Pedig ahoyg megnéztem a reglapod eléggé sokoldalú ember lehetsz :( -
google: tutorials -
Sziasztok! Kezdo vagyok 3dsMaxban... Honnan kezdjem a tanulast? Van e valami jo leiras a neten kezdoknek?
Elore is kosz.
Udv. PTR