63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch #34757 a bekapcsoló gomb panelen nincsen perem...
a kijelző sarkai lekerekítettek, és egy szintben van a házzal...
a navkerék nem emelkedik ki, közepén a gonm az egy nagyin picikét...
jahhh...
a bekapcsoló-jack panel, azaz a teteje fordított elrendezésű: jack ajzat - "távirányító" 2 (! - nem 3) érintkezős bemenete - HOLD gomb
bocs... itt figyel az asztalomon :D -
nekem tetszik de majd a texturázásra leszek kíváncsi -
dradge #34755 Bocs elcsesztem a linket itt a rendes
-
dradge #34754 Hi!
Elkezdtem egy iPod-otMég elég félkész de alakulgat!Egy véleményt had kérjek!Ime: http://media.proxnet.hu/upload/20070110/14281216298.jpeg -
Muhahaha. :D -
ehh... most latom... a Max tart a 9es verzional!
(Akkor se fogok fizetni azert, hogy tudjam szerkeszteni az irasaimat!) -
Ez bizony igy van. A maya mar 9es verzional tart, plusz van benne kanna is. Ezek megfellebezhetetlen tenyek kerem alassan!:)
Najo... inkabb elkezdem megirni a vizualis kommunikacio beadandom szoveget. Kicsit elaludtam, esvan masfel oram a leadasig kb.:D
-
Hogy elhallgattattad az ipset:) -
jah tudom meg meg ugyse kaphato :) -
Esőcsatorna is lesz,vagy belefolyik a sörbe az eső?:P -
zenoka #34747 ejj..nem ugy kell hanem minden honabban a fizu 10 % kat felre teszed s akkor 10 honap mulva megvan:) ees akkor a haztartas sem erzi meg:D -
HI!
2 vizsga között elszórakoztunk mi is a vrayproxy fűvel. A tákolmány ami rajta áll, az majd egy kis fedő szerkezet lesz, pár asztal meg szék lesz alatta, a tűzrakóhelynél (tube) étkezők biztonságát biztosítja majd :)
Még erősen WIP!
wisteria 1
wisteria 2
F -
ehh egy havi ramenne :) a 8 gesre asszonyka nem orulne neki :) -
marcee #34744 4GB memóriával 499-, 8GB-tal 599 dollár. -
zenoka #34743 maradjunk a haznal:
Iphone az SG-n:) -
nenad #34742 nehogy aztan admin kelljen ide is. Mondd csak te nem a aNtI d21 eLiTe tRoLL gruop former membere vagy?
Melo hijat atjottel a sg.-re
-
Midas #34741 Mert annyira ismered őket ^^ -
ha nem semmi mennyibe kerul nekem kell ilyen ;D -
Igen, Boba szájából ez erőteljes irónia... :D De a tény az tény, Maya tényleg nem olyan advanced, mint MAX. -
Fisch #34738 OFF: iPhone - from Apple
http://www.youtube.com/watch?v=xvMasa9gfEc&eurl=
beszarás -
nenad #34737 hehe, eppen o az aki tudja :-) -
Midas #34736 Maya sokkal advencedebb mint gondolnád..... -
zenoka #34735 lehet azt legalis szoftverrel csinalni s rogton nem warez:P:) -
jeha,hurrá,mennyi magyar tutkot találtam ^^
nem ugy mint egyes progikhoz... -
"Meg mindig nem warez topic!"
-
zenoka #34732 csak nem legrosszabb esetbe ralehet meg allni a festmeny hamisitasra;) abban ugy is tobb penz van mint a matte paintingben:D -
Ha nagy a gaz, valtunk XSI-re... de van meg jopar alternativa. De remelem a vilag CG vege nem jon el! Meg Matte Paintingbe se.. -
zenoka #34730 haaaaat en felek az ilyenektol:D ha csk az autocad s a max kapcsolatat nezem mar akkor is:D nem biztos hogy jo lesz nektek de ne nekem legyen igazan:D
Doomista: csak semmi cinizmus a kanna szent dolog
:)))
-
huha,teáskanna,de tea legyen benne ! -
Jo, maya meg nem annyira advanced mint max... De van remeny!!! Most, hogy megvette Autodesk (imadkozzunk erte!) talan kerul vegre bele egy teaskanna is! Igy nem elet az elet:( -
zenoka #34727 me nincs benne beepitett kanna:P
nemfogom fel epp esszel hogy mi tortent a gepesszel:D (bocsi en is gepesz voltam valaha) -
volt már szerencsém mayához,3dsm-hoz,és lighwavehoz,nah meg maga az autocad 2007 ami megvan,mivel gépészetes vagyok.
szoval azért tudom hogy mi kell nekem ^^ -
Me'? Jobb?
-
Jobb mintha azt kérdeznéd h a maya jobb progi-e:PP -
én hétvégén kapom meg a progit,érdekel ez a 3d világ...
bár nem mondom hogy soha nem használtam ilyen programot ^^ -
Fisch #34722 passz...
gugli adta... :D -
nenad #34721 rossz a hatter,rossz a megvilagitas (zold beeg rendesen, gi nem nagyon latszik a verendarol/setet van stb).
egyebkent nem rossz, egy kis plusz idovel sokkal jobbat lehetne csinalni
-
nenad #34720 mijez a win95 windok? -
Ha kell GI is. 2t renderelsz, egyet a bomba alfának és a GInek, itt render element alpha (bár ezt mindig csinál :) és VRayGlobalIllumination legyen bent, itt a talaj legyen Matte object, egyet pedig rendes talajjal (nem matte) és render elementsben hozzáadod a VRayShadows-t. Ha matte az object, akkor nekem nem volt hajlandó külön passban megjeleníteni az árnyékot. -
Sziasztok, poserbe csinált haverm egy figurát meg animációt, de maxba nem tudjuk átenni csak külön a figurát az animálást már nem viszi át. Próbáltuk exportálni 3ds fájlba vagy obj fájlba de sehogyse müködik. Van erre megoldás?? Ha tudtok mihamarabb válaszoljatok!