3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
Mindkettõnek megvan a maga elõnye/hátránya és a felhasználási területe.
//ha hülyeséget írtam volna, javítsátok, thx 😊
Oryon
Vagy a gumi felülete poly/patchbõl ilyen redõs? <#conf>#conf>
én most kezdtem el tanulgatni a polygonos modellezést és az a problémám, hogy szeretnék egy papírvékony felületet csinálni és azt alakítgatni. egy tutoriálban plane-t használ de nekem csak az egyik oldala látszik és nekem mind a kettõ kéne.
Hogy tudom megcsinálni?
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A renderidõ viszont jó!
per aspera ad astra
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Újból zargatnám a társaságot 😄
Nem mondhatom, hogy volt egy kis idõm és alakítottam egy kicsit rajta, mert szinte totál újra csináltam és ismét sok idõmbe telt 😞
De mindenképpen megérte:
Most az agyon optimalizált objektek low poly száma 20.000 alá csökkent, hála a displacemapnak 😄
A Shadereket is agyon próbáltam optimalizálni...így némi zajért cserébe:
A végeredmény: 20 perc alatt lerendereli a képet 😊
Ha nem kell már hozzányúlni a kerékhez, akkor jöhet végre a többi...remélem 😄
A gumin a bumpot jobban ki lehetne emelni talán magasabb AA-val, de mivel fekete gumi shaderrel nemigen látszik, így kevésbé lényeges.
WIP - Gumi disp + bump bemutató
Oryon
Ebbol soha nem lesz tej feeling. valami harominukusabb hdri-t vagy akarmit hasznalj, ami nem szinez at mindent, hanem csak egy finom atmoszfera jelleget ad.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
reggeli ital😊
\"So always look on the bright side of death\"
Én még nagyon kezdõ vagyok ezzel a progival de már csináltam 4 kis gyenge 3D-s dolgot. Ha valaki mond egy jó címet ahová képet tudok feltölteni azt megköszöném.
PS3 ID: SDani456
amúgy faxa!
per aspera ad astra
feheritse vazze!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
per aspera ad astra
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
az 1 thread kb olyan gyors volt mint a 8.
Intel 3.0ghz, HT on
renderers.current.system_numThreads=8
sima egyutas procin is megy 😄
nemtom lasabb e vagy gyorsabb kiprobalom 😊
Elõször is köszönöm azt a link-et GixEr. Nagyon yo progi nagyon tetszik csak még kezdõ vagyok ezért kéne segítség. Nincs ehez magyar leírás? Valaki tud crack-et nem tudom mit fogok 30 nap múlva csinálni.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
kiprobalod a trialt, es ha tetszik, talalsz valamilyen megoldast.
30 napig mukszi, addig siman el tudod donteni hogy tetszik e vagy sem.
eleg sok ilyen software van
pl cinema 4d - www.maxon.de
softimage xsi - softimage.com
stb
A szem most hogy is van?😊
Fekete gömbben egy piros,vagy ez tükrözõdés?