63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #34797 Izé.Talán így.
-
4D #34796 Danke danke.
Így az influenzában.
De legalább NFR kedhettem magamnak.
Már 1 ideje akartam vmi jungle feelinget, ne lőjetek le mert Vue.
Ezért csak kicsiben a kép.
Itt meg nagyobban
Deep inside -
Király, én is kipróba -
köcce ki fogom próbálni :d
-
GixEr #34793 Van, 3DRipperDX a neve, kiszedi a jatek kepernyojet(ninden olyan objektumot ami a jelenetben van) full texturazottan, DX shaderekkel egyutt. Kapsz hozza egy Max plugint amivel be lehet olvasni az elmentett "scene"-t. Egyetlen hibaja, hogy kicsit torzit de a scale-val vissza lehet torzitani(ha a beallitasokban a FOV-ot allitgatod javulhat a helyzet). -
zenoka #34792 dehogynincs anno a d21 en irta valaki hogy directx es jatekok bol lehetet kilopni a modelleket mikozbe jatszottal vele vagy valami ilyesmi:D ha jol emlexem textura nelkul.
de ha agyonvernek sem tudom hogy mi volt a progi neve csak bele bele olvastam anno abba a topicba... -
Köszi ujrakezdtem a beállitásokat mert már eléggé összevolt keverve.Ha beraktam egy omnit akkor nem látszodott át az üvegtál sima sunnal meg igen és bekapcsolt affect shadownál is,de ha caustikot is ráküldöm akkor sunnál sem látszik át.
A naporát is megoldottam köszi a linket találtam egy jo képet ott, nem kell texturázni mert elég egyszerüen van megoldva az ora.
Engem is a repülés érdekel és az egész 3d-be azért fogtam bele hogy tudjak repülömodelleket késziteni.Eddig csak az FS-bol tudtam behozni a modelleket ,de sajna nem tökéletesen hogy modositani tudjak rajt,mert szétesett a modell.
A mdl2dxf konvertel progival lehet probálkozni és ha valakinek sikerül használhato modellt kihozni belöle akkor a beállitások engem is érdekelnének. -
nem olyan dinnye kérdés ez . engem is érdekelne hogy egy két gameból hogy lehet kiszedni dolgokat. pl az armyból a pályákat meg hasonló-. kár hogy erre nincs valami prg -
alienintruder #34789 Sziasztok!
Abszolut nem értek a 3D-s dolgokhoz.
Csak felmerült bennem,hogy hátha...
A kérdés:véletlenül nem lehet játékokból (ki ollózni) modelleket?
A repülőgépek érdekelnek,ezért:Lock On-ból,Il2-ből?
Ha igen:hogy?,mivel?
Ha nem:akkor bocs a csacskaságért:)
-
Googli elég sok online (java) progit listáz, ha rákeresel napórára. Például itt egy. -
Egszer láttam egy napóratervezó progit,de már nem tudom h hol,mintha magyar lett volna... -
Szines árnyékhoz kapcsold be az affect shadow kapcsolót a refractnál. -
Na én is gyártottam egy kis NFR-t csak még a renderbeállitásokkal bajlodok.Nem tudom hogy miért nem lesz szines az üveg árnyéka.Meg van valami tapasztalati általános beállitás kül-és beltérre Vraysun és physic kamerához hogy ne legyen tul sötét vagy kiégett a kép.Az egész délelöttöm ezzel ment el, hogy kitaláljam.
Más tudna nekem valaki abban segiteni napórához számlap texturát hol találok már mindent végignéztem de csak kész fényképeket találtam amibol nem tudok texturát csinálni. -
putyi #34784 há mé?
az első mondatban leírtam, hogy mitől lehet a render fekete.
na jó, a másodikban poénkodtam. -
zenoka #34783 a gugli? ha' akkor ott a yahuuu:D -
Az is elromlott!
-
zenoka #34781 na de ha veszel egy uj telcsit a regi utan akkor eloszor elolvasod a hasznalati utmutato vagy magadtol kikiserletezed s nem kezded el rogton a gyartot hivogatni hogy hogy kell sms-t irni a telefonon:DDD
ha valakinek a google ujdonsag akkor engedelmesen bocsanatot kerek a cinizmusert:DDDD -
mekkora genyók vagytok..
Figyi sztem töltsd fel a scenest valahova és majd itt a nem túl kedves de annál profibb emberkék megnézik mi nincs jól beállítva.
Gyerekek senki nem úgy kezdte ezt hogy rögtön tudta mi az a vray meg a max meg a google.... :) -
zenoka #34779 ejj ne halgass a gonosz csunya bacsikra szorakoznak Veled!!:)))))
katt ide s en megoldom minden gondod s kitarul elotted egy szep uj GIben gazdag vilag ahol nincsenek csunya max alapmaterialok amik hasznalhatatlanok s senki nem tudod meg veluk semmit alkotni...:D -
De deg vagy
-
MrGeE #34777 LOL
-
Elromlott.
-
putyi #34775 kamera a falban, padló alatt?
be van x-elve a render panelen a New York by night gomb. -
Ha skyligh-ot használsz, akkor a vray enviromentbe a skylight-ot pipáld ki, lehet, hogy ez a bibi. -
Fényforrás van? Ha VRay fényforrás, akkor elég nagy/erős? -
dradge #34772 Helló!Ismét én vok:P!Elég tág fogalmú kérdést fogok most föl tenni, de azért megkérdezem hátha segítségre lelek.Szóval.Miért nem renderel a Vray?Pontosabban renderel csak fkete mard a képernyő!A lincece-el nincs gond az biztos ráadásul Vray materialokkal csináltam mindent(thx marcee)
Mi/Mik az elsődleges dolog/dolgok amit meg kéne néznem!Köszönöm -
dradge #34771 ezer kösz marcee -
marcee #34770 vray-materials.de -
dradge #34769 Fisch! Ahogy levágtam te eléggé otthon vagy a 3d-ben!Tudnál nekem mondani egy oldalt ahonnan Vray materialokat tudok letölteni?Vagy az alap maxos materialok is jok?
Nem hiszem!Az iPodhoz kéne:D -
cyberboci #34768 thx és sorry -
Fisch #34767 Shake RULEZZ! :D -
Miért kell ezt ezer topicban megkérdezni? Ez olyan, mintha kiállnál a tér kellős közepére, és elkezdenél üvöltözni, jobb esetben is csak hülyének néznek.
Nézd meg ezeket.: Digital Fusion, Shake, Combustion, vagy bármilyen kompozit progi, de még a Pinnacle studio-val is megoldható... De még MSPaint-tel is, ha ügyes vagy. -
cyberboci #34765 csáztok! nagy segítség kéne... szoval ha csinálok egy animációt és bele akarom tenni egy filmbe akkor mien progival csináljam? tudjátok, ugy akarom beletenni , pl green vagy blue box ... pls segítség -
dradge #34764 Nem kaptam fel a vizet abszolut!Köszönöm a tanácsokat meg is fogadom őket legközelebb, de ezen én nem fogok fönnakadni, és ezért nem kezdem elölről az egészet!Nem vagyok én csoró csak máshova raktam a pénzt amikor mp3 lejátszót vettem!
Amúgy mit tanácsoltok a kijelző texturázásához? -
Fisch #34763 na jahh :D -
Nem kell am megsertodni, nem az volt a cel, hanem ha csinalsz valamit akkor azt csinald ugy ahogy a valosagban van, mivel ez egy valos letezo targy, masok is belekotnenek az ilyen dolgokba, de ezek nem rosszindulatu hozzaszolasok, hanem epitojelleguek, ugy hogy ne kapd fel a vizet. -
Fisch #34761 nem kell bocsánatot kérni, véleményt kértél, csak leírtam az észrevételeimet...
hogy meg tudsz-e engedni magadnak egy iPodot, az szerintem itt senkire nem tartozik... egyéni szocprobléma...
de szerintem ha valamit elkezdesz modellezni és az nem concept, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy valósághű legyen, ha meg csak gyakorolsz akkor nyomjad a teapotot... azé van... :P -
dradge #34760 -tudom hogy fordítva van
de igy raktam be a blueprintet
és már nem akrtam megcserélni
mert elkezdtem a modellezést!A lényeg ugyanaz szerintem!Nem azon van a hangsúly hogy melyik oldalon van a bekapcsolo gomb hanem azon hogy gyakorlom a modellezési tecnikát és a renderelési beállításokat
ez még csak egy félkész darab
nem ilyan Clay render lesz rajta
Egyébként a kijelző texturázásán én is godolkodtam hogy hogy fogom csinálni!
Jah, és fisch!
Bocs hogy nem tudtam még megengedni magamnak egy iPod-ot és egyel több pöcköt csináltam rá!
De igérem neked kijavítom a hibát!Bocs!
-
-
zenoka #34758 ehe kesz oda a lelkesedese:D
dradge: ez alapjan csinaltad: http://cgsector.com/page.php?45
mert akkor nem lett rossz..anyi a gond ezzel a tutorral szerintem hogy tele van boolennel..az meg rakoncatlan egy kanca...majd probald meg anelkul megcsinalni egyszer ha lesz hozza erod!