3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En inkabb elkerulnem.
amit most csinalok az kb 6-700K poly epulet, aztan meg joparezer instance fa/bokor/egyeb.
Nemtom hanyezer instance-nal tartok, de mindent ezzel csinalok es sokkal sokkal gyorsabb mint opacity-s tree. Ugy becsulom olyan 40,000 instance lesz a vege.
500 megat hasznal a renderelsre dynamic modeban. 850 megat adtam meg neki maximumkent, Es mivel uj dolog nem lesz mar benne ezert e fole nem is igen fog menni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
koszi nommy
Szóval kb 400k poly az épület és a terep, plussz átlag 100-200k egy db fa, amibõl (kényszerbõl) csak 30db van a látványban (kb 150db kellene). És minthogy a gép éjszakánként számol, erõssen támaszkodok a batch render és a manage scene state funkciókra. (kameraállásonként változó irányultságú vray sun-hoz és enviromet hdr-hez kell csak) Amióta a proxy fák bentvannak a jelenetben azóta egy-egy scene state restore-ra kapok egy enyhe fagyit. (a64 x2 3800+, 2GB, 6600gt, win xp sp2. Mellesleg a scene nyitogatására/renderelésére felugrik a swap file 1.5-2GB-ra, a ram-ból meg egy giga szabad, hogy a franc esne bele.) Ezek amúgy 3000x2000-es képek, nagyjából 2 óra alatt vannnak meg, fák nélkül 30 perc volt darabja.
link
\"So always look on the bright side of death\"
Csináltam egy textúrát felnionek photoshoppal vagyis hogy egy világos szürke alapra tettem sarat és amikor beteszem raytrace-nek a metarial editorba akkor az a világos szürke textúra ilyen sötét lessz. Hogyan lehetne azt megcsinálni hogy az alap szin megmaradjon de mégis legyen rajta tükrözõdés?
KÉP
(\__/) ( X.x) ( } . { )
link
de sztem tobb lesz, majd kiszamolom.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A polygonszám majd érdekelne ha készen vagy.
Vagy igen, elõ a "farbával", felcsigáztál.
😊
Dehogynem, csak Vray-el ezt nehéz lett volna.
Ultrabrutál tárgy közeliekhez, kisebb belsõkhöz marad is a Vray, de nagy nyílt, és növényes komplexekhez momentán asszem Vue.
Ez kompromisszum, de ez van.
A kenderre gondoltam.
Mostmár maxban nem is renderelsz?😊
Hogy a klasszikusokat idézzem😄
Volumetr.NFR
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Oryon
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
egyebkent lehet benne valami mert itt az exponential es a HVS exponential kozott oriasi kulonbseg van. Meg aztan ami ujabb kepeket lehetett latni az mind baromi jo kontrasztal rendelkezett mind szin, mind fenyesseget illetoen
Physical sky bepitve stb. Git tud szamolni irradiance cache vagy photon map, vagy photon map GPU vagy path tracing.
ELeg jo.. FOleg iNGYEN!

sebesseg is meggyozo..
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Valaki nem tud nekem olyan oldalt adni amelyen tutoriálok vannak? (Amiket ismerek www.evermotion.org,www.3dtotal.com) Ha valaki tud jo tippeket az mondjon párat. (Ha nem baj) Mostanában sokat fogot szerintem kérdezni mert egy hete sincs, hogy elkeztem foglakozni ezzel a dologgal.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
valaki tudna küldeni valamilyen kerti garnitúra modelljét. asztal plusz székek.a cím privátban
attachold a leveleket a gallyakhoz, a gallyakat a torzshoz etc.
egy db gemotria legyen multi sub object materiallal..
egy fat erdemes egy fileba menteni.
nekem is igy van, 2-3 fele.
azt mondjak 20 000 korul van a hatar/object/proxy instance