63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    view/face style/...
    Szerinted a procit használja jobban vagy a ramot?:)
  • ThomasGins
    Nah,nekifexek én is skechupnak...
  • Fisch
    hehe... jó kis számok... én meg sem szólalok.. :P
  • marcee
    Hehe, úgy látszik ez egy ilyen nap: én 512-es kábelnetről akartam még karácsony elött 400Ft-tal drágábbért 2Mb-re váltani, mostanában derült ki, hogy a módosítási kérelmemet elkeverték, de szerencsére a pohly fórum egyik moderátora segített és éppen ma kapcsoltak fel 2Mb-re. Meg is van ez a sebesség, nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt mikor és milyen mértékben emelik majd az adsl után. (egy mai it.news hír szerint "még idén")
  • repvez
    hamár szoba került a sketchup akkor tudja valaki hogy hol lehet az alapanyag átlátszoságát állitani mertha csak egy kockát is lerakok már kitakarja képet igy nem tudom rárajzolni a köv. formát.
  • Free
    nah akkor mégis az a megoldás lesz ? :c)
  • Free
    Látjátok nekem Externetnéál nem voltak ilyen jellegű gondjaim. mindig a beigért sávszél fölött vannak a letöltési sebességeim. 2 Mbitnéál majdném 300K val jönnek le a cuccok. és minden méréses teszt 2,7 1,9 et mutat.
    csak az a fránya feltöltés maradt 20 k n :(
  • nenad
    ha mar internetnel tartunk, ma megerkeztek tesztelesre az elektromos halozatot hasznalo adapterek, igy nem kell csinalni semmit csak bedugod, es megy. Hihetetlen jo a cucc.
    Egy UTP a csatlakozoba, az konnektorba, es csao, van net mindenutt.
    Beszaras.
    kb 75$ egy plug.
  • repvez
    én ma váltottam 1mbit-röl 2-re de a sebességteszten csak 1700kbit körüli értéket mutat remélem lesz ez többis és majd erre rájön még az emelés is
  • Malakai
    Spec a vivanet se jobb, ezt ott is eljátszották...
  • Aldaryn
    Hehe... na nem így van az, legalábbis én konkrétan tudok ellenpéldát mondani.
    Másfél évvel ezelőttig egy anno még Axelero DSL-t élvezhettem kis lakomban 2MBi sebességen, majd, 1,5 évvel ezelőtt egy akkor már T-Online részéről végrehajtott szerződés módosítás miatt 1Mbi-re esett vissza, mert mindaddig tartaniuk kellett a 2MBi-et, ugyanis előző szerződésben ez volt. Az újabban csupán valami 512K -s vagy valami hasonlóan minimumot kellett volna tartaniuk, és amikor reklamálni mertem, azt mondták, hogy örüljek, hogy 1MBi-et adnak. Így konkrétan megmondták, nem is szépítgették. Szóval, legyek én boldog. Ígí most várjuk, hogy leteljen a hűségi időszak amiből hátra van még pár hónap, és aminek több mint egy évét úgy töltöttük, hogy 2,5x annyit fizettünk, mint amit kaptunk.
  • Met
    thx
  • zenoka
    igen belvaros getto 7 ker.
    Koszi az informaciokat gondolom sokunknak felnyitottad a szemet:)
    meglasuk meglassuk:D
  • Malakai
    Kijelölöd mindet és megadsz egy nagyon alacsony weld értéket.
  • Boba
    Nem, lasabb semmikepp sem lesz. Mivel nalad 3 megabites net van, es megy a 3 megabit -> a kabel birja a 3 megabitet. Az tutira maradni fog. Az, hogy lesz-e 8 megabit ettol a par dologtol fugg:
    -tavolsagod a kozponttol
    -jel/zaj arany (kabel minosege) es a modemed bemeneti jelerossege
    -regi modemed van-e... de mivel 3 megasod van, ezert az mar biztosan ADSL2-es, szoval csak az elso ketto lehet.

Ha 1-2 km tavolsagra vagy a legkozelebbi elosztotol, es nagyvasorban laksz (feltetelezem budapest) akkor jo eselyeid vannak a 8megabitre is. En csak vazoltam a lehetosegeket, hogy nem minden fenekig tejfel. De majd ugyis meglassuk.:)
  • zenoka
    szoval ha volt egy 3 mbites elofizum s tok jol mukodott eddig s ezzek belebaromkodnak lehet hogy meg szarabbul jarok ugy hogy nem ezt irtam ala anno plusz onkentesen modositjak az aszf-t ugy hogy max egy ertesiot kuldenek s nem tudok erre mit lepni...hmm..ha ilyen az se gaz..en szeretek birosagra jarkalni (rutinos vagyok) :D
    no hagyjuk majd kiderul:D
    NFR-eket ide!:)
  • Met
    Köszi, működik de, nem zártak a körvonalak és ezért nem tudja kitölteni rendesen, ez nem gond mert össze weldelem a csomópontokat de az érdekelne, hogy nem jelöli e a max, hogy melyik nincs összekötve, hogy ne kelljen minden végigmenni
  • Boba
    A 4 megabites vonalhoz elvben 256, a 8 megabites vonalhoz pedig 512es feltoltes lesz a maximalis. Ala Francia orszagi megoldas.
  • Boba
    Olvasd el kicsit figyelmesebben a levelet, es tajekozodj... a 8 megabit az "up to 8 megabit"... vagyis a maximalis. Ez fugg a legkozelebbi kozponttol valo tavolsagtol (1000-1500 meternel tavolabb vagy akkor max almodozni lehet 8 megabitrol elvben), a modemed korarol (DSLAM ADSL2-ben tudja-e hajtani, satobbi) es a kozpont-kozted levo zaj mertekerol.

Kb a felhasznalok vonalanak 60%a nem alkalmas 8 megabites jel atkuldesere, sok helyen pedig 1-2 a hatar, helytol, kabelminosegtol fuggetlenul. (hogy a modembe hany db-s jel erkezik, hany szazalekon van kihasznalva a savszel, satobbi)

Szoval orulni lehet, de majd csak azutan, hogy megtorten a moka. Nem 8 megabitet igernek, hanem _minimum_1-et... az a folotti "lehetosegert" fogsz majd tobbet fizetni. Ajanlom elolvasni a szerzodes valtoztatast is amit a T-online automatikusan megkot az ugyfelekkel anelkul, hogy tudnanak rola. Csak egy pelda... ma ejfel ota _nem_ fogadnak el olyan hibabejelentest, hogyha valakinek 3 megas vonala van, es csak 1 megaval megy a net. Ugyanis a minimum sebesseg megvan.

Bocs, nem akarok itt Trollkodni, csak gondoltam leirom.
  • zenoka
    az fatya.. no akkor mi csak letolteni fogunk feltolteni nem:D
  • Free
    Eddig ha jól emlékszem 3 szor vol,t sávszélesség növelés de a feltöltés mindig maradt ugyan annyi :(
    Szóval ne reménykedj
    Voltam valamelyik nap egy küldföldi DC hubon és az emberkék 80% a 10Mbit/10/Mbit es kapcsolattal volt fent.
    Nah mi azt sosem fogjuk elérni. vagy csak akkor ha már mindenhol máshol 1G/1G lesz a sászél
  • zenoka
    jaja enternetnel azt igertek hogy elso negyedevben megtortenik az atalas.. 8 mbittel fogok tolteni jupeee:D kivancsi vagyok hogy a feltoltesi sebesseg valtozik e..jo lenne
  • Free
    Erre rohadtúl kíváncsi leszek a feltöltés meg marad a jó kis 256 meg 512 :(

Tisztelt Előfizetőnk,

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az idei évben Előfizetőink között tisztelhettük Önt, és bízunk benne 2007-ben is az Externetet választja szolgáltatójának. Az Ünnepek közeledtével, ezévi utolsó hírlevelünkben jó hírekkel szolgálhatunk, és egy kis ajándékot is szeretnénk adni Önnek.

1. Ingyenes ADSL sávszélesség-növelés
    Nagykereskedelmi partnerünk tájékoztatása szerint az ADSL hozzáférések maximális letöltési sávszélessége az alábbiak szerint kerül bővítésre:

512 Kbit/s --> 1 Mbit/s
    1 Mbit/s --> 4 Mbit/s
    2 Mbit/s --> 8 Mbit/s
    3 Mbit/s --> 8 Mbit/s

A bővítés január közepén kezdődik, várhatóan néhány hónapot vesz igénybe. További részletekkel a jövő év elején tudunk szolgálni.

2. ADSL hozzáférés - telefon előfizetés nélkül
    Nagykereskedelmi partnerünk tájékoztatása szerint, várhatóan 2007 első negyedévében lehetőség lesz az ADSL szolgáltatást vezetékes telefonelőfizetés nélkül is igénybevenni. További részletek ezzel kapcsolatban 2007 elején várhatók.
  • fle go
    Tom nem warez, de nincs meg veletlen valakinek a max 8, 22. rar tomoritett fajlja?
  • zenoka
    hmm..akkor a lenyeg az hogy aze' nem art elsajatitani egy kicsit:D
    baar toltam mar benne kannat:DD
  • nenad
    nem hinnem,
    sztem ez egyfajta stilus, valamelyik irodanak tetszik, masiknak kevesbe,
    egyebkent ha megnezed, van mar vray, maxwell, meg xy renderelo hozza.
    Ez sem veletlen.
  • ThomasGins
    photo match videók elég jók a honlapján...
  • Boba
    En a sketchup free valtozatat probaltam... hat valami eszmeletlenul jo, gyors es konnyen kezelheto ez a progi. Meg kell nezni az elso bevezeto videot, es utana _azonnal_ tudja hasznalni. A toolok ugy mukodnek ahogy az kell, auto cleanup van az extrude utan meg ilyenek. Nekem nagyon tetszett!
  • zenoka
    johat nem lehet mindenki mayeeer valakinek van normal elete is:PPP :))))

erdekes ez a google-s 3d terjedese..felo hogy ezek utan a megrendelok meginkabb odzkodni fognak a tisztes latvanytervtol azzal a jelszoval hogy a szomszed kisfija a skecsáppal megkora dolgokat muvel... vagy nem ilyen borongos a helyzet?
  • ThomasGins
    engem e
  • nenad
    ecsem mennyi szamitogepes analfabeta! :D (csak viccolok)

kijott a csudalatos google sketchup pro 6. Mar tamogatja photobol is 3d model keszitest. Akit erdekel.
  • ThomasGins
    Ha más nem akkor a középsőt:D
  • zenoka
    Thomas: latod a fiatal nemzedeknek is lehet ujatt mutatni:DD
  • bencsab
    Báhh, én sem. De fasza!
  • Aldaryn
    Wow! Ezt nem is ismertem... :o)
  • Free
    jah és ilyenkor rájövök mindig arra hogy eszméletlen piszkosúl rohan el az diő felettetek :c)))
  • ThomasGins
    screenshotra ajánlom az alt+prtscr kombinációt,akkor csak ablakot másol:D
    NC rulez!:)
  • Aldaryn
    Hátborzongatóan gyorsan kezd el az ember nosztalgiázni... :D
  • Aldaryn
    Igaz. :P De a legtöbbször az okozza.
  • zenoka
    azaz dosnavigator nem jutott eszembe...kircsi volt...meg amikor cimbikkel berheltuk az autoexe.bat hogy mar bitetal totbb memoriat tudjunk felszabaditani egy jateknak s vegre elindult..hmm..:D
    Jah 8 karakter ehehe:D