63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
view/face style/...
Szerinted a procit használja jobban vagy a ramot?:) -
Nah,nekifexek én is skechupnak... -
Fisch #34915 hehe... jó kis számok... én meg sem szólalok.. :P -
marcee #34914 Hehe, úgy látszik ez egy ilyen nap: én 512-es kábelnetről akartam még karácsony elött 400Ft-tal drágábbért 2Mb-re váltani, mostanában derült ki, hogy a módosítási kérelmemet elkeverték, de szerencsére a pohly fórum egyik moderátora segített és éppen ma kapcsoltak fel 2Mb-re. Meg is van ez a sebesség, nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt mikor és milyen mértékben emelik majd az adsl után. (egy mai it.news hír szerint "még idén") -
hamár szoba került a sketchup akkor tudja valaki hogy hol lehet az alapanyag átlátszoságát állitani mertha csak egy kockát is lerakok már kitakarja képet igy nem tudom rárajzolni a köv. formát. -
nah akkor mégis az a megoldás lesz ? :c) -
Látjátok nekem Externetnéál nem voltak ilyen jellegű gondjaim. mindig a beigért sávszél fölött vannak a letöltési sebességeim. 2 Mbitnéál majdném 300K val jönnek le a cuccok. és minden méréses teszt 2,7 1,9 et mutat.
csak az a fránya feltöltés maradt 20 k n :( -
nenad #34910 ha mar internetnel tartunk, ma megerkeztek tesztelesre az elektromos halozatot hasznalo adapterek, igy nem kell csinalni semmit csak bedugod, es megy. Hihetetlen jo a cucc.
Egy UTP a csatlakozoba, az konnektorba, es csao, van net mindenutt.
Beszaras.
kb 75$ egy plug.
-
én ma váltottam 1mbit-röl 2-re de a sebességteszten csak 1700kbit körüli értéket mutat remélem lesz ez többis és majd erre rájön még az emelés is -
Spec a vivanet se jobb, ezt ott is eljátszották... -
Hehe... na nem így van az, legalábbis én konkrétan tudok ellenpéldát mondani.
Másfél évvel ezelőttig egy anno még Axelero DSL-t élvezhettem kis lakomban 2MBi sebességen, majd, 1,5 évvel ezelőtt egy akkor már T-Online részéről végrehajtott szerződés módosítás miatt 1Mbi-re esett vissza, mert mindaddig tartaniuk kellett a 2MBi-et, ugyanis előző szerződésben ez volt. Az újabban csupán valami 512K -s vagy valami hasonlóan minimumot kellett volna tartaniuk, és amikor reklamálni mertem, azt mondták, hogy örüljek, hogy 1MBi-et adnak. Így konkrétan megmondták, nem is szépítgették. Szóval, legyek én boldog. Ígí most várjuk, hogy leteljen a hűségi időszak amiből hátra van még pár hónap, és aminek több mint egy évét úgy töltöttük, hogy 2,5x annyit fizettünk, mint amit kaptunk. -
thx -
zenoka #34905 igen belvaros getto 7 ker.
Koszi az informaciokat gondolom sokunknak felnyitottad a szemet:)
meglasuk meglassuk:D -
Kijelölöd mindet és megadsz egy nagyon alacsony weld értéket. -
Nem, lasabb semmikepp sem lesz. Mivel nalad 3 megabites net van, es megy a 3 megabit -> a kabel birja a 3 megabitet. Az tutira maradni fog. Az, hogy lesz-e 8 megabit ettol a par dologtol fugg:
-tavolsagod a kozponttol
-jel/zaj arany (kabel minosege) es a modemed bemeneti jelerossege
-regi modemed van-e... de mivel 3 megasod van, ezert az mar biztosan ADSL2-es, szoval csak az elso ketto lehet.
Ha 1-2 km tavolsagra vagy a legkozelebbi elosztotol, es nagyvasorban laksz (feltetelezem budapest) akkor jo eselyeid vannak a 8megabitre is. En csak vazoltam a lehetosegeket, hogy nem minden fenekig tejfel. De majd ugyis meglassuk.:) -
zenoka #34902 szoval ha volt egy 3 mbites elofizum s tok jol mukodott eddig s ezzek belebaromkodnak lehet hogy meg szarabbul jarok ugy hogy nem ezt irtam ala anno plusz onkentesen modositjak az aszf-t ugy hogy max egy ertesiot kuldenek s nem tudok erre mit lepni...hmm..ha ilyen az se gaz..en szeretek birosagra jarkalni (rutinos vagyok) :D
no hagyjuk majd kiderul:D
NFR-eket ide!:) -
Köszi, működik de, nem zártak a körvonalak és ezért nem tudja kitölteni rendesen, ez nem gond mert össze weldelem a csomópontokat de az érdekelne, hogy nem jelöli e a max, hogy melyik nincs összekötve, hogy ne kelljen minden végigmenni -
A 4 megabites vonalhoz elvben 256, a 8 megabites vonalhoz pedig 512es feltoltes lesz a maximalis. Ala Francia orszagi megoldas. -
Olvasd el kicsit figyelmesebben a levelet, es tajekozodj... a 8 megabit az "up to 8 megabit"... vagyis a maximalis. Ez fugg a legkozelebbi kozponttol valo tavolsagtol (1000-1500 meternel tavolabb vagy akkor max almodozni lehet 8 megabitrol elvben), a modemed korarol (DSLAM ADSL2-ben tudja-e hajtani, satobbi) es a kozpont-kozted levo zaj mertekerol.
Kb a felhasznalok vonalanak 60%a nem alkalmas 8 megabites jel atkuldesere, sok helyen pedig 1-2 a hatar, helytol, kabelminosegtol fuggetlenul. (hogy a modembe hany db-s jel erkezik, hany szazalekon van kihasznalva a savszel, satobbi)
Szoval orulni lehet, de majd csak azutan, hogy megtorten a moka. Nem 8 megabitet igernek, hanem _minimum_1-et... az a folotti "lehetosegert" fogsz majd tobbet fizetni. Ajanlom elolvasni a szerzodes valtoztatast is amit a T-online automatikusan megkot az ugyfelekkel anelkul, hogy tudnanak rola. Csak egy pelda... ma ejfel ota _nem_ fogadnak el olyan hibabejelentest, hogyha valakinek 3 megas vonala van, es csak 1 megaval megy a net. Ugyanis a minimum sebesseg megvan.
Bocs, nem akarok itt Trollkodni, csak gondoltam leirom. -
zenoka #34898 az fatya.. no akkor mi csak letolteni fogunk feltolteni nem:D -
Eddig ha jól emlékszem 3 szor vol,t sávszélesség növelés de a feltöltés mindig maradt ugyan annyi :(
Szóval ne reménykedj
Voltam valamelyik nap egy küldföldi DC hubon és az emberkék 80% a 10Mbit/10/Mbit es kapcsolattal volt fent.
Nah mi azt sosem fogjuk elérni. vagy csak akkor ha már mindenhol máshol 1G/1G lesz a sászél -
zenoka #34896 jaja enternetnel azt igertek hogy elso negyedevben megtortenik az atalas.. 8 mbittel fogok tolteni jupeee:D kivancsi vagyok hogy a feltoltesi sebesseg valtozik e..jo lenne -
Erre rohadtúl kíváncsi leszek a feltöltés meg marad a jó kis 256 meg 512 :(
Tisztelt Előfizetőnk,
Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az idei évben Előfizetőink között tisztelhettük Önt, és bízunk benne 2007-ben is az Externetet választja szolgáltatójának. Az Ünnepek közeledtével, ezévi utolsó hírlevelünkben jó hírekkel szolgálhatunk, és egy kis ajándékot is szeretnénk adni Önnek.
1. Ingyenes ADSL sávszélesség-növelés
Nagykereskedelmi partnerünk tájékoztatása szerint az ADSL hozzáférések maximális letöltési sávszélessége az alábbiak szerint kerül bővítésre:
512 Kbit/s --> 1 Mbit/s
1 Mbit/s --> 4 Mbit/s
2 Mbit/s --> 8 Mbit/s
3 Mbit/s --> 8 Mbit/s
A bővítés január közepén kezdődik, várhatóan néhány hónapot vesz igénybe. További részletekkel a jövő év elején tudunk szolgálni.
2. ADSL hozzáférés - telefon előfizetés nélkül
Nagykereskedelmi partnerünk tájékoztatása szerint, várhatóan 2007 első negyedévében lehetőség lesz az ADSL szolgáltatást vezetékes telefonelőfizetés nélkül is igénybevenni. További részletek ezzel kapcsolatban 2007 elején várhatók.
-
Tom nem warez, de nincs meg veletlen valakinek a max 8, 22. rar tomoritett fajlja?
-
zenoka #34893 hmm..akkor a lenyeg az hogy aze' nem art elsajatitani egy kicsit:D
baar toltam mar benne kannat:DD -
nenad #34892 nem hinnem,
sztem ez egyfajta stilus, valamelyik irodanak tetszik, masiknak kevesbe,
egyebkent ha megnezed, van mar vray, maxwell, meg xy renderelo hozza.
Ez sem veletlen. -
photo match videók elég jók a honlapján... -
En a sketchup free valtozatat probaltam... hat valami eszmeletlenul jo, gyors es konnyen kezelheto ez a progi. Meg kell nezni az elso bevezeto videot, es utana _azonnal_ tudja hasznalni. A toolok ugy mukodnek ahogy az kell, auto cleanup van az extrude utan meg ilyenek. Nekem nagyon tetszett! -
zenoka #34889 johat nem lehet mindenki mayeeer valakinek van normal elete is:PPP :))))
erdekes ez a google-s 3d terjedese..felo hogy ezek utan a megrendelok meginkabb odzkodni fognak a tisztes latvanytervtol azzal a jelszoval hogy a szomszed kisfija a skecsáppal megkora dolgokat muvel... vagy nem ilyen borongos a helyzet? -
engem e -
nenad #34887 ecsem mennyi szamitogepes analfabeta! :D (csak viccolok)
kijott a csudalatos google sketchup pro 6. Mar tamogatja photobol is 3d model keszitest. Akit erdekel. -
Ha más nem akkor a középsőt:D -
zenoka #34885 Thomas: latod a fiatal nemzedeknek is lehet ujatt mutatni:DD -
bencsab #34884 Báhh, én sem. De fasza! -
Wow! Ezt nem is ismertem... :o) -
jah és ilyenkor rájövök mindig arra hogy eszméletlen piszkosúl rohan el az diő felettetek :c))) -
screenshotra ajánlom az alt+prtscr kombinációt,akkor csak ablakot másol:D
NC rulez!:) -
Hátborzongatóan gyorsan kezd el az ember nosztalgiázni... :D -
Igaz. :P De a legtöbbször az okozza. -
zenoka #34878 azaz dosnavigator nem jutott eszembe...kircsi volt...meg amikor cimbikkel berheltuk az autoexe.bat hogy mar bitetal totbb memoriat tudjunk felszabaditani egy jateknak s vegre elindult..hmm..:D
Jah 8 karakter ehehe:D