63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
OFF: megéri a Az XP t lecserélni a Vistára? -
Sziasztok
Találkozott mrá valaki ilyesmivel? link
Így néz ki a max.. Régen mikor áttettem dx-ről opengl-re orvosolta a problémát de már opengl-nél is ezt csinálja. -
zenoka #35315 kicsit OFF de dobtam de megkora otlet ma':
http://www.dirtycarart.com/gallery
-
Mit össze kerestem... -
Wings3D elég jó poligonos modellezésre, aztán textúrát meg festesz máshol... -
Most kovezzetek meg, de azt nem ajanlom:P Modellezesben sztem a Wings3d (legalabbis organikus cuccokra) sokkal jobb. -
Maya?:PP -
Na megin én. Múltkor elkezdtem tanulni a modellezésd wings 3dben. Végülis megyeget, egész jól, de nem igazán találok hozzá normális leírásokat, meg nem is tud túl sokat, szóval mit ajánlotok, mivel folytassam? Valami olyat szeretnék, ami nem olyan bonyolult, vannak hozzá leírások és textúrázni is lehet vele. -
GixEr #35309 Pasz... -
marcee #35308 Köszi GixEr, erre gondoltam. Már csak az a kérdés, hogy ez a retimer merre! :) Na persze ez nem ennek a topicnak a témája... -
zenoka #35307 ezert irtam hogy arra nem tudok megoldast hogy mivel kell interpolaltatni:) csak arra hogy hogyan kell minden masodik framet renderelni:) ertettem en a kerdest....
nagyon hetfo van ma nalam...pacsi..
-
GixEr #35306 Pont ezert irtam....
Olvasd csak el a kerdeset es a valaszokat megegyszer.
Nem osszefuzni "csak" akarta, hanem ugy renderelni, hogy nem minden kockat szamol le, hanem csak pl. minden 2. vagy 3. kockat. A koztes kockakat pedig az elso es utolso meglevo interpolalasaval (kitalalni). Ettol kapna kevesebb rendeeridot es hosszabb videot. A retimer ezt tudja. -
annyira nem kell low polyt használnod lockonhoz mivel az uj gépek már 50000 poligonbol állnak (szu-25T).Tehát ha ezt nem léped tul akkor simán menni fog a játékban. -
zenoka #35304 hat maga a amxos ram player is osszefuzi szeritnem..(fuck hogy nincs elottem max nem tudom megnezni)
vegul is nem kevesebb kepkockat akar renderelni s a kozteseket meg valahogy kitalaltatni valami progival rendereles helyett hatha gyorsabb? -
bencsab #35303 Én is a Realviz Retimer-t tudnám ajánlani. Bár csinál időnként furcsa átmeneteket, de messze a legjobb, amit eddig láttam. -
GixEr #35302 Es utana RETIMER-el osszefuzi?? (amugy nem ezt kerdezte) -
zenoka #35301 arra van mod hogy minden masodikat rendereld azt ott belehet alitani ahol a kozott valogatsz hogy mettol meddig renderelsz vagy csak single frame..etc. de hogy a koztes kepkockat interpolalja...hmm arra nem tudok megoldast:S -
A render ablaknál ha jól emléxem van rá mód hogy ezt beállitsd,de az tuti hogy ha a frame-ek számait beirod akkor azokat rendereli. -
marcee #35299 Szűk határidővel kellene animációt renderelnem pal felbontásban (720x576x25fps). Létezik olyan program, amivel megoldható, hogy esetleg minden snittnek csak a páros képkockáit számoltassam le és a közbenső képkockákat kiinterpolálja? (építészeti látvány, lassan mozgó kamerával) -
Na sikerult megcsinalnom scatter-el mukodik faszan be lehet allitani tennek kepet is csak meloban vagyok es nincsnalam ;) Koszi a segitseget -
Mit javasoltok : a szélvédő tetejét hogyan csinálhatnám ívessé ?
Próbáltam midenhogy, de a dupla ív elég jól megfogott :))))
Majd még megpróbálom össze bridge-elgetni ferdére az éleket , de nem vagyok biztos benne hogy is úgy jó lesz-e....
-
4D #35296 Aztán lássuk az erdeményt!
Lowpolyairplanetutor -
mcsaba #35295 Sziasztok, a Lock On: Modern Air Combat nevü vadászrepülőszimulátorhoz szeretnék csinálni egy Jas-39 Gripen repülőmodelt, de játékba eddig nem csináltam modelt és oda lowpoly modellek kellenek én meg akárhogy próbálom ha nem használok meshsmoth-ot akkor nagyon rondán alakul, ha esetleg valaki csinált már játékokba modelt és tudna pár tanácsot adni vagy egy oldalcimet ahol hasonló problémával foglalkoznak lehetőleg magyarul mert angolból nulla vagyok, esetleg ha valakinek volna kedve megcsinálni a modelt az is jóvolna, minden segítséget előre köszönök. -
zenoka #35294 nem tehetem:S igy volt a tervrajzokon....igy kertek..
sto volt olyan ablak ami az alaprajzon mas magasagba volt meghatarozva mint ami a metszeten allt....fain kis eng.terv:D
a hatso fronton ugyanilyen kis elteresek vannak egy egy magasagban..azaz pontosan 30 centik. -
Nahh ez az greeble-re gondoltam en is -
Az alsó képen a bal szélső ablak túl magasan van, a parapet is túl magas, és a szemöldök is magasabban van, mint a többi. Az egész ablakot told lejebb egy kicsit! -
ha nem fontos h kockák legyen,hanem csak hogy hasábok összevissza magasan,akkor greeble plugin is jó.
scatternél fogsz egy plane-t egy kockát,scatter, és van vmi size beállitás,ennyi:) -
azt gondoltam hogy particle-val megoldhato de azt hogy hogy azt nem tudom :) a scatterrel megprobalom de esetleg ha talaltok valami scriptet vagy plugint esetleg tutort szoljatok :) koszi -
Ilyet vagy 5 féle képpen tuti tudsz csinálni.
Scatterrel a legeegyszerübb,de particle dolgokkal is megoldhato,vagy vmi random size scripttel. -
asszem van erre valami plug in, ehh nevet nem tudom:( -
hello ITT van egy kep es azt szeretnem megkerdezni hogy hogy lehet ilyen random kockakat csinalni esetleg tutorialt ra. Elore is koszi -
zenoka #35286 megvan:S s tulajdon keppen egyetertek..azt tudom hogy az szolt az ilyen elrendezes mellet naluk..hogy valami onkormanyzati epitesi b.zizas miatt ennel nagyobb teruletet nem epithettek be a telken...de orulnek hogy lesz legalabb egy sajat hazuk:)))
mondjuk az epiteszek asszem barati alapon csinaltak nekik a terveket lehet hogy ez is latszik.. -
putyi #35285 a lányomnak is van ilyen. amúgy szerintem az ilyen felületeket a legnehezebb szépen modellezni. -
4D #35284 Nincs ezzel nagy baj, néha kicsit "sorjás", vagy mi.
A materialok pedig egész műanyagosak lettek. -
4D #35283 Én nem a "topicmentő" képed "fikázom", hanem magát a házat.
Az az igazi lelketlen lakóparkos archicad dizájnos dögunalmas darab, ami ha majd felépül is úgy hat a környezetében, mint ha valami gyenge render lenne. S amiből még 30 másik áll az utcában.
Megvan mire gondolok?
De el ne mondd a kolléganődnek!!! -
4D #35282 Google:3d max blueptint setup.
Voila:
Blueprintsetup -
zenoka #35281 ooooo...igen tudom...bent olyan szintu sotetseg uralkodik hogy fekete orias lepedok vannak az ablakok ele szogelve mert csunya a belseje:)) -
Őőőő...Kissé félve rakom be ezt a két képet, a sok szép munka melé, de kb. két hét max tanulgatás után, ki akarom próbálni , hogy ezzel a szűkös tudással mire lehetek képes .
Ez a kisfiam egyik kisautója, textura nélkül, félkész állapotban . Vannak benne hibák rendesen ...:)))

-
Ilyen szögből rálátva tök sötétnek kell lennie bent, hogy így tükröződjön... -
dradge #35278 Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy amikor betöltök egy blueprintet a maxba, akkor a blueprint vonalai nagyon szaggatottak lesznek, és néhol nem lehet kivenni rendesen a vonalak csatlakozását!Mi lehet a gond?A Unit setup-ban kell állítaniom valamit vagy a blueprint túl nagy/kicsi és így méretezi át? felbontása a blueprintnek kb 350*560
A segítséget előre is köszönöm