63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• FRenkie
    Galandféreg gangbang :)

Thomas: Ez nagyon fasza!

Atika: Ez dór oszlop lesz? Mert akkor még igazítsd a fejezetet, keress rá guglin, ha hiteleset akarsz, illetve télleg hegyesek picit azok a kanelurák, és nincs az a hirtelen kiszélesedés a fejezetnél. A textúra sztem is jó lesz!
  • zenoka
    na akkor itt is egy absztarkt tolem annorol:)
    keszult 3dsmax
    par alaptest egymason aztan egy kis bend, noise, turbosmooth tetszes szeruen. s utana a kapot testet arrayaztem osszevissza majd ugy nagyjabol elhelyeztem hogy normalisan nezen ki.
  • Lazarus
    Anno én is próbáltam ilyesmiket csinálni úgy hogy egy alaptestet teljesen szétbarmolok, de valahogy nem lett az igazi :P
  • Ronin666
    Milyen módosítót használsz, amitől ennyire absztrakt alakzatot kapsz?
  • dradge
    Igazából bármilyen 3D-s programmal csinálhatod!Én ezt Cinema 4Dvel készítettem!Az egész a fantáziádon múlik és a kreatívitásodon!
    Főbb lépések?
    -veszel egy alpa testett box vagy sphere
    -ráraksz egy módosítót
    -megcsinálod a megfelelő nézetet
    -készítesz egy csinos material-t
    -renderelés úgy hogy az alpha csatornát csináljon a C4D
    -photoshop-ban alakítgatod, és máris készen van
    Ha esetleg nem segítettem küld egy PM-et és elmagyarázom bővebben a módosítokat,meg a kamerakezelést ha estleg nem értenéd.Ha igen, akkor én kérek elnézést:D
    Jó próbálgatást, és jó munkát!
  • Ronin666
    szerintem baró!

Leírhatnád a főbb lépéseket egy ilyen elkészítéséhez és a felhasznált szoftvereket.
  • dradge
    Hi All!
    Egy kicsit régebbi képem,de szeretném kérni a véleményteket!Íme:
  • Atika :o)
    Nem teljessen elles a szelle de igazad van lehetne jobb is majd meg ha lesz idom ragyurok :)
  • ThomasGins
    Ennek ha nekidől az ember nem vágja el a hátát?:P
    Textura jól néz ki!
  • Atika :o)
    Egy kis NFR
  • ThomasGins
    nyehehe
  • ThomasGins
    Veszprém
  • FRenkie
    Melyik város?
  • ThomasGins
    off
    nem tud vki olyan progit ami adott időnkét elmenti ezt a képet?:)
  • ThomasGins
    ...jobb klikk kép megjelenit (ff)
  • ThomasGins
    Boldog karácsonyt!:)
  • Effendi
    Nehogy aztán már nekem keljen valamit ide betennem, mert akkor biztosan beindulna a topik.
    (Na nem azé, mert olyan jó, hanem éppen ellenkezőleg) :)
    Ná neki is álltam.....
  • zenoka
    jah..Nenad s Aldaryn mesterek egy kicsit regen nyomtak valami nfr-t:) akarunk egy kicsit almuldozni meg jo osztonzo a dolog..:D
  • Aldaryn
    hehe.
  • fle go
    Al nyomathatnal valamit:)
  • Aldaryn
    Nem iszol? :D

Olyan punnyadás van, nem? Sehol egy kép...
  • Lazarus
    Azokat a faceket amiket össze akarsz simítani kijelölöd, leszeded róluk a meglévő számokat és adsz nekik egy olyan csoport számot amivel nincsenek szomszédságban, így a csoport körül törésvonal fog megjelenni
  • lac coo
    Hali !

A Smoothing Group -ot hogyan kell használni ?
    A könyvem kissé zavarosan írja le, és nagyon nem azt az eredményt kapom amit szeretnék , akárhogy próbálkozom :((

Szóval : mi a sorrend ? :
    kijelölöm az adott lapokat és rákkantintok egy csoport számára, vagy előbb a szám aztán a kijelölés... Vagy hogy? sehogy nem sikerül , a végén az első csoportba olyan is bekerül amit nem is akartam ...

Vagy valamit törölni kell előtte ? ( Clear All ...)

THX !
  • zenoka
    en csak nem akarok hulyesegeket beszelni meg ronda rendereket betenni:)
  • Fisch
    LOL!
  • Free
    4 nap után végre itthon erre nem el kell mennem nőzni ? :c)))
  • Boba
    Holnap muveszet tortenetbol szigorlatozom... es most azt csinalom, mint minden rendes egyetemista szigorlat elott... imadkozom.:D
  • fle go
    hehe...en most cuccokat keresgelek egy jo kis konfighoz, ez el fog tartani egy darabig, de utana egetni fogja max a ramokat meg a procit:)))
  • Fisch
    mi van itt emberek, tifusz? 16 óra lesz, 11 óta semmi!
  • 4D
    Érdekes. Még érdekesebb lenne, ha egy fotóból ki lehetne savézni a modellt. Na az lenne ultra lol.
  • GixEr
    Vagy ezt (marcee jovoltabol 3 lappal elorebbrol)
  • GixEr
    vagy vegiglapozod ezt
  • dradge
    köszönöm működik
  • GixEr
    modositok kozott, normal
  • Lazarus
    Jobban jársz ha extrudálodálod egy plane széleit, amúgy a kérdésre válaszolva convert to editable poly, kijelölöd a polygonjait és flip faces, vagy a materiálját 2 sided-re állítod akkor belülről is látszódik
  • dradge
    Helló!

Segítségre lenne szükségem!Belső teret akarok modellezni, csak nem találok a maxban egy menüpontot.Egy kockának akarom megfordítani a normaljat, hogy belűlről lássam ne kívűlről!Hol találhot ezt meg?Egyébként más tanácsokat is szívesen elfogadok hogy hogyan csináljam az alap tért jelen esetben magát a szobát.Köszönöm
  • zenoka
    a legjobb amikor osszevissza katintgatsz:DDD
  • ThomasGins
    Csak sikerült:)
    Nagyon kuuul
  • fle go
    Errol a laprol mi a velemenyetek, vagy esetleg van tapasztalata valakinek, hogy milyen?

Alaplap Asus M2-Crosshair (Socket AM2, nForce 590)
  • zenoka
    beteg vagy haver:))))