63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Galandféreg gangbang :)
Thomas: Ez nagyon fasza!
Atika: Ez dór oszlop lesz? Mert akkor még igazítsd a fejezetet, keress rá guglin, ha hiteleset akarsz, illetve télleg hegyesek picit azok a kanelurák, és nincs az a hirtelen kiszélesedés a fejezetnél. A textúra sztem is jó lesz! -
zenoka #35236 na akkor itt is egy absztarkt tolem annorol:)
keszult 3dsmax
par alaptest egymason aztan egy kis bend, noise, turbosmooth tetszes szeruen. s utana a kapot testet arrayaztem osszevissza majd ugy nagyjabol elhelyeztem hogy normalisan nezen ki.
-
Anno én is próbáltam ilyesmiket csinálni úgy hogy egy alaptestet teljesen szétbarmolok, de valahogy nem lett az igazi :P -
Ronin666 #35234 Milyen módosítót használsz, amitől ennyire absztrakt alakzatot kapsz? -
dradge #35233 Igazából bármilyen 3D-s programmal csinálhatod!Én ezt Cinema 4Dvel készítettem!Az egész a fantáziádon múlik és a kreatívitásodon!
Főbb lépések?
-veszel egy alpa testett box vagy sphere
-ráraksz egy módosítót
-megcsinálod a megfelelő nézetet
-készítesz egy csinos material-t
-renderelés úgy hogy az alpha csatornát csináljon a C4D
-photoshop-ban alakítgatod, és máris készen van
Ha esetleg nem segítettem küld egy PM-et és elmagyarázom bővebben a módosítokat,meg a kamerakezelést ha estleg nem értenéd.Ha igen, akkor én kérek elnézést:D
Jó próbálgatást, és jó munkát! -
Ronin666 #35232 szerintem baró!
Leírhatnád a főbb lépéseket egy ilyen elkészítéséhez és a felhasznált szoftvereket. -
dradge #35231 Hi All!
Egy kicsit régebbi képem,de szeretném kérni a véleményteket!Íme: -
Nem teljessen elles a szelle de igazad van lehetne jobb is majd meg ha lesz idom ragyurok :) -
Ennek ha nekidől az ember nem vágja el a hátát?:P
Textura jól néz ki! -
Egy kis NFR -
nyehehe -
Veszprém -
Melyik város? -
off
nem tud vki olyan progit ami adott időnkét elmenti ezt a képet?:) -
...jobb klikk kép megjelenit (ff) -
Boldog karácsonyt!:)
-
Nehogy aztán már nekem keljen valamit ide betennem, mert akkor biztosan beindulna a topik.
(Na nem azé, mert olyan jó, hanem éppen ellenkezőleg) :)
Ná neki is álltam..... -
zenoka #35220 jah..Nenad s Aldaryn mesterek egy kicsit regen nyomtak valami nfr-t:) akarunk egy kicsit almuldozni meg jo osztonzo a dolog..:D -
hehe. -
Al nyomathatnal valamit:) -
Nem iszol? :D
Olyan punnyadás van, nem? Sehol egy kép... -
Azokat a faceket amiket össze akarsz simítani kijelölöd, leszeded róluk a meglévő számokat és adsz nekik egy olyan csoport számot amivel nincsenek szomszédságban, így a csoport körül törésvonal fog megjelenni -
Hali !
A Smoothing Group -ot hogyan kell használni ?
A könyvem kissé zavarosan írja le, és nagyon nem azt az eredményt kapom amit szeretnék , akárhogy próbálkozom :((
Szóval : mi a sorrend ? :
kijelölöm az adott lapokat és rákkantintok egy csoport számára, vagy előbb a szám aztán a kijelölés... Vagy hogy? sehogy nem sikerül , a végén az első csoportba olyan is bekerül amit nem is akartam ...
Vagy valamit törölni kell előtte ? ( Clear All ...)
THX ! -
zenoka #35214 en csak nem akarok hulyesegeket beszelni meg ronda rendereket betenni:) -
Fisch #35213 LOL! -
4 nap után végre itthon erre nem el kell mennem nőzni ? :c))) -
Holnap muveszet tortenetbol szigorlatozom... es most azt csinalom, mint minden rendes egyetemista szigorlat elott... imadkozom.:D -
hehe...en most cuccokat keresgelek egy jo kis konfighoz, ez el fog tartani egy darabig, de utana egetni fogja max a ramokat meg a procit:))) -
Fisch #35209 mi van itt emberek, tifusz? 16 óra lesz, 11 óta semmi! -
4D #35208 Érdekes. Még érdekesebb lenne, ha egy fotóból ki lehetne savézni a modellt. Na az lenne ultra lol. -
GixEr #35207 Vagy ezt (marcee jovoltabol 3 lappal elorebbrol) -
GixEr #35206 vagy vegiglapozod ezt -
dradge #35205 köszönöm működik
-
GixEr #35204 modositok kozott, normal -
Jobban jársz ha extrudálodálod egy plane széleit, amúgy a kérdésre válaszolva convert to editable poly, kijelölöd a polygonjait és flip faces, vagy a materiálját 2 sided-re állítod akkor belülről is látszódik -
dradge #35202 Helló!
Segítségre lenne szükségem!Belső teret akarok modellezni, csak nem találok a maxban egy menüpontot.Egy kockának akarom megfordítani a normaljat, hogy belűlről lássam ne kívűlről!Hol találhot ezt meg?Egyébként más tanácsokat is szívesen elfogadok hogy hogyan csináljam az alap tért jelen esetben magát a szobát.Köszönöm -
zenoka #35201 a legjobb amikor osszevissza katintgatsz:DDD -
Csak sikerült:)
Nagyon kuuul -
Errol a laprol mi a velemenyetek, vagy esetleg van tapasztalata valakinek, hogy milyen?
Alaplap Asus M2-Crosshair (Socket AM2, nForce 590) -
zenoka #35198 

beteg vagy haver:))))