3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piktor
Off leszek, bocsánat: nem tudtok 2d panoráma készítõ programot? (Valami jobb fajtát.) Olyasmire kellene, hogy nagy felületû menyezetet kell több darabban lefotózni, majd a programmal összeilleszteni (ismerõsnek kellene).

Köszönöm!

oryon
Pfff. Egyik haver küldte, hogy renderek 😄
Akkor sorry, nem néztem át 😞

Nah, akkor oltogatás lesz 😄DD

Oryon

Malakai
1 a baj, hogy ezek nem renderek, hanem digitális festmények (Photoshop, Illustrator, stb).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

oryon
Nem tudom volt e már: Real render felsõfokon

Durva, hogy némelyik képet kicsitben behozza és ha rákattintasz egy részére egész nagyban és részletesen mutatja meg a kiválasztott részletet.

Oryon

oryon
köszi, remélem így már jó lesz 😊

Oryon

poen 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Whatz? :o)

per aspera ad astra

masik 3ds szekcio, olvass lejebb..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

oryon
Vray 1.47.03.70
nem a legújabb :S

Oryon

hanyas vray?

oryon
eddig a vray GI enviroment (skylight) -ba tettem...
De a dome light-ban sehol sem találom a map részt :S

Oryon

vagyis bocs, box az uvw

erdekes dolgot talaltam,
adott egy polgynos fa, rajta egy sperical uvw.
aztan a diffuseba egy fradient ramp, box, linear.
Ha minden szin ugyanaz, akkor is erdekes, termeszeres hatast ad a fanak, ertsd minden levele egy hangyanyit kulonbozo szinu lesz.

tedd be a hdrit a vray dome light map opciojaba, illetve az enviromentbe,
de.. a vray enviromentbe kapcsold be a gi enviromentet(ovveride max) es allitsd feketere.

igy jonak kell lennie

oryon
Megnéztem ezt a 360-as HDRI-t.
Nem tudom miért, pedig nagyon jó minõségûnek hat, de foltos lesz tõle a talaj. Mint amikor nagyon alacsony a gi render beállítás minõsége 😞

Más hdri-vel ugyan ilyen beállítással tökéletes sima / folt mentes.

Nincs valami megoldás rá? mert nagyon jó lenne ez a hdr map, nem találtam még jobbat, de ilyen foltosodásnál használhatatlan Gi-hoz :S

Oryon

belso info:
Aldarynt a baratnoje hergeli!!

oryon
lehetne sima 3dsmax is akár 😊

Oryon

Egyértelmûen keletnégerül.
Al belejött a címváltoztatásba?!

Pitbull90
Ólatín...😄

Σοφια

RelakS
õõõ... Milyen nyelven van most a cím? 😄

3D Stuudiö MÄX

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

piktor
Nekem fordítva jól mûködött: a fórumba töltöttem fel képet és utána a portfólióban automatikusan megjelent...

Nem vágom, hogy most a CGTalkra hogy lehet képet feltenni. A protfolioba beteszi a képet és elméletileg azt mondja, hogy a fórumba is be fogja, de már 3 napja semmi. Akkor most mit nem nyomtam meg?
Aldaryn
De csak kíváncsi voltam, ki lesz az elsõ audiós kérdéssel... :o)

Thx az új Bannert!! Nagyon, Nagyon süüüti!

per aspera ad astra

Sok sikert.
köszi 4D
Atika :o)
ok megprobalok valamit csak azt hittem hogy hatha itt tud valaki egy linket 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

AL!
Ezt az audiofil kiegészítést nem kéne levenni? (engem nem zavar, de úgy tûnik, van aki komolyan veszi)
Soundforge.+egy kábel, aminek mindkét vége ua az a kis jack.
Hangkimenetre egy elosztó, 2 "anyával"-azaz bemenettel.
Elosztó hangkimenetelre rádug, egyik lukába a sima hangfalad dugd (hogy halld amit fel akarsz venni)
A másikba a duplavégû kábel egyik fele, a másik meg a rózsaszín mic IN-be.
Webrádió elindít, sondforge elindít, és record.
Kb 2 éve így gyûjtök a netrõl. Érthetõbben nem tudom leírni.
sziasztok
tud valaki olyan progit, amivel webrádiórol tudok felvenni zenéket mp3-ban?

privát:[email protected]
Hm,még ezek is jól jöhetnek 😊
köszi!

Én is meglepõdtem a minõségeken.
egesz jol neznek ki!
Koszi!

Szívesen, de nekem is a "german connection"-om adta a fülest.
Majd érdekelne a próba.

Meglepõen jó ingyenes modellek, ha szorít az idõ:

http://www.model-wave.com/page.cgi?page=html/freedata.html

http://www.archibit.net/modelli3d.htm
repvez
Megjavult, DElete please!
repvez
OFF
Nálatok is eltunt a kedvencek listája az Föoldalrol?
Hogyan lehet visszahozni?
ON
El tudnám viselni látványban, ha a banneren megmozdulna a gyár 😉

nem nagy dolog, ezek a nyilak mozognak, mutatjak az aramlo levego utjat, es elszinezodnek a szukulo resznel. Ehhez hasznaltam az environ mappingot.
az eredmenyt majd mutasd meg, kivacsni vagyok 😊

Na, tok egyszeruen megoldottam, environ mappingot hasznaltam.
Koszonom a valaszokat
nommy
Azt tudom, hogy animalhato csak sok-sok objekt egymas utan jon, tehat mindegyiknek idoben maskor kell valtoztatni a szinet, tehat mindegyikre kulon anyagot kene tennem, na ezt akarom vhogy elkerulni.
a material parameterit animalhatod..

oryon
Szerintem nem.
Én úgy oldanám meg, hogy egy blend módosítót tennék rá és a két anyag/szín határát egy mappal kezelném... ez ugyan kicsit szöszölõs, de így akármilyen átmeneted lehet. Esetleg ha e textúrának az offsetjét egy dummy-hoz kötöd, akkor egyszerûbben állítható. De ennél úgyis mondanak majd jobbat 😊

Oryon

oryon
WOW, épp egy ilyet kerestem 😊
Holnap ki is próbálom, köszi szépen 😊

Oryon

Hali!Ujabb kerdesem van. Szeretnek egy objektet atszinezni ugy, hogy mozog es mikor eler egy poziciot ott szinezodjon at. szoval olyasmi kene mint az uwmap csak jo volna, ha nem mozogna a testtel, es, ha a test arra a teruletre er ahol az uwmap gizmoja van, atszinezodjon. Szoval van ilyesmi? Remelem nem baromsag amit kerdezek.

Noe
Mappa, holnap próbáld
najo, akkor ez elfelejtve, kamu eamilel nem mukodik.

1xûbb, az orig link, mert onnan 4-5 perc és lejön, a share meg 29 perc.
A linken csak-klikk-Beispiel anfordern.
Ott egy mailt adj, majd melette, az anfordern-re klikk, azt azonnal jön a kód.
Ez még mindig +1 perc, nem 29.
erdekes lenne kitalalni hogy altalanos celra, milyen vraysun/vraysky beallitasok jok. 😄
otlet?