3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huvazze! nem, de az jo otlet!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
greeble-lel tesztelted?😊

\"So always look on the bright side of death\"

egyebkent mar csak a normal mapot kell belonom es kesz.
a material + geom exporter.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nincs valakinek kedve csinalni valami nagyon ko scenet?
amennyi hiba lehet benne annyi legyen,
testek egymasb vertexek szanaszejjel, planek, hibas normalok, stb.
kene tesztelesre 😄
Artatlan keznek jobban megy ez..
szoval mindenki kiokorkodheti magat mit bir max, es eppen mielott crash lenne mentsd el a scenet es passzold at nekem. 😊

ThomasGins
Terveztem,csak renderelni kell és az plusz kb,ezek meg vektorosak voltak,de megoldom vhogy😊
Akkor már belinkelem a két szaladgálóst is😊
egy, kettõ😊

(jobb klikk zoom😊

Aldaryn
LOL. de egy egy egyszeri event, nem loop, akkor elég kicsi a megtekinthetõség, nem? 😄 Különben is, legalább a futószalag üzemeljen. 😮

per aspera ad astra

scorpeeon
ezt is csak most látom 😊 napközbe is ki lehetne vmit találni 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ThomasGins
A végén meg multiban szétlõni a gyárat,mi?😊
Bezzeg a reggel hatos lámpagyujtás, 2 hete nem tûnt fel senkinek. 😛PP

scorpeeon
állati! nagyon király! 😄 igazi kis élet zajlik ott!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Free
Persze azért a véletlenszerûséget programozzátok bele. ne mindig ugyan az legyen minden mozgás :c)
meg lehessen ki be kapcsolni a gépet stb stb. lehessn tüzet oltani pizzát rendelni :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Evogordon
Kerítés textúrát tud valaki adni? Link is jó.

ThomasGins
"mind ésszerûen és tõlük elvárható módon viselkednek, egymással is"
Lol,ez beleillene ebbe a mesevilágba😊

Aldaryn
Legyen komplett társadalmi szimuláció, dolgozók a gyárban, emberek odakinn, árus, postás, állatok, ezek mind mind ésszerûen és tõlük elvárható módon viselkednek, egymással is. stb...

per aspera ad astra

ThomasGins
Telhetetlen😛
Mi egyen még?😊

Malakai
Áá, egy macska! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

most akkor a rohangaszason kivul nem tortenik semmi?? 😞

fle go
ez uberhalal😊)))))))) nagyon klassz latom eleg pihent agyu vagy 😊)

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins

fle go
Hogy erted hogy olajosabba?, koszosabbra, piszkosabbra, maszatosra gondolsz?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Mi volt 11 kor?

Fisch, veszed az adast? 😊
privat!!

ThomasGins
Lassan de leesett😄

háháá én már nem lehetek!!! leszoktam a piáról meg a dorbézolásrol /sportember lettem/ 8)
HATALMASjólett... gratula Thomas!!!<#eljen>

Aldaryn
passz...

per aspera ad astra

ThomasGins
😊
Miért akartál ilyet fotózni?😊

Aldaryn

NFR. 😊 kb 2perc total work. Ereetileg fotónak készült, de mivel nem lelem az USB kábelem, így gyorsan megcsináltam digitális formában. Papírtekercs, hútûkkel átszúrva, és belefényképezve eredetijében.

per aspera ad astra

ThomasGins
Azmiaz?😊

Aldaryn
LOL... nagyon, nagyon fasza. 😊

per aspera ad astra

Mrgee? 😊

ThomasGins
Senki se veszi észre a 11órai bannert?😄

Igaz mayázok de az elmélete ugyanaz hogyan lehet egy anyagot 'olajosabbá' tenni?
Errõl lenne szó:

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

nekem van exporterem, csak azert nem akartam azt odaadni, mert azt mar atirtam az uj syntaxra.
valszoszinu majd az is at lesz irva kb olyan szinten hogy megnyomsz egy gombot es elment mindent elinditja a renderelest stb.
Bar nekem baromira nem szimpatikus a script nyelve, maxscript ezerrel jobb (es az se hajde - neha), hatha Shinji atirja 😊
egyebkent hetvegere igerte az uj verziot, meglassuk
maxos verzio majdnem kesz, a standard materialos version.

Vetettem egy pillantas a RedQueen-re. Amit leszedtem a honlaptol abban nem volt C4D exporter 😞. A neten viszont levadasztam egyet, valami ezer eves volt, nemtom van-e annal ujabb mar. Azzal az objektumok meg lampak szepen kiexportalodtak, viszont ha egy cam is volt a sceneben akkor meghalt sajna 😞. Igy nem sokat tudtam kezdeni vele egyelore...
Viszont most eljatszok kicsit a Kerkythea-val, ez az uj verzio mar navigacio szempontjabol is szimpi-nek tunik.

Jo kis kep, bar sztem a lowres fa tex eleg sokat ront rajta 😞
A jobb also sarokban foleg...

ThomasGins
Köszi!

Még 2 kép róla.
ink1
link2

Aldaryn
Nagyooon jó! 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Kis NFR kanna, vagymi...😊

scorpeeon
ja, volt egy fake vray 1.50, azzal nem volt licenz hiba nálam, mert megvariálták a vrlservert benne (bár régen a régiekkel is ment de most nem) de mind1 így most mûködik rendesen, nem baj h fake 😄

Az mi, render?
scorpeeon
csináld a fake 1.50 el, azzal nekem megy! 😄

vray_max7_14803_full
ThomasGins
Ez hányas vray?

Nem hiszem hogy fut mert nem tudom mi az. Hol van?
Dichter
VRLServ.exe fut? És a tûzfalat kapcsold ki.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jó ez a tutor, de a license-el kapcsolatban nem találtam semmit sem ott sem máshol. Segííítsetek légyszi mert így ne mtudok elõrelépni!
http://www.aversis.be/extra_tutorials/00.htm

itt vannak tutorialok.

Köszi megvan, de most meg ezt írja ki amikor renderelni akarok: could not obtain a licence. Mit csináljak?
oryon
F10 és legalul keress egy olyat, hogy Assign render... ott a listában lesz a Max Scanline, MR, Vue akármi és elvileg egy Vray is ha ügyes vagy 😊

Oryon

Légyszi segítsetek, hogy ha felrakom a vray-t akkor hol kéne megjelennie, mert nem találom a rendernél.