63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Remélem nincs azóta harag... ^_^ -
Nyiri #35517 Thx... -
Nyiri #35516 Haha... Kurva reg volt es az elso munkam :)
Pedig tervrajz alapjan keszult :D -
zenoka #35515 popec:) -
Mondjuk ez a gép eléggé korcsra sikeredett. :-) -
Ejha!Grat! -
A galéria elveszett, de ez szerencsére megmaradt nálam... :)
-
zenoka #35511 OFF
ha gep kozelbe vagy gye' ma' msn ugy 7 ig erj fel:D -
hellóóó. :-)
Én emlékszem, hogy annak az autónak a képeit linkelted egyszer "egy" levelezőlistán. A levél ugyan nincs meg nekem, de talán neked megvan, és ha még él az oldal, akkor ott vannak a képeid. :-) Vagy az is meghót? -
hitman55 #35509 mi van a world 3d .hu val?
-
nah újabb updaTE
A tábla külső része még nincs texturázva csak rádobtam valamit hogy ne szürke legyen . meg most vettem észre nem jól állnak a bábúk. :c)
-
Nyiri #35507 Csa sracok. Regen NAGYON regen (2003 korul) aktiv 3DS max felhasznalo voltam. Sajnos az elet mashova sodort. Melo, suli es egyeb dolgok miatt nem tudtam folytatni. A gond az hogy az osszes korabbi kepem eltunt (gephalal). Nincsenek meg valakinek elfekvoben a kepek? Emlekszem egy 2. vilaghaborus repulos csatara es egy Lancia Integrale-ra (WIP volt)
Koszi. -
zenoka #35506 Na! nekem tetszik...valami kis vekony repedes mehetne meg a mezok koze de ez csak koteketed;):) -
De a több éves nyelvtanulásunkat nem veheti el senki!:) -
Igen, a user beállításokból is kiszedték a nyelv választót... -
Спасибо! 
Egy rohadt angolt berakhattak volna,és ha jól emléxem phpbb-ben alapbol több nyelvő,szóval direkt kiszedtek mindent:) -
Készítettem egy usert, akinek kell a login/pass, az írjon privátot. :) -
http://www.3dtotal.ru/index.php?cat=236&rub=cars
Jópár blueprint kép,pár kép széle le van vágva,gondolom regelés után nem lesz,de nem birm megfejteni a regelést,ha vaaki tul van rajta ossza meg:) -
Kár hogy egyformák a táblán a fabetétek mintázatai .Sokat intarziáztam, hát két ugyanolyan foltot találni lehetlen . -
Nah már csak a lovak hiányoznak :c) meg a materiálokkal kell játszanom majd meg a renderrel. mert kicsit soknak tünik nekem ez a 9 perc. és DOF még nincs is rajta
-
Átállítottam a mértékegységet cm-re ...
Na most az a gondom vele, hogy ha pl csinálok egy 10X10X10X boxot, akkor ha ráközelítek iszonyú gyors user nézetben a zoomolás, forgatás stb...
Ezzel lehet valamit csinálni?
-
vki megtudna dobni privibe egy vray 1.49.03 linkkel? multkor vki olyat küldött h rapidshare.com de ott csak feltölteni lehet(rapidshared.com meg nincs fent)
tom nem warez topic de ha mindenkinek irok privit :S
Szal bocs és légyszi segíjjetek -
koszi -
Sokat sajna én se játszottam vele,gondolom az alapbeállitás szebbre van állitva amitől lassú.A kigyós képem disp-szel 1 óra volt,a nélkül 10 perc. -
marcee #35494 Én még azzal szoktam próbálozni, hogy a matrial displace channel-jén kersztül oldom meg a displece-t, de a render panelen bekapcsolom, hogy helyettesítse a vray saját engine-jével. Mondjuk nálam nagyon sokszor elszáll ha van displace a jelenetben és ritka lassú, mindig nézek nagyokat mikor a profik itt éppen a sebességét dícsérik. Valamit biztsan elcseszek. -
Attol függ mit szeretnél csinálni.Particle meg van benne:) -
Ezt kipróbálom, köszi! És hogy lehetne megoldani nem textúrával? Ezt csak kíváncsiságból kérdem. Ahogy nézegetem nincs beépített particle system erre.. -
Ahhogy én csináltam az noise map és vraydisp. De azért gondolom sokban függ attól milyen közeli kép lesz a homokrol. -
Sziasztok! Tudna valaki tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnék homokot csinálni? -
Értem,köszi.Azt hittem mivel benne van az mtl-be azért az is vrayes,csak vmi lájt:)
-
Ronin666 #35488 Az egyik a Vray saját disp. enginje, a másik pedig a max beépített disp.-jéről megy. Ha Vray modifyt adsz hozzá, sokkal szebb eredményt kapsz. -
zenoka #35487 nincs meg keso berugni ha ideges vagy
-
marcee #35486 Egy projectet megnéztem állóképeken, a többit hanyagolom inkább, már amúgyis az idegösszeroppanás szélén vagyok. :( -
zenoka #35485 legujabb utalatom targyat kepezo csapat:)
http://icubeviz.com/
erdemes megnezni az animokat abbol is a legujabbat nagyon komoly szerintem..dobtam egy kicsi hatast:)) -
vraydisp. modify-t adj a gumira,vagy vraymtl-nél disp.-t
Majd valaki világositson fel egyszer mi a különbség a kettő között,a beállitási lehetőségeken kivül:) -
Sziasztok miert van az hogy ezen a kepen lathato hiaba allitom a bump mapot nagyobb ertekre mindig csak ugyan olyan marad
-
ment a privi -
bezony bezony :( meglett volna a 30 kredit :( -
AP-n találtam ezt a linket nagyon komoly:) -
tud valaki ajánlani egy oldalt, egy munkavédelmi sisak 3Ds modelljére lenne szükségem, csak sajnos időm nincs, hogy bemodellezzem
szóval valami ingyenes letöltés jó lenne

ezen a kepen lathato hiaba allitom a bump mapot nagyobb ertekre mindig csak ugyan olyan marad