63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #35277 ehehehe:D tudom az uveg:P
egybkent pont ma neztem butan hazafele tartva melobol a hazak ablakait..jo soknal lattam ezt (najo hasonlo) efektust hogy nem elhet belatni s szinte teljesen tukrozodik:D -
románia ftl -
Elképzelem a kolegina férjét (vagy a koleginát) ahogy egy téli reggel felkel, megissza a kávét és köntösben kiballag borotválkozni a ház elé egy ablakhoz:P -
zenoka #35274 na hogy legyen mit fikazni:
szoval igazi nonprfofit..koleganomek epitkeznek nekik keszul.
hetfon lett kesz azota jatszuk minden nap hogy hmm milenne ha a fal szine egy kicsivel sotetebblenne/masnap mar vilagosabb s nem olyan szinu kerites-ablakkeret-kilincs-labazat etc....:))
fa az azert lett ilyen mert eszre sem vettek hogy normalis tujak lettek bepakolva s mivel animacio is lesz belole (ha lesz) nekem igy kenyelmesebb:)
fu az meg..no comment tudom:DD..en nem tudtam normalisan bealitani a vrayfurt mert tul lassu lett (akkor is ugy gondoltam animacio lesz) scatteres megoldas meg elszalitotta a gepem pedig vrayproxy volt..valami valhol szarul van bealitva:S..szoval marad ronda disp. :D
sorry hogy ilyen sokat irtam de irtam csak irtam hogy el ne sulyedjen a topic:DDDDD
igen a lezaro cserepek(vagy hogyhivjak) meg hianyoznak:DD
-
Naaa, ne kezdjünk el irogatni! Nehogy a végén még ne pangjunk. -
se egy nfr...
se egy speed... -
az. -
hűűű itt ténylag nagy pangás van
-
ment privi! -
na asszem megint tifusz járvány van :c) -
-
nem mégsem? megkavart hogy máshogy van itt mint ott
-
bocsi elírtam a neved 
-
azt a VGA-t biza én is kerestem kari körül :(
de már RAMot vettem helyette.
Amúgy Flegos privibe megírnád kb mennyiért adnád?? mármint a VGA-t -
Köszi
-
Flegos, a VGA-val pls keresd meg Malakait. O keresett DDR3-as 7300GT-t, hatha erdekli. -
Bocsanat megint OFFolok, igerem egy jo darabig nem fogok!
Lenne egy komplett konfigom elado, de nem tudom mennyit kerhetnek erte a VGA alig 3 honapos meg boven garancias, nem volt huzva, a proci sem!
Konfig:
Alaplap: Asus A7N8X-E Deluxe, Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce2 Ultra 400
CPU: AMD Athlon XP 2500+ (gyari hutovel)
RAM: 1024 MB PC3200 DDR Markas 2x 256MB, 1x 512MB
VGA: AGP Galaxy NVIDIA GeForce 7300 GT DDR3 (128 MB) (ZALMAN Hutovel)
Vinyo: Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
LG DVD RW
LG DVD ROM
Táp: Chieftek 400W
Ház: Szinten Codegen tipusat nem tudom (ha kell csinalok rola fotot)
Bill: Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billenty?zet
Eger: Logitech USB Wheel
Plussz van egy Club3D GeForce FX 5800 VGA hasznalt, kifogastalan allapotu,
Huto Zalman ZM80D-HP + ZM-OP1
Erdekelne ez valakit? Mennyiert lehetne eladni?
Koszi es eszemrol nincs tobb OFF!!!!
-
Ez tényleg durva. Mona Lisa képéről is könnyen letörölhetik a mosolyt. -
szép uj világ nesze neked.Majd mikor ez folyamatosan kezeli a felismerést akkor már senki se lehet biztonságba elég egy fénykép es már át is tudják montirozni az arcot és általában ezt nem éppen a joszándék vezérli könnyen leheti igy bárkiböl terrorista.
Ez igy már nem tetszik. -
A bezier corner olyan bezier, aminek a görbe két irányába külön-külön állíthatod az érintőket. Ha egy végpontot állítgatsz azt csak bezier cornerré tudod változtani, mert ott ugye csak 1 érintő van. Viszont ha egy vonal közepén lévő pontot alakítasz bezierré, akkor mind2 érintőt egyszerre kell hogy kezelje. -
4D #35257 Jó ez tényleg, és nem fake valóban, itt a csávó oldala
Volker Blanz
Ami aggaszt picit, hogy előbb fogják ezt vmi. 3 betűs paranoid szervezetek persze a "mi érdekünkben" használni, mint mi 3D grafikára Itt:
Leírás
A lap alja fele elő is rukkolnak vele:
"Ein wichtiges Anwendungsfeld des Verfahrens kann in der automatischen Gesichtserkennung liegen."
A folyamat egy fontos alkalmazása az automatikus arcfelismerésben lehet.
-
köszi, akkor ezek szerint csak nem lehet fake ha már mindenféle irás van rola csak még nem annyira publikált -
Fisch #35255 sajna ebből sem derül ki, hogy mivel csinálják... http://www.ngaloppo.org/courses/comp259/presentation/AMorphableModelForTheSynthesisOf3DFaces.ppt -
Fisch #35254 ez nagyon durva! :D -
Fisch #35253
-
Hihi, gfx word rulz :D -
hát nem tudom, ha fake is, akkor is meg kellet a videot csinálni valahogyan.
Ja és a facegenre gondoltam csak nem jutott eszembe a neve. -
Fisch #35250 OFF: nézzétek meg ezt az oldalt http://www.designertechniques.com -
:)
Nekem is fake gyanus,de amugy jó nagyon.
RC4-et nem tsztel senki?:) -
Mármint az egy ilyen típusó progi, ilyeneket nem lehet vele megcsinálni, az tuti :) De ez nekem is fakegyanús :) -
facegen -
Rekurziv: fonev, lasd rekurziv. -
ez nem fake? -
Ezt melyik progival lehet megcsinálni?Azt tudom hogy a 3dface hasonlo de az nem csinál ilyen minoségüt és nem áll rá automatikusan a képre a forma.
3d arc képröl -
...ezeket hivják axiomákak:) -
zenoka #35242 de viszont ott a masik classic hogy minden hanyasba van repa.. (kapni fogunk Aldaryntol) -
4D #35241 Ezen még folyik a vita, bár a classic falrahánytban mint tudjuk... -
Sziasztok!
Shapes -> Splines -> Line készítése
Ha a line vertexét Beizerre állítom; és a "fogókkal" állítanám a vertexen áthaladó ívet - átugrik Beizer cornerre (amivel persze pont azt az ívet nem tudom produkálni, amit kéne)
. Miért? Találkoztatok már ilyennel?
A Vray és materialjai kiakasztják a Maxot /Render menü vagy Material editor előhívásakor/. Max 8-as SP3, a hozzá tartozó Vrayyel. Vray uninstall után stabil a max. Lehet valami beállítási probléma ez? -
zenoka #35239 borsóóók???:) a hanyasba nem repa van?:D -
4D #35238 Hehe már csak a borsók hiányoznak...