63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    ehehehe:D tudom az uveg:P
    egybkent pont ma neztem butan hazafele tartva melobol a hazak ablakait..jo soknal lattam ezt (najo hasonlo) efektust hogy nem elhet belatni s szinte teljesen tukrozodik:D
  • Lazarus
    románia ftl
  • ThomasGins
    Elképzelem a kolegina férjét (vagy a koleginát) ahogy egy téli reggel felkel, megissza a kávét és köntösben kiballag borotválkozni a ház elé egy ablakhoz:P
  • zenoka
    na hogy legyen mit fikazni:
    szoval igazi nonprfofit..koleganomek epitkeznek nekik keszul.
    hetfon lett kesz azota jatszuk minden nap hogy hmm milenne ha a fal szine egy kicsivel sotetebblenne/masnap mar vilagosabb s nem olyan szinu kerites-ablakkeret-kilincs-labazat etc....:))
    fa az azert lett ilyen mert eszre sem vettek hogy normalis tujak lettek bepakolva s mivel animacio is lesz belole (ha lesz) nekem igy kenyelmesebb:)
    fu az meg..no comment tudom:DD..en nem tudtam normalisan bealitani a vrayfurt mert tul lassu lett (akkor is ugy gondoltam animacio lesz) scatteres megoldas meg elszalitotta a gepem pedig vrayproxy volt..valami valhol szarul van bealitva:S..szoval marad ronda disp. :D
    sorry hogy ilyen sokat irtam de irtam csak irtam hogy el ne sulyedjen a topic:DDDDD
    igen a lezaro cserepek(vagy hogyhivjak) meg hianyoznak:DD

• Aldaryn
    Naaa, ne kezdjünk el irogatni! Nehogy a végén még ne pangjunk.
  • ThomasGins
    se egy nfr...
    se egy speed...
  • Aldaryn
    az.
  • FecNiii
    hűűű itt ténylag nagy pangás van
  • FecNiii
    ment privi!
  • Free
    na asszem megint tifusz járvány van :c)
  • fle go
  • FecNiii
    nem mégsem? megkavart hogy máshogy van itt mint ott
  • FecNiii
    bocsi elírtam a neved
  • FecNiii
    azt a VGA-t biza én is kerestem kari körül :(
    de már RAMot vettem helyette.

Amúgy Flegos privibe megírnád kb mennyiért adnád?? mármint a VGA-t
  • Proview
    Köszi
  • Boba
    Flegos, a VGA-val pls keresd meg Malakait. O keresett DDR3-as 7300GT-t, hatha erdekli.
  • fle go
    Bocsanat megint OFFolok, igerem egy jo darabig nem fogok!

Lenne egy komplett konfigom elado, de nem tudom mennyit kerhetnek erte a VGA alig 3 honapos meg boven garancias, nem volt huzva, a proci sem!
    Konfig:
    Alaplap: Asus A7N8X-E Deluxe, Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce2 Ultra 400
    CPU: AMD Athlon XP 2500+ (gyari hutovel)
    RAM: 1024 MB PC3200 DDR Markas 2x 256MB, 1x 512MB
    VGA: AGP Galaxy NVIDIA GeForce 7300 GT DDR3 (128 MB) (ZALMAN Hutovel)
    Vinyo: Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
    LG DVD RW
    LG DVD ROM
    Táp: Chieftek 400W
    Ház: Szinten Codegen tipusat nem tudom (ha kell csinalok rola fotot)
    Bill: Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billenty?zet
    Eger: Logitech USB Wheel

Plussz van egy Club3D GeForce FX 5800 VGA hasznalt, kifogastalan allapotu,
    Huto Zalman ZM80D-HP + ZM-OP1

Erdekelne ez valakit? Mennyiert lehetne eladni?
    Koszi es eszemrol nincs tobb OFF!!!!
  • FRenkie
    Ez tényleg durva. Mona Lisa képéről is könnyen letörölhetik a mosolyt.
  • repvez
    szép uj világ nesze neked.Majd mikor ez folyamatosan kezeli a felismerést akkor már senki se lehet biztonságba elég egy fénykép es már át is tudják montirozni az arcot és általában ezt nem éppen a joszándék vezérli könnyen leheti igy bárkiböl terrorista.
    Ez igy már nem tetszik.
  • FRenkie
    A bezier corner olyan bezier, aminek a görbe két irányába külön-külön állíthatod az érintőket. Ha egy végpontot állítgatsz azt csak bezier cornerré tudod változtani, mert ott ugye csak 1 érintő van. Viszont ha egy vonal közepén lévő pontot alakítasz bezierré, akkor mind2 érintőt egyszerre kell hogy kezelje.
  • 4D
    Jó ez tényleg, és nem fake valóban, itt a csávó oldala
    Volker Blanz
    Ami aggaszt picit, hogy előbb fogják ezt vmi. 3 betűs paranoid szervezetek persze a "mi érdekünkben" használni, mint mi 3D grafikára Itt:
    Leírás
    A lap alja fele elő is rukkolnak vele:
    "Ein wichtiges Anwendungsfeld des Verfahrens kann in der automatischen Gesichtserkennung liegen."
    A folyamat egy fontos alkalmazása az automatikus arcfelismerésben lehet.
  • repvez
    köszi, akkor ezek szerint csak nem lehet fake ha már mindenféle irás van rola csak még nem annyira publikált
  • Fisch
    sajna ebből sem derül ki, hogy mivel csinálják... http://www.ngaloppo.org/courses/comp259/presentation/AMorphableModelForTheSynthesisOf3DFaces.ppt
  • Fisch
    ez nagyon durva! :D
  • Fisch
  • repvez
    Hihi, gfx word rulz :D
  • repvez
    hát nem tudom, ha fake is, akkor is meg kellet a videot csinálni valahogyan.
    Ja és a facegenre gondoltam csak nem jutott eszembe a neve.
  • Fisch
    OFF: nézzétek meg ezt az oldalt http://www.designertechniques.com
  • ThomasGins
    :)

Nekem is fake gyanus,de amugy jó nagyon.

RC4-et nem tsztel senki?:)
  • scorpeeon
    Mármint az egy ilyen típusó progi, ilyeneket nem lehet vele megcsinálni, az tuti :) De ez nekem is fakegyanús :)
  • scorpeeon
    facegen
  • Boba
    Rekurziv: fonev, lasd rekurziv.
  • Lazarus
    ez nem fake?
  • repvez
    Ezt melyik progival lehet megcsinálni?Azt tudom hogy a 3dface hasonlo de az nem csinál ilyen minoségüt és nem áll rá automatikusan a képre a forma.
    3d arc képröl
  • ThomasGins
    ...ezeket hivják axiomákak:)
  • zenoka
    de viszont ott a masik classic hogy minden hanyasba van repa.. (kapni fogunk Aldaryntol)
  • 4D
    Ezen még folyik a vita, bár a classic falrahánytban mint tudjuk...
  • Proview
    Sziasztok!
    Shapes -> Splines -> Line készítése
    Ha a line vertexét Beizerre állítom; és a "fogókkal" állítanám a vertexen áthaladó ívet - átugrik Beizer cornerre (amivel persze pont azt az ívet nem tudom produkálni, amit kéne). Miért? Találkoztatok már ilyennel?
    A Vray és materialjai kiakasztják a Maxot /Render menü vagy Material editor előhívásakor/. Max 8-as SP3, a hozzá tartozó Vrayyel. Vray uninstall után stabil a max. Lehet valami beállítási probléma ez?
  • zenoka
    borsóóók???:) a hanyasba nem repa van?:D
  • 4D
    Hehe már csak a borsók hiányoznak...